|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Cytat:
ciekawe czy ten ktoś był w ogole w szkoleale tak przy okazji to ja jako nauczyciel akademicki tez mialam kurs z pedagogiki z panią która miała misje - stworzyć idealną szkołę, pomysły nawet były ciekawe tylko jak przenieść na rzeczywistość ale najbardziej mi sie podobało mowienie o studentach per ancymonki ![]() Cytat:
Cytat:
Malin i inne moje stokrotki tak po cichu, żeby nie zapeszać - chyba się udało
|
|
|
#1922 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
Ostatnio same stresy, więc się mniej udzielam. Mój piesek znów choruje, nie wiadomo czy krtań czy serduszko. Do tego wczoraj zatrzymała mnie policja i chciała zabrać dowód rejestracyjny. Co jeszcze? ![]() Dobrze, że chociaż na forum wieści pozytywne o Dorotce i Gosi.
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdemu się zdarza chwila zapomnienia ![]() Mój tata kiedyś postawił ziemniaki na gazie i zasnął... Ja przychodzę po kilku godzinach do domu, a tam taki sród... że myślałam że od progu po prostu zwrócę to co mam żołądku hehehe, woda doszczętnie się wygotowała, ziemniaki czarne jak kamienie, garnek cały spalony... Dobrze, że nic się nie przypaliło od tego i pożar gotowy. A tata sobie spał i nic nie poczuł ![]() Ja dzisiaj jestem drugą dwunastkę w pracy cudownie hehehe, koleżanka chora to teraz ja ją zastąpię, a potem ona mnie i takim cudem jak wczoraj i dziś byłam w pracy to idę teraz dopiero w następny piątek Wczoraj się śmiałam, że ja 2 dni w tygodniu pracuje a 5 mam wolnych ![]() Taka praca to mi się podoba Ale zapisałam się wczoraj do lekarza rodzinnego i mam zamiar wydębić na badania tarczycy wszystkie skierowania jakie się da moja mama ostatnio znalazła moje wyniki badań jak miałam 11-12 lat, i było na nic że usg pokazało jakiś guzek czy cuś takiego. No więc po tylu latach nie wiadomo co tam się narobiło, więc chcę to sprawdzić. No i ogólnie mam problemy z połykaniem śliny, także szybko nie wyjdę od mojej lekarki ![]() ![]()
|
|
|
#1924 |
|
kosmitka
|
Dziewczyny, mam prośbę. Jest na wizażu wątek o dzielnej mamie i jej córeczce. Można pomóc tej wspaniałej wizażance, przekazując 1% podatku w corocznym rozliczeniu. Córeczka urodziła się chora i wymaga drogiego leczenia. Szczegóły są u mnie w podpisie.
Z góry dziękuję w imieniu Karolinki i jej rodziców .Przepraszam, ze kopiuję wiadomość z Próbować, ale zależy mi, aby trafiło do jak największej liczby ludzi.
|
|
#1925 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj popoludniu zrobilam test.Negatyw.4 dni spoznia sie @ a tempka 37,4
![]() niech mnie ktos trzasnie na opamietanie bom zglupiala doszczetnie.
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
witam was
nie nadrobie was przyszlam sie odezwac,ze jakos zyje pozdraiam was
|
#1927 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za co?![]() Cytat:
by wszystko było OKCytat:
Cytat:
![]() CZEKAM na jeszcze dwie testowiczki
|
|
#1928 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to może wrócę do lopezki heheCytat:
i po co ja palnęłam z tą lopez...eeehh a tak wszyscy by myśleli, że to ja taka śliczna jestem ![]() Cytat:
![]() ale jak mi 14 dnia ta tempka skoczyła to była pewna że to było owu, szczególnie, że dziś też 36,6 więc trzyma się wysoko... dzięki Celka Cytat:
![]() Cytat:
a czemu niby????Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie ładne avy miałaś przed świętami
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
oj przesssstań.... nie będę tak ludziom świecić swoją gębą hehe...
dziewczyny trzymać kciuki ! dziś przychodzi kobietka zobaczyć nasz apartamencik po raz drugi... mam nadzieje, że nie zmieni zdania myślimy pozytywnie...jest sobota, a mój mąż oczywiście pracuje..jakiś serwer gdzieś padł czy coś...mam takie poczucie , że on wogóle nie odpoczywa
|
|
#1931 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj już mogę się oficjalnie pochwalić
![]() Jestem w ciąży Cieszymy się z mężem bardzo i jakoś jeszcze nie możemy w to uwierzyć, ale skoro na dwóch testach wyszły dwie kreseczki to chyba jednak prawda ![]() Oczywiście dla pewności idę w poniedziałek na betę. Przesyłam mnóstwo fluidów, łapcie bo świeżutkie |
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super wieści ostatnio cały czas zazdraszczam pozytywnie
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Super wiadomość GratulacjeNo to piękny prezent dla męża. Ja mu o tym powiedziałaś? I jak zareagował?
|
|
#1934 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny, wiedzę, że tu już ruch od rana. ja właśnie wstałam i ide zrobić śniadanko TZtowi do łóżka
a tak wogóle to mam pytanko: czy jest to możliwe żeby paski do sprawdzania owulacji nic nie wskazywały? ani najmniejszej kreseczki? moga być popsute(chyba że to ja jetsm popsuta)? kupiłam trzy opakowania w jednej aptece. to drugi cykl kiedy z nich korzystam(i drugie opakowanie) i nic. może powinnam kupić gdzieś indziej? |
|
|
|
#1935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 | |
|
kosmitka
|
Za brak spryskiwaczy do lamp. Mam ksenony i podobno do nich muszę mieć zamontowane spryskiwacze. Ale jakoś na ostatnim przeglądzie nikt nic nie mówił. Boję się teraz wsiąść do auta.
Cytat:
Dbaj o siebie i dzieciątko
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale głupia jestem - przez chwilę mi zaświtało w tej mojej łepetynie, że precious jest kolejną na naszym wątku, która zaszła w ciążę w drugim cyklu, więc może i mi się uda Ale już wróciłam na ziemię...
|
|
#1938 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
.Który masz dc?
|
|
|
#1939 |
|
Raczkowanie
|
malin prosze o zmiane daty ostatniej @ 17.01.2009
![]() o ile to @ bo tos brazowego i brudnego krwi nie przypomina ale brzuch tak boli ze watpliwosci nie "czuje"
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
precious -gratulacje
Tez lapie fluidka Za kilka dni staranka pelna para wiec sie przyda |
|
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja cały dzień ślęczę i wyczytuje wszystko na dziale o pielęgnacji włosów już dobre kilka miesięcy wertuję wszystko o pielęgnacji włosów i z tego wychodzi że bardzo często wracam do domu z nową maską do włosów bądź odżywką... wczoraj dostałam OPR od męża, że kupuję tyle kosmetyków, że niedosyć że się nie mieszczą już to jeszcze tyle stoi ich nieotwartych ![]() ![]() hehehe, musiałam obiecać że nie kupię nic wcześniej dopóki nie zużyję wszystkich zapasów... ta mania gorsza niż kupywanie ciuchów ![]()
|
|
|
#1942 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mąż dowiedział się rano - do prezentu urodzinowego włożyłam jeszcze pudełeczko z małymi bucikami i testem Wiem, że trochę oklepane ale nie mogłam się powstrzymać był w takim szoku że co chwilę pytał czy na pewno i co chwilę mnie całował. Powiedział że to najlepszy prezent jaki mógł dostać. Zaraz idziemy na kolacyjkę świętować urodzinki i nowinkę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ...tak coś czułam po poprzednim Twoim poście ![]() Precious, a miałaś jakieś objawy już czy tylko brak@ ?? Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2009-01-17 o 17:24 |
|
|
|
|
#1944 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do objawów to kilka dni po owulacji pojawiły się upławy (co jest dla mnie dziwne bo nigdy nie mam), takie kręcenie w jajnikach jakby na okres i stan podgorączkowy 37 stopni - pisałam o tym nawet na wątku bo akurat w tym czasie jedna z wizażanek pisała że miała takie objawy na początku ciąży, więc jakoś pojawiłą się nadzieja. Chociaż w czasie kiedy miał przyjść okres pojawiły się objawy typowo okresowe dla mnie - wysypało mnie, moje jelitka mnie męczyły, więc już zwątpiłam. Teraz skojarzyłam też że w tym tygodniu kompletnie nie miałam siły ćwiczyć, tak jakbym nie miała wogóle kondycji, a ćwiczę od kilku lat więc to było trochę dziwne. Teraz czuję się super i objawów właściwie zero - no poza "jelitkami"
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja przez ostatnie dni chyba za bardzo wsłuchuję się w swój organizm w poszukiwaniu "czegokolwiek" a tu nic...od czasu do czasu jakieś ćmienie podbrzusza, mleczny śluz(ale mało i tak samo jak przed@)... i trochę zła jestem, że tak mało się dzieje, bo mogłabym przynajmniej bardziej się nakręcać
|
|
|
|
|
#1946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego świętowania i wszystkiego najlepszego dla męża ![]() Cytat:
|
|
#1947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przy okazji robienia morfologii miałam też TSH, Glukozę i cholesterol - i wszystkie wyniki mam w normie Cytat:
No i łapię fluidki ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ladniutki, oby temp sie utrzymala |
|
|
|
|
#1949 |
|
Zakorzenienie
|
katarzinka i ?????
EDIT: qrcze, ale ja przecież nie mam Ciebie na liście
Jasiek Misiek Edytowane przez malin30 Czas edycji: 2009-01-17 o 19:29 |
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kobietki
![]() Właśnie przed chwilką wróciłam ze szkoły, mój TŻ na służbie więc mogę spędzić wieczorek na wizażu ![]() No, że tym razem moja doktor rodzinna nie napisała do jakiego pogotowia mnie kieruje na zastrzyk Głupota, ale co zrobić. Zależy od pielęgniarki która ma dyżur.. Dzisiaj już na lajcie mnie przyjeła inna.Cytat:
Gratuluje z całego serduszka! Dbaj o siebie i malestwo
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

ciekawe czy ten ktoś był w ogole w szkole
ale najbardziej mi sie podobało mowienie o studentach per ancymonki 

) Jestem teraz spokojniejsza bo przynajmniej wiem, że coś się dzieje a nie tak jak w ostatnim cyklu 

no to może wrócę do lopezki hehe
i po co ja palnęłam z tą lopez...eeehh a tak wszyscy by myśleli, że to ja taka śliczna jestem