|
|
#481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
, u mnie w pracy faceci są też uzależnieni od coli i Tigerów i takich tam ![]() Co do czerwonej mam wątpliwości czy można ją w ciąży ![]() Cytat:
, ale słodzona i ma dużo paskudztwa w środku, ja jja niecierpię tych smakowych wód , ostatnio niechcący zakupiłam i dosłownie musiałam wypluć, nie przełknęłam tego Cytat:
![]() Świetne możliwości Zaro , uda się zobaczysz
|
|||
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
omg, strasznie dużo, ma chyba duża firmę?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#483 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no ma bardzo duzy biznes ale wiesz poki co wiekszosc kasy pochlania kredyt, no i duzo czasu poswieca TZ na prace
![]() ale mowi, ze robi to wszystko dla nas, dla naszej przyszlosci no i wkopal sie z ta hala, szwed mial ja wynajac, nawet zaplacil 10tys za pierwszy miesiac a TZ wzial kredyt i ja kupil a szwedowi firma padla i hala stoi a TZ placi 5tys kredytu i nie zostaje mu prawie nic kasy ![]() EDIT: ciagle slucham tej piosenki i mam lzy w oczach - moglaby to zaspiewac do TZ normalnie
Edytowane przez Svinecka Czas edycji: 2009-01-16 o 13:27 |
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To rzeczywiście straszna kasa Kurcze a może ktoś się znajdzie na tę halę jeszcze Tylko teraz kiepski okres, kryzys daje się we znaki we wszystkich branżach Ale trzeba myślec optymistycznie i szukać chętnego na tę halę
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
TZ nawet juz ja wystawil na sprzedaz ale nikt jej nie chce, raz ze jest kryzys a dwa ze zima jest ogolnie ciezko, no i ona jest w innym mniejszym miescie - gdyby byla u nas to pewnie by nie bylo problemu
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To rzeczywiście facet ma czym się martwić, ale Svinecko miejmy nadzieję, że wkrótce z tego wyjdzie Może kupiec się w końcu trafi, ale wiadomo co miesiąc trzeba bulić i to jest najgorsze
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Zaro na pewno świetnie wypadłaś na rozmowie.Teraz trzeba trzymać kciuki żeby firma podjęła dobrą decyzję i zatrudniła ciebie
![]() Madlen moim zdaniem A6W jest bardzo skuteczna i niekoniecznie trzeba dotrwać do końca, ale pewnie po brzuszkach tez będzie efekt.Myślę, że po każdych ćwiczeniach jest jakiś efekt |
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, najważniejsza jest konsekwencja i upór Ja tydzień walczę ze stepperem i efekty już widzę |
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ale cisza dzisiaj... co jest?
Chyba nie tylko ja jestem jakaś 'nijaka' i nie umiem się wbić w rozmowę
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja się już nagadałam więc czekam na Was
![]() Chce mi się kebaba dzisiaj , chyba po pracy skoczę |
|
|
|
#491 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja bylam po mame a zaraz lecimy do przedszkola bo maly ma dzis wystepy na dzien babci i dziadka
zanim wyszlam przyjechal TZ ale tylko na chwile bo i tak juz bysmy nie zdazyli nigdzie pojechac ale przywiozl mi roze
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odkryłam małą knajpkę wietnamską (na wynos) w centrum Katowic...muszę tam skoczyć na smażony makaron z kurczakiem. Pamiętam taki makaron z mojego pobytu w Londynie - był przepyszny
|
|
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślałam, że tylko ja takie mam ciągoty Ciekawe co dzisiaj robi L_V ? nie było jej wcale ![]() Eeee Svinecka przyniósł kwiatka, super facet , mimo że na mnie kwiatki nie działają to gest jest miły ![]() Mój synek też ma występy w przedszkolu, ale mnie nie będzie bo będzie babcia czyli moja eks teściowa, a jakoś nie mam ochoty się z nią widzieć
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-16 o 14:45 |
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), dużo warzyw, placuszek (bo ja jem tylko w cieście)... ale chyba sama do końca w to nie wierzę.Odkąd jestem na mojej diecie wpadłam w obsesję na punkcie zdrowego odżywiania się i oglądania składu produktów ale kebaba nie umiem sobie odmówić
|
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
. Chwilowo powróciłam do domu. Tzn. do 20 . Co się działo gdy mnie nie było? I przede wszystkim... Chłopiec czy dziewczynka? Już mnie skręcało z ciekawości przez ten czas ![]() Ps. Mam opryszczkę To straszne
|
|
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale co do kebabów tez jestem wymagająca, mam tylko dwa punkty w okolicy gdzie smakują mi kebaby |
|
|
|
|
#497 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() moze sie dowiem 3lutego dorinko a na mnie kwiatki dzialaja i w ogole wszystkie te romantyczne bzdety
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ja jem kebaby tylko w jednym miejscu w Katowicach, tylko z kurczaka, tylko w cieście i tylko bez cebuli. Nie tknę innego i gdzie indziej Jestem szurnięta na tym punkcie, z resztą TŻ też. Oboje mamy taką kebabową obsesję ![]() ![]() ![]() EDIT: Ja też lubię dostawać kwiaty, zarówno ciete, jak i doniczkowe. Lubię np. połączenie zółtych tulipanów z irysami... alko polne kwiaty Kwiatki rosną mi zazwyczaj jak szalone (oczywiście te doniczkowe)...taka ze mnie mała ogrodniczka ![]() A wiecie co mi się kiedyś przytrafiło? Stałam przy kiosku, coś kupowałam i podszedł do mnie facet, taki po 40 i dał mi bukiet polnych kwiatów Potem obczaiłam, że on te kwiatki tam sprzedawał...ale byłam normalnie w szoku, że do mnie przyszedł i dał mi te kwiatki
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-01-16 o 14:56 |
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jak mój TŻ kupuje u nas to zawsze z kebabmistrz nam doradza z czego zrezygnować
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś mój Tżet wymyślił, że zastosuje kebabowa dietę , ale jakoś mało odchudzała Poemi to przemilcz.., ja mam sprawdzony punkt gdzie kolega to prowadzi, nakłada itp. więc nie chcę słuchać żadnych takich
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-16 o 14:55 |
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Już chyba nigdy nie zjem żadnego fast fooda poza "moją" pizzerią
|
|
|
|
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie lubię takich gadek, że czyjegoś brata kolegi zięcia ciotka gdzieśtam pracuje i dokładnie wie, co do czego kto daje, wkłada, z czego się robi cośtam... Wiadomo, że jak sobie sama w domu nie zrobisz to nigdy nie wiesz, co jest w środku...i tyle! |
||
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak właśnie sobie myślę, ale Poemi nie ma co popadać w paranoję jakby się tak zastanowić co i jak to naprawdę niewiele produktów zostałoby do jedzenia ![]() Np. te wspomniane przec Ciebie niemyte pieczarki, ja zawsze biorę pizzę z pieczarkami i nie przejmuję się tym, w wysokiej temperaturze w piecu wszystko się wypali
|
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie taka dobra rada: nie stołujcie się na mieście pierwszego dnia po otwarciu po jakiejść przerwie (np. po świętach) |
|
|
|
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), a niektórzy nie mogą niawet na nie patrzeć. Ja jestem na to bardzo wrażliwa więc nie jem.
|
|
|
|
|
#508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
), to trzy dni je woziłam w aucie (bo zapominałam z tylnego siedzenia je zabrać) w końcu wylądowały w koszu.Qrczę jestem bez serca.Biedne nawet wody nie widziały Co gorsze mojego Tżta siostra ma kwiaciarnię i jak się dowiedziała jak zamordowałam kwiatki, to miała średnią minę (bo ona je kwiaty) Kebab ![]() Edit:Oczywiście kwiatki od Tżta, to jest coś innego, bo są od NIEGO, wiec należy im się szacunek
Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-01-16 o 15:16 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosia jest duuuża motywacja, naprawdę ![]() Co do kwiatków ja taka sama nieczuła, bez serca.....sama powiedziałam Tżowi aby kwiatów nie kupował, bo nie lubię i szkoda kasy Nawet dla kwiatów od niego szacunku nie miałam, co z tego że wylądowały w wazonie, jak nawet raz im wody nie zmieniłam
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-16 o 15:20 |
|
|
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

, u mnie w pracy faceci są też uzależnieni od coli i Tigerów i takich tam 

, ale słodzona i ma dużo paskudztwa w środku, ja jja niecierpię tych smakowych wód
, ostatnio niechcący zakupiłam i dosłownie musiałam wypluć, nie przełknęłam tego 

To rzeczywiście straszna kasa 

To straszne 
, ale jakoś mało odchudzała
), to trzy dni je woziłam w aucie (bo zapominałam z tylnego siedzenia je zabrać) w końcu wylądowały w koszu.