Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-16, 22:30   #3121
eszton 1
Zadomowienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Idę chyba jednak spac..do jutra dziewczynki..papatki
Stary 2009-01-16, 22:31   #3122
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość

Dyniaczku dużo zdrówka i humoru
Dziękuje
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
najpierw 50 powtórzeń normalnego podnoszenia na każdą rękę(łokiećna kolanie i tak macham)
potem po 20-30 na triceps-ręką się zgina w dół w stronę pleców, potem taniec 5 minut z hantlami freestyle(np tak jak na atlasielubproste ręcę wzdłóż tłowia i podnosze do brzucha-tu kombinuję
apotem już brak sił i to koniec

hihi

kocham gzik, robię pyszny-zapraszam

Ty tez jesteś świetna, kochana najlepsza Basia jaką znam

co do neta to nie chcę zapeszać ale chyba będę miała bezprzewodowca play na kartę żeby w pracy móc sobie zwami pisać
Miła jesteś Podwodna panienko ale ja jestem beznadzieja.
A mi gzik to się kojarzy z kupą, znaczy nazwa......z kupią gołębia. Nie wiem czemu.
Cytat:
Napisane przez mmagdaa_p Pokaż wiadomość
ja Ci dam zaraz
buziak w czółko
No bo może i to faktycznie by mi się przydało.......
[1=36824e82e51c7225a5b2c1a 5779aef88dc0a5eae_5f10dc1 5a8e6e;10520099]
Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
A co? Kojarzy Ci się z czymś namiętnym
Masz:
http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=6996 [/quote]

własnie raczej z czym s mało namietnym...

dawaj tu dupsko, zaraz Ci wybije z głowy te głupotki co gadasz o sobie....

No tak aprawda, no to co mam innego mówić.
A mi ostatnio bardzo szwankuje pamięć. Piny hasla jakoś zapamiętuje. ale czasami mam taką dziurę że nie pamietam ostatnich np 3 godzin życia.
Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
no mam takiego ćmiącego, ale ogólnie dupnie sie czuję
Ressku buziaczki. Nie daj się Globusowi, bo mnie jak złapał to niechce puścić.
Cytat:
Potwierdzam najwspanialszy, najlepszy we wszechświecie

Mi opakowania się podobają, są czarne prążkowane, takie klasyczne . Nie są rzucające się w oczy, a skrywaja prawdziwe skarny Nie lubie jakis przesadnie zdobionych albo udziwnionych opakowań ( często efektowne opakowanie ma "zakryc" braki produktu - choc nie zawsze to się sprawdza- np kulasy motylowe Guerlain są przecudowne i je kocham )
Nie........jaki to i czemu mnie nie stać, bo napewno mnie nie stać. łeeeeeee
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Nieprawda. Jesteś chora, źle się czujesz i dlatego taka jesteś krytyczna wobec siebie.

Jesteś kochana, mądra, śliczna Basieńka z sercem na dłoni.
jestem beznadzieja Asia..mówie ci.
A leworęczna to w tej rodzinie jestem JA. Od urodzenia.

Oj Sis... żebyś chora nie była. Weź może aspirynę. Mnie zawsze pomaga na wszelakie bóle.

Grę na każdym instrumencie lepiej zaczynać w młodym wieku, choć jak powiadają - na naukę nigdy nie jest za późno. Ale to mozolna, ciężka praca, często żmudna i okupiona wyrzeczeniami.

Ćwiczenie czyni mistrzem.

Śpij zdrowo Aniu.

Kurka... dobry humor mam. Sis
Fajnie grać na jakimkolwiek instrumencie, a fortepian - marzenie. ale ja jestem beztalencie w każdej dziedzinie.
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 22:33   #3123
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Chyba właśnie dlatego dzieciom jest łatwiej.. są cierpliwsze i zdolniejsze.. a przy obowiązkach w pracy i domu już na naukę gry na pianinie raczej czasu zabraknie.. ale Ciebie Asiu podziwiam..i kiedys chętnie poslucham..
Tak, na pewno. Dzieci szybciej łapią, poza tym technikę gry na instrumencie trzeba wypracować latami. Tego się nie da tak od razu. Do dzisiaj pamiętam mozolne gamy i pasaże, których nie cierpiałam ale które wyrabiały niesamowitą lekkość grania. Samo ułożenie dłoni, tzw. "luźna ręka" to podstawa. Wydaje się to proste, w praktyce - wypracowanie tego to też ciężka praca.
Ja równocześnie uczęszczałam do dwóch szkół, poza tym było mnie wszędzie pełno, wszędzie się udzielałam, więc tak naprawdę na naukę na pianinie nie pozostawało mi dużo czasu w ciągu dnia. Nigdy nie przyznawałam się pani ile tak naprawdę ćwiczyłam. Inni po parę godzin dziennie (sama słyszałam jak sąsiadka obok w domku mozolnie ćwiczy), a ja do godziny (maks).

P.S. Piątki i szóstki miałam z pianina.

Cytat:

tak się troche obawiam, w domu brat chory, a w pracy kolega

To Anusiu naprawdę profilaktycznie zalecam apisrynę, gorącą herbatę, sok malinowy i do łóżka.

Ja też zaraz zmykam. Zmęczona przecież BYŁAM.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 22:35   #3124
*nulka*
Zakorzenienie

virgo, Ty nie mozesz isc do pracki za szybko , bo jeszcze sie zarazisz od tych choruskow!!! ospa jest bardzo niebezpieczna w naszym wieku, baardzo latwo o powiklania

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Mój kanebiak leci
Już się go doczekać nie moge
a ja opinii o nim

Cytat:
Myślę że znajdziesz pracę bez problemu przynajmniej u mnie jest jeszcze duże zapotrzebowanie na nauczycieli angielskiego..takze spoko..będziesz przebierała w ofertach..a do jakiego typu szkół składasz? Ja polecałabym tylko szkołę średnią..
ochh mam nadzieje ze tak bedzie eszku zdecydowanie celuje w szkole srednia, ale do innych tez wysylam, tak na wszelki wypadek... najbardziej boje sie gimnazjum

Cytat:
Tak. A jak wrócę to będę miała nowe, czyste, pachnące biuro.

Anusiu, Guaranko, Sis - doszły rybki. Nie oclili ich. Ale opakowanie jest do luftu, bo się nie domyka.
bedziesz miala pieknie

ciekawa jestem tych rybek

Cytat:

A wiesz może więcej coś o tych w Warszawie Planuję po feriach wybrać się na małe zakupy to może bym poczekała aż do tych targów

Kto się pisze
Madziu te targi sa jakos w ostatni weekend lutego chyba jak bede dokladnie wiedziala co i jak to dam Ci znac ja sie wybieram, wiec mozemy razem pojsc

Cytat:
Ty też nie miałaś ? zabiję ich
Do internetu się komputer podłączał, myślałam że to mój modem albo coś

zadzwoniłam do nich na infolinię i im tłumacze że nie ma to wciskają mi ciemnotę że to wina mojego komputera...taaa jasna i nagle wszystkie komputery w domu się popsuły ( mam podłączone 3). Mam dośc tej całej telekomunikacji. Mądrzy są żeby tylko kase brać!

Jutro piszę do nich skargę, bo to już jest nie do zniesienia.
W wakacje internet na zmianę był, nie był. Jak tak można traktować klientów. Niby poważna firma. Kazali mi zapisywać kiedy nie ma to dostanę wyrównanie w rachunku. Ale po to chyba podpisuje się umowę żeby on był a nie po to żeby zwracali kasę za czas kiedy nie ma

A najśmieszniejsze jest to że jak chcieliśmy umowę zerwać, bo się z niej nie wywiązują to jeszcze karę mieliśmy płacić......phi za co, chyba tylko za to że byłam tak niemądra i namówiłam rodziców żeby przedłużyli umowę.

Mieszkam w domu i nie mogę mieć żadnego stałego łącza zostaje tylko radiówka ale ciotka moja miała i kiepska jest

ale się zdenerwowałam, olewają ludzi i nawet się z tym nie kryją
wrrr nieznosze neostrady, tez sie z nimi meczylam przez kilka lat, NIGDY nie dalo sie nic zalatwic, raz jak dzwonilam ze 20 razy to powiedzieli ze na drugi dzien wysla technika w danych godzinach, spisali adres i co? i dupa bo oczywiscie nikt sie nie pojawil wscieklam sie wtedy i juz nigdy wiecej nie chce miec nic wspolnego z neostrada

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość

Pytałaś mnie kilka dni temu o "Gotowe..." mam do 10 odcinka Ale jakoś mnie już nie kręci. Traz Dr House u mnie rządzi
ja po obejrzeniu calusienkiego Prison Brejka teraz siedze nad Dexterem fajowy

Cytat:
No i stuknął mi 1000 post

Dla wszystkich !!!!
pijemy

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 22:35   #3125
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Pa pa Doris.

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Dziękuje

Fajnie grać na jakimkolwiek instrumencie, a fortepian - marzenie. ale ja jestem beztalencie w każdej dziedzinie.

A ja i tak Ci nie wierzę. My tam swoje wiemy. Prawda Dziewczęta?
Stary 2009-01-16, 22:36   #3126
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e
Konto usunięte

Cytat:
No tak aprawda, no to co mam innego mówić.
A mi ostatnio bardzo szwankuje pamięć. Piny hasla jakoś zapamiętuje. ale czasami mam taką dziurę że nie pamietam ostatnich np 3 godzin życia.
.

przestan tyle chlać....pamiec wróci
36824e82e51c7225a5b2c1a5779aef88dc0a5eae_5f10dc15a8e6e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 22:38   #3127
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, na pewno. Dzieci szybciej łapią, poza tym technikę gry na instrumencie trzeba wypracować latami. Tego się nie da tak od razu. Do dzisiaj pamiętam mozolne gamy i pasaże, których nie cierpiałam ale które wyrabiały niesamowitą lekkość grania. Samo ułożenie dłoni, tzw. "luźna ręka" to podstawa. Wydaje się to proste, w praktyce - wypracowanie tego to też ciężka praca.
Ja równocześnie uczęszczałam do dwóch szkół, poza tym było mnie wszędzie pełno, wszędzie się udzielałam, więc tak naprawdę na naukę na pianinie nie pozostawało mi dużo czasu w ciągu dnia. Nigdy nie przyznawałam się pani ile tak naprawdę ćwiczyłam. Inni po parę godzin dziennie (sama słyszałam jak sąsiadka obok w domku mozolnie ćwiczy), a ja do godziny (maks).

To Anusiu naprawdę profilaktycznie zalecam apisrynę, gorącą herbatę, sok malinowy i do łóżka.

Ja też zaraz zmykam. Zmęczona przecież BYŁAM.
Asiu komputer nie wiem czemu wysłał moją nieskńczoną wypowiedz. Chciałam ci napisać że cieszę się że masz dobry humor....to znaczy ze wszystko u ciebie ok. Huraarararar

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 22:40   #3128
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

bedziesz miala pieknie

ciekawa jestem tych rybek
Nuleczko, trzymam kciuki za Twoją pracę.

Mam nadzieję że będę miała pięknie. Powiedziałam elektrykowi, konserwatorowi, ekipie co chcę, jak chcę. Piotruś powiedział że zdaje się na mój gust, tak więc miałam pole do popisu. Rozrysowałam chłopakom żeby wiedzieli o co mi biega. Szef dał wolną rękę, nawet co do wyboru mebli z katalogu. Myślę że będzie przytulnie w biurze.

Rybki nie wchłonęły się do końca. Jedna rybka to dość spora pojemność, jutro chyba ją obdzielę na dwa dni. Dzisiaj posmarowałam swoje oczęta i Mamci i jeszcze tego dość sporo było. Powieki też smyrnęłam.

Aaaa... Mavala. Sis, smarujemy!

Edytowane przez AsikS
Czas edycji: 2009-01-16 o 22:46
Stary 2009-01-16, 22:41   #3129
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu komputer nie wiem czemu wysłał moją nieskńczoną wypowiedz. Chciałam ci napisać że cieszę się że masz dobry humor....to znaczy ze wszystko u ciebie ok. Huraarararar

Tak, dzisiaj zguba rodzinna się odnalazła. I w ogóle wszystko dzisiaj się naprostowało. Szczęśliwy dzień.
Stary 2009-01-16, 22:46   #3130
Reese
Zakorzenienie

Cytat:

Ressku buziaczki. Nie daj się Globusowi, bo mnie jak złapał to niechce puścić.

tia... Nie wiedziałam ze beznadziejne beztalecia asystują przy operacjach
Basia, Basia.... wybaczam ci to marudzenie bo jesteś chora

Nie dam się, bede walczyc

Cytat:

Cytat:
virgo, Ty nie mozesz isc do pracki za szybko , bo jeszcze sie zarazisz od tych choruskow!!! ospa jest bardzo niebezpieczna w naszym wieku, baardzo latwo o powiklania

ja po obejrzeniu calusienkiego Prison Brejka teraz siedze nad Dexterem fajowy
Dexter jest boski

Zgadzam się, mozna miec nawet problem z zajściem w ciąże
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 22:48   #3131
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa... Mavala. Sis, smarujemy!
ja już posmarowałam 2 godziny temu

Cytat:
Tak, dzisiaj zguba rodzinna się odnalazła. I w ogóle wszystko dzisiaj się naprostowało. Szczęśliwy dzień.
a tego to nie mówiłaś Ciesze się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 22:49   #3132
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. Ja bym tego nie potrafiła. Zemdlałabym i musieliby mnie jeszcze dodatkowo ocucać.

Basieńko, wypocznij Skarbie. Jutro będzie lepszy dzień. Zobaczysz.
Stary 2009-01-16, 22:50   #3133
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
ja już posmarowałam 2 godziny temu

a tego to nie mówiłaś Ciesze się
Ooo... no coś takiego. To dzisiaj zapóźniłam się. Mnie zawrócili głowę telefonami wieczorem.

Też się cieszę Anusiu. Kamień z serca... na szczęście w całości. Nerwy mi puściły od razu.

Nie mówiłam, bo byłam podekscytowana i w ogóle.
Stary 2009-01-16, 22:52   #3134
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Smaka mi narobiłyscie tymi żeberkami. A wcześniej była taka dyskkusja na temat diet, ćwiczeń że zwialam, bo jeszcze bym się i ja pokuusiła na odchudzanie.
Ale wogóle jesteście niesamowite, nie dość że zadbane, mądre, ciepłe to jeszcze jakie z was fajne gospośkki. Kurde szacun dla was dziewczyny. Ja jestem jedna wielka lewa ręka z brakiem mózgu .....
Basia po tylku dostanie!! jak jeszcze raz takie glupotki napiszesz to bedzie jeszcze mocniej, o!:P

Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
przykładowo: http://pychotka.pl/przepisy-kulinarn...z-gzikiem.html

plus fotka na dole, taka bardziej wiejska bo my oszczędni są
musze sprobowac!!! uwielbiam ziemniaki w lupinkach

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
a mnie niedawno 500 tyz stawiam kolejkę :pijemy :

my jestesmy ciągle odpalone
Cytat:
Oczywiście, że z koleżanka po fachu też się napije Ja stawiam 2 kolejki, bo mam 1000 postów :wino:
ale impra!!

Cytat:

Nie moge się dzisiaj wbić do rozmowy. Boli mnie głowa i czuje się do bani. jakaś migrena mnie dopadła
bidusia

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
najpierw 50 powtórzeń normalnego podnoszenia na każdą rękę(łokiećna kolanie i tak macham)
potem po 20-30 na triceps-ręką się zgina w dół w stronę pleców, potem taniec 5 minut z hantlami freestyle(np tak jak na atlasielubproste ręcę wzdłóż tłowia i podnosze do brzucha-tu kombinuję
apotem już brak sił i to koniec
oo dziekuje, znam te cwiczonka

Cytat:
Potwierdzam najwspanialszy, najlepszy we wszechświecie

Mi opakowania się podobają, są czarne prążkowane, takie klasyczne . Nie są rzucające się w oczy, a skrywaja prawdziwe skarny Nie lubie jakis przesadnie zdobionych albo udziwnionych opakowań ( często efektowne opakowanie ma "zakryc" braki produktu - choc nie zawsze to się sprawdza- np kulasy motylowe Guerlain są przecudowne i je kocham )
no i nie dosc Anulko ze przypomnialas mi ze pragne Kanebiaka, to jeszcze przypomnialo mi sie ze motylkow tez pragne

Cytat:
spod Big Bena
ooo jak to??

Cytat:
Nuleczko, trzymam kciuki za Twoją pracę.

Mam nadzieję że będę miała pięknie. Powiedziałam elektrykowi, konserwatorowi, ekipie co chcę, jak chcę. Piotruś powiedział że zdaje się na mój gust, tak więc miałam pole do popisu. Rozrysowałam chłopakom żeby wiedzieli o co mi biega. Szef dał wolną rękę, nawet co do wyboru mebli z katalogu. Myślę że będzie przytulnie w biurze.
dziekuje Asiulko

ale bedziesz miala milusko w biurze

Stary 2009-01-16, 22:54   #3135
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:

Nie dam się, bede walczyc

Aniu wg mnie każdy jest w stanie nauczyć sie tego. Anulka bron się broń, bo ja już stara zggrzęda się stałam. A ty masz jeszcze szanse nie doprowadzić do tego.

Dexter jest boski

Zgadzam się, mozna miec nawet problem z zajściem w ciąże
Chyba będe znikała.......jak sobie pomyśle, w nocy co chwila pobudka bo mnie dusi kaszel. W dzien ciężko wstać bo wszystko boli.....jej..........
Ale może jutro będzie lepiej.......Musi być lepiej........
Dobranoc i gratuluje następnej gaduli co osiągneła 1000

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 22:56   #3136
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
ooo jak to??

dziekuje Asiulko

Normalnie - kabelek, łącze telefoniczne.

Na koniec pracy dzisiaj Piotruś mi fotkę machnął jak siedzę na biurku w brudnym pomieszczeniu. Nie widziałam jej, ale jak wrócę z urlopu i ogarnę się po remoncie, to Wam pokażę. Będzie metamorfoza - przed i po.
Stary 2009-01-16, 23:00   #3137
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
super Asieńko. Nie wiem o co chodzi co prawda ale ciesze sie razem z tobą
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-16, 23:01   #3138
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie. Ja bym tego nie potrafiła. Zemdlałabym i musieliby mnie jeszcze dodatkowo ocucać.

Cytat:
Ooo... no coś takiego. To dzisiaj zapóźniłam się. Mnie zawrócili głowę telefonami wieczorem.

Też się cieszę Anusiu. Kamień z serca... na szczęście w całości. Nerwy mi puściły od razu.

Nie mówiłam, bo byłam podekscytowana i w ogóle.
wybaczam

Postawiłam Mavale w łazience obok pojemnika na soczewki Teraz ja widzę i wiem że mam smarować

Cytat:
az jej zazdroszczę

Nasza firma skapi swoim pracownikom nawet na krzesła To jest paranoja
My mamy brudna i smierdzącą wykładzinę, połamane krzesła i grzyba na scianie
Niestety nie mamy nawet co marzyc o kupnie nowej wykładziny, o krzesła kolega walczy juz kilka miesięcy. Szkoda słów
Stary 2009-01-16, 23:05   #3139
joanaros
Zakorzenienie

My tez się przenosimy ale od września
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-16, 23:05   #3140
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
super Asieńko. Nie wiem o co chodzi co prawda ale ciesze sie razem z tobą
O mojego ojca.

Cytat:

wybaczam

Postawiłam Mavale w łazience obok pojemnika na soczewki Teraz ja widzę i wiem że mam smarować

az jej zazdroszczę

Niestety nie mamy nawet co marzyc o kupnie nowej wykładziny, o krzesła kolega walczy juz kilka miesięcy. Szkoda słów
Ja mam Mavalę blisko kompa, a tu siedzę najczęściej wieczorami. Tak więc na wyciągnięcie dłoni.

Wiesz... też trochę marudziłam szefowi, że brudno, że mało szafek, że się nie mieścimy. Ostatnio jeszcze lampy przepaliły się na amen i rozleciały się jak na zawołanie żaluzje.
Wczoraj szef wchodzi i mówi: "młodzież, pakować manatki". Ja mówię: "już? tak szybko pan na zwalnia"?
"Pakować manatki, bo remont od poniedziałku, a Wy na ferie marsz".

Współczuję Anusiu. A to też takie ważne w jakim otoczeniu się pracuje.
Stary 2009-01-16, 23:06   #3141
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:

Dexter jest boski
yesss

Cytat:
Chyba będe znikała.......jak sobie pomyśle, w nocy co chwila pobudka bo mnie dusi kaszel. W dzien ciężko wstać bo wszystko boli.....jej..........
na pewno bedzie lepiej Basiulko!! spokojnej nocki

Cytat:
Normalnie - kabelek, łącze telefoniczne.

Na koniec pracy dzisiaj Piotruś mi fotkę machnął jak siedzę na biurku w brudnym pomieszczeniu. Nie widziałam jej, ale jak wrócę z urlopu i ogarnę się po remoncie, to Wam pokażę. Będzie metamorfoza - przed i po.
achh Ty randkowiczko!

ciekawa jestem tej metamorfozy

Stary 2009-01-16, 23:10   #3142
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
Śpij Basieńko zdrowo. Główka do góry razem z uszkami.

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
My tez się przenosimy ale od września
Świetnie.

Cytat:

achh Ty randkowiczko!

ciekawa jestem tej metamorfozy
Ja? Ja byłam taka zaskoczona. Języka polskiego zapomniałam. Dopiero po chwili ocuciłam się.

Też jestem ciekawa.

Zmykam Kochane spać. To był długi dzień. No i rybki przyszły. No wsio się powiodło.

Sis, połóż się i wygrzewaj. Nie daj się choróbsku.

Dobranocka Truskaweczki, Tru snów.
Stary 2009-01-16, 23:10   #3143
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz... też trochę marudziłam szefowi, że brudno, że mało szafek, że się nie mieścimy. Ostatnio jeszcze lampy przepaliły się na amen i rozleciały się jak na zawołanie żaluzje.
Wczoraj szef wchodzi i mówi: "młodzież, pakować manatki". Ja mówię: "już? tak szybko pan na zwalnia"?
"Pakować manatki, bo remont od poniedziałku, a Wy na ferie marsz".

Współczuję Anusiu. A to też takie ważne w jakim otoczeniu się pracuje.
ja sobie mogę marudzić, szef się ze mną zgadza i gdyby to od niego zalezało to mielibyśmy remont ale niestety jest jeszcze dyrektor i zarząd więc kasy nie ma
Biura wynajmujemu więc siłą rzeczy inwestycji nikt tu nie bedzie robił, zwłaszcza że tylko ten rok jeszcze tu bedziemy, a potem wyprowadzkaaa
Ma być nowy, ciepły magazyn i nowe biura. Choc patrząc na to co sie dzieje(odchodza od nas klienci, generalnie kryzys) to wcale nie jest pewne
Stary 2009-01-16, 23:13   #3144
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie mogę marudzić, szef się ze mną zgadza i gdyby to od niego zalezało to mielibyśmy remont ale niestety jest jeszcze dyrektor i zarząd więc kasy nie ma
Biura wynajmujemu więc siłą rzeczy inwestycji nikt tu nie bedzie robił, zwłaszcza że tylko ten rok jeszcze tu bedziemy, a potem wyprowadzkaaa
Ma być nowy, ciepły magazyn i nowe biura. Choc patrząc na to co sie dzieje(odchodza od nas klienci, generalnie kryzys) to wcale nie jest pewne

Sis, ale dymu w pracy nie było odnośnie wrednej koleżanki?
Stary 2009-01-16, 23:13   #3145
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo bym chciała umieć grać na pianinie...ale teraz już chyba za stara jestem żeby zacząć się uczyć..ale żałuje że jako dziecko nie miałam takiej szansy

Nie wiem czy jest za okazaniem smsa ale w tym smsie jest napisane.. prześlij go swoim znajomym..jak chcesz to daj nr to Ci wyślę..
już posłałam

Cytat:
Kochane oczy mi sie kleją, a więc pora spac . Dobranoc

Cytat:
patrz poniżej Eszton ci napisze dokładną nazwę. Dodam tylko że jest jasniutki i transparentny, efekt fotoszopa
jaki masz kolór czy to tylko jeden jest

Cytat:
spod Big Bena
opowiadaj, opowiadaj ja ciekawska jestem

Cytat:
To cudo nazywa się KANEBO SENSAI TRANSLUCENT LOOSE POWDER..szczerze polecam..a co do opakowania.. to masz rację..jest takie stonowane.. ale było inne niz te które miewałam i na początku coś mi sie w nim nie podobało.. ale doceniłam już jego urok.. a szczególnie zawartosc
zapisane, podziękował

Cytat:

Cytat:
Madziu te targi sa jakos w ostatni weekend lutego chyba jak bede dokladnie wiedziala co i jak to dam Ci znac ja sie wybieram, wiec mozemy razem pojsc

wrrr nieznosze neostrady, tez sie z nimi meczylam przez kilka lat, NIGDY nie dalo sie nic zalatwic, raz jak dzwonilam ze 20 razy to powiedzieli ze na drugi dzien wysla technika w danych godzinach, spisali adres i co? i dupa bo oczywiscie nikt sie nie pojawil wscieklam sie wtedy i juz nigdy wiecej nie chce miec nic wspolnego z neostrada
ok, to czekam na info

U mnie był ten informatyk za złamanego gorsza ja nie znam się na komputerach to przyznam, ale więcej wiedziałam niż on powaga....nie wiedział nawet że wi-fi nazywa się wi-fi. Szkoda słów.
Ale przynamniej wiem że mogę dorabiać jako informatyk

Cytat:

a to grzyby

może dlatego że w takim przepraszam za wyrażnie syfie czują się jak u siebie w domu

idę kontynuować edukowanie
Stary 2009-01-16, 23:16   #3146
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
opowiadaj, opowiadaj ja ciekawska jestem
Ale sęk w tym że tego nawet opowiedzieć się nie da. To trzeba było usłyszeć na własne uszy.

Takie bim-bom, bim-bom... ładne dźwięki wygrywało... a że ja mam wrażliwe uszęta od razu to usłyszałam. Reszta treści dotarła do mnie po czasie, a większa część... długo po.

Ot, sympatyczna, spontaniczna niespodzianka.
Stary 2009-01-16, 23:18   #3147
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Sis, ale dymu w pracy nie było odnośnie wrednej koleżanki?
była afera, ale dostałam dokumenty w końcu i dosłałam - koniec afery

Cytat:

jaki masz kolór czy to tylko jeden jest

tylko jeden...chyba...

U mnie był ten informatyk za złamanego gorsza ja nie znam się na komputerach to przyznam, ale więcej wiedziałam niż on powaga....nie wiedział nawet że wi-fi nazywa się wi-fi. Szkoda słów.
Ale przynamniej wiem że mogę dorabiać jako informatyk

o matko i córko

a to grzyby

może dlatego że w takim przepraszam za wyrażnie syfie czują się jak u siebie w domu

pewnie tak Mam straszna agresję na ta moja firme ostatnio. I jeszce takie barany w niej pracują ze czasem ni emoge pojać tego, jak ludzie moga być takimi bezmózgowiami
Stary 2009-01-16, 23:20   #3148
AsikS
Zakorzenienie

Cytat:
była afera, ale dostałam dokumenty w końcu i dosłałam - koniec afery

Też mnie denerwuje ludzka głupota. A na nią nie ma rady.

No i spoko maroko.

Dobra, brykam bo rybki nie zadziałają.

Tru snów, papatki.
Stary 2009-01-16, 23:23   #3149
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Reese gdzie kupiłaś tego kanebiaka

szukam na tru i nic na ebayu nic
Stary 2009-01-16, 23:24   #3150
AsikS
Zakorzenienie

Aaaa... na koniec naprawiłam to felerne pudełko na rybki bo mnie wnerwiało. Już się domyka.

Papatki. Już mnie nie ma.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości