Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 13:12   #481
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dorinko ja zielonej herbaty nie przelkne ale czerwona lubie, musze sie chyba w nia zaopatrzyc, ale nie wiem czy mozna ja pic

czasami jak juz nie moge wytrzymac to kupuje puszke pepsi i biore kilka lykow i czuje ogromna ulge, ale rzadko bo dzidzia napewno nie lubi

ciezko mi pic te soki i herbaty bo ogolnie to ja bylam uzalezniona od pepsi i tigerow, przynajmniej dwa dziennie

ahhh jak chcialabym poczuc ten smak
Maniaczka , u mnie w pracy faceci są też uzależnieni od coli i Tigerów i takich tam
Co do czerwonej mam wątpliwości czy można ją w ciąży
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Ad napojów: ja jestem uzależniona od nałęczowianki smakowej - malina i jerzyna.
Powiedzcie mi,że ona jest mniej niezdrowa od napojów gazowanych, prawda?
I, że nie jest tak strasznie chemiczna...

Lubię jeszcze czarną z plasterkiem cytryny.
albo czarną z cynamonem <3
Tak mówimy mniej niezdrowa , ale słodzona i ma dużo paskudztwa w środku, ja jja niecierpię tych smakowych wód , ostatnio niechcący zakupiłam i dosłownie musiałam wypluć, nie przełknęłam tego

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Ja mam słabość do czarnej z sokiem malinowym babci

Dzięki Eh gdybym tak dostała tą pracę to najprawdopodobniej pojadę na 2-2,5 miesiąca do Edybnurga, co mi się strasznie marzy (takie szkolenie, nie konkretnie Edynburg). Wprawdzie nie wiem jak bym wytrzymała tyle czasu bez TŻ ale pewnie jakoś by się dało Dobra, wyciszam się i już o tym nie myślę
Taka malinowa w zimowe wieczory bezcenna

Świetne możliwości Zaro , uda się zobaczysz
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:14   #482
Madlen__18
Zakorzenienie

omg, strasznie dużo, ma chyba duża firmę?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:23   #483
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
omg, strasznie dużo, ma chyba duża firmę?
no ma bardzo duzy biznes ale wiesz poki co wiekszosc kasy pochlania kredyt, no i duzo czasu poswieca TZ na prace

ale mowi, ze robi to wszystko dla nas, dla naszej przyszlosci

no i wkopal sie z ta hala, szwed mial ja wynajac, nawet zaplacil 10tys za pierwszy miesiac a TZ wzial kredyt i ja kupil a szwedowi firma padla i hala stoi a TZ placi 5tys kredytu i nie zostaje mu prawie nic kasy

EDIT: ciagle slucham tej piosenki i mam lzy w oczach - moglaby to zaspiewac do TZ normalnie

Edytowane przez Svinecka
Czas edycji: 2009-01-16 o 13:27
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:28   #484
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no ma bardzo duzy biznes ale wiesz poki co wiekszosc kasy pochlania kredyt, no i duzo czasu poswieca TZ na prace

ale mowi, ze robi to wszystko dla nas, dla naszej przyszlosci

no i wkopal sie z ta hala, szwed mial ja wynajac, nawet zaplacil 10tys za pierwszy miesiac a TZ wzial kredyt i ja kupil a szwedowi firma padla i hala stoi a TZ placi 5tys kredytu i nie zostaje mu prawie nic kasy
To rzeczywiście straszna kasa Kurcze a może ktoś się znajdzie na tę halę jeszcze Tylko teraz kiepski okres, kryzys daje się we znaki we wszystkich branżach Ale trzeba myślec optymistycznie i szukać chętnego na tę halę
Stary 2009-01-16, 13:32   #485
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
To rzeczywiście straszna kasa Kurcze a może ktoś się znajdzie na tę halę jeszcze Tylko teraz kiepski okres, kryzys daje się we znaki we wszystkich branżach Ale trzeba myślec optymistycznie i szukać chętnego na tę halę
no i glownie przez ta hale jest taki zestresowany - i ojciec jest na niego zly bo TZ go namawial zeby wzieli ta hale a teraz stoi i kase ciagnie, a dodatkowo jego ojciec w drugiej firmie tez ma problemy i ogolnie sytuacja jest napieta

TZ nawet juz ja wystawil na sprzedaz ale nikt jej nie chce, raz ze jest kryzys a dwa ze zima jest ogolnie ciezko, no i ona jest w innym mniejszym miescie - gdyby byla u nas to pewnie by nie bylo problemu
Stary 2009-01-16, 13:39   #486
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
no i glownie przez ta hale jest taki zestresowany - i ojciec jest na niego zly bo TZ go namawial zeby wzieli ta hale a teraz stoi i kase ciagnie, a dodatkowo jego ojciec w drugiej firmie tez ma problemy i ogolnie sytuacja jest napieta

TZ nawet juz ja wystawil na sprzedaz ale nikt jej nie chce, raz ze jest kryzys a dwa ze zima jest ogolnie ciezko, no i ona jest w innym mniejszym miescie - gdyby byla u nas to pewnie by nie bylo problemu
To rzeczywiście facet ma czym się martwić, ale Svinecko miejmy nadzieję, że wkrótce z tego wyjdzie Może kupiec się w końcu trafi, ale wiadomo co miesiąc trzeba bulić i to jest najgorsze
Stary 2009-01-16, 13:39   #487
goosia207
Zakorzenienie

Zaro na pewno świetnie wypadłaś na rozmowie.Teraz trzeba trzymać kciuki żeby firma podjęła dobrą decyzję i zatrudniła ciebie

Madlen moim zdaniem A6W jest bardzo skuteczna i niekoniecznie trzeba dotrwać do końca, ale pewnie po brzuszkach tez będzie efekt.Myślę, że po każdych ćwiczeniach jest jakiś efekt
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 13:49   #488
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Madlen moim zdaniem A6W jest bardzo skuteczna i niekoniecznie trzeba dotrwać do końca, ale pewnie po brzuszkach tez będzie efekt.Myślę, że po każdych ćwiczeniach jest jakiś efekt

To prawda, najważniejsza jest konsekwencja i upór

Ja tydzień walczę ze stepperem i efekty już widzę Sama jestem w szoku, ale widocznie szybciej mi idzie bo się ruszałam wcześniej, w każdym razie brzuch płaściutki, uda stają sie smuklejsze........a ja tak do lata pociągnę to wtedy Wam wrzucę fotkę
Stary 2009-01-16, 14:30   #489
ButterBear
Zakorzenienie

Kurcze, ale cisza dzisiaj... co jest?

Chyba nie tylko ja jestem jakaś 'nijaka' i nie umiem się wbić w rozmowę
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:31   #490
dorinka30
Zakorzenienie

No właśnie ja się już nagadałam więc czekam na Was

Chce mi się kebaba dzisiaj , chyba po pracy skoczę
Stary 2009-01-16, 14:33   #491
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a ja bylam po mame a zaraz lecimy do przedszkola bo maly ma dzis wystepy na dzien babci i dziadka

zanim wyszlam przyjechal TZ ale tylko na chwile bo i tak juz bysmy nie zdazyli nigdzie pojechac ale przywiozl mi roze
Stary 2009-01-16, 14:37   #492
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja się już nagadałam więc czekam na Was

Chce mi się kebaba dzisiaj , chyba po pracy skoczę
Mi się zawsze chce kebaba...
ale odkryłam małą knajpkę wietnamską (na wynos) w centrum Katowic...muszę tam skoczyć na smażony makaron z kurczakiem. Pamiętam taki makaron z mojego pobytu w Londynie - był przepyszny
Stary 2009-01-16, 14:43   #493
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Mi się zawsze chce kebaba...
ale odkryłam małą knajpkę wietnamską (na wynos) w centrum Katowic...muszę tam skoczyć na smażony makaron z kurczakiem. Pamiętam taki makaron z mojego pobytu w Londynie - był przepyszny
a ja myślałam, że tylko ja takie mam ciągoty
Ciekawe co dzisiaj robi L_V ? nie było jej wcale

Eeee Svinecka przyniósł kwiatka, super facet , mimo że na mnie kwiatki nie działają to gest jest miły
Mój synek też ma występy w przedszkolu, ale mnie nie będzie bo będzie babcia czyli moja eks teściowa, a jakoś nie mam ochoty się z nią widzieć

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-16 o 14:45
Stary 2009-01-16, 14:45   #494
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Haa... Nie tylko Ty. Ja sobie zawsze wmawiam, że w kebabie nie może być nic niezdrowego... pyszne mięsko wysmażone ( ), dużo warzyw, placuszek (bo ja jem tylko w cieście)... ale chyba sama do końca w to nie wierzę.
Odkąd jestem na mojej diecie wpadłam w obsesję na punkcie zdrowego odżywiania się i oglądania składu produktów ale kebaba nie umiem sobie odmówić
Stary 2009-01-16, 14:46   #495
Poemi
Zakorzenienie

Hej . Chwilowo powróciłam do domu. Tzn. do 20 .
Co się działo gdy mnie nie było?
I przede wszystkim... Chłopiec czy dziewczynka? Już mnie skręcało z ciekawości przez ten czas

Ps.
Mam opryszczkę To straszne
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 14:47   #496
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Haa... Nie tylko Ty. Ja sobie zawsze wmawiam, że w kebabie nie może być nic niezdrowego... pyszne mięsko wysmażone ( ), dużo warzyw, placuszek (bo ja jem tylko w cieście)... ale chyba sama do końca w to nie wierzę.
Odkąd jestem na mojej diecie wpadłam w obsesję na punkcie zdrowego odżywiania się i oglądania składu produktów ale kebaba nie umiem sobie odmówić
Mam to samo Ale co do kebabów tez jestem wymagająca, mam tylko dwa punkty w okolicy gdzie smakują mi kebaby
Stary 2009-01-16, 14:48   #497
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Hej . Chwilowo powróciłam do domu. Tzn. do 20 .
Co się działo gdy mnie nie było?
I przede wszystkim... Chłopiec czy dziewczynka? Już mnie skręcało z ciekawości przez ten czas

Ps.
Mam opryszczkę To straszne
o mnie pytasz? nie wiadomo jeszcze
moze sie dowiem 3lutego

dorinko a na mnie kwiatki dzialaja i w ogole wszystkie te romantyczne bzdety
Stary 2009-01-16, 14:50   #498
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
moze sie dowiem 3lutego

dorinko a na mnie kwiatki dzialaja i w ogole wszystkie te romantyczne bzdety

Bo jesteś prawdziwa kobieta , a ja to facet w damskim przebraniu, czasem tak o sobie myślę
Stary 2009-01-16, 14:51   #499
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo Ale co do kebabów tez jestem wymagająca, mam tylko dwa punkty w okolicy gdzie smakują mi kebaby
I mi to mówisz? hehe ja jem kebaby tylko w jednym miejscu w Katowicach, tylko z kurczaka, tylko w cieście i tylko bez cebuli. Nie tknę innego i gdzie indziej Jestem szurnięta na tym punkcie, z resztą TŻ też. Oboje mamy taką kebabową obsesję

EDIT: Ja też lubię dostawać kwiaty, zarówno ciete, jak i doniczkowe.
Lubię np. połączenie zółtych tulipanów z irysami... alko polne kwiaty Kwiatki rosną mi zazwyczaj jak szalone (oczywiście te doniczkowe)...taka ze mnie mała ogrodniczka

A wiecie co mi się kiedyś przytrafiło? Stałam przy kiosku, coś kupowałam i podszedł do mnie facet, taki po 40 i dał mi bukiet polnych kwiatów Potem obczaiłam, że on te kwiatki tam sprzedawał...ale byłam normalnie w szoku, że do mnie przyszedł i dał mi te kwiatki

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-01-16 o 14:56
Stary 2009-01-16, 14:53   #500
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Może przemilczę co trafia do kebaba . Jak mój TŻ kupuje u nas to zawsze z kebabmistrz nam doradza z czego zrezygnować
Stary 2009-01-16, 14:54   #501
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
I mi to mówisz? hehe ja jem kebaby tylko w jednym miejscu w Katowicach, tylko z kurczaka, tylko w cieście i tylko bez cebuli. Nie tknę innego i gdzie indziej Jestem szurnięta na tym punkcie, z resztą TŻ też. Oboje mamy taką kebabową obsesję
My też oboje Kiedyś mój Tżet wymyślił, że zastosuje kebabowa dietę , ale jakoś mało odchudzała

Poemi to przemilcz.., ja mam sprawdzony punkt gdzie kolega to prowadzi, nakłada itp. więc nie chcę słuchać żadnych takich

Czas edycji: 2009-01-16 o 14:55
Stary 2009-01-16, 14:55   #502
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
moze sie dowiem 3lutego
No oczywiście, że o Ciebie . Aj, no to będzie mnie skręcać z ciekawości do 3 lutego...
Stary 2009-01-16, 15:01   #503
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
My też oboje Kiedyś mój Tżet wymyślił, że zastosuje kebabowa dietę , ale jakoś mało odchudzała

Poemi to przemilcz.., ja mam sprawdzony punkt gdzie kolega to prowadzi, nakłada itp. więc nie chcę słuchać żadnych takich
Jeśli kolega prowadzi to chyba możesz być spokojna . Już chyba nigdy nie zjem żadnego fast fooda poza "moją" pizzerią
Stary 2009-01-16, 15:01   #504
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Może przemilczę co trafia do kebaba . Jak mój TŻ kupuje u nas to zawsze z kebabmistrz nam doradza z czego zrezygnować
Cytat:

No właśnie, przemilcz.
Nie lubię takich gadek, że czyjegoś brata kolegi zięcia ciotka gdzieśtam pracuje i dokładnie wie, co do czego kto daje, wkłada, z czego się robi cośtam...
Wiadomo, że jak sobie sama w domu nie zrobisz to nigdy nie wiesz, co jest w środku...i tyle!
Stary 2009-01-16, 15:04   #505
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli kolega prowadzi to chyba możesz być spokojna . Już chyba nigdy nie zjem żadnego fast fooda poza "moją" pizzerią

Tak właśnie sobie myślę, ale Poemi nie ma co popadać w paranoję jakby się tak zastanowić co i jak to naprawdę niewiele produktów zostałoby do jedzenia

Np. te wspomniane przec Ciebie niemyte pieczarki, ja zawsze biorę pizzę z pieczarkami i nie przejmuję się tym, w wysokiej temperaturze w piecu wszystko się wypali
Stary 2009-01-16, 15:06   #506
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, przemilcz.
Nie lubię takich gadek, że czyjegoś brata kolegi zięcia ciotka gdzieśtam pracuje i dokładnie wie, co do czego kto daje, wkłada, z czego się robi cośtam...
Wiadomo, że jak sobie sama w domu nie zrobisz to nigdy nie wiesz, co jest w środku...i tyle!
To byłaby inna gadka, ale przemilczę
W każdym razie taka dobra rada: nie stołujcie się na mieście pierwszego dnia po otwarciu po jakiejść przerwie (np. po świętach)
Stary 2009-01-16, 15:12   #507
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak właśnie sobie myślę, ale Poemi nie ma co popadać w paranoję jakby się tak zastanowić co i jak to naprawdę niewiele produktów zostałoby do jedzenia

Np. te wspomniane przec Ciebie niemyte pieczarki, ja zawsze biorę pizzę z pieczarkami i nie przejmuję się tym, w wysokiej temperaturze w piecu wszystko się wypali
Wiesz, to zależy od wrażliwości na takie rzeczy. U nas niektórzy jedzą z pieczarkami (w końcu bakterie z obornika chyba te 370 stopni zabije, nie wiem jak z pleśnią, ale na razie nikt się chyba nie pochorował ), a niektórzy nie mogą niawet na nie patrzeć. Ja jestem na to bardzo wrażliwa więc nie jem.
Stary 2009-01-16, 15:13   #508
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
[/b]

To prawda, najważniejsza jest konsekwencja i upór

Ja tydzień walczę ze stepperem i efekty już widzę Sama jestem w szoku, ale widocznie szybciej mi idzie bo się ruszałam wcześniej, w każdym razie brzuch płaściutki, uda stają sie smuklejsze........a ja tak do lata pociągnę to wtedy Wam wrzucę fotkę
To gratuluję.Jak są efekty, to jest motywacja do dalszej pracy nad sobą

Cytat:
a ja bylam po mame a zaraz lecimy do przedszkola bo maly ma dzis wystepy na dzien babci i dziadka

zanim wyszlam przyjechal TZ ale tylko na chwile bo i tak juz bysmy nie zdazyli nigdzie pojechac ale przywiozl mi roze
Tż się stara, miło z jego strony

Cytat:

Eeee Svinecka przyniósł kwiatka, super facet , mimo że na mnie kwiatki nie działają to gest jest miły
Mój synek też ma występy w przedszkolu, ale mnie nie będzie bo będzie babcia czyli moja eks teściowa, a jakoś nie mam ochoty się z nią widzieć
Na mnie też kwiatki nie działają.Jak dostałam z pracy w październiku (była uroczystość firmowa i dawali kwiatki kobietom ), to trzy dni je woziłam w aucie (bo zapominałam z tylnego siedzenia je zabrać) w końcu wylądowały w koszu.
Qrczę jestem bez serca.Biedne nawet wody nie widziały
Co gorsze mojego Tżta siostra ma kwiaciarnię i jak się dowiedziała jak zamordowałam kwiatki, to miała średnią minę (bo ona je kwiaty)

Kebab

Edit:Oczywiście kwiatki od Tżta, to jest coś innego, bo są od NIEGO, wiec należy im się szacunek

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-01-16 o 15:16 Powód: dopisek
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:17   #509
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, to zależy od wrażliwości na takie rzeczy. U nas niektórzy jedzą z pieczarkami (w końcu bakterie z obornika chyba te 370 stopni zabije, nie wiem jak z pleśnią, ale na razie nikt się chyba nie pochorował ), a niektórzy nie mogą niawet na nie patrzeć. Ja jestem na to bardzo wrażliwa więc nie jem.
Ja wolę sobie myśleć, że w mojej pizzerii jest inaczej, jakoś nigdy te pieczarki nie wydały mi się obrzydliwe więc sobie jem ze smakiem i naprawdę mi wisi co gdzie, jak i takie sensacje jak takich rzeczy słucham to należałoby stołować się na mieście tylko w Mc Donaldzie tam przynajmniej jest czysto, schludnie i żarcie nie leży nie wiadomo ile

Gosia jest duuuża motywacja, naprawdę
Co do kwiatków ja taka sama nieczuła, bez serca.....sama powiedziałam Tżowi aby kwiatów nie kupował, bo nie lubię i szkoda kasy Nawet dla kwiatów od niego szacunku nie miałam, co z tego że wylądowały w wazonie, jak nawet raz im wody nie zmieniłam

Czas edycji: 2009-01-16 o 15:20
Stary 2009-01-16, 15:23   #510
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wolę sobie myśleć, że w mojej pizzerii jest inaczej, jakoś nigdy te pieczarki nie wydały mi się obrzydliwe więc sobie jem ze smakiem i naprawdę mi wisi co gdzie, jak i takie sensacje jak takich rzeczy słucham to należałoby stołować się na mieście tylko w Mc Donaldzie tam przynajmniej jest czysto, schludnie i żarcie nie leży nie wiadomo ile
W Maku żarcie okropne, ale przynajmniej ta gwarancja, że nie dają popsutego...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości