|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Ja z moim TŻ będziemy zapraszać od marca... a potwierdzenie chcemy mieć jakieś 3 tygodnie przed ślubem ponieważ juz 2 tygodnie przed właściciele domu weselnego chcą abysmy podali liczbę gości, która przybędzie
a pokaże wam sukienki, które mi się najbardziej się podobają, i jedną z nich będę szyła
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2464 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kosztuje 2390zł. Ceny innych sukienek kształtują sie od 1900 do 3000 tys. Już kiedyś pisałam, że suknie są najprawdopodobniej kopiami hiszpańskich sukien z San Patricka (oczywiście niektóre):https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1945 Cytat:
ale zobaczymy jak to z tym będzie, chcieć byśmy chcieli![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczę 2 tys to bardzo dobra cena ![]() PS. Gratuluję też sponsora ![]() Froggie to jak strzała amora
|
|
|
#2465 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i faktycznie sie zgadzam tez co do powtarzajacych sie ciagle ciast ale na weselu to i tak będzie pod gości bo ja osobiście nigdy na przyjeciach nie czepiam się słodkości ![]() Cytat:
Masz moze jakies zdjęcia z takimi upięciami?? i wiecie moze jak kształtują się ceny butow ślubnych np w Bianco? Lub moze znacie inne - tanie - sklepiki??
|
||
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
o mnie chyba zapomniał ![]() fajna cenowo ta Twoja kiecka
|
|
#2468 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wieczorowe powinny być tańsze.
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze się rozjerzeć bo w tym roku jestem świadkową na weselu brata i potrzebuje 2, no a w przyszlym roku mam swoje więc znowu wiadomo ślubna i jakaś na poprawiny
|
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej, faktycznie.. Moja znajoma rozglądała się za sukniami wieczorowymi i cos wspominala o sukience z giselle za 800 zl.
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to tak nie koniecznie bym była zainteresowana tzn na swoje poprawiny to może i bym się skuciła, ale jakos świadkowa, gdzie potrzebuje 2 sukienek to już tak mało fajnie
|
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
hmm... dziewczyny a planujecie jakąś wystrzłową bieliznę na noc poślubną? I czy będziecie ją zkladać pod sukienkę czy zaraz przed konsumpcją związku małżeńskiego ją załozycie?
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przejrzałam kilka stron makijazystek i chyba sie zdecyduję na PAnią Elize Wawryniuk- słyszał ktos cos o niej? Bo ja to tyle co foty w necie widzialam
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
Aloy, wstawiłaś zdjęcia bardzo ładnych sukienek. Ta pierwsza to też moja faworytka
Wracając do cukierni w Nasutowie... My właśnie tam zamawiamy ciasto, próbowaliśmy i bardzo nam smakowało Zapisaliśmy się już w kolejce. Mam aktualne informacje o cenach, troszkę poszły w górę. Koszt blaszki ciasta to 50 zł,a kg tortu kosztuje 30 zł.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
O gustach podobno się nie dyskutuje
ale moim zdaniem ciasto z Nautowa jest kiepskiej jakości, a przynajmniej było w zeszłym roku. Szukając odpowiedniej cukierni przejeździliśmy z narzeczonym, obecnie już małżem cały Lublin i okolice, więc mam porównanie. Ciasto z Nasutowa smakuje sztucznie, masa jest gumowata i ciasta za wysokie jak do piętrowych pater. Ogólnie moim zdaniem ciasta tak na 3 z minusem.
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moją dietę do ślubu szlaken trafen jak przyjdzie mi próbować wyroby cukiernicze
|
|
|
#2478 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W Kmicicu proponują ciasto 10 zł/ osobę to chyba strasznie drogo?? Tort 38 zł/ kg niby jakiś pyszny i domowy, też drożyzna? W ogóle co myslicie o menu w Kmicicu: Menu będzie zawierać : Obiad: zupa + drugie danie, deser, 3 x przekąska gorąca, 7x zimne zakąski, 3x sałatki, pieczywo,/ napoje zimne i gorące bez ograniczeń/ |
|
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
moje drogie-czy któras z was słyszała o Arturze Mulaku? to fotograf, ktory na codzień pracuje w Media Markt... poleca mi go koleżanka, ktora zachwyca się zdjęciami swojej znajomej (u ktorej wlasnie on robił zdjęcia). ale namotałam
![]() moze słyszałyście co nieco???? |
|
|
|
|
#2481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aloy Mi bardzo podoba się ta druga suknia...,tylko bez tej złotej przepaski. Gdzie ją znalazłaś? Edytowane przez iwonka861 Czas edycji: 2009-01-17 o 20:17 Powód: dwa razy mi się wysłało:( i chciałam usunąć |
|
|
|
|
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja chyba się zdecyduję na tą pierwszą bardzo się cieszę, że wam się podobają
|
|
|
#2483 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
jak byłyśmy w czwartym sklepie i mierzyłam powiedziała : już zamawiamy! bo mi się siku chce i .... zamówiłamCytat:
zapraszamy gości chyba od kwietnie do maja, potwierdzenia jakoś tak na początku czerwca chyba 3 tyg. to minimum przed ślubem, raz się spotkałam, że chcieli miesiąc wcześniej.
|
|
|
#2484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
u mnie będzie ok 6 gorących dań i poza tym ok 10 przekąsek, a alkohol, owoce i ciasta w naszym zakresie, tylko nie wiem jeszcze jaka cena będzie...Jak zamawialiśmy w zeszłym roku przed Sylwestrem to było 145 zł, ale na wakacjach było już od 160 do 190 - takie ploty chodziły... (cena oczywiście za 2 dni)
|
|
#2487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pana Artura widzieliśmy w akcji na uroczystości ślubnej i weselnej u swoich znajomych. Został on im polecony przez pana Zomera, są podobno kolegami... Pan Artur robi zdjęcia od samych przygotowań, przez błogosławieństwo, ślub i wesele. Na plener umówimy się z nim jakoś na tygodniu... I to wszystko za przystepną cenę Oglądaliśmy u niego fotki i bardzo nam się podobały
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.

a pokaże wam sukienki, które mi się najbardziej się podobają, i jedną z nich będę szyła

(oczywiście niektóre):
są tu takie?
ale zobaczymy jak to z tym będzie, chcieć byśmy chcieli

flejksy

Wracając do cukierni w Nasutowie... My właśnie tam zamawiamy ciasto, próbowaliśmy i bardzo nam smakowało
). Wiecie gdzie warto wybrać się na szukanie? Mogą być balerinki czy coś w tym guście.