Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 13:14   #2971
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ja po prostu niecierpię wesel. A jak bym się chciała pobawić, to bym zaprosiła paczkę przyjaciół i poszlibysmy do klubu, jak to zrobili moi znajomi po ślubie
Kochana, no własnie o to chodzi, że średnio od wakacji chudłam Nie mogłam chodzić na basen i znalazłam sobie wymówke, że jak na basen chodzić nie mogę, to i tak nic z tego nie będzie i nic nie zrobiłam
jak nie cierpisz wesel to rozumiem

ja lubie wesela

co do chudnięcia to ja schudłam, chyba przez siłownię i przez to że słodyczy nie jem, ale nie mierzę się w obwodach zabardzo, widze bo ciuchach i kształatch, waga troche spadła, ale raczej się utrzymuje, w sumie pewnie przez to, że mięsnie rozsną.
Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

Paulinko dostalam golfik przed chwilka jest cudny, ten kolor!! dziekuje bardzo
super, cieszę się, że przypasił
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:14   #2972
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem juz po studiach i tez sobie nie wyobrazam bycia mamcia

taak picie za mloda pare jest bardzo wskazane

zdjecia chyba nie wysle, bo od razu mnie odrzuca

yessss

no mykam bo mama juz po kuchni sie krzata...
Nagle przychodzi taki czas, że serce podchodzi do gardła, a piękny widok budzi myśl: chciałabym to pokazać małemu człowieczkowi. I nie wiadomo skąd się bierze nagle taka właśnie myśl. I ta myśl powoduje nagle jakiś głód w sercu. I już nie ma przebacz... ma być dzidziol i koniec. Dla mnie zaskakujące było to, że na mnie i na TŻta przyszło dokładnie w tym samym momencie.

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
nie jestem msciwa i trudno mi było się odegrac, ale tam weszło wgre tyle idiotycznego zwodzenia mnie, oszukiwania i wymyslania coraz to bardziej absurdalnych powodów przesuniacia terminu ze poprostu nie wytrzymałam, dla mojej tesciowej "uboga" imprezka w meksykanskiej restauracji, brak dorozki z szóstką koni, oraz moja suknia w kolorze bordowym były wystarczającym biczem....spuchła i nie mogła spuscic z siebie powietrza przez 2 lata

to ogólnie dobra kobieta, ale o takiej paskudnej fasadowej osobowosci,
no poprostu pani dulska.....

a ja się nauczyłam jednego- nie ulegac, tupac nogą, nie chcodzic na kompromisy w swoich sprawach,
O rany. Dulszczyzna mnie draźni strasznie. A moi teściowie stiwerdzili, że jakbyśmy przyszli i powiedzieli, że jesteśmy po ślubie, to też byłoby bardzo fajnie. Lajtowi ludzie, totalni luzacy, moja teściowa nikomu nie umiałaby narzucić swojego zdania.

Słuchajcie. Teściowa jechała 1 listopada na cmentarz. Ktoś wjechał jej z tyłu na zderzak. Wyszła, stwierdziła, że facet ma klamota a nie samochód i nawet nie spisała numerów, nic. Taki biedny był, wystraszony. No dziwię się, ze mu stówki jeszcze nie dała... Ale to taki dusza człowiek.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:15   #2973
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Oddaj mi trochę ja nawet gdybym schudła to chciałabym żeby cycki mi zostały jakie są, albo zrobiły się większe
Hahahaha, ja sie obawiam, że mój Małżonek, tak jak się zgadza na ew. schudnięcie ogólne, to zbuntowałby się przeciwko rozdawaniu biustu
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
niestety nie każdy tak umie. Ja właśnie ubolewam ze tak nie potrafię
Czasami jest tak, że... życie uczy, bo inaczej się nie da
Stary 2009-01-16, 13:16   #2974
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Ty, ty. Co ta ospa robi z ludźmi - myk i breloczek gotowy
gdyby nie ospa pewnie by to dłuzej trwało

Cytat:
dziekujemzaraz rozsylam CV

mam nadzieje ze lepiej sie juz dzis czujesz?? u mnie juz strupki same sa
to super!!!! dzielne z nas dziewczyny- ospie sie nie dajemy!!!!!
u mnie ogolnie nie jest zle...juz mnie bardziej nie wysypało, a to co mam ładnie zasycha, tylko troszke słaba jestem ale to pewnie od temperaturki

Cytat:
No to mało powiedziane
Motywujące są dla mnie bluzki w rozmiarze 34, które czekają na wieszaku u mnie w garderobie. Kiedyś byłam szczupła, miałam piękny umięśniony brzuszek, smukłe lydki, ładnie zarysowane mięśnie na ramionach. Ale tu choroba, tam choroba, coś gdzieś i poszło. Znowu kilka kg do przodu i juz nie jestem piękna i zgrabna Dobija mnie to, bo tylko z własnej winy i lenistwa tak wyglądam jak wyglądam
eeee, co sie bedziesz odchudzac...wyslij do mnie wszystkie ciuchy w rozmiarze 34!!! ja sie nimi zaopiekuje
a tak serio to trzymam kciuki i wierze ze Ci sie uda. ja troche w druga strone walcze, bo niektóre ciuszki w rozmiarze 34 na mnie wisza wiec pare kilo do przodu by sie przydało

Cytat:
to i do mojego coraz blizej? dla kogo teraz bedziesz dziergac?
własnie za bardzo nie pamietam kto byl drugi.... guarana???
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:19   #2975
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Nagle przychodzi taki czas, że serce podchodzi do gardła, a piękny widok budzi myśl: chciałabym to pokazać małemu człowieczkowi. I nie wiadomo skąd się bierze nagle taka właśnie myśl. I ta myśl powoduje nagle jakiś głód w sercu. I już nie ma przebacz... ma być dzidziol i koniec. Dla mnie zaskakujące było to, że na mnie i na TŻta przyszło dokładnie w tym samym momencie.
Z całego serca życzę, aby Wam się udało...
Cytat:
O rany. Dulszczyzna mnie draźni strasznie. A moi teściowie stiwerdzili, że jakbyśmy przyszli i powiedzieli, że jesteśmy po ślubie, to też byłoby bardzo fajnie. Lajtowi ludzie, totalni luzacy, moja teściowa nikomu nie umiałaby narzucić swojego zdania.

Słuchajcie. Teściowa jechała 1 listopada na cmentarz. Ktoś wjechał jej z tyłu na zderzak. Wyszła, stwierdziła, że facet ma klamota a nie samochód i nawet nie spisała numerów, nic. Taki biedny był, wystraszony. No dziwię się, ze mu stówki jeszcze nie dała... Ale to taki dusza człowiek.
My na początku chcieliśmy z mężem zrobic imprezę na 4 osoby - młodzi i świadkowie, ale... uznaliśmy, że rodzice, którzy bardzo dobrze nam życzą, są szczęśliwi, że nam dobrze itd itp na pewno chcieliby uczestniczyć w tym, dla nas jakże ważnym momencie. Obydwoje silne osobowości, ale jak powiedzieli "Dzieciaki, to Wasz dzień, my po prostu przyjdziemy i będziemy cieszyć się z Wami" za co należy im sie szacunek
Stary 2009-01-16, 13:21   #2976
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
Ja ja bym chciała wesele na dworze mieć znaczy się takie w ogrodzie wiecie o co chodzi nie zawsze jak oglądam jakieś głupie komedyje to się tym ekscytuje
ja też Takie mi się podoba bardzo

Cytat:
co to caringtonowskie wesele??
nie ogladało się "Dynastii"

Cytat:
Napisane przez jazmine Pokaż wiadomość
Caringtonowskie wesele- stryj mojego meza posiada ogromny pałac weselny, gdzie odbywają sie imprezki na 300 osob rodem z serialu Dynastia. Nazywam ten odłam rodziny Caringtonami na czesc Super Bogacza Blake'a z serialu
o właśnie

Cytat:
a to dobra kobieta
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:28   #2977
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Z całego serca życzę, aby Wam się udało...
My na początku chcieliśmy z mężem zrobic imprezę na 4 osoby - młodzi i świadkowie, ale... uznaliśmy, że rodzice, którzy bardzo dobrze nam życzą, są szczęśliwi, że nam dobrze itd itp na pewno chcieliby uczestniczyć w tym, dla nas jakże ważnym momencie. Obydwoje silne osobowości, ale jak powiedzieli "Dzieciaki, to Wasz dzień, my po prostu przyjdziemy i będziemy cieszyć się z Wami" za co należy im sie szacunek
Szacun wielki. Świetni rodzice. Będę sobie przypominała takie historie, żeby nie ograniczać własnego dziecka.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:40   #2978
Reese
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10512130]własnie za bardzo nie pamietam kto byl drugi.... guarana???[/quote]

A POTEM JA
Stary 2009-01-16, 13:58   #2979
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
A POTEM JA
a czy Ty czasem nie byłas czwarta????
nie chce mi sie przeszukiwac postów, wiec zgłaszac sie jak któras pamieta kolejke
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:00   #2980
bmoniq
Zakorzenienie

hihi przepraszam , ale musze to powiedzieć, przerażasz mnie z odchudzaniem...........
Nie wiem kochana jakiego jesteś wzrostu.....
Ja zawsze miałam 90/60/90 i wazyłam 55 kg mam 169 cm.
Po ciąży, jak karmiłam przez 17 m-cy piersią schudłam i miałam takie wymiary jak nigdy w zyciu. Przestałam i sytuacja zaczęła się stabilizowac i wracać, że tak powiem do normy. Teraz właściwie tylko wzrost mi się nie zmienił
Powiem Ci tak, pewnie potwierdzą to inne mamy, jesli chcesz miec dziecko - ciąża zmienia budowę kobiety, teraz jakbym się zakatowała na amen nie osiągnę w pasie 60 cm. Nie ma takiej opcji. Więc warto spaść do 34, żeby potem nigdy nie móc tego włozyć ? Wydaje mi się, że strasznie sie na tym skupisz....
Choc sama mówisz że jestes siebie świadoma swojej atrakcyjności ale....
To strasznie mało.....
Jak pisałam waga nie ma przełożenia na wygląd - waże teraz około 60, w biodrach i w pasie mam więcej niż "katalogowe" 60/90.
Kobiety często gubi to, że chcą się podobac innym kobietom. A większość facetów woli laski z tym i owym np. Kurnikowa .
Dlatego nie chcę byc chudsza i nosić 36 bo straciłabym to "co tygryski lubią najbardziej" - najlepszy i najzgrabniejszy tyłek na świecie
mimo, że muszą go nosic "grube uda"
Stary 2009-01-16, 14:03   #2981
Reese
Zakorzenienie

[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10512775] a czy Ty czasem nie byłas czwarta????
nie chce mi sie przeszukiwac postów, wiec zgłaszac sie jak któras pamieta kolejke[/quote]

Ja byłam po Guari, pamiętam jak krzyczała żebym się nie pchała a Nulka po mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 14:05   #2982
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
hihi przepraszam , ale musze to powiedzieć, przerażasz mnie z odchudzaniem...........
Nie wiem kochana jakiego jesteś wzrostu.....
Ja zawsze miałam 90/60/90 i wazyłam 55 kg mam 169 cm.
Po ciąży, jak karmiłam przez 17 m-cy piersią schudłam i miałam takie wymiary jak nigdy w zyciu. Przestałam i sytuacja zaczęła się stabilizowac i wracać, że tak powiem do normy. Teraz właściwie tylko wzrost mi się nie zmienił
Powiem Ci tak, pewnie potwierdzą to inne mamy, jesli chcesz miec dziecko - ciąża zmienia budowę kobiety, teraz jakbym się zakatowała na amen nie osiągnę w pasie 60 cm. Nie ma takiej opcji. Więc warto spaść do 34, żeby potem nigdy nie móc tego włozyć ? Wydaje mi się, że strasznie sie na tym skupisz....
Choc sama mówisz że jestes siebie świadoma swojej atrakcyjności ale....
To strasznie mało.....
Jak pisałam waga nie ma przełożenia na wygląd - waże teraz około 60, w biodrach i w pasie mam więcej niż "katalogowe" 60/90.
Kobiety często gubi to, że chcą się podobac innym kobietom. A większość facetów woli laski z tym i owym np. Kurnikowa .
Dlatego nie chcę byc chudsza i nosić 36 bo straciłabym to "co tygryski lubią najbardziej" - najlepszy i najzgrabniejszy tyłek na świecie
mimo, że muszą go nosic "grube uda"
Pomijając fakt, że ciązy nie planuję i wszelkie "mamowe" problemy są mi obce i raczej takimi pozostaną, to nie wiem w sumie w czym problem? Przytyłam i chce schudnąć, żeby wrócić do normy, żeby czuć się dobrze, bo źle czuję się, jak wylewa mi się brzuch ze spodni, a spódnicy dopiąć nie mogę.

Moja atrakcyjność fizyczna i to jak posatrzegają mnie osoby z zewnątrz nie ma najmniejszego wpływu na postrzeganie siebie samej, któe jest najistotniejsze dla dobrego samopoczucia i akceptowania samej siebie. To tak, jakby wszyscy mówili, że pięknie wyglądam jako blondynka (rozmiar 38), kiedy ja czuję sie okropnie i wolę siebie brunetką (rozmiar 36).

P.S.
Znam bardzo wiele kobiet po ciąży z brzuchami jak kaloryfer.
Stary 2009-01-16, 14:06   #2983
bmoniq
Zakorzenienie

konenka jasna zapomniałam miałam napisac , że dostałam newsa o promocji 20% na podkłady deborah, a Wy uzywacie deborah nie????
w końcu nie wiem czy wklejac linka czy nie????

Edytowane przez bmoniq
Czas edycji: 2009-01-16 o 16:37
bmoniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:12   #2984
jazmine
Zadomowienie

przyszła mi stypa za styczen musze się zarejestrowac do fryzjera po "niekonczącym sie miesiącu" mam wrazenie ze mam juz tylko siwe włosy

jazmine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:17   #2985
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Pomijając fakt, że ciązy nie planuję i wszelkie "mamowe" problemy są mi obce i raczej takimi pozostaną, to nie wiem w sumie w czym problem? Przytyłam i chce schudnąć, żeby wrócić do normy, żeby czuć się dobrze, bo źle czuję się, jak wylewa mi się brzuch ze spodni, a spódnicy dopiąć nie mogę.

Moja atrakcyjność fizyczna i to jak posatrzegają mnie osoby z zewnątrz nie ma najmniejszego wpływu na postrzeganie siebie samej, któe jest najistotniejsze dla dobrego samopoczucia i akceptowania samej siebie. To tak, jakby wszyscy mówili, że pięknie wyglądam jako blondynka (rozmiar 38), kiedy ja czuję sie okropnie i wolę siebie brunetką (rozmiar 36).

P.S.
Znam bardzo wiele kobiet po ciąży z brzuchami jak kaloryfer.
Nie mam z niczym problemu, ja tez nie lubię się tak czuc jak mi się cos wylewa i czuje się za ciężka. Po prostu spadek z rozmiaru 38 na 34 wydawał mi się drastyczny...Z postrzeganiem tez się zgadzam, bo nie obchodzi mnie co myslą inni ważne jak się czuję sama ze soba dlatego mam taki a nie inny "tekst" w podpisie.
Tez jestem zdeterminowa w dążeniu do celu - sama wiesz, bo pisałam o kopenhaskim kacie - bo chciałam schudnąc, i tez to krytykowałas jako niemądre, zgadzam się. Nie odbieraj proszę jako krytyki tego co napisałam, jestem daleka od oceniania kogokolwiek bo sama sobie tego nie zyczę. Dlatego zapytałam o wzrost.
Sama nie wiem jak mam to ująć, żebys nieopatrznie nie zrozumiała tego co myslę. Ja też miałam kaloryfer na brzuchu i super umięsnione ciało a rozmiar 38. Więc tez znam takie kobiety.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 14:21   #2986
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam z niczym problemu, ja tez nie lubię się tak czuc jak mi się cos wylewa i czuje się za ciężka. Po prostu spadek z rozmiaru 38 na 34 wydawał mi się drastyczny...Z postrzeganiem tez się zgadzam, bo nie obchodzi mnie co myslą inni ważne jak się czuję sama ze soba dlatego mam taki a nie inny "tekst" w podpisie.
Tez jestem zdeterminowa w dążeniu do celu - sama wiesz, bo pisałam o kopenhaskim kacie - bo chciałam schudnąc, i tez to krytykowałas jako niemądre, zgadzam się. Nie odbieraj proszę jako krytyki tego co napisałam, jestem daleka od oceniania kogokolwiek bo sama sobie tego nie zyczę. Dlatego zapytałam o wzrost.
Sama nie wiem jak mam to ująć, żebys nieopatrznie nie zrozumiała tego co myslę. Ja też miałam kaloryfer na brzuchu i super umięsnione ciało a rozmiar 38. Więc tez znam takie kobiety.
Po prostu odebnrałam to jako rade dla młodej i głupiej dziewczynki, która nie wie co robi. A ja wiem. Mam zdrowa dietę wspartą odpowiednimi ćwiczeniami, któe wiem jak wykonywać, aby były skuteczne, ale nie szkodziły zdrowiu.

Rozmiar w moim przypadku jest wyznacznikiem ilości tłuszczu w organizmie - aby mieć szczupłe ciało z niska zawartością tkanki tłuszczowej przy rozmiarze 38 musiałabym rozbudować muskulaturę, a nie o przyrost ttkanki mięśniowej mi chodzi, szczególnie nie przy mojej sylwetce, gdzie bardzo szybko rozbudowują mi się mięśnia, szczególnie ud i łydek.
Stary 2009-01-16, 14:23   #2987
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Rozmiar w moim przypadku jest wyznacznikiem ilości tłuszczu w organizmie - aby mieć szczupłe ciało z niska zawartością tkanki tłuszczowej przy rozmiarze 38 musiałabym rozbudować muskulaturę, a nie o przyrost ttkanki mięśniowej mi chodzi, szczególnie nie przy mojej sylwetce, gdzie bardzo szybko rozbudowują mi się mięśnia, szczególnie ud i łydek.
ja mam tak samodokłądndie, jakbym chudla bez ćwiczeń to zostawałałyby kości i wisząca skóra, ja musze cwiczyć,ale nie chcę się napakować
Stary 2009-01-16, 14:25   #2988
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ja mam tak samodokłądndie, jakbym chudla bez ćwiczeń to zostawałałyby kości i wisząca skóra, ja musze cwiczyć,ale nie chcę się napakować
Napakować to się nie napakujesz, choćbyś i chcioała, jesli nie będziesz miała odpowiedniej diety - mięśnie nie powstają z niczego.

Przy diecie redukcyjnej, Paulinko i ćwiczeniach siłowych modelujesz mięśnie, które juz masz, wzmacniasz je i nie tracisz ich, ale nie budujesz większych, bo nie masz z czego

a jak tylko masz dietę, to mięśnie lecą, bo organizm czerpie energię skąd moze, więc i z mięśni, któe zanikają - gdy ćwiczyć organizm kuma, że potrzebujesz mięśni, więc nie będzie ich zużywał w celach energetycznych, tylko weźmie się za tłuszcz
Stary 2009-01-16, 14:27   #2989
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu odebnrałam to jako rade dla młodej i głupiej dziewczynki, która nie wie co robi. A ja wiem. Mam zdrowa dietę wspartą odpowiednimi ćwiczeniami, któe wiem jak wykonywać, aby były skuteczne, ale nie szkodziły zdrowiu.

Absolutnie tak o Tobie nie pomyslałam, ale Ty chyba tak o mnie ( znaczy stara i mądrutka)
Najważniejsze, że wiesz co robisz i masz nad tym kontrolę.
Zbyt wiele osób traktuje to jako cel sam w sobie a o tragedię nie trudno......

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 14:29   #2990
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napakować to się nie napakujesz, choćbyś i chcioała, jesli nie będziesz miała odpowiedniej diety - mięśnie nie powstają z niczego.

Przy diecie redukcyjnej, Paulinko i ćwiczeniach siłowych modelujesz mięśnie, które juz masz, wzmacniasz je i nie tracisz ich, ale nie budujesz większych, bo nie masz z czego

a jak tylko masz dietę, to mięśnie lecą, bo organizm czerpie energię skąd moze, więc i z mięśni, któe zanikają - gdy ćwiczyć organizm kuma, że potrzebujesz mięśni, więc nie będzie ich zużywał w celach energetycznych, tylko weźmie się za tłuszcz
rozumiem proces, tylko skąd wiesz czy nie mam odpowiedniej diety do wrostu mięsni-przezde wszystkim liczy się białko, którego przyjmuje dużo- za dużo węgli i tłuszczu to wiem, ale białka nie oszczędzam
Stary 2009-01-16, 14:30   #2991
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie tak o Tobie nie pomyslałam, ale Ty chyba tak o mnie ( znaczy stara i mądrutka)
Najważniejsze, że wiesz co robisz i masz nad tym kontrolę.
Zbyt wiele osób traktuje to jako cel sam w sobie a o tragedię nie trudno......
Nie, nie chodzi mi o to, żeby schudnąc do wieszaka, byleby byc chudą, to nie tak. Ale to już wyjaśniłam.

Co do diet, to tak jak pisałam - mam dobra, pełnowartościową dietę opartą na podstawach zdrowego żywienia i zawsze, nawet odchudzając się będę tępic kopenhaską i wszelkie inne diety grejfrutowo-jajeczne Bo można schudnąc dużo i osiągnąć naprawde wiele, ale popieram to tylko wtedy, gdy jest przeprowadzone mądrze i rozsądnie, żeby sobie zdrowia nie zrujnować.
Stary 2009-01-16, 14:31   #2992
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem proces, tylko skąd wiesz czy nie mam odpowiedniej diety do wrostu mięsni-przezde wszystkim liczy się białko, którego przyjmuje dużo- za dużo węgli i tłuszczu to wiem, ale białka nie oszczędzam
Skoro chudniesz, to znaczy, że masz bilans ujemny, prawda? A skoro bilans jest ujemny, to z czego mają się mięśnie budować?

edit:
na sfd sobie patrzę na diety na masę i wyglądaja one mniej więcej tak:
http://www.sfd.pl/Dopracowana_dieta_...9-t463953.html
http://www.sfd.pl/Dieta_na_mas%C4%99...1-t240536.html

Dla kobiet DOLICZA się DODATKOWO 5-10% zapotrzebowania...

Edytowane przez hihi
Czas edycji: 2009-01-16 o 14:38
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:38   #2993
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro chudniesz, to znaczy, że masz bilans ujemny, prawda? A skoro bilans jest ujemny, to z czego mają się mięśnie budować?
wiesz co ale pisałam, że waga jest ta sama lub minimalnie mniejsza, ale ciało inne przede wszystkim znikają mi boczki i uda uda przestają być takie krągłe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 14:41   #2994
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co ale pisałam, że waga jest ta sama lub minimalnie mniejsza, ale ciało inne przede wszystkim znikają mi boczki i uda uda przestają być takie krągłe
Pisałas też, że ograniczyłas słodycze, prawda? Więc wychodziłoby, że jednak zeszłaś z dostarczanych kalorii

Szczerze mówiąc to rzeczywiście, przy treningu czystosiłowym zdarza się, że zanim się zbuduje mięśnie, to lecą najpier pokłady tłuszczu, ale nie wydaje mi sie, abyś miała dietę sprzyjającą budowaniu mięśni, bo budowanie mięśni to nie takie hop siup Gdyby to było takie proste to nie byłoby typu forów i wątków z dietami na masę
Stary 2009-01-16, 14:46   #2995
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Pisałas też, że ograniczyłas słodycze, prawda? Więc wychodziłoby, że jednak zeszłaś z dostarczanych kalorii

Szczerze mówiąc to rzeczywiście, przy treningu czystosiłowym zdarza się, że zanim się zbuduje mięśnie, to lecą najpier pokłady tłuszczu, ale nie wydaje mi sie, abyś miała dietę sprzyjającą budowaniu mięśni, bo budowanie mięśni to nie takie hop siup Gdyby to było takie proste to nie byłoby typu forów i wątków z dietami na masę
jasne
pakerem nigdy nie będę

chcecie zobaczyć moje ramiona? to moja duma
Stary 2009-01-16, 14:51   #2996
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
jasne
pakerem nigdy nie będę

Jasne, że chcemy!!!!! Uwielbiam kobiece kształtne ramiona za zarysowanymi mięśniami

Sama uwielbiam patrzeć jak przy ruchu ręki widać u mnie pod skórą pracujące mięsnie
Stary 2009-01-16, 14:53   #2997
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Jasne, że chcemy!!!!! Uwielbiam kobiece kształtne ramiona za zarysowanymi mięśniami

Sama uwielbiam patrzeć jak przy ruchu ręki widać u mnie pod skórą pracujące mięsnie
pewnie marne przy Twoich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg as.jpg (22,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdfv.jpg (27,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zfdv.jpg (24,3 KB, 23 załadowań)

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 14:57   #2998
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie marne przy Twoich
E tam marne, fajne! Ja mam ciut "ostrzejsze" linie tylko
Stary 2009-01-16, 15:08   #2999
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie chodzi mi o to, żeby schudnąc do wieszaka, byleby byc chudą, to nie tak. Ale to już wyjaśniłam.

Co do diet, to tak jak pisałam - mam dobra, pełnowartościową dietę opartą na podstawach zdrowego żywienia i zawsze, nawet odchudzając się będę tępic kopenhaską i wszelkie inne diety grejfrutowo-jajeczne Bo można schudnąc dużo i osiągnąć naprawde wiele, ale popieram to tylko wtedy, gdy jest przeprowadzone mądrze i rozsądnie, żeby sobie zdrowia nie zrujnować.
zgadzam się, nie jest filozofią schudnąć głodząc się

Cytat:
jasne
pakerem nigdy nie będę

Cytat:
pewnie marne przy Twoich

u lala ja też chcem takie ile nad nimi pracowałaś ja do lutego postanowiłam że zapisuje się na aerobic albo siłownię

Myślicie że na co lepiej
Stary 2009-01-16, 15:10   #3000
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
u lala ja też chcem takie ile nad nimi pracowałaś ja do lutego postanowiłam że zapisuje się na aerobic albo siłownię

Myślicie że na co lepiej
Moim zdaniem na siłownię. Aerobik to podskakiwanko, które spali tłuszcz, ale działa tylko na "chwilę", a ćwiczenia siłowe, dobrze wykonywane rozkręcają metabolizm nawet na 24h, spalają tłuszcz i pięknie rzeźbią mięśnie.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości