Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 12:26   #2941
eszton 1
Zadomowienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Hehe. Już ledwo zipię. Popakowałam w worki co się dało i ledwo zipię. Teraz faceci noszą szafki i sprzęt.
Ej to masz siłke za darmo..ale ja na swoje ferie tez muszę zapracowac..ocenianie innych to bardzo trudne zadanie..nie chce nikogo skrzywdzic..ale nie chcę tez żeby młodzież myślała że jej się wszystko należy za nic..a niż demograficzny sprawia że tak zaczynają myśleć
Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Muszę iśc sprzątać. A też mi się nie chce...
Ja też powinnam.. ale taki mnie leń dopadł że nie mogę go zwalczyć..
Stary 2009-01-16, 12:29   #2942
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jakoś nigdy nie robię postanowień, typu: jak cośtamcośtam to cośtamcośtam. Raczej realizuję cele. Jak je sobie wyznaczę to realizuję. A robię zakupy jak mam okazję, trafię na coś fajnego, albo mam ekstra kasę na samą siebie.
No to mam cel - schudnąć. Ale aż tak fantastyczna nie jestem, że powiem sobie - schudnę i będę szczupła i jestem szczupła. Wiecznie chudnę, przybieram, chudnę, przybieram i... muszę pozbyć się wszystkich ciuchów w rozmiarze 38 i nie dokupywać więcej, skoro chciałabym zostać w rozmiarze 36 na zawsze, prawda? Bo im więcej w szafie ciuchów w rozmiarze 38, tym gorzej dla mnie.
Stary 2009-01-16, 12:31   #2943
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Noo... juz ciiisiiii!!!

Lepiej Wam się pochwale jakie mam postanowienie noworoczne, hm?

Wy robiłyście postanowienia noworoczne w ogóle?
ja tez nie robiłam, bo pozniej sie okazuje ze zadne postanowienie nie zostało dopełnione, a po co sie niepotrzebnie dołowac....

Cytat:
Co Wy takie dzisiaj oportunistki? Ja postanowiłam, że NIC sobie nie kupię, żadnego prezenciku, ani du du, póki nie osiągnę celu, czyli nie wrócę do formy, czyli 58cm w talii i 92cm w biodrach

I myślałam, że będę miała tu wsparcie tych, co tez maja postanowienia
ojjj, ale niedobra jestes dla siebie nie wolno sie tak katowac!!!! rob swoje ale przyjemnosci sobie za zadne skarby nie odmawiaj

a tak wogóle to podasz mi na pw swoj adres??? breloczek juz na wykonczeniu, jeszcze z pol godzinki i bedzie gotowy do wysłania
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:32   #2944
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
No to mam cel - schudnąć. Ale aż tak fantastyczna nie jestem, że powiem sobie - schudnę i będę szczupła i jestem szczupła. Wiecznie chudnę, przybieram, chudnę, przybieram i... muszę pozbyć się wszystkich ciuchów w rozmiarze 38 i nie dokupywać więcej, skoro chciałabym zostać w rozmiarze 36 na zawsze, prawda? Bo im więcej w szafie ciuchów w rozmiarze 38, tym gorzej dla mnie.
Ja np. w tej chwili nie kupuję wcale nowych ubrań poza lumpkiem. Szkoda mi kasy, bo ciągle coś na mnie wisi, taki etap. Więc doskonale rozumiem o czym piszesz.

Wywalcie ode mnie tego lenia. Coś tam zrobiłam, ale w zasadzie niewiele.

Gabi - jesteś niesamowita!
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:33   #2945
hihi
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511452]ja tez nie robiłam, bo pozniej sie okazuje ze zadne postanowienie nie zostało dopełnione, a po co sie niepotrzebnie dołowac....[/quote]Dołować? Ja mam dodatkową motywację - "kupię sobię te piękna koszulkę w rozm. 34, którą widziałam, jak tylko uda mi się osiągnąć cel" bo koszulki 38 nie chcę [1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511452]ojjj, ale niedobra jestes dla siebie nie wolno sie tak katowac!!!! rob swoje ale przyjemnosci sobie za zadne skarby nie odmawiaj[/quote]Eee... katować to ja się nie katuję, po prostu mam podwójną motywację
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511452]a tak wogóle to podasz mi na pw swoj adres??? breloczek juz na wykonczeniu, jeszcze z pol godzinki i bedzie gotowy do wysłania[/QUOTE]

Już?????
Stary 2009-01-16, 12:44   #2946
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:

ja tez dzis na lenia choruje, od rana probuje sie zmusic zeby isc umyc gary i do tej pory mi sie to nie udało, a pasuje sie jeszcze zabrac za obiadek i ogarnac troche mieszkanko....bleeee

ja?? niesamowita???

Cytat:
Dołować? Ja mam dodatkową motywację - "kupię sobię te piękna koszulkę w rozm. 34, którą widziałam, jak tylko uda mi się osiągnąć cel" bo koszulki 38 nie chcę Eee... katować to ja się nie katuję, po prostu mam podwójną motywację

Już?????
moze rzeczywiscie dla Ciebie to jest motywujace, ja pewnie zaraz bym sie zaczeła na siebie złoscic ze znow tyle sobie naobiecywałam i jak zwykle nie zrobiłam nic zeby to zrobic no a potem dół.... ale każdy takie sprawy odbiera na swoj sposób

no juz, juz!!!! siedze w domciu na L4 wiec czasu mam mnostwo i pozostało tylko ogonek przyszyc, no ta zawieszke i bedize ready!!!!
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:47   #2947
ukrycior
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511638]ja tez dzis na lenia choruje, od rana probuje sie zmusic zeby isc umyc gary i do tej pory mi sie to nie udało, a pasuje sie jeszcze zabrac za obiadek i ogarnac troche mieszkanko....bleeee

ja?? niesamowita???

moze rzeczywiscie dla Ciebie to jest motywujace, ja pewnie zaraz bym sie zaczeła na siebie złoscic ze znow tyle sobie naobiecywałam i jak zwykle nie zrobiłam nic zeby to zrobic no a potem dół.... ale każdy takie sprawy odbiera na swoj sposób

no juz, juz!!!! siedze w domciu na L4 wiec czasu mam mnostwo i pozostało tylko ogonek przyszyc, no ta zawieszke i bedize ready!!!![/quote]

Ty, ty. Co ta ospa robi z ludźmi - myk i breloczek gotowy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 12:47   #2948
*nulka*
Zakorzenienie

Dziewczynki ja tak powoli nadrabiam bo ciagle mi sie wizaz wiesza, nie wiem cemu

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

A jak to jest z tym nauczycielem? kończysz studia i musisz mieć przygotowanie (blok pedagogiczny) czy nie koniecznie? Jak w takim zawodzie zdobyć praktykę? Mam licencjata, teraz robię mgr ale przydałoby mi się parę groszy i nie wiem czy starać się na uczelni o dodatkowe zajęcia z metodyki czy na razie nie...
Marei, jesli chodzi o szkoly jezykowe (prywatne, uczace jezykow) to z licencjatem bez problemu Cie przyjma z wielka checia jesli chodzi o normalne szkoly panstwowe, to raczej wymagaja tego przygotowania pedagogicznego (uprawnienia do wykonywania zawodu nauczyciela) i licencjata (podstawowka-gimnazjum) lub mgr (wyzej). Lepiej postaraj sie o te zajecia z metodyki, ja to wszystko zrobilam podczas studiow i teraz mam spokoj

Cytat:
Asiku, pamiętasz jak wleiłam tu kiedyś takiego linka, że dziewczynkę ktoś zostawił nad rzeką w Grudziądzu? Dziewczyneczka własnie wyszła ze szpitala i niestety bedzie czekała na załatwienie spraw urzędowych. Jakieś 1.5 roku. A Grudziądz to nasz zasięg Ośrodka Adopcyjnego. A za półtora roku będzie 3 lata... Mówiąc krótko, jak wtedy ryczałam wklejając tego linka i czułam, że to może być moje dziecko. Wczoraj zobaczyłam artykuł o niej. I od tego czasu mam serce ściśnięte, chce mi się ryczeć i w ogóle. Co ja mówię, chce mi się - ryczę. Nie mogę myśleć o niczym innym...
ukryciorku, zobaczysz ze bedzie dobrze bedziesz cudowna mama!!

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Oj niestety same nie uciekną..najwyżej przybędzie ich trochę więcej..ja mam za tydzien ferie..i dwa tygodnie laby..a w sobotę przed feriami studniówka i mój coroczny kłopot..w czym iść..co roku kupuje nową sukienkę bo nie wypada powtórzyć kreacji.. i wiszą póżniej w szafie bo nie bardzo mam dokąd w nich chodzić..a w tym roku jako ze zapanował światowy kryzys to chyba powtórzę jakś sukienkę z lat ubiegłych..dziś wielkie przymierzanie....nawet kurczę nie bardzo mogę pożyczyć od koleżanek bo taki rozmiar jak mój nie jest chodliwy..bezcycate 34..
ale fajnie, na studniowke co roku biegasz

Cytat:
W adopcji Esztonku, w aopcji. Starać się absolutnie nie staram. Nie wiem, czy psychicznie przeżyłabym śmierć dziecka. Widzę, co się dzieje z moją mamą kiedy ma iść na grób mojego brata, widzę co się dzieje z ciotkami. Moja babcia miala 5 gorbów swoich synów. Nie, chyba bym nie dała rady.
masz racje Kochana, w takiej sytuacji lepiej chyba uszczesliwic inne dziecko i wziac w adopcje, niz bac sie kazdego dnia o swoje wlasne jesli Twoja rodzinka ma taka chorobe...

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

Moja mama zaliczyła wpadkę w wieku 40 lat - i ja jestem tą wpadką - chyba nic lepszego jej się przytrafić nie mogło
Oczywiście nie było łatwo, a siostra (16 lat starsza) nie znosi mnie do dziś - się okazuje... A myślałam, ze już się zaczęłyśmy dogadywać - a tu tylko gra pozorów...
przykro ze masz taka siostre ale nie przejmuj sie, najwazniejsze ze wiesz, ze jestes ponad nia!
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
dołącz zdjęcie to na pewno Cię przyjmą

trzymam kciuki
dziekuje wlasnie nie wiem czy dolaczac fotke, bo ja to nie mam zbyt powaznego wygladu

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10509376]

jak to dobrze wiedziec ze nie tylko mi mozgownice obsypało...

trzymam kciukasy za znalezienie pracki
[/quote]

dziekujemzaraz rozsylam CV

mam nadzieje ze lepiej sie juz dzis czujesz?? u mnie juz strupki same sa

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
a ja mialam wesele i bylo superasnie
chociaz jedna co lubi wesele, a juz myslalam ze jestem jakims odmiencem bo wszystkie wolicie male imprezki

Cytat:
A ja się dziwię moim rodzicom że jej pomagają jak tylko mogą.
Siostra jest z mężem po ślubie to pozwolili im się wprowadzić do mieszkania które mieliśmy ( bo przeprowadziliśmy się do domu) a ona jeszcze uważa że to ich obowiązek i nie ma w tym nic nadzwyczajnego....czasami jest mi przykro. Może jestem samolubna, ale chciałabym chwilami żeby zauważyli też mnie

doba koniec tematu bo mi się smutno zrobiło.....
nie smutaj Kochana, jestes 1000razy lepsza od niej i to najwazniejsze!!!

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:48   #2949
hihi
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511638]ja?? niesamowita???[/quote]No to mało powiedziane
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511638]moze rzeczywiscie dla Ciebie to jest motywujace, ja pewnie zaraz bym sie zaczeła na siebie złoscic ze znow tyle sobie naobiecywałam i jak zwykle nie zrobiłam nic zeby to zrobic no a potem dół.... ale każdy takie sprawy odbiera na swoj sposób[/QUOTE]Motywujące są dla mnie bluzki w rozmiarze 34, które czekają na wieszaku u mnie w garderobie. Kiedyś byłam szczupła, miałam piękny umięśniony brzuszek, smukłe lydki, ładnie zarysowane mięśnie na ramionach. Ale tu choroba, tam choroba, coś gdzieś i poszło. Znowu kilka kg do przodu i juz nie jestem piękna i zgrabna Dobija mnie to, bo tylko z własnej winy i lenistwa tak wyglądam jak wyglądam
Stary 2009-01-16, 12:52   #2950
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja tak powoli nadrabiam bo ciagle mi sie wizaz wiesza, nie wiem cemu

Marei, jesli chodzi o szkoly jezykowe (prywatne, uczace jezykow) to z licencjatem bez problemu Cie przyjma z wielka checia jesli chodzi o normalne szkoly panstwowe, to raczej wymagaja tego przygotowania pedagogicznego (uprawnienia do wykonywania zawodu nauczyciela) i licencjata (podstawowka-gimnazjum) lub mgr (wyzej). Lepiej postaraj sie o te zajecia z metodyki, ja to wszystko zrobilam podczas studiow i teraz mam spokoj

ukryciorku, zobaczysz ze bedzie dobrze bedziesz cudowna mama!!

ale fajnie, na studniowke co roku biegasz

masz racje Kochana, w takiej sytuacji lepiej chyba uszczesliwic inne dziecko i wziac w adopcje, niz bac sie kazdego dnia o swoje wlasne jesli Twoja rodzinka ma taka chorobe...

przykro ze masz taka siostre ale nie przejmuj sie, najwazniejsze ze wiesz, ze jestes ponad nia!

dziekuje wlasnie nie wiem czy dolaczac fotke, bo ja to nie mam zbyt powaznego wygladu

dziekujemzaraz rozsylam CV

mam nadzieje ze lepiej sie juz dzis czujesz?? u mnie juz strupki same sa

chociaz jedna co lubi wesele, a juz myslalam ze jestem jakims odmiencem bo wszystkie wolicie male imprezki

Dziękuję Nuleczko. Jak się dziś czujemy?
Stary 2009-01-16, 12:54   #2951
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Co Wy takie dzisiaj oportunistki? Ja postanowiłam, że NIC sobie nie kupię, żadnego prezenciku, ani du du, póki nie osiągnę celu, czyli nie wrócę do formy, czyli 58cm w talii i 92cm w biodrach

I myślałam, że będę miała tu wsparcie tych, co tez maja postanowienia
ja tez w tym roku nie zrobilam, jakos nie bylo czasu

ale z tymi prezencikami to przesadzilas!!

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Ja nie robię postanowień, bo zwykle z nich nic mi nie wychodzi

A wesela bardzo lubię ale rozumiem że nie wszyscy tak mają. No i nie są to tanie imprezy. Jednak jeśli mnie byłoby stać to wesele chciałabym mieć
skad to znam z postanowieniami

jest druga Dziewuszka co lubi wesele

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10511452]

a tak wogóle to podasz mi na pw swoj adres??? breloczek juz na wykonczeniu, jeszcze z pol godzinki i bedzie gotowy do wysłania[/quote]

to i do mojego coraz blizej? dla kogo teraz bedziesz dziergac?

Cytat:
No to mało powiedziane
Motywujące są dla mnie bluzki w rozmiarze 34, które czekają na wieszaku u mnie w garderobie. Kiedyś byłam szczupła, miałam piękny umięśniony brzuszek, smukłe lydki, ładnie zarysowane mięśnie na ramionach. Ale tu choroba, tam choroba, coś gdzieś i poszło. Znowu kilka kg do przodu i juz nie jestem piękna i zgrabna Dobija mnie to, bo tylko z własnej winy i lenistwa tak wyglądam jak wyglądam
eee przesadzasz ja nigdy nie mialam 34, marzenie to 36 (tez mam 38), z moim cyckiem to 34 nie wejdzie never moze to i dobrze?

Stary 2009-01-16, 12:54   #2952
jazmine
Zadomowienie

u mnie z weselem był ogromny zgrzyt- my chcielismy artystycznie a tesciowa uparłła się na caringtonowskie, w koncu odpusciłam - poszłam na kompromis, ona postanowiła się wszystkim zając i na 3 miesiące przed weselem okazało się.....ze popierdzieliła cos z rezerwacją terminu i ze moze byc , ale za rok..
.wsciekłam się , bo między innymi moi rodzice wstrzymali się z zmianą mieszkania na dom itd i powiedziałam ze nie chcę zadnego i niech sie bujają, mój maz błagał mnie na kolanach kilka miesięcy. zgodziłam sie ale pod warunkiem , że bedzie tylko obiad dla najblizszej rodziny i że....zrobie to za wlasne oszczędności, nie przyjelam od nich zadnej kasy na
zorganizowanie imprezy, obączki kupilismy srebrne i takie nosimy...

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:56   #2953
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Ale... ja zawsze uważałam, że jeśli chce się wziąć slub dlatego, że chce się, aby ktoś był Twoim małżonkiem, Twoją rodziną... to cała reszta nie ma znaczenia, a przynajmniej miec nie powinna... taka moja mała refleksja.
Ja też z tych samaych powodów chcę wziąć ślub, ale wesele też chcę mieć. Dlaczego nie pobawić się itd.?

Cytat:

a mnie sie marzy wielkie wloskie wesele z cala rodzinka i znajomyminie chodzi o jakich "cyrk" jak piszecie ale o super zabawe i niech sie wszyscy napija, a co! ale ja po prostu lubie wesela, spotyka sie starych znajomych i jest zawsze wesolo
też tak sądzę

ja mam tylko 1 ale na nie: boje się że ludzie którzy mnie nielubią przyjdą, będą sie bawić i pokazywać jak mnie uwieblają i jak jest świetnie, a potem znów będzie jak dawniej. Niestety takie osoby będzie trzeba zaprosić
Cytat:
Dołować? Ja mam dodatkową motywację - "kupię sobię te piękna koszulkę w rozm. 34, którą widziałam, jak tylko uda mi się osiągnąć cel" bo koszulki 38 nie chcę Eee... katować to ja się nie katuję, po prostu mam podwójną motywację

Już?????
ile schudłaś od wakacji?
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:56   #2954
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

eee przesadzasz ja nigdy nie mialam 34, marzenie to 36 (tez mam 38), z moim cyckiem to 34 nie wejdzie never moze to i dobrze?
U mnie cycek to może by wlazł, ale tyłek i nogi też mam 38
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:57   #2955
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez w tym roku nie zrobilam, jakos nie bylo czasu

ale z tymi prezencikami to przesadzilas!!
Nie, no kremy sobie nadal kupuję, bo to konieczność, z rozpieszczać sama siebie będę jak na to zasłuże

Cytat:
36 to dla mnie marzenie nie ejst, bo nosiłam 36 już i wiem, że to spokojnie w moim zasięgu, tylko troszkę wysiłku, troszkę silnej woli, systematyczności i da się załatwić w 2-3 miesiące

A jak chudnę to od góry - szyja, ramiona, cycki, talia, a dopiero wtedyt reszta, więc jak zaczyna chudnąć tyłek, to już mam cycki cytrynki
Stary 2009-01-16, 12:58   #2956
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
u mnie z weselem był ogromny zgrzyt- my chcielismy artystycznie a tesciowa uparłła się na caringtonowskie, w koncu odpusciłam - poszłam na kompromis, ona postanowiła się wszystkim zając i na 3 miesiące przed weselem okazało się.....ze popierdzieliła cos z rezerwacją terminu i ze moze byc , ale za rok..
.wsciekłam się , bo między innymi moi rodzice wstrzymali się z zmianą mieszkania na dom itd i powiedziałam ze nie chcę zadnego i niech sie bujają, mój maz błagał mnie na kolanach kilka miesięcy. zgodziłam sie ale pod warunkiem , że bedzie tylko obiad dla najblizszej rodziny i że....zrobie to za wlasne oszczędności, nie przyjelam od nich zadnej kasy na

Nastepna rzecz której nie znoszę: mamy i teściowe które narzucają dzieciom swoje wizje wesela
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 12:59   #2957
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
Ja też z tych samaych powodów chcę wziąć ślub, ale wesele też chcę mieć. Dlaczego nie pobawić się itd.?
Ja po prostu niecierpię wesel. A jak bym się chciała pobawić, to bym zaprosiła paczkę przyjaciół i poszlibysmy do klubu, jak to zrobili moi znajomi po ślubie
Cytat:
ile schudłaś od wakacji?
Kochana, no własnie o to chodzi, że średnio od wakacji chudłam Nie mogłam chodzić na basen i znalazłam sobie wymówke, że jak na basen chodzić nie mogę, to i tak nic z tego nie będzie i nic nie zrobiłam
Stary 2009-01-16, 12:59   #2958
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Już przeszła mi ochota na naukę

Cytat:
Muszę iśc sprzątać. A też mi się nie chce...
zamienimy się
już nawet łazienkę wolę posprzątać nić uczyć się takich głupot

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
wiem że to twoja siostra ale zły z niej człowiek i tyle

Koniec tematu bo sie zaczynam denerwować, mam agresję na takich ludzi
rodziny się nie wybiera

Cytat:

Lepiej Wam się pochwale jakie mam postanowienie noworoczne, hm?

Wy robiłyście postanowienia noworoczne w ogóle?
ja robiłam
znaczy się chciałabym trochę schudnąć bardziej popracować nad sobą no i rzucić palenie

Cytat:

a mnie sie marzy wielkie wloskie wesele z cala rodzinka i znajomyminie chodzi o jakich "cyrk" jak piszecie ale o super zabawe i niech sie wszyscy napija, a co! ale ja po prostu lubie wesela, spotyka sie starych znajomych i jest zawsze wesolo
a ja bym chciała wesele na dworze mieć znaczy się takie w ogrodzie wiecie o co chodzi nie zawsze jak oglądam jakieś głupie komedyje to się tym ekscytuje

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Ja urodziłam syna na pierwszym roku.. i fakt.. nie było łatwo.. tym bardziej że nawet nie miałam rodziców do pomocy.. ale jakoś daliśmy rade..a studencki synek jest teraz bardzo mądrym chłopcem..ale więcej dzieci mieć nie planowałam..coż najpierw jedne studia.. pózniej kolejne..pózniej praca..zarabianie na pewien komfort..i nagle..musiałam na 2 miesiące odstawić tabletki antykoncepcyjne z przyczyn zdrowotnych.. i okazało się że jestem w ciązy..nie byłam zachwycona.. balam się jak się ułozy w pracy.. ale wszystko okazało się dobrze.. a córeczka jest najukochansza..i młodsza od brata o 11 lat..ale wiem że bardzo jej chciał..czekał na rodzenstwo
no ja urodziłas na studiach to miał okazję się nasłuchać madrości

Jejku na pierwszym roku
Ja jestem na drugim i nie wyobrażam sobie mieć narazie męza a co dopiero dziecka
chyba jeszcze nie dorosłam

Cytat:
trzymam za Ciebie kciuki uda Ci się

Cytat:
ja mam rozmiar 38

Cytat:
Ja np. w tej chwili nie kupuję wcale nowych ubrań poza lumpkiem. Szkoda mi kasy, bo ciągle coś na mnie wisi, taki etap. Więc doskonale rozumiem o czym piszesz.

ja sobie czasami kupię coś takiego przymałego co mi się bardzo podoba żeby mieć motywację żeby schudnąć

ja to czubek jestem

Cytat:

Dzięki Nulko

Ja też lubię wesela możesz się bez konsekwencji porządnie napić, bez żadnych tłumaczeń i wymówek pijesz w końcu za zdrowie młodej pary

załącz im jakieś kuszące zdjęcie

Cytat:
No to mało powiedziane
Motywujące są dla mnie bluzki w rozmiarze 34, które czekają na wieszaku u mnie w garderobie. Kiedyś byłam szczupła, miałam piękny umięśniony brzuszek, smukłe lydki, ładnie zarysowane mięśnie na ramionach. Ale tu choroba, tam choroba, coś gdzieś i poszło. Znowu kilka kg do przodu i juz nie jestem piękna i zgrabna Dobija mnie to, bo tylko z własnej winy i lenistwa tak wyglądam jak wyglądam
to ja wg Ciebie jestem olbrzymem

34 w takie spodnie to ja chyba bym tylko rękę włożyła

ale trzymam kciuki
Stary 2009-01-16, 12:59   #2959
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
My też kupiliśmy srebrne. Bo miałam podejrzenia, że nie będziemy nosić. I słusznie przypuszczałam. Nie nosimy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 13:02   #2960
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Nuleczko. Jak się dziś czujemy?
dziekuje Kochana czujemy sie swietnie i wlasnie zalatwiam z mama zeby moze od poniedzialku do pracki wrocic i tak mam malo godzin...

Cytat:
ojj jaz, no to mialas przejscia!! co to caringtonowskie wesele??

Cytat:

też tak sądzę

ja mam tylko 1 ale na nie: boje się że ludzie którzy mnie nielubią przyjdą, będą sie bawić i pokazywać jak mnie uwieblają i jak jest świetnie, a potem znów będzie jak dawniej. Niestety takie osoby będzie trzeba zaprosić
Paulinko dostalam golfik przed chwilka jest cudny, ten kolor!! dziekuje bardzo

ja po prostu nie bede zapraszala ludzi, ktorych nie lubie/nie lubia mnie - po co? jak sie obraza to tym lepiej, nie bede ich wiecej ogladala dla mnie wesele nie byloby udreka, tylka super zabawa, jak u ranki

ale na razie planow zadnych nie mam

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
U mnie cycek to może by wlazł, ale tyłek i nogi też mam 38
38 najlepszym rozmiarem!!

Cytat:

A jak chudnę to od góry - szyja, ramiona, cycki, talia, a dopiero wtedyt reszta, więc jak zaczyna chudnąć tyłek, to już mam cycki cytrynki
no to warto??

lecem pomoc mamie z obiadkiem, wroce niedlugo

Stary 2009-01-16, 13:03   #2961
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
to ja wg Ciebie jestem olbrzymem

34 w takie spodnie to ja chyba bym tylko rękę włożyła

ale trzymam kciuki
No toć mówię Wam, że ja jestem też 36/38 i sama dla siebie jestem baleronem
Po prostu źle się czuję i musze to zrzucić, aby czuć się dobrze

P.S.
Która stosowała na własnej skórze AURIDERM????
Stary 2009-01-16, 13:03   #2962
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Kochana czujemy sie swietnie i wlasnie zalatwiam z mama zeby moze od poniedzialku do pracki wrocic i tak mam malo godzin...
No to bombowo. (mam dwa pokoje sprzątnięte!!! )
Stary 2009-01-16, 13:04   #2963
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też lubię wesela możesz się bez konsekwencji porządnie napić, bez żadnych tłumaczeń i wymówek pijesz w końcu za zdrowie młodej pary
i jest mozliwość spotkania dawnych znajomych. Moja paczka ze studiów spotyka się głównie na weselach, bo jesteśmy rozrzuceni po całej Polsce, każdy zajęty swoimi sprawami a tak jest mozliwość spotkania
Stary 2009-01-16, 13:04   #2964
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
no to warto??
A nie? Od zawsze mam duże cycki i jakoś nigdy nie kochałam ich zbytnio Wole jak sa takie "przeciętne" po schudnięciu
Stary 2009-01-16, 13:05   #2965
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:

Jejku na pierwszym roku
Ja jestem na drugim i nie wyobrażam sobie mieć narazie męza a co dopiero dziecka
chyba jeszcze nie dorosłam

Dzięki Nulko

załącz im jakieś kuszące zdjęcie
ja jestem juz po studiach i tez sobie nie wyobrazam bycia mamcia

taak picie za mloda pare jest bardzo wskazane

zdjecia chyba nie wysle, bo od razu mnie odrzuca

Cytat:
No to bombowo. (mam dwa pokoje sprzątnięte!!! )
yessss

no mykam bo mama juz po kuchni sie krzata...

Stary 2009-01-16, 13:06   #2966
jazmine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Nastepna rzecz której nie znoszę: mamy i teściowe które narzucają dzieciom swoje wizje wesela
nie jestem msciwa i trudno mi było się odegrac, ale tam weszło wgre tyle idiotycznego zwodzenia mnie, oszukiwania i wymyslania coraz to bardziej absurdalnych powodów przesuniacia terminu ze poprostu nie wytrzymałam, dla mojej tesciowej "uboga" imprezka w meksykanskiej restauracji, brak dorozki z szóstką koni, oraz moja suknia w kolorze bordowym były wystarczającym biczem....spuchła i nie mogła spuscic z siebie powietrza przez 2 lata

to ogólnie dobra kobieta, ale o takiej paskudnej fasadowej osobowosci,
no poprostu pani dulska.....

a ja się nauczyłam jednego- nie ulegac, tupac nogą, nie chcodzic na kompromisy w swoich sprawach,

Stary 2009-01-16, 13:07   #2967
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
A nie? Od zawsze mam duże cycki i jakoś nigdy nie kochałam ich zbytnio Wole jak sa takie "przeciętne" po schudnięciu
Oddaj mi trochę ja nawet gdybym schudła to chciałabym żeby cycki mi zostały jakie są, albo zrobiły się większe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 13:08   #2968
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się nauczyłam jednego- nie ulegac, tupac nogą, nie chcodzic na kompromisy w swoich sprawach,
BARDZO dobrze!! Ja myślę, że naprawdę czasami warto powalczyc o swoje...
Stary 2009-01-16, 13:09   #2969
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
BARDZO dobrze!! Ja myślę, że naprawdę czasami warto powalczyc o swoje...
niestety nie każdy tak umie. Ja właśnie ubolewam ze tak nie potrafię
Stary 2009-01-16, 13:10   #2970
jazmine
Zadomowienie

Caringtonowskie wesele- stryj mojego meza posiada ogromny pałac weselny, gdzie odbywają sie imprezki na 300 osob rodem z serialu Dynastia. Nazywam ten odłam rodziny Caringtonami na czesc Super Bogacza Blake'a z serialu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości