|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Cytat:
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
masz tyle pięknych kosmetyków, gratuluje kolekcji
tak powierzchownie: perfumy: STella Mc... Próbke, odlewka bonda 9 Demeter Macadamie niut ? i By MA Valentine Miniaturka Thierry M. FLOWERBOMB LuB FLOWERBOMB EXTREME (masz kilka opcji więc których sie pozbywasz? )& Escada |
|
|
|
#393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Flowerbombów raczej nie zamienię na Escadę, Angela miniaturkę chciałabym oddać w zestawie z 15 Angela... Zaproponuj proszę konkretnie co za Escadę...z mojej strony mogłaby być to Stella plus Demeter Macadamia Nut
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
a czy TYLKo odpowiada Ci wersja całej Escady S?
bo moge odlać np. z 30ml ale pozostałość chciałabym zostawić. Zobacz jeszcze na inne moje zapachy ...bo ja chciałabym trochę więcej zgarnąc ![]() ![]() ![]() Dobrze, to flowerbomb-a sobiie darujmy Jestem ciekawa Escady tej granatowej, powiedziałabyś mi coś o niej ? Oraz na poważnie myslę o:chociaż kropelka bonda9 ![]() Dwie Demeter których nie mam pojecia jak pachną
|
|
|
|
#396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bondów mam sporo, oczywiście mogłabym zrobić odleweczki - próbki do fiolek Tylko Escada S mnie interesuje, konkretnie chciałabym ją dać mamie, ja nie przepadam za tym zapachem, ale moja mama ubóstwia ![]() Jaki ''zestawik'' w takim układzie Ci pasuje?
|
|
#397 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, ciężko mi odpowiedzieć, na tej stronie masz więcej informacji
http://www.oceandream.info/ocean-dream-women.html Kiedyś ten zapach produkował Giorgio Beverly Hils ale teraz powstała odrębna firma o nazwie "Ocean dream". Skład zapachu się jednak nie zmienił. Określany jest jako kwiatowomorski. Świeżak z charakterem
|
|
|
|
#398 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Escada granatowa -> tak myslałam ze bedzie cieżko Cie przekonać ale uszanuje decyzje,mimo wszystko powalcze o jedna fiolkę ![]() Ponawiam pytanie, chcesz całe perfumy ( z flakonikiem ?) Czy odlewka w ogóle moze być ?? |
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
ale At Night z 30 perfumowanej zostało z 13ml i z klasycznej ok. 11
|
|
|
|
#401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślę ,że at night i klasyczna też mogłaby być, nawet używana, czy mogłabyś wkleić zdjęcie obu? Escada Que Viva mogłabym zrobić odlewkę
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo rzeczy mi się u Ciebie podoba ^^ ale nie wiem czy znajdziesz coś u mnei w zamian za choć jedną... Podobają mi sie:
- Baza pod tusz Dianne Brill Lash lingerie Bra and Panties, 7,5g, raz wypróbowana, w kartoniku. Lightshade - raz użyty, w pudełku * Femme Fi - limitowana kolekcja Neo Sci-fi - nowy, w pudełku - Tusz do rzęs MAC Plush Lash - plushblack - kolor czarny, 11ml, raz-dwa razy przetestowana. - MAC Shadestick, kremowe cienie w sztyfcie, kolory: Beige Ing - korektor MAC Select Cover-Up, odcień NW20, raz przetestowany kolor w minimalnej ilości. - limitowany błyszczyk MAC lipglass tasti, odcień-smak Tropicolada,15ml, pudełko - puder/rozświetlacz Dior Diorshow Powder, kolor Porcelain Pink, przepiękny rozświetlacz w aplikatorze - gąbeczka, parę razy lekko wypróbowany. Posiadam kartonik,ulotkę,full zestaw;-) Kosmetyk jest czysty i zadbany, z resztą jak wszystkie w moim kartoniku. Produkt pełnowymiarowy. -https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1968650&d=1232042027 (4;11) -https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1968415&d=1232034914 (pastel polish) -https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1968424&d=1232034981 (lu-be-lu; spin pink; delicate crush) -https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1968463&d=1232035844 (dwa pierwsze od prawej, inglot 544)
Nowy wątek! Zapraszam! Edytowane przez ksesia Czas edycji: 2009-01-18 o 19:11 |
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, zrobię fotki ale trochę to potrwa
mam nadzieję ze bedziesz na wizażu. Mam dylemat jeśli chodzi o Escadę, oddałabym ją w zamian za perfumy dość wymiarowe czyli z samych próbek nie byłamby zadowolna za całą flaszkę ![]() Na flowerbomb nie mam juz szans ? |
|
|
|
#404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam naprawdę sporo zapachów ,a nie interesuje Cię nowe Aloha Tiare Csp? 50ml
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
foty
|
|
|
|
#406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Nie wiem co mi się ubzdurało, ale byłam pewna ,że Escadę masz pełną 50-tkę, a tu jak widzę brakuje ok 1/4, trudno mi ocenić ubytek Naomi ,bo flakon nie jest symetryczny, ale butelka zwęża się ku dołowi. Sama nie wiem jak tą wymianę uzgodnić, może masz konkretną propozycję już teraz? Nameless trudno mi się zdecydować ale dziękuję za wyrozumiałość i poświęcony czas.
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
escada ma na wys 11 kropeczek a mierzy do 9
czyli 4/5 jeszcze jest poza tym moge dodać ci odlewke np. Versace, Ck, Naomi..Czy kolorówka tez wchodzi w gre, zrobie duzo dla flowerbomby |
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
moze znajdziesz jednak cos u mnei za tą paletkee oddam duuuuuuuuuuuuzo !!
zazdroszcze takiej kolekcji ... ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1224591648 |
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u Ciebie zaintersował mnie: - żel do mycia rąk Vanilla Spice 250ml, nowy |
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
A czy nie dobierzesz już nic do HC za tą przeterminowaną bombke?
|
#412 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie (mialam kilka dokladek) za
- Pusta paleta + płyn do wyrobu cieni prasowanych luib - limitowana paleta MAC kolekcja Formal Black, odcień PLEAT: 6 Cool Eyes, kolory w palecie to: Pinkfreeze, Fineshine, Dovefeather, Chillblue, Nocturnelle, Formal Black. Produkt nowy, w pudełku
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#414 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co w takiej sytuacji zrobić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czy mogłabyś dołożyć jakieś próbki do tej maski? no i czy mogłabym liczyć na real foto produktu?
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za pink may diora???
|
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję takiej kolekcji
Zanim zacznę wymieniać co mi się podoa, najpierw spytam czy może u mnie wpadło Ci coś w oko? |
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
czy flowerbomba-zapach zmineniony to tester??
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie wolę pielęgnację
![]() szkoda ![]() buzka
|
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odpisałam u Ciebie
Cytat:
Interesuje mnie Hypnose edp ,napisz co chciałabyś w zamian Tak, tester bez korka
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

)
bo moge odlać np. z 30ml ale pozostałość chciałabym zostawić. Zobacz jeszcze na inne moje zapachy ...bo ja chciałabym trochę więcej zgarnąc