Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 10:28   #2911
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ślub to ma byc dzień tej dwójki, która postanowiła go wziąć i powinien wyglądac tak, jak to sobie oni wymarzyli, a nie tak jak sobie wymyslili rodzice, rodzina czy nie wiadomo kto. W końcu to oni mają ten dzien zapamiętac do końca życia jako jeden z najszczęsliwszych, a nie stres, lęki, problemy, dlatego uważam, że nie ma sensu i naprawdę nie warto robic nic wbrew sobie, żeby później nie mówić sobie, że trzeba było inaczej...
ja to doskonale wiem, tylko zeby polaczyc moje wyobrazenie o slubie z wyobrazeniem tż-ta to wychodzi z tego wielka qpa on by wolał weselicho z rodzina i mnostwem znajomych a ja wiem ze tego nie zniose wiec pewnie tego slubu w koncu nie wezmiemy i kropka.zwłaszcze ze jemu jest trudno zrozumiec( lub nie chce) problemy ktore mam i co sie ze mna czasami dzieje ehhh, szkoda gadac...
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 10:30   #2912
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość

A my z tobą.....

Hehe. Już ledwo zipię. Popakowałam w worki co się dało i ledwo zipię. Teraz faceci noszą szafki i sprzęt.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 10:33   #2913
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Hehe. Już ledwo zipię. Popakowałam w worki co się dało i ledwo zipię. Teraz faceci noszą szafki i sprzęt.
czesc Asiu

to w ramach dzisiejszych cwiczen fizycznych... nie bedziesz musiała w domciu cwiczyc...
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 10:35   #2914
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Śmierć dziecka dla rodzica to jest jak wyrwanie serca na żywca bez znieczulenia - chyba nic gorszego w życiu się zdarzyć nie może, bo dziecko kocha się jak nic i nikogo na świecie...

U mnie też był ogólny bulwers

Moja mama zaliczyła wpadkę w wieku 40 lat - i ja jestem tą wpadką - chyba nic lepszego jej się przytrafić nie mogło
Oczywiście nie było łatwo, a siostra (16 lat starsza) nie znosi mnie do dziś - się okazuje... A myślałam, ze już się zaczęłyśmy dogadywać - a tu tylko gra pozorów...
to fakt nie przeżyłam by chyba jak by coś synkowi stało !
Cytat:
Nigdy nie jest łatwo

A skąd wiesz, że siostra Cię niecierpi? Ja mam młodszą o 2 lata, z którą zawsze prowadziłyśmy wojny na śmierć i życie, a teraz, gdy mieszkamy bardzo daleko od siebie to jesteśmy najkochańsze siostrzyczki świata
nooo zdarza się tak zadzrość o miłośc rodziców swoje robi
Cytat:
Ale mam pobojowisko w biurze. Olaboga. Jeszcze mi kompa nie odcięli, więc trzymam się kurczowo klawiatury.
trzymaj się Asienko jak będzie potrzeba puśc w ruch zęmby mocny uścisk przy klawiaturze
Cytat:
Napisane przez smyk03 Pokaż wiadomość
cześć!!!
hello
Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
nadrobiłam zaległe posty- na szczęście "niewiele" ich było

My wcale nie mamy ślubu i tak se żyjemy z TŻ od 20 lat i jakoś nie chce nam się tego zmieniać
Córcie urodziłam wcześnie ale w najlepszym momencie swego życia z punktu widzenia psychicznego - bardzo chciałam dziecka- natomiast "okolicznościowo" - było jak najbadziej do dupki bo byłam na 2 roku studiów. Uważam, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Kolejnego nie chcem. Moja psica zaspokoiła mój pojawiający się instynkt matczyny. Natomiast z medycznego punktu widzenia mam bardzo żywotne jajniki i dużo gruczołów mlecznych w piersiach więc - co rok to prorok......

Byłam wczoraj w teatrze na najfajniejszej sztuce świata "szalone nożyczki" gdyby kiedykolwiek grali to w waszych teatrach walcie jak w dym

ukryciorku cokolwiek ludzie o tym mówią - że jak trwoga to do Boga- ale wiara czyni cuda wiem, znam, wierzyłam i zawsze będę bo zawsze się udaje. A jak wyczytałam gdzieś - W Boga trzeba wierzyć. Ale Bogu niekoniecznie.
no masz rację ja po moich zdarzeniach życiowych wierze w Boga całym sercem ale bo takiej pomocy uzyskałam z góry to tylko pozostaje wierzyć i dziękować co czynie

Edytowane przez leana1
Czas edycji: 2009-01-16 o 10:53
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 10:36   #2915
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
a ja mialam wesele i bylo superasnie
Szkoda żę jeszcze się nie znałyśmy przyszłybyśmy na twój ślub do kościoła .....Wesela są fajne. Ale czemu takie drogie.
Cytat:
Asienko wczoraj zanim komuter mi się zawiesił doczytalam że idziesz na urlop. Ale Ci fajnie. odpoczniesz i pojedziesz do zieleńca na narty. Koniecznie

Leanko gdzie twój mały ma ta narośl????????
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 10:37   #2916
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Dziekuję dziewczyny za wsparcie. Gdzie jak gdzie, ale tu go nigdy nie brakuje.
Zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie i csałe mnóstwo pozytywnych fluidów...
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10509715]ja to doskonale wiem, tylko zeby polaczyc moje wyobrazenie o slubie z wyobrazeniem tż-ta to wychodzi z tego wielka qpa on by wolał weselicho z rodzina i mnostwem znajomych a ja wiem ze tego nie zniose wiec pewnie tego slubu w koncu nie wezmiemy i kropka.zwłaszcze ze jemu jest trudno zrozumiec( lub nie chce) problemy ktore mam i co sie ze mna czasami dzieje ehhh, szkoda gadac...[/QUOTE]
Oj.... para moich znajomych - ona katoliczka, z bardzo wiedzącej rodziny, on nie uznający instytucji kościoła, na początku szalenie zakochani chcieli brac ślub jak najszybciej, ale... okazało się, że ona z kościelnego nie zrezygnuje, bo tylko taki wchodzi w grę, on slubu w kościele nie weźmie. Ręce opadają, bo... juz 2 lata to trwa i coś mi się wydaje, ze może potrwać i jeszcze z 20, jak któreś nie pójdzie po rozum do głowy.

A u Was to jest jeszcze gorzej, bo mam TŻ mógłby przecież zrezygnować z wielkiego weselicha, mając świadomość, że dla jego przyszłej żony to udręka i ostatnia rzecz o jakiej marzy...

Ale... ja zawsze uważałam, że jeśli chce się wziąć slub dlatego, że chce się, aby ktoś był Twoim małżonkiem, Twoją rodziną... to cała reszta nie ma znaczenia, a przynajmniej miec nie powinna... taka moja mała refleksja.
Stary 2009-01-16, 10:43   #2917
AsikS
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10509788]czesc Asiu

to w ramach dzisiejszych cwiczen fizycznych... nie bedziesz musiała w domciu cwiczyc...[/quote]

Cześć Gabi
O tak, ćwiczenia już zaliczyłam - góra, dół, strych, skoki po regałach.

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
t

trzymaj się Asienko jak będzie potrzeba puśc w ruch żeby mocny uścisk przy klawiaturze
He

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Asienko wczoraj zanim komuter mi się zawiesił doczytalam że idziesz na urlop. Ale Ci fajnie. odpoczniesz i pojedziesz do zieleńca na narty. Koniecznie

Tak, robią nam remont w biurze, będą nowe meble, kolorek na ścianie i w ogóle full wypas, dlatego trzeba się ewakuować na cały tydzień.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 10:45   #2918
Konto usunięte

Cytat:
Zawsze możesz liczyć na nasze wsparcie i csałe mnóstwo pozytywnych fluidów...

Oj.... para moich znajomych - ona katoliczka, z bardzo wiedzącej rodziny, on nie uznający instytucji kościoła, na początku szalenie zakochani chcieli brac ślub jak najszybciej, ale... okazało się, że ona z kościelnego nie zrezygnuje, bo tylko taki wchodzi w grę, on slubu w kościele nie weźmie. Ręce opadają, bo... juz 2 lata to trwa i coś mi się wydaje, ze może potrwać i jeszcze z 20, jak któreś nie pójdzie po rozum do głowy.

A u Was to jest jeszcze gorzej, bo mam TŻ mógłby przecież zrezygnować z wielkiego weselicha, mając świadomość, że dla jego przyszłej żony to udręka i ostatnia rzecz o jakiej marzy...

Ale... ja zawsze uważałam, że jeśli chce się wziąć slub dlatego, że chce się, aby ktoś był Twoim małżonkiem, Twoją rodziną... to cała reszta nie ma znaczenia, a przynajmniej miec nie powinna... taka moja mała refleksja.
no zobaczymy jak to bedzie, na razie konkretnych planów nie mamy
Stary 2009-01-16, 11:02   #2919
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie jest łatwo

A skąd wiesz, że siostra Cię niecierpi? Ja mam młodszą o 2 lata, z którą zawsze prowadziłyśmy wojny na śmierć i życie, a teraz, gdy mieszkamy bardzo daleko od siebie to jesteśmy najkochańsze siostrzyczki świata
2 lata a 16 - u nas to jest przepaść.
Obie jesteśmy wychowywane jak jedynaczki - jak ja miałam 3 lata to moja siostra już była po ślubie
Ogólnie - dramat.
Całe życie jej schodzę z drogi i myślałam, że jest ok teraz w koncu, ale się pomyliłam...
Dała popis parę dni temu - streszczając - gdyby nie ja to ona miałaby wszystko...
Tu nawet nie chodzi o miłość tylko o kasę - przykre ale prawdziwe...

Ja już się przyzwyczaiłam, że ona mi dobrze nie życzy, ale drażni mnie to, że wszystko się kumuluje na mamie, bo ona do mnie nie bardzo ma odwagę powiedzieć pewne rzeczy, a mamie truje

Całe szczęście, że mieszkamy prawie 200 km od siebie a niedługo ta odległość się powiększy, bo inaczej to kiepsko to widzę...
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:04   #2920
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
My się zaręczyliśmy i po....5 miesiącach bylismy po ślubie. ślub - raz dwa, obiadek i finał. Żadnego cyrku weselnego, żadnego zapraszania gości, organizowania sal itd itp. Bo my braliśmy ślub, bo chcieliśmy być małżeństwem, a nie po to, aby pół świata się napiło i wybawiło. Jak chcą się bawić, to niech sami sobie imprezę urządzają
Taniec? Jaki taniec? Tzn... my tańczyliśmy, tańca-przytulańca z męzem tylko i to wszystko Jak to fajnie, że nie tylko ja tak myslę
Bardzo fajnie mieliście Ja też nie chciałabym wielkiego wesela

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10509376]
czy masz na mysli tą parówke o ktorej ja pomyslałam...?? [/quote]

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10509715]ja to doskonale wiem, tylko zeby polaczyc moje wyobrazenie o slubie z wyobrazeniem tż-ta to wychodzi z tego wielka qpa on by wolał weselicho z rodzina i mnostwem znajomych a ja wiem ze tego nie zniose wiec pewnie tego slubu w koncu nie wezmiemy i kropka.zwłaszcze ze jemu jest trudno zrozumiec( lub nie chce) problemy ktore mam i co sie ze mna czasami dzieje ehhh, szkoda gadac...[/quote]

Faceci to są nieczuli i niemyślący

Cytat:
racja J ateż tak uważam i nie cierpię tych weselnych cyrków, wydawania masy pieniędzy na salę, jedzenie, wódkę, orkiestrę...
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:04   #2921
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Obie jesteśmy wychowywane jak jedynaczki - jak ja miałam 3 lata to moja siostra już była po ślubie
Ogólnie - dramat.
Całe życie jej schodzę z drogi i myślałam, że jest ok teraz w koncu, ale się pomyliłam...
Dała popis parę dni temu - streszczając - gdyby nie ja to ona miałaby wszystko...

Ja już się przyzwyczaiłam, że ona mi dobrze nie życzy, ale drażni mnie to, że wszystko się kumuluje na mamie, bo ona do mnie nie bardzo ma odwagę powiedzieć pewne rzeczy, a mamie truje

Całe szczęście, że mieszkamy prawie 200 km od siebie a niedługo ta odległość się powiększy, bo inaczej to kiepsko to widzę...
Bardzo to przykra sytuacja.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 11:06   #2922
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie - dramat.

Wiesz, nie pomyślałabym nawet, że tak może być, ale... z drugiej strony, jak przeanalizuję wszystkie "lamenty" jednej z Pań, która wpadła i ma 13 letnią córkę, to... obawiam się, że jeśli to rzeczywiście skończy się tak jak ona zapowiada, to może być u nich tak samo jak u Was...
Stary 2009-01-16, 11:13   #2923
ranka
Kici kici miau miau

nasze wesele nie wyszlo az tak drogo bo mielismy kucharke i sale wynajeta

bylo super - jeszcze to wspominamy

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:27   #2924
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
a ja dziewczyny jak bedzie dobrze jutro będę ogladać gotowe na wszystko 5 sezon 12 odcinkow
Widzialam - znowu dramaty

Cytat:
Wiedziałam, ze mi się oberwie
z Lipka nie wolno sie smiac Moja Alfonsica niby nieobecna, ale jak trzeba to przyjedzie bronic

Cytat:
Moja mama zaliczyła wpadkę w wieku 40 lat - i ja jestem tą wpadką - chyba nic lepszego jej się przytrafić nie mogło
Oczywiście nie było łatwo, a siostra (16 lat starsza) nie znosi mnie do dziś - się okazuje... A myślałam, ze już się zaczęłyśmy dogadywać - a tu tylko gra pozorów...
Moja najmlodsza siostra (jak mowi Mama - z ostatnich naboi ) jest wlasnie o 16 lat mlodsza od mojej najstarszej

Strasznie mi przykro, ze nie uklada sie miedzy Wami Ja sobie tego nie wyobrazam. Masz tu kwiatek

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
może to kolano
Umarlam

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 11:40   #2925
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie - dramat.

współczuje

wiem jak to jest z taką siostrą. Moja zawsze wszystko robiła na przekór rodzicom, a ja się starałam żeby byli ze mnie dumni. I co ojciec zagra tak jak moja kochana siostrunia zaśpiewa. Przykre to jest bo widzę że ma ich za przeproszeniem w jak mają problem, niedawno rodzice byli w szpitalu z powodu chory to ani razu ich nie odwiedziła, a chodziła na drugą stronę ulicy do pracy......czego ojciec jest w nią taki zapatrzony

Cytat:
nasze wesele nie wyszlo az tak drogo bo mielismy kucharke i sale wynajeta

bylo super - jeszcze to wspominamy
najważniejsze to że Wam się podobało
Stary 2009-01-16, 11:43   #2926
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
współczuje

wiem jak to jest z taką siostrą. Moja zawsze wszystko robiła na przekór rodzicom, a ja się starałam żeby byli ze mnie dumni. I co ojciec zagra tak jak moja kochana siostrunia zaśpiewa. Przykre to jest bo widzę że ma ich za przeproszeniem w jak mają problem, niedawno rodzice byli w szpitalu z powodu chory to ani razu ich nie odwiedziła, a chodziła na drugą stronę ulicy do pracy......czego ojciec jest w nią taki zapatrzony

Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak ludzie mogą być tacy bez serca i nieczuli dla swoich najbliższych W głowie mi sie to nie mieści
Stary 2009-01-16, 11:46   #2927
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia jak ludzie mogą być tacy bez serca i nieczuli dla swoich najbliższych W głowie mi sie to nie mieści
A ja się dziwię moim rodzicom że jej pomagają jak tylko mogą.
Siostra jest z mężem po ślubie to pozwolili im się wprowadzić do mieszkania które mieliśmy ( bo przeprowadziliśmy się do domu) a ona jeszcze uważa że to ich obowiązek i nie ma w tym nic nadzwyczajnego....czasami jest mi przykro. Może jestem samolubna, ale chciałabym chwilami żeby zauważyli też mnie

doba koniec tematu bo mi się smutno zrobiło.....
Stary 2009-01-16, 11:48   #2928
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Siostra jest z mężem po ślubie to pozwolili im się wprowadzić do mieszkania które mieliśmy ( bo przeprowadziliśmy się do domu) a ona jeszcze uważa że to ich obowiązek i nie ma w tym nic nadzwyczajnego....czasami jest mi przykro. Może jestem samolubna, ale chciałabym chwilami żeby zauważyli też mnie

doba koniec tematu bo mi się smutno zrobiło.....
Stary 2009-01-16, 11:50   #2929
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Ide się uczyć
tak mi się dzisiaj nic nie chce

może wieczorem pojade sobie torebkę kupić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 11:53   #2930
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Ide się uczyć
tak mi się dzisiaj nic nie chce

może wieczorem pojade sobie torebkę kupić
Muszę iśc sprzątać. A też mi się nie chce...
Stary 2009-01-16, 11:58   #2931
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
wiem że to twoja siostra ale zły z niej człowiek i tyle

Koniec tematu bo sie zaczynam denerwować, mam agresję na takich ludzi
Stary 2009-01-16, 12:00   #2932
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Koniec tematu bo sie zaczynam denerwować, mam agresję na takich ludzi
Noo... juz ciiisiiii!!!

Lepiej Wam się pochwale jakie mam postanowienie noworoczne, hm?

Wy robiłyście postanowienia noworoczne w ogóle?
Stary 2009-01-16, 12:03   #2933
joanaros
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Noo... juz ciiisiiii!!!

Ja postanowień nie robię
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 12:05   #2934
*nulka*
Zakorzenienie

Dziendoberek Lale

wczoraj bym jeszcze popisala tu ale wizaz mi siadl i nie chcial dzialac ale za to CV piekne napisalam po polsku i po angielsku i list motywacyjny (ktory mnie sama zmotywowal do szukania tej pracy hehe )

Cytat:
My się zaręczyliśmy i po....5 miesiącach bylismy po ślubie. ślub - raz dwa, obiadek i finał. Żadnego cyrku weselnego, żadnego zapraszania gości, organizowania sal itd itp. Bo my braliśmy ślub, bo chcieliśmy być małżeństwem, a nie po to, aby pół świata się napiło i wybawiło. Jak chcą się bawić, to niech sami sobie imprezę urządzają
a mnie sie marzy wielkie wloskie wesele z cala rodzinka i znajomyminie chodzi o jakich "cyrk" jak piszecie ale o super zabawe i niech sie wszyscy napija, a co! ale ja po prostu lubie wesela, spotyka sie starych znajomych i jest zawsze wesolo

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Taaaaak
Lipku, zaufam Ci
Cytat:

Nuleczko, Ciebie na pewno zatrudnią.
hehe mam nadzieje, tylko zeby mnie te dzieciaki nie wymeczyly!

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Nuleczko.. jasne że Cię zechcą.. ale to nie jest raczej najlepszy czas na szukanie pracy w szkole.. ruchy kadrowe zacztnają się w kwietniu.. maju.. może za wcześnie..chyba że ktoś zrezygnował nagle z pracy i od 2 pórocza..
esz niby nie najlepszy moment, ale wchodzilam na stronke kuratorium i potrzebuja nauczycieli wlasnie od 2 semestru (teraz sa ferie) w kilku szkolach, albo nauczyciele odeszli albo w ciazy itp, mnie to pasuje bo w przyszlym roku to moze cos innego bede chciala juz robic, nie wiem

Cytat:
teraz np w ogolniaku Baterogo chyba nauczyciela szukaja

własnie jeden jest na kosci i pojawił się drugi obok

miękie i go nie boli takie pomarszczone
tak, widzialam ogloszonko z Batorego, ale to daleko ode mnie chyba

leanko, mam nadzieje ze z synulkiem wszystko ok

Cytat:

No właśnie nie wiem czy starczy. Jeszcze przed chwilą się dodatkowo nakręciłam na Próbować do skutku... Wyczuwam każdą dziewczynę, któa tam jest w ciąży. Cholerka... czy to mozliwe... możliwe jest aż takie mocne przeczucie?
bedziesz mama??

Cytat:

ja tez chora, mam zaostrzenie chorobska
na ozdrowienie

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:09   #2935
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
W adopcji Esztonku, w aopcji. Starać się absolutnie nie staram. Nie wiem, czy psychicznie przeżyłabym śmierć dziecka. Widzę, co się dzieje z moją mamą kiedy ma iść na grób mojego brata, widzę co się dzieje z ciotkami. Moja babcia miala 5 gorbów swoich synów. Nie, chyba bym nie dała rady.
Nie wiedziałam że to aż tak powazne schorzenie i takie konsekwencjei teraz w pełni Cię rozumiem i myslami wspieram.. trzymaj się ciepło w swoich staraniach adopcyjnych..

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość

My wcale nie mamy ślubu i tak se żyjemy z TŻ od 20 lat i jakoś nie chce nam się tego zmieniać
Córcie urodziłam wcześnie ale w najlepszym momencie swego życia z punktu widzenia psychicznego - bardzo chciałam dziecka- natomiast "okolicznościowo" - było jak najbadziej do dupki bo byłam na 2 roku studiów. Uważam, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Kolejnego nie chcem. Moja psica zaspokoiła mój pojawiający się instynkt matczyny. Natomiast z medycznego punktu widzenia mam bardzo żywotne jajniki i dużo gruczołów mlecznych w piersiach więc - co rok to prorok......
Ja urodziłam syna na pierwszym roku.. i fakt.. nie było łatwo.. tym bardziej że nawet nie miałam rodziców do pomocy.. ale jakoś daliśmy rade..a studencki synek jest teraz bardzo mądrym chłopcem..ale więcej dzieci mieć nie planowałam..coż najpierw jedne studia.. pózniej kolejne..pózniej praca..zarabianie na pewien komfort..i nagle..musiałam na 2 miesiące odstawić tabletki antykoncepcyjne z przyczyn zdrowotnych.. i okazało się że jestem w ciązy..nie byłam zachwycona.. balam się jak się ułozy w pracy.. ale wszystko okazało się dobrze.. a córeczka jest najukochansza..i młodsza od brata o 11 lat..ale wiem że bardzo jej chciał..czekał na rodzenstwo
Stary 2009-01-16, 12:09   #2936
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Witam

Ja postanowień nie robię
Ja też nie.

Ale pisz Hihotek.
Stary 2009-01-16, 12:17   #2937
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Noo... juz ciiisiiii!!!

dawaj

Ja nie robiłam
Stary 2009-01-16, 12:19   #2938
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Witam

Ja postanowień nie robię
Cytat:
Ja też nie.

Ale pisz Hihotek.
Co Wy takie dzisiaj oportunistki? Ja postanowiłam, że NIC sobie nie kupię, żadnego prezenciku, ani du du, póki nie osiągnę celu, czyli nie wrócę do formy, czyli 58cm w talii i 92cm w biodrach

I myślałam, że będę miała tu wsparcie tych, co tez maja postanowienia
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
a mnie sie marzy wielkie wloskie wesele z cala rodzinka i znajomyminie chodzi o jakich "cyrk" jak piszecie ale o super zabawe i niech sie wszyscy napija, a co! ale ja po prostu lubie wesela, spotyka sie starych znajomych i jest zawsze wesolo
Ja po prostu niecierpię wesel, niecierpię spędów rodzinnych, w ogóle takich imprez nie lubię, dlatego tak podchodzę Ale wiem, że sa ludzie, którzy wesela kochają... i tacy właśnie byli oburzeni, że ja wesela nie zrobiłam, bo "oni by chcieli poszaleć na jakimś weselu"
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
bedziesz mama??
Wszystkie za to trzymamy kciuki...
Stary 2009-01-16, 12:22   #2939
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Co Wy takie dzisiaj oportunistki? Ja postanowiłam, że NIC sobie nie kupię, żadnego prezenciku, ani du du, póki nie osiągnę celu, czyli nie wrócę do formy, czyli 58cm w talii i 92cm w biodrach

Ja po prostu niecierpię wesel, niecierpię spędów rodzinnych, w ogóle takich imprez nie lubię, dlatego tak podchodzę Ale wiem, że sa ludzie, którzy wesela kochają... i tacy właśnie byli oburzeni, że ja wesela nie zrobiłam, bo "oni by chcieli poszaleć na jakimś weselu"
Ja jakoś nigdy nie robię postanowień, typu: jak cośtamcośtam to cośtamcośtam. Raczej realizuję cele. Jak je sobie wyznaczę to realizuję. A robię zakupy jak mam okazję, trafię na coś fajnego, albo mam ekstra kasę na samą siebie.
Stary 2009-01-16, 12:23   #2940
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

Ja nie robię postanowień, bo zwykle z nich nic mi nie wychodzi

A wesela bardzo lubię ale rozumiem że nie wszyscy tak mają. No i nie są to tanie imprezy. Jednak jeśli mnie byłoby stać to wesele chciałabym mieć
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości