Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-17, 14:20   #3241
Tanyia
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. VIII

Cytat:
Napisane przez eszton 1 Pokaż wiadomość
Lwia zmarszczka to dwie pionowe zmarszczki nad nosem na czole.. nienawidzę ich..zbieram na botoxA co do Tż-ta.. bądz milutka.. oni lubią jak jesteśmy takie milutkie i przytulaszcze
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość

Lwia zmarszczka to dwie zmarszczki pionowe między brwiami.
Mam lwią zmarszczkę ciągle marszcze czoło. Cały czas z nią walczę, Nirvanesque mi ja spłycił, ale nie pozbyłam się jej zupełnie nie wiedziałam, że tak się nazywa

Miałam byc milsza i wogóle, ale mi nie wychodzi, za dużo nerwów we mnie i odbija sie na nim

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 14:22   #3242
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Lubię samowystarczalnych gości

Gratulki dla Asika i męża

Dołączam się jeszcze raz

Moja kocica - Łasunia zakochała się w Twoim Maciusiu Tyle, że dzieci z tej miłości by nie było, bo ona ciachnięta

Oj to ja twojej kocicy przesyłam podwójne ciacho.....

Ja od kilku dni chodze nabuzowana , wszystko przez @ i stresy, nawet z TŻetem ostatnio mniej się dogaduje. A miałam postanowienie, że będe pogodniejsza i milsza dla TŻeta.

No ale jak on sam cię prowokuje (trzymaj sie tej wersji)

Co to lwia zmarszczka?
NO wlaśnie

Rurki mi się podobają, ale to nie dla mnie, wyglądałabym jak baleron
Oglądałaś ten u siebie? Był w sklepie? W poznaniu nigdzie go nie dopadłam. W związku z tym kupiłam sobie prasowanego Cellular performance. Kobietka mówiła miże to praktycznie taki sam jak sypki, ale sprasowany. Chociaż dla mnie ma inny kolorek, bo sypacz jest mega beżowy i jasny, a ten prasowanie troszkę ciemniejszy. Na twarzy efekt bardzo podobny, jeśli nie taki sam. Ja jestem bardzo zadowolona. Noszę w kosmetyczce do poprawek w ciągu dnia. Cena niestety kosmiczna bo wkład 225 zł + pudernica od 65 zł do chyba coś 160 nie wiem kto te ceny ustalał. Tego pressed powder nie widziałam w sklepie, kiedys wylookałam go tylko na all i nie wiem jaki jest.
O boże jaka cena.
Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
tak widzialam u siebie w Douglasie ale nie pytalam o cene - zreszta nikt nawet sie mna nie zainteresowal a ja nie lubie biegac za tymi kobietami.

ale stojak Kanebo byl strasznie zaniedbany, wrecz brudny - to tez mnie zrazilo. Czemu one o to nie dbaja?

podoba mis ie sypki, bo dobrze trzyma u mnie mat ogolnie chyba go zakupie jak tylko wykoncze Guerlaina
U mnie też stoisko Kanebo jest niestety mało zachęcające. Brak testerów, brudno
Cytat:
Dorotko, retinoidy to kwasowe pochodne witaminy A.
Retinoidy na receptę dostepne w Polsce:

- Retin-A krem tylko wersja 0,05% tretinoiny - 30g - Janssen-Cilag
- Zorac gel 0,05% lub 0,1% tazarotene - 15g - Pierre-Fabre
- Differin krem 0,1% lub zel 0,1% adapalene - 30g - Galderma
- Isotrex 0,05% izotretinoiny zel 30g - Stiefel Laboratories
- Locacid Arretin ICN, 0,5 mg/g, krem, 30 g,tuba (ICN POLFA RZESZÓW)
- Atrederm 0.05% lub 0.025% tretinoiny - płyn 60ml cena ok 20/30zl- Pliva Kraków - oparty na alkoholu, silny preparat.

Wszystkie produkty są głównie zalecane przy leczeniu trądziku.
Działanie przeciwzmarszczkowe mają także tretinoina i tazarotene czyli Retin-A i Zorac oraz na drugim miejscu izotretinona czyli Isotrex.

Są to preparaty bardzo silnie działające. Podczas stosowania filtry SPF 50 to obowiązek.
Poza tym działaniem ubocznym retinoidów może być tzw. wylinka, czyli złuszczanie. Ale z tym da się walczyć, trzeba bardzo dobrze nawilżać cerę. No i zaczynać od rzadkiego stosowania, zwiększać stopniowo do 2-3 dni w tygodniu. W pozostałe noce - nawilżanie.

Poza tym retinoidy:
- wpływają na DNA komórek skóry, wpływają na pogrubienie skory jakby od spodu, pomimo, ze zewnętrznie złuszczają naskórek;
- przyspieszają gojenie skóry,
- wpływają na tworzenie kolagenu w skórze
- poprawiają produkcje składników nawilżających skórę
- wpływają na dobre ukrwienie skóry dzięki czemu poprawia się jej koloryt
- regulują wydzielani łoju, dlatego stosuje się je też na trądzik.

Ale kupiłaś ten Retin-Ox. Stosujesz go? Jak działanie? Na lwią zmarszczkę jest on idealny.

Aniu, po jednym zastosowaniu ciężko powiedzieć coś więcej. Wstrzymaj się na razie z kupnem. Wyślę do Was w poniedziałek przesyłki - już popakowałam.
Guaranka miała te strebrne, to powie coś więcej o nich.

Fiś słodki.
Oj słodki ten Fiś , słodki
Gdyby tak nagle nam net odcięli wszystkim, to byłaby tragedia. Bez Was, bez wizażu... Buuu... wolę sobie nie wyobrażać nawet. Bo to dzięki netowi miałam to szczęście Was poznać.
.
Oj Asia co ty gadasz///// Ja bym chyba zwariowała bez netu i bez was
Cytat:
moj kotek dzis wszystko zwalal na podloge - moja pieczatke, ksiazki, normalnie co popadlo.. i tak pół dnia
tez chcialam kupic czarne ale nie bylo rozmiaru
No wiesz .....to miłośc do mojego Maćka a wie że konkurencja nie śpi.
Cytat:
Tanyu doszedl Acnederm?

mam przebarwienie po depilacji wasika nie moge sie go pozbyc
powiem wam szczerze ze Differin tak srednio mi pomogl - mysle ze musialabym czegos sprobowac innego, ale na razie to odpada - i tak mam wyrzuty sumienia i sie boje ze smaruje sie Differinem a staramys ie odziecko
no nic, moze sie w koncu doczekam
Ranka doczekasz się a my Ci w tym pomożemy...znaczy nasze wielkie kciukasy. Oczywiście nie będziesz miała nic przeciwko jak jeszcze te kciukasy za Ukryciorka trzymamy....Razem raźniej......

wysyłam wam zdjęcie jak moi rodzice rozpuścili kota. Stól kuchenny proszę państwa. Od czyszczenia i mycia stolu ręka boli, ale pzecież on tak slodko śpi...(słowa rodziców) ja to mimo wszystko przeciwna jestem takim rozrywkom.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1170112.jpg (40,7 KB, 17 załadowań)
dynia18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 14:25   #3243
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Tanyu doszedl Acnederm?

powiem wam szczerze ze Differin tak srednio mi pomogl - mysle ze musialabym czegos sprobowac innego, ale na razie to odpada - i tak mam wyrzuty sumienia i sie boje ze smaruje sie Differinem a staramys ie odziecko
Moje dziecko dostało od dermatologa na trądzik coś takiego;Skinoren,Dalacin, Duac,Bactroban, Metronidazol i jeszcze coś robionego..stosuje to w jakiejś tam zapisanej kolejności i mówi że mu pomaga..miałyście taką kurację?
Stary 2009-01-17, 14:28   #3244
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Mam lwią zmarszczkę ciągle marszcze czoło. Cały czas z nią walczę, Nirvanesque mi ja spłycił, ale nie pozbyłam się jej zupełnie nie wiedziałam, że tak się nazywa

Miałam byc milsza i wogóle, ale mi nie wychodzi, za dużo nerwów we mnie i odbija sie na nim
Ojoj.. nie wiem co to jest ten Nirvanesque..szybciutko mi mów błagam.. gdzie to kupic.. ja juz próbuję wszystkiego ale tego nie znam..
Stary 2009-01-17, 14:28   #3245
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Dorotko, retinoidy to kwasowe pochodne witaminy A.
Retinoidy na receptę dostepne w Polsce:

- Retin-A krem tylko wersja 0,05% tretinoiny - 30g - Janssen-Cilag
- Zorac gel 0,05% lub 0,1% tazarotene - 15g - Pierre-Fabre
- Differin krem 0,1% lub zel 0,1% adapalene - 30g - Galderma
- Isotrex 0,05% izotretinoiny zel 30g - Stiefel Laboratories
- Locacid Arretin ICN, 0,5 mg/g, krem, 30 g,tuba (ICN POLFA RZESZÓW)
- Atrederm 0.05% lub 0.025% tretinoiny - płyn 60ml cena ok 20/30zl- Pliva Kraków - oparty na alkoholu, silny preparat.

Wszystkie produkty są głównie zalecane przy leczeniu trądziku.
Działanie przeciwzmarszczkowe mają także tretinoina i tazarotene czyli Retin-A i Zorac oraz na drugim miejscu izotretinona czyli Isotrex.

Są to preparaty bardzo silnie działające. Podczas stosowania filtry SPF 50 to obowiązek.
Poza tym działaniem ubocznym retinoidów może być tzw. wylinka, czyli złuszczanie. Ale z tym da się walczyć, trzeba bardzo dobrze nawilżać cerę. No i zaczynać od rzadkiego stosowania, zwiększać stopniowo do 2-3 dni w tygodniu. W pozostałe noce - nawilżanie.

Poza tym retinoidy:
- wpływają na DNA komórek skóry, wpływają na pogrubienie skory jakby od spodu, pomimo, ze zewnętrznie złuszczają naskórek;
- przyspieszają gojenie skóry,
- wpływają na tworzenie kolagenu w skórze
- poprawiają produkcje składników nawilżających skórę
- wpływają na dobre ukrwienie skóry dzięki czemu poprawia się jej koloryt
- regulują wydzielani łoju, dlatego stosuje się je też na trądzik.

Ale kupiłaś ten Retin-Ox. Stosujesz go? Jak działanie? Na lwią zmarszczkę jest on idealny.

Aniu, po jednym zastosowaniu ciężko powiedzieć coś więcej. Wstrzymaj się na razie z kupnem. Wyślę do Was w poniedziałek przesyłki - już popakowałam.
Guaranka miała te strebrne, to powie coś więcej o nich.

U mnie już słonka niet. Było krótko. Chyba poszło spać.

Cześć Zapracowana Super Mamo Ukryciorkowa

Fiś słodki.

Gdyby tak nagle nam net odcięli wszystkim, to byłaby tragedia. Bez Was, bez wizażu... Buuu... wolę sobie nie wyobrażać nawet. Bo to dzięki netowi miałam to szczęście Was poznać.

Ja mam tzw. ciężką głowę. To coś z ciśnieniem.
Dziękuję w imieniu Fisia.

Asieńko, odpukaj i nie żartuj tak nawet!!!

Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
O boże jaka cena.

Oj Asia co ty gadasz///// Ja bym chyba zwariowała bez netu i bez was

No wiesz .....to miłośc do mojego Maćka a wie że konkurencja nie śpi.

Ranka doczekasz się a my Ci w tym pomożemy...znaczy nasze wielkie kciukasy. Oczywiście nie będziesz miała nic przeciwko jak jeszcze te kciukasy za Ukryciorka trzymamy....Razem raźniej......

wysyłam wam zdjęcie jak moi rodzice rozpuścili kota. Stól kuchenny proszę państwa. Od czyszczenia i mycia stolu ręka boli, ale pzecież on tak slodko śpi...(słowa rodziców) ja to mimo wszystko przeciwna jestem takim rozrywkom.
Ach, jakie cudne rozpuszczone futerko.

Ranka

Słuchajcie dziewczyny, przeżyłam przed chwilą stres miesiąca. Moje dziewczyny chciały otworzyć okno, bo tu duchota straszna, a ono nam wyleciało. Szczęściem był solidnie duży pan ochroniarz, który wezwany na ratunek wepchnął je na siłę, bo miałam perspektywę spędzenia reszty zajęć i w ogóle czasu do poniedziałku (brak konserwatora i specjalistycznego serwisu w dni nierobocze) podpierając okno swoim grubym tyłkiem.

Matko, jeszcze się trzęsę.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 14:34   #3246
dynia18
Zakorzenienie

Esztonku moja znajoma miała botoks na ta lwia paszcze czy jak wy to zwiecie. Przez piewrsze 1,5 miesiąca myślała że zwariuje bo nie mogła mróżyć oczu, wogóle... zawsze miała w torbie kilka par okularów przeciwsłonecznych. miała straszny problem w bardzo oświetlonych pomieszczeniach. NO ale lwia paszcza zniknęła, i widzialam ją w marcu po 1,5 lata po zabiegu i nie ma śladu.Obecnie nie mam z nią kontaktu więc nie wiem jak dalej.
Stary 2009-01-17, 14:35   #3247
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
Esz, ja mam to samo Nie moge filtrów
No niestety.. wszystko zawsze ze mnie spływa..ten podkład DW Light mnie ostatnio ratuje.. na to sypany Kanebiak i jakoś się trzyma ale tak ogólnie to masakra..a krem to oprócz zachwalanego kiedyś przeze mnie Diora Capture żaden się nie nadaje..wszystkie niby do cery tłustej a ze mnie płyną..już czasami się złoszczę.. niby kurdę stara baba a cera tłusta jak u nastolatki..i nic jej nie jest w stanie przesuszyć..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 14:36   #3248
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Dziękuję w imieniu Fisia.

Asieńko, odpukaj i nie żartuj tak nawet!!!

Ach, jakie cudne rozpuszczone futerko.

Ranka

Słuchajcie dziewczyny, przeżyłam przed chwilą stres miesiąca. Moje dziewczyny chciały otworzyć okno, bo tu duchota straszna, a ono nam wyleciało. Szczęściem był solidnie duży pan ochroniarz, który wezwany na ratunek wepchnął je na siłę, bo miałam perspektywę spędzenia reszty zajęć i w ogóle czasu do poniedziałku (brak konserwatora i specjalistycznego serwisu w dni nierobocze) podpierając okno swoim grubym tyłkiem.

Jak dobrze że nic nikomu sie stało.
Stary 2009-01-17, 14:39   #3249
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Esztonku moja znajoma miała botoks na ta lwia paszcze czy jak wy to zwiecie. Przez piewrsze 1,5 miesiąca myślała że zwariuje bo nie mogła mróżyć oczu, wogóle... zawsze miała w torbie kilka par okularów przeciwsłonecznych. miała straszny problem w bardzo oświetlonych pomieszczeniach. NO ale lwia paszcza zniknęła, i widzialam ją w marcu po 1,5 lata po zabiegu i nie ma śladu.Obecnie nie mam z nią kontaktu więc nie wiem jak dalej.
To tak długo jej ten botox trzyma?.. JA TEŻ CHCĘ..A słyszałaś może kto to dobrze robi w Białymstoku?Jakbyś miała jakieś informacje a nie chciała robić reklamy to daj znać na pw..serio o tym myślę..
Stary 2009-01-17, 14:40   #3250
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dobrze że nic nikomu sie stało.
No, bo okna są wielkie i ciężkie. Ale za to teraz do godziny 17 się udusimy.
Stary 2009-01-17, 14:43   #3251
Reese
Zakorzenienie

Cytat:

Boże drogi

Cytat:
No niestety.. wszystko zawsze ze mnie spływa..ten podkład DW Light mnie ostatnio ratuje.. na to sypany Kanebiak i jakoś się trzyma ale tak ogólnie to masakra..a krem to oprócz zachwalanego kiedyś przeze mnie Diora Capture żaden się nie nadaje..wszystkie niby do cery tłustej a ze mnie płyną..już czasami się złoszczę.. niby kurdę stara baba a cera tłusta jak u nastolatki..i nic jej nie jest w stanie przesuszyć..
Mnie też ratuje DW albo Revlon, w okresie wiosenno-letnim kompakt Chanel ML
Ja pod makijaż nakadam DDMG Clinique - najlepszy kosmetyk pod słońcem dla mojego tłuściocha
Reese jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 14:44   #3252
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dziecko dostało od dermatologa na trądzik coś takiego;Skinoren,Dalacin, Duac,Bactroban, Metronidazol i jeszcze coś robionego..stosuje to w jakiejś tam zapisanej kolejności i mówi że mu pomaga..miałyście taką kurację?
Moja córka też miała cos robionego ale średnio pomagało od koleżanki dowiedziała się o proszku zineryt - rewelacja ma piękną czystą buzię bez wyprysków.

Wróciłam z szybkich zakupów, nie powiem, że portfel chudszy bo płaciłam kartą

Ale zaszalałam w RE na wyprzedaży, kupiłam też TŻ "cweterki w paseczki fioletowe " w prezencie na imieninki, żeby go ...odmłodzić

Dołączam do grona cierpiących na ból głowy, nie pomogły prochy
chyba się zdrzemne - dam fory krasnalom

Qrcze córka była w łazience a poczta przywiozła mi przesyłkę z monimaru......buuuu musze czekac do poniedziałku bo pp nieczynna w soboty......a tak dopiero czwartek dobry dzień na peeling więc musze poczekać
Stary 2009-01-17, 14:45   #3253
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
No, bo okna są wielkie i ciężkie. Ale za to teraz do godziny 17 się udusimy.
Oj lepiej się udusić niż zamarznąć i to z dwoma trupami w postaci uczennic.
Cytat:
To tak długo jej ten botox trzyma?.. JA TEŻ CHCĘ..A słyszałaś może kto to dobrze robi w Białymstoku?Jakbyś miała jakieś informacje a nie chciała robić reklamy to daj znać na pw..serio o tym myślę..
Niestety nie znam nikogo. Nigdy nie interesowalam się, ona robiła na pomorzu gdzieś. Teraz nie mam z nią kontaktu.
Wg niej tak długo brak tej zmarszczki wynikało z tego że ona nie mogła marszczyć oczu i przez to wyrobila sobie ten nawyk i nie marszczy tego miejsca. Więc moze uchowa się dłuzej.
Stary 2009-01-17, 14:50   #3254
bmoniq
Zakorzenienie

Cytat:
Mojego kolegi laska też robi botoks na czoło ale nie wiem jak z efektem.
Słyszałam natomiast w zetce kiedyś latem, że naukowcy odkryli, że on przenika do mózgu jednak.....w jakis znikomych ilościach. odwiodłam tą informacją moją koleżankę od tego zabiegu, niechcący......
Stary 2009-01-17, 14:51   #3255
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Oj lepiej się udusić niż zamarznąć i to z dwoma trupami w postaci uczennic.

Niestety nie znam nikogo. Nigdy nie interesowalam się, ona robiła na pomorzu gdzieś. Teraz nie mam z nią kontaktu.
Wg niej tak długo brak tej zmarszczki wynikało z tego że ona nie mogła marszczyć oczu i przez to wyrobila sobie ten nawyk i nie marszczy tego miejsca. Więc moze uchowa się dłuzej.
Masz rację. Puściłam ich szybciej, bo wytrzymać nie idzie. W związku z tym, mogę iść szybciej do domu. Uff.
Stary 2009-01-17, 14:52   #3256
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

to powodzonka, znajdzcie cos bajkowego
Wybór ogromny, ceny chociaz mi nic nie wpadło w oko Większość sukienek ma tyle marszczeń, falbanek, haftów itp. Ja osobiście wolę coś bardziej prostego. Wybrałyśmy wstępnie jedną, ale poszukiwania dalej będą trwały

Cytat:
Asiu w tym miesiącu i następpnym nie mogę sobie pozwolić na nic. wczoraj podliczyłam wydatki i padłam trupem.......
Ale kiedyś napewno sobie fundnę jak faktycznie są takie dobre.
Basiu ja chętnie kupię rybki na spółkę ale też nie w tym miesiącu. Gdyby któraś była chętna to możemy się podzielić

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
rureczki ja z moja figura nigdy rureczek nie założe
Ja rurek nie wcisnę za żadne skarby. Podobają mi się bardzo ale niestety nie sa dla mnie
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:02   #3257
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację. Puściłam ich szybciej, bo wytrzymać nie idzie. W związku z tym, mogę iść szybciej do domu. Uff.
Widzisz są dobre strony tej historii.
Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Wybór ogromny, ceny chociaz mi nic nie wpadło w oko Większość sukienek ma tyle marszczeń, falbanek, haftów itp. Ja osobiście wolę coś bardziej prostego. Wybrałyśmy wstępnie jedną, ale poszukiwania dalej będą trwały

Basiu ja chętnie kupię rybki na spółkę ale też nie w tym miesiącu. Gdyby któraś była chętna to możemy się podzielić

Ja rurek nie wcisnę za żadne skarby. Podobają mi się bardzo ale niestety nie sa dla mnie
JA ostanio wybierałam tez suknię z panną młodą. Wybrałyśmy tą :
http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Kolekcja 2008 str 4 suknia nazywa sie migela. Tylko ta suknia akurat wyglada na bardzo szeroką a ona jest taka dopasowana dopiero na dole się rozszerza. Z jednej strony skromnie wygląda a z drugiej te deikatne hawciki takiego czaru dodają.

Z tymi rybkami tylko nie w tym miesiący - błagam.

Edytowane przez dynia18
Czas edycji: 2009-01-17 o 15:06
Stary 2009-01-17, 15:05   #3258
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Kolkcja 2008 str 4 suknia nazywa sie migela. ylko ta suknia akurat wyglada na bardzo szeroką a ona jest taka dopasowana dopiero na dole się rozszerza. Z jednej strony skromnie wygląda a z drugiej te deikatne hawciki takiego czaru dodają.

Sukienka fajna Bardzo podoba mi się góra

Basiu z rybkami mi się nie spieszy, kiedy byś chciała to możemy zakupić. Za miesiąc dwa. Ja w tym też już nie poszaleję
Stary 2009-01-17, 15:08   #3259
ranka
Kici kici miau miau

a moze lepiej wypelniac kwasem hialuronowym?

Duac jest bardzo dobry - chociaz to antybiotyk. Dalacin nie polecam.

lepiej zainwestowac w jakies pochodne wit.A

Instagram mój

Edytowane przez ranka
Czas edycji: 2009-01-17 o 15:10
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:09   #3260
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Boże drogi

Ja pod makijaż nakadam DDMG Clinique - najlepszy kosmetyk pod słońcem dla mojego tłuściocha
Wiesz że nigdy go nie próbowałam..ale latem spróbuję.. bo on jest nawilżający prawda?Ja to już takie przeciwzmarszczkowe aplikuję..tak na wszelki wypadek

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Moja córka też miała cos robionego ale średnio pomagało od koleżanki dowiedziała się o proszku zineryt - rewelacja ma piękną czystą buzię bez wyprysków.
Mój syn miał Zineryt.. zużył kilka opakowan ale po jakimś czasie stwierdził że on jemu świetnie pomaga ale czasowo.. po odstawieniu wszystko wraca..szuka więc innych rozwiązań..czy obecna kuracja pomoże na dlużej nie wiem..
Cytat:

Masz racje.. taki nawyk i mi by się przydał..
Stary 2009-01-17, 15:11   #3261
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienka fajna Bardzo podoba mi się góra

Basiu z rybkami mi się nie spieszy, kiedy byś chciała to możemy zakupić. Za miesiąc dwa. Ja w tym też już nie poszaleję
No to i mi pasuej za miesiąc , dwa. Ja znowu przez te zwolnienie w plecy z wypłatą i z kliniki też w plecy bo musiałam oddać dyżury.
Wiesz w rzeczywistości te ozdoby są delikatniejsze, na zdjęciu jakoś dużo ich. ta sukienka mnie urzekła , szczególnie koleżanka w niej. I to była jedyna sukienka ktora po nałożeniu nie uwierała ani nie obciażała. Poporstu super wygodna.
Stary 2009-01-17, 15:11   #3262
Reese
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Kolekcja 2008 str 4 suknia nazywa sie migela. Tylko ta suknia akurat wyglada na bardzo szeroką a ona jest taka dopasowana dopiero na dole się rozszerza. Z jednej strony skromnie wygląda a z drugiej te deikatne hafciki takiego czaru dodają.
piękna ta suknia
Stary 2009-01-17, 15:13   #3263
eszton 1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bmoniq Pokaż wiadomość
Mojego kolegi laska też robi botoks na czoło ale nie wiem jak z efektem.
Słyszałam natomiast w zetce kiedyś latem, że naukowcy odkryli, że on przenika do mózgu jednak.....w jakis znikomych ilościach. odwiodłam tą informacją moją koleżankę od tego zabiegu, niechcący......
też o tym słyszałam..

Cytat:
a moze lepiej wypelniac kwasem hialuronowym?

Duac jest bardzo dobry - chociaz to antybiotyk. Dalacin nie polecam.

lepiej zainwestowac w jakies pochodne wit.A
Ale kwas nie powoduje tego że się oducza marszczenia prawda? ale jest bezpieczniejszy.. hmm. może i racja..A dlaczego Dalacin jest niezbyt

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-17, 15:13   #3264
ranka
Kici kici miau miau

eszton niestety - dlatego antybiotykow nie polecas ie do leczenia tradziku.

przy antybiotykoterapii koniecznie probiotyki

Dalacin nie do tradziku - poza tym czesto powoduje biegunki

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:14   #3265
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz że nigdy go nie próbowałam..ale latem spróbuję.. bo on jest nawilżający prawda?Ja to już takie przeciwzmarszczkowe aplikuję..tak na wszelki wypadek
żel nawilżający dla tłustej cery ideał. I niesamowicie wydajny, tubka 50ml wystarczyła mi na prawie pół roku
Stary 2009-01-17, 15:20   #3266
dynia18
Zakorzenienie

Cytat:
piękna ta suknia
Cieszę się że wam się podoba. Bo niby tych sukien jest pelno ale tą jedyną wybrac trudno.
Mam do was wielką prośbę. Jakbyście mialy zdjęcia ozdobionych aut to przyślijcie mi, szukam jakieś inspiracji. I ładnych kotylionków do klap dla chłopów. Bo ja lubie coś orginalnego zawsze.
Stary 2009-01-17, 15:22   #3267
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się że wam się podoba. Bo niby tych sukien jest pelno ale tą jedyną wybrac trudno.
Oj to prawda, wybrac bardzo trudno A nawet jak się coś na manekinie podoba to na nas nie zawsze juz ładnie leży
Stary 2009-01-17, 15:22   #3268
Tanyia
Zakorzenienie

Cytat:

Zupełnie tego nie rozumiem, ale cóż nie pracuję w Douglasie, więc nie wnikam w ich politykę.

Zupełnie nie pochwalam włażeniu kotów na stoły, blaty itd. Moja była szefowa jadła z kotem z jednego talerza. Znaczy się ona jadła kot wskakiwał na stół i czasem capnął jej łapą lub pyszczkiem jakieś mięsko czy coś, a ona nie widziała w tym nic złego

Cytat:
Ja nie mam trądziku jako takiego, zostały mi zaskórniki ( w tej chwili na brodzie, na 1 policzku najwięcej, kilka na nosie i z 3 sztuki na czole ) i rozszerzone pory tego draństwa nie moge się pozbyc

Cytat:
Ojoj.. nie wiem co to jest ten Nirvanesque..szybciutko mi mów błagam.. gdzie to kupic.. ja juz próbuję wszystkiego ale tego nie znam..
Esz Nirwanesque to taki lekki krem przeciwzmarszczowy Nuxe. Głownie na zmarszczki mimiczne, ale on ta zmarchę na czole mi też spłycił ( ale u mnie nie jest ona jakoś super głęboka).

Cytat:

O matko Dobrze, że nie spadło na kogoś, bo było by nieszczęście gotowe.

Cytat:

Z nawilżaczy ostatnio kupiłam żel hialuronowy ten wielko cząsteczkowy i mało, zastosowałam na razie 2 razy i mi się sposobał, jeśli efekt się utrzyma, będę kupowac regularnie

Cytat:
Super

Cytat:

http://www.suknieslubne.com/madamepl.html Kolekcja 2008 str 4 suknia nazywa sie migela. Tylko ta suknia akurat wyglada na bardzo szeroką a ona jest taka dopasowana dopiero na dole się rozszerza. Z jednej strony skromnie wygląda a z drugiej te deikatne hawciki takiego czaru dodają.

Mi się podoba ta przed migelą. Choc migela też piękna.

ZUMBA

Tanyia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:26   #3269
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo deikatny matowy róż chociaż na ustach widoczny. Fajnie się preznetują z błyszczkami. Ale one takie masłowe przyjemne w malowaniu. Tylko takie bez smaku.
bardzo mi sie podoba, chyba sobie zafunduje

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
rureczki ja z moja figura nigdy rureczek nie założe
gluptas!!! widzialam Twoja figure na fotkach i wygladalabys bosko w rureczkach! koniecznie sprobuj!! ja tez zawsze myslalam ze bede wygladala fatalnie w rurkach ze swoja figura, a wygladam lepiej niz w prostych czy rozszerzanych spodniach, znacznie szczuplej teraz to tylko rurki dla mnie, uwielbiam je

Cytat:
rureczki z Only ciemny granat plus jeszcze dokupilam tuniczke szara tez z Only
super zestawik!!

Cytat:
a czemu Ci sie zrobilo to przebarwienie raneczko?? opalilas sie po depilacji?ja zawsze po to ze 3 dni bardzo wysoki filtr stosuje w tym miejscu

Cytat:
Nie mam w domu ani wit C ani cytryby.. ale kawa z cytryną to jeszcze nie słyszałam..chyba zaraz pchnę synka do apteki i do sklepu..dzięki
moja nauczycielka historii zawsze sie smiala ze kawa z cytryna to na kaca najlepsza
Cytat:

mnie sie strasznie podobaja suknie slubne do kolan

ja tez sie dolaczam do zakupu rybek, mozemy we 3 zakupic za miesiac-dwa jak najbardziej

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-17, 15:29   #3270
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość

mnie sie strasznie podobaja suknie slubne do kolan

ja tez sie dolaczam do zakupu rybek, mozemy we 3 zakupic za miesiac-dwa jak najbardziej
Mojej siostrze z kolei podobają się suknie-rybki

do rybek jesteśmy już trzy. Czyli w lutym lub marcu kupujemy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości