Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 15:27   #511
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
W Maku żarcie okropne, ale przynajmniej ta gwarancja, że nie dają popsutego...
No właśnie jak napisałam wyżej, wybór należy do każdego z nas Na mnie takie historie w ogóle nie działają, po prostu nie słucham ich, a jednocześnie jak mi coś nie podpasuje to więcej nie idę w dane miejsce i sprawa jasna,w końcu konkurencja jest duża w tej branży i do wyboru do koloru W Warszawie są knajpy, że bardzo sie starają o klienta i nikt mi takich historii nie sprzeda, że coś tam...coś tam
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:35   #512
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
No właśnie jak napisałam wyżej, wybór należy do każdego z nas Na mnie takie historie w ogóle nie działają, po prostu nie słucham ich, a jednocześnie jak mi coś nie podpasuje to więcej nie idę w dane miejsce i sprawa jasna,w końcu konkurencja jest duża w tej branży i do wyboru do koloru W Warszawie są knajpy, że bardzo sie starają o klienta i nikt mi takich historii nie sprzeda, że coś tam...coś tam
Ja szczerze mówiąc nie spotkałam się jeszcze z pracownikiem gastronomii który by z ręką na sercu powiedział, że u niego w knajpie jest wszystko ok, ale trzeba wierzyć, że są takie miejsca . Ta nasza pizzeria to jedna z lepiej prosperujących w mieście. A w praktyce wygląda to tak, że gdyby szef nie dawał dużych łapówek sanepidowi to już dawno by ją zamknęli...
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:39   #513
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja szczerze mówiąc nie spotkałam się jeszcze z pracownikiem gastronomii który by z ręką na sercu powiedział, że u niego w knajpie jest wszystko ok, ale trzeba wierzyć, że są takie miejsca . Ta nasza pizzeria to jedna z lepiej prosperujących w mieście. A w praktyce wygląda to tak, że gdyby szef nie dawał dużych łapówek sanepidowi to już dawno by ją zamknęli...
To ja mam farta bo ja spotkałam , ja sie zastanawiam co masz na celu wałkując ten temat ? Chcesz nas ostrzec ? Ja już powiedziałam, na mnie to nie działa i nie chcę tego słuchać, bo to czcza gadanina, Ty swoje ja swoje, jeśli chcesz bym nie chodziła do restauracji, do ulubionej kebabiarni to ja mówię, że będę chodzić bo lubię A Ty dalej...co mnie tam czeka, a może ja to lubię, hm
Stary 2009-01-16, 15:40   #514
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Poemi, ale po co takie gadki? I co z tego, co się tam dzieje, jak jest brudno, co dorzucają do jedzenia, skoro na nikim nie robi to wrażenia.

Ja uważam, że jakieś przekręty jedzeniowe dzieją się wszędzie... ale Polska to akurat, wbrew pozorom, bardzo czysty pod tym względem kraj.
Pracowałam np. w kawiarni największej sieci kawiarnianej na świecie w Londynie i to co się tam wyprawiało, to dla mnie był szok, a dla wszystkich ludzi, to było całkiem normalne...
Więc chyba i tak mamy sie lepiej
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 15:51   #515
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mam farta bo ja spotkałam , ja sie zastanawiam co masz na celu wałkując ten temat ? Chcesz nas ostrzec ? Ja już powiedziałam, na mnie to nie działa i nie chcę tego słuchać, bo to czcza gadanina, Ty swoje ja swoje, jeśli chcesz bym nie chodziła do restauracji, do ulubionej kebabiarni to ja mówię, że będę chodzić bo lubię A Ty dalej...co mnie tam czeka, a może ja to lubię, hm
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Poemi, ale po co takie gadki? I co z tego, co się tam dzieje, jak jest brudno, co dorzucają do jedzenia, skoro na nikim nie robi to wrażenia.

Ja uważam, że jakieś przekręty jedzeniowe dzieją się wszędzie... ale Polska to akurat, wbrew pozorom, bardzo czysty pod tym względem kraj.
Pracowałam np. w kawiarni największej sieci kawiarnianej na świecie w Londynie i to co się tam wyprawiało, to dla mnie był szok, a dla wszystkich ludzi, to było całkiem normalne...
Więc chyba i tak mamy sie lepiej
Ja po prostu uważam, że po prostu lepiej wiedzieć niż żyć w niewiedzy i tyle. No i jakby co to warto się "kłócić" o swoje . Jak gadam z niektórymi ludźmi to aż w szoku jestem, mówią, że gdzieś tam dostali zimne/surowe/popsute, a na pytanie czy poszli z reklamacją mówią "nie" . Jakby ludzie zwracali uwagę na takie rzeczy to by od razu podskoczyła jakość (bo na sanepid nie ma co liczyć). U nas zdarzyli się klienci którzy zapłacili za pizzę którą kierowca na ich oczach wywalił na chodnik i z powrotem włożył do pudełka .
Stary 2009-01-16, 15:55   #516
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
: hahaha:nie wiem czy z przemęczenia czy co, ale strasznie mnie to rozśmieszyło Taką perwersją mi zaleciało

A tak wogóle, to dla mnie te teksty o niemytych pieczarkach, spleśniałych składnikach i ogromnych łapówkach dla sanepidu są mocno przesadzone i dziwię się Poemi, że Ty w to wierzysz...
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 16:00   #517
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
: hahaha:nie wiem czy z przemęczenia czy co, ale strasznie mnie to rozśmieszyło Taką perwersją mi zaleciało

A tak wogóle, to dla mnie te teksty o niemytych pieczarkach, spleśniałych składnikach i ogromnych łapówkach dla sanepidu są mocno przesadzone i dziwię się Poemi, że Ty w to wierzysz...
A dla czego mam nie wierzyć w to co widzę na własne oczy? Pieczarki w końcu sama mielę (czasami przez folię bo się rozpływają i się brzydzę), spleśniałe składniki trzeba przemieszać i już są wizualnie dobre, no, jedynie dawania łapówki nie widziałam (nie mam książeczki sanepidu więc w czasie kontroli nie pracuję), ale inni widzieli, a poza tym szef zawsze urządza imprezę z okazji nie zamknięcia lokalu. Takie są realia.
Stary 2009-01-16, 16:03   #518
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po prostu uważam, że po prostu lepiej wiedzieć niż żyć w niewiedzy i tyle. No i jakby co to warto się "kłócić" o swoje . Jak gadam z niektórymi ludźmi to aż w szoku jestem, mówią, że gdzieś tam dostali zimne/surowe/popsute, a na pytanie czy poszli z reklamacją mówią "nie" . Jakby ludzie zwracali uwagę na takie rzeczy to by od razu podskoczyła jakość (bo na sanepid nie ma co liczyć). U nas zdarzyli się klienci którzy zapłacili za pizzę którą kierowca na ich oczach wywalił na chodnik i z powrotem włożył do pudełka .

Nie no ...to co teraz opisujesz to już jest głupota, ja zawsze zwracam uwagę że coś jest nie tak.......ale i tu mi się przypomniało " nigdy nie kłóć sie z kelnerem bo ci napluje, nasika, itp" Więc sama widzisz, że kłócić się źle, nie kłócić i być frajerem jeszcze gorzej
A co do chodnika ........padam rozumiem, że z pudełka nie wypadła czy wypadła, i czy w takim razie na wynos też nie można, bo kierowca to dodatkowy punkt stanowiący zagrożenie

Cytat:

Cieszę się Mango, ze Cię rozśmieszyłam

Poemi mielone pieczarki do czego niby ???? Bo ja pizzy takich jak żyję nie doświadczyłam Chyba, że do faszerowanych jajek

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-16 o 16:04
Stary 2009-01-16, 16:09   #519
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no ...to co teraz opisujesz to już jest głupota, ja zawsze zwracam uwagę że coś jest nie tak.......ale i tu mi się przypomniało " nigdy nie kłóć sie z kelnerem bo ci napluje, nasika, itp" Więc sama widzisz, że kłócić się źle, nie kłócić i być frajerem jeszcze gorzej
A co do chodnika ........padam rozumiem, że z pudełka nie wypadła czy wypadła, i czy w takim razie na wynos też nie można, bo kierowca to dodatkowy punkt stanowiący zagrożenie

Poemi mielone pieczarki do czego niby ???? Bo ja pizzy takich jak żyję nie doświadczyłam Chyba, że do faszerowanych jajek
O przepraszam, ja do faszerowanych jajek też kroję pieczarki...
Szczerze, to nie wyobrażam sobie pomielonych...przecież po usmażeniu nic by z nich nie zostało...
Stary 2009-01-16, 16:10   #520
goosia207
Zakorzenienie

No i kupiłam żel micelarny Rosaliac La Roche Posay (musiałam )

Mam pytanie do dziewczyn z jasnymi włosami.
Ja w tej chwili mam baleyage brąz/siwy (platynowy?)
Jakich szamponów używacie żeby jasne pasemka nie żółkły?
Kupiłam sobie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14010
i jakoś nie jestemn zadowolona.Strasznie wysusza włosy i są jakieś dziwne (chyba za długo trzymałam ok.10min, bo kolor też jest dziwny )

Edit: jeszcze raz link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14010

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-01-16 o 23:20 Powód: dopisek
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 16:13   #521
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
A dla czego mam nie wierzyć w to co widzę na własne oczy? Pieczarki w końcu sama mielę (czasami przez folię bo się rozpływają i się brzydzę), spleśniałe składniki trzeba przemieszać i już są wizualnie dobre, no, jedynie dawania łapówki nie widziałam (nie mam książeczki sanepidu więc w czasie kontroli nie pracuję), ale inni widzieli, a poza tym szef zawsze urządza imprezę z okazji nie zamknięcia lokalu. Takie są realia.
Jak dla mnie tro troszke koloryzujesz...
Ja bardzo często jem na mieście i nie przypomniam sobie, abym się zatruła, nie chce mi się też wierzyć, że pizza upada na ziemie a klient za nia placi...
Tekst z sanepidem wogóle mnie rozwalił, poprostu to jest nierealne...
Ktoś widział jak szef dawał łapówkę Przyjmijmy, że Twój szef to całkowity kretyn i dawał ją przy osobach trzecich, to jednak nie chce mi się wierzyć, aby pracownik sanepidu przyjął ją w TAKICH okolicznościach. Tymbardziej, że obecnie panuje straszna nagonka na łapówkarstwo, nigdy nie wiadomo czy ktoś nie zrobi ci zdjęcia czy to nie podpucha itp.
Wiadomo, że łapówkarstwo istnieje, ale nie w taki sposób.

A wracając do KEBABÓW to z TŻ też mamy jedno takie miejsce, gdzie kebaby są przepysze
Stary 2009-01-16, 16:17   #522
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
O przepraszam, ja do faszerowanych jajek też kroję pieczarki...
Szczerze, to nie wyobrażam sobie pomielonych...przecież po usmażeniu nic by z nich nie zostało...

Gosia ja mam jasne, ale ja lubię żółte,takie wiesz miodowe?karmelowe dokładnie więc walczę z odwrotnym procesem, aby nie wybielały się Wybieram się do fryzjera w pierwszym tygodniu lutego, fryzjer polecony na wizażu, az jestem ciekawa jak będzie
Stary 2009-01-16, 16:18   #523
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

My plujemy tylko do żarcia dla szefa . Ogólnie mamy szacunek do ludzi którzy się nie boją i mówią, że coś jest nie tak. W takim przypadku szef wysyła im gratisową pizzę następnego dnia (i musi być perfekcyjna), a u nas wprowadza rewolucję i większą kontrolę. Dostawcy są raczej w porządku (jedynie jak się klient nie upomni to przywłaszczają sobie darmową colę), a z tym chodnikiem to jednorazowy wypadek (a przynajmniej nie chwalili się). A klienci którzy zapłacili za nią całą cenę to po prostu ofiary . Gdyby się odezwali to dostaliby nową pizzę ze zniżką. Mielone w znaczeniu, że w plasterkach . Wrzucam je do takiej maszyny którą nazywamy "młynek" więc nasze pieczarki są "mielone" . Ser też jest "mielony" chociaż jest po prostu tarty .
Stary 2009-01-16, 16:23   #524
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Kupiłam sobie http://www.allegro.pl/item484848687_...e_refleks.html
i jakoś nie jestemn zadowolona.Strasznie wysusza włosy i są jakieś dziwne (chyba za długo trzymałam ok.10min, bo kolor też jest dziwny )
Goosiu a ja właśnie miałam Ci go polecac, bo choć nie jestem już blondynką, to słyszałam, że bardzo dobry jest Podobnież wszystkie fioletowe szampony neutralizują ten żółty odcień, więc może spróbuj innej firmy. A po nim może jakaś maska nawilżająca by się przydała?

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2009-01-16 o 16:24
Stary 2009-01-16, 16:25   #525
dorinka30
Zakorzenienie

Miłego weekendu dziewczyny

Może wpadnę wieczorem ale może
Stary 2009-01-16, 16:29   #526
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego weekendu dziewczyny

Może wpadnę wieczorem ale może
Trzymaj sie, miłego, upojnego weekendu

Ja też zmykam, papapa

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2009-01-16 o 16:45
Stary 2009-01-16, 17:23   #527
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

W temacie gasronomicznym : pracowałam w małej gastronomi typu kebab,nalesniki,pierogi i co tam jeszcze. I moge powiedziec ze 100% przekonaniem ,ze wszytsko bylo swieze i czysciutkie Surowki ,ktore zostawały wyrzucało się a rano byly robione swieze + dorabianie w ciagu dnia,zeby te od rana nie były zleżałe.Pieczarki dostarczane swieze,przerabiane. Mieso tak samo.
Sanepid nigdy do niczego sie nie przyczepił,a wymagania naprawdę są z kosmosu.
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 17:36   #528
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie tro troszke koloryzujesz...
Ja bardzo często jem na mieście i nie przypomniam sobie, abym się zatruła, nie chce mi się też wierzyć, że pizza upada na ziemie a klient za nia placi...
Tekst z sanepidem wogóle mnie rozwalił, poprostu to jest nierealne...
Ktoś widział jak szef dawał łapówkę Przyjmijmy, że Twój szef to całkowity kretyn i dawał ją przy osobach trzecich, to jednak nie chce mi się wierzyć, aby pracownik sanepidu przyjął ją w TAKICH okolicznościach. Tymbardziej, że obecnie panuje straszna nagonka na łapówkarstwo, nigdy nie wiadomo czy ktoś nie zrobi ci zdjęcia czy to nie podpucha itp.
Wiadomo, że łapówkarstwo istnieje, ale nie w taki sposób.
Heh, Twoim zdaniem koloryzuję, a dla mnie to już norma .
Z tą pizzą z chodnika to autentyk . Widać zdarzają się takie ofiary . Kolesie którzy zapłacili za tą pizze znaleźli się później na imprezie z naszym innym kierowcą i się pochwalili mu swoją przygodą... A potem skonfrontowaliśmy to z kierowcą od chodnika. Potwierdził.
Łapówki... Pracownicy którzy zostają na kontroli to osoby zaufane i szef nie ma przed nimi tajemnic (ja o tym wiem bo przyjaźnię się od niedawna z najbardziej zaufanym z zaufanych ) (przy innych też od czasu do czasu coś mu się wymsknie). Kobiety na dzień dobry mówią jaka kwota je interesuje i tyle dostają. To na prawdę inny świat... Szef ma tyle kasy, że stać go było na to żeby przez 3 lata pizzeria funkcjonowała bez procowników... Ostatnio "zatrudnił" trzech. Bo go poprosili. Z resztą sama widzę jak wygląda zaplecze i ono na prawdę nie spełnia standardów... Nawet jeśli chodzi o wyposarzenie.
A że szef to kretyn to już inna sprawa . Kiedyś przy klientach bił się ze swoją byłą i krzyczał, że nawet loda nie potrafi porządnie zrobić... Ogólnie nie ma oporów przed wtajemniczaniem nas w... takie różne .

A, no i chciałam się czymś pochwalić... Ale może na razie to zachowam dla siebie żeby nie zapeszyć .
Stary 2009-01-16, 18:08   #529
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dorinko a na mnie kwiatki dzialaja i w ogole wszystkie te romantyczne bzdety
Na mnie też działają kwiaty (Gosiu, tylko te od TŻ ) ale tylko w kupie, tzn w dużym bukiecie. Szczególnie żółte tulipany albo wielgachny bukiet frezji... Frezje mogę wąchać pół dnia i nie mam dość

Dorinko, Butter: nie jesteście same z kebabową obsesją Też jem tylko i wyłącznie w jednym miejscu w Krakowie, w cieście, z kurczaka, ze śrenim sosem. Nie tknę innego eeee no chyba że jest środek nocy (po imprezie) a ja umieram z głodu, a do mojego punktu za daleko

Poemi, nie działaj na moją wyobraźnię i nie sugeruj jakie syfy wsadzają do jedzenia... bo teraz mnie obrzydzi ale jak będę głodna to i tak zjem Co u Ciebie?
No dalej chwal się, chwal Przesądna chyba nie jesteś to nie zapeszysz

Twin, koniecznie daj znać, jak przymiarka! I jak tata...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A co do pizzy, to raz jak zamawialiśmy z TŻ jakąś na telefon, zamówiliśmy jak zwykle pół pizzy A i pół B. Gość przywiózł, zapłaciliśmy, siadamy, otwieramy pudełko i jakież było nasze zaskoczenie kiedy okazało się że jedna połówka ma w sobie kawałki jabłka plus jakieś inne owoce, dramat Gdyby to była jakakolwiek inna to pewnie bysmy odpuścili, ale z jabłkiem? Co to za pomysł w ogóle Zadzwoniliśmy do tej pizzerii, obiecali nam nową do 20 min (ale ze zwrotem tej starej), zjedliśmy w międzyczasie to dobre pół i dostawcy oddaliśmy już tylko pół, bez jaj
Stary 2009-01-16, 19:08   #530
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Gosia ja mam jasne, ale ja lubię żółte,takie wiesz miodowe?karmelowe dokładnie więc walczę z odwrotnym procesem, aby nie wybielały się Wybieram się do fryzjera w pierwszym tygodniu lutego, fryzjer polecony na wizażu, az jestem ciekawa jak będzie
No tak, bo ty masz całe włosy, a ja tylko pasemka i one są straszne jak zółkną

Cytat:
Goosiu a ja właśnie miałam Ci go polecac, bo choć nie jestem już blondynką, to słyszałam, że bardzo dobry jest Podobnież wszystkie fioletowe szampony neutralizują ten żółty odcień, więc może spróbuj innej firmy. A po nim może jakaś maska nawilżająca by się przydała?
Dzięki
Bo ja go dopiero pierwszy raz użyłam i te pasemka jasne zrobiły mi sie ciemno popielate.Nie ma tragedii, ale mogło byc lepiej (i były jasniejsze).Następnym razem bedę trzymac krócej.
Po umyciu nałożyłam odźywkę do włosów suchych DOVE i jedwab Biosilk na końcówki. Skoro mówisz, że jest chwalony, to jeszcze popróbuję

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
W temacie gasronomicznym : pracowałam w małej gastronomi typu kebab,nalesniki,pierogi i co tam jeszcze. I moge powiedziec ze 100% przekonaniem ,ze wszytsko bylo swieze i czysciutkie Surowki ,ktore zostawały wyrzucało się a rano byly robione swieze + dorabianie w ciagu dnia,zeby te od rana nie były zleżałe.Pieczarki dostarczane swieze,przerabiane. Mieso tak samo.
Sanepid nigdy do niczego sie nie przyczepił,a wymagania naprawdę są z kosmosu.
Aż miło czytać, że nie wszędzie pracownicy mają w doopie co serwują
Stary 2009-01-16, 20:24   #531
dorinka30
Zakorzenienie

Ja już w domku, zdążyłam z treningiem zanim Tżet wróci Nie lubię przy nim ćwiczyć, ale wyjścia nie ma bo nie przeniosę steppera a do sypialni, bo jest za duży

A teraz mam pas vibroaction, pół godzinki, prysznic i jestem gotowa do wieczoru
Stary 2009-01-16, 21:45   #532
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
To ja muszę powiedzieć, że u nas w hotelowej restauracji jest wszystko czyste i świeże. Nawet jak komuś coś upadnie na ziemię to normalnie wyrzucają do kosza Rozumiem, że tego ludzie/klienci nie widzą, ale i dziewczyny w kuchni, a już szczególnie szefowa strasznie tego pilnuje Czasami klienci się wkurzają, że długo czekają na jakiś posiłek, a oni po prostu wszystko dostają świeże. Nie mnożone, stare, tylko wszystko na bieżąco pieczone, gotowane. Dlatego uprzedzamy, że trzeba trochę poczekać...

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Kupiłam sobie http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14010
Ten Twój link nie otwiera mi się, więc nie wiem o jakim szamponie mowa.
Ja używam i bardzo polecam ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22220
jak dla mnie jest rewelacyjny.

Miłego weekendu dziewczny
Stary 2009-01-16, 21:54   #533
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Twin, koniecznie daj znać, jak przymiarka! I jak tata...
Przeczytałam, co dziś naprodukowałyście. Dziś mam bardzo udany dzień

Zrobiłam na uczelni prezentację, wcześniej wyszłam i pojechałam do Działdowa
Przymierzyłam suknię i .... jak na mnie szyta drobniusieńkie dopasowanie do mnie się zrobi i będzie bosko co oznacza, ze suknia zakupiona

Tata zachwycony suknią i tym jak w niej wyglądam ale tak jak myślałam wzruszenia będą na ślubie

Zaro myślałam dziś o Tobie o 10 jestem pewna, ze kciuki wizażanek nie zawiodły i wkrótce dowiesz się, że masz pracę
Stary 2009-01-16, 23:06   #534
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

A ja troszkę % sobie z przyszła tesciowa wypiłam...i jest bomba ,znacyz bania Nie,żeby duza,ale jest Uuhuuuuuuu...jutro wielki dzień
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 23:19   #535
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Stokrotko, najlepszego na nowej drodze życia!

Twin, pokażesz się, pokażesz, pokażesz? ile taniej udało Ci sie ja kupić?

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 09:36   #536
twin--maid
Zakorzenienie

Stokrotko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Tża

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Stokrotko, najlepszego na nowej drodze życia!

Twin, pokażesz się, pokażesz, pokażesz? ile taniej udało Ci sie ja kupić?
Et-ko poczekam aż Tż ulotni się z domu i spróbuję wtedy się sfotografować
Stary 2009-01-17, 10:18   #537
kaska87
Zakorzenienie

cześć

wczoraj mnie nie było bo miałam zaliczenie z psychologii rynków finansowych zaliczone na 5 i byłam jeszcze w pracy i dostanę nowe serwisy i zarobię więcej więc

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 10:26   #538
L_V
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny! CO słuchać nowego? Coś mnie ominęło?
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 10:58   #539
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

wczoraj mnie nie było bo miałam zaliczenie z psychologii rynków finansowych zaliczone na 5 i byłam jeszcze w pracy i dostanę nowe serwisy i zarobię więcej więc

też miałam taki przedmiot gratuluje zaliczenia Kaśka

cześć L_V

EDIT:

Pokazuje się Wam w mojej sukni. Jakoś zdjęć kiepska, ale samej nie umiałam lepszych zrobić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (50,3 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (49,4 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (69,7 KB, 53 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (51,7 KB, 61 załadowań)

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2009-01-17 o 13:00 Powód: dopisek
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 12:40   #540
goosia207
Zakorzenienie

Cześć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości