![]() |
#1231 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1234 |
Zadomowienie
|
superzabula - oj ja też zbożówkę uwielbiam, szczególnie Nestle i tylko z mlekiem
![]() ![]() Małgosia ![]() ![]() pakusia86 - ajjjj no tak wybacz zapomniałam całkiem że dzielą was tysiące kilometrów. SELKA* - hej!! Witaj w naszym coraz większym gronie ![]() rumiankowa - no takiej to dobrze, tak się byczyć ![]() poiglot91 - a jak Twój brzusio? nie twardnieje już tak często? A ja dzieczyny dostałam propozycję żeby nie schodzic z L4 i przyjść do mojej pracy co drugi dzień sobie dorobić na czysto. I jak tak pomyślałam że przez 6 tygodni mogłabym zarobić 1500zł będąc te kilkanaście dni w pracy, i te pieniążki mogłabym wydać na zakupy dla synusia i siebie. Pokusili mnie tą propozycją tym bardziej że miałabym dodatkową kasę a praca jest naprawdę lekka, bo siedzę praktycznie przed kompem i od czasu do czasu obsłuże jakiegoś klienta. Mogę zacząć od wtorku. Czuje się dobrze, a nawet jakaś by to była rozrywka od tej domowej monotonii. |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Zakorzenienie
|
niee juz nie
Ja mialam tak tylko 3 razy.. Raz po podrozy samolotem.. z Lodnynu do Polski.. i potem spowrotem.. no i przedwczoraj.. Tyle ze to nie bylo poportsu twardniecie brzuszka .. ale i okropny bol.. ze az robilo mi sie duszno i ciezko bylo chodzic a nawet oddychac niestety.. Ale jak sie polozylam .. (ale niestety zanim dotarlam do domku to sie nameczylam) to przeszlo.. i rano jak sie obudzilam bylo juz okej.. ![]()
#1236 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witajcie ![]() Cytat:
![]() w końcu pieniążki też się przydadzą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Zadomowienie
|
poiglot91 - pytałam już wcześniej, ale chyba nie doczytałaś, czy te ubranka co raz wklepiłas zdjątka kurteczki, spodni itd. były kupione w Polsce? Bo tak mi się spodobało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj nie zauwazylam , przepraszam ![]() Niestetyy nie byly kupywane w Polsce.. Ale powiem ci ze W polsce jest duzo ladniejszych ciuszkow niz tu.. ![]()
![]() |
#1239 |
Raczkowanie
|
Jak zwykle siedze na allegro i szukam "wózka idealnego" i jak zobaczyłam ten
http://www.allegro.pl/item526599151_...producent.html to mi się przypomniały moje zdjęcia z dzieciństwa.. moja mama dla mnie kupiła podobną "plecionkę", tylko że materiał był granatowo-biały ..teraz przeglądam stare zdjęcia.. fajniutki ten wózek.. i mama jeszcze mówiła ze teraz to mam do wyboru do koloru, a Ona całą ciążę czekała na ten wózek aż ciotka kuzynki jej załatwi od kogoś z ameryki..wtedy były zakupy "na kartki" itd.. ![]() ![]() ah.. nic to.. szperam dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Fionka21 fajny wozeczek
![]() ![]() ![]() a ja przed chwilka dzownilam do polski i jutro wysylaja paczuszke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1241 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1242 |
Raczkowanie
|
coś zgłodniałam.. idę opróżnić lodówkę.. i wezmę się w końcu za ta 4 torbę, zanim tz wróci z pracy..a jak już będzie to zgra mi zdjęcia na komputer, bo wczoraj robiłam sesję tej stercie ubrań, i wam kilka w końcu pokażę
![]() co do babci, to z doświadczenia czuję, że będziesz miała tego trochę ![]() ![]() a jak dostała manii chodzenia do ciucholandów..oo matko.. to było dopiero! myślałyśmy z moją mamą że ją wyślemy na odwyk, bo co czwartek(nowy towar) wydawała 90% emerytury na ubrania dla całej rodzinki- tak ją to wciągnęło!! ![]() dopiero oprzytomniała jak dziadek przestał płacić rachunki i jej kazał to robić ![]() babcie są kochane ![]() ![]() teraz tez tak chciała robic ale jak weszła wczoraj do mnie i zobaczyła tą "górę" ubrań(przyjechała w odwiedziny) to powiedziała "dość" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 |
Zakorzenienie
|
hehe no to babcia zakupoholiczka hehe
![]() Oj ja takbym chciala zeby moja babcia zobaczyla mojego synusia.. ![]() Bardzo mi przykro z tego powodu..-myslalam ze zobaczyc go zdazy ![]() ja wlasnie zjadlam sobie obiaDZIK I JESTEM peeelniutka
#1244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a l-4 masz płatne z zus-u, czy od pracodawcy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh, ale mi dzisiaj słodko brzusio faluje...moje słodziaczki od wczoraj kopią mnie po pęcherzu ![]() Widzę Babeczki, że nie próżnujecie...wystarczy zniknąć na jeden dzień i czeka mnie tyyyle czytania, że wszystko nadrabiam w skrócie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1246 |
Wtajemniczenie
|
kochane no mam taką stertę ale powiem Wam że Julka we wszystkim chodziła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pakusia to fajnie masz już wprawę nad zajmowaniem się małymi dziećmi ![]() sashka nie choruj ![]() ![]() wiecie co? dobrze że polujecie na ciuszki w bierdonce ![]() ![]() ![]() Fionka to przybijaj piątkę ![]() ![]() boszenka cieszę się że z Blanką wszystko ok ![]() rumiankowa tak dziecko musi być w foteliku ![]() ![]() Fionka zaraz poczytam co wkleiłaś o tych wózkach ![]() Seona właśnie już kiedyś chciałam spytać o co chodzi z tą Zambią ![]() ![]() manolita oj szkoda w sumie że się pozbyłaś ciuszków. My od początku planowaliśmy dwójkę dlatego wszystko odkładałam. Trzeciego nie planujemy ale niektórych ciuszków nadal będzie mi ciężko oddać ![]() malutka może dzidzia tak Cię skopała że aż bolało? Zresztą czasami mogą się zdarzać takie bóle. Musimy mieć je pod kontrolą pakusia ale historia ![]() Małgosia no tak wszystko przed Wami ![]() śliczny bodziak ![]() poiglot ale sen ![]() ![]() Małgosiu tak II trymestr jest chyba najfajniejszy jeśli chodzi o samopoczucie, w III też nic nie dolega poza przeszkadzającym brzuszkiem ![]() ![]() poiglot ja też jestem przeciwna tabletkom. Biorę jak już tylko muszę ![]() malwa nie wiem co Ci doradzić. Wybierz może sprzedawcę który ma 100% pozytywnych komentarzy i prowadzi bardzo dużą sprzedaż, wtedy jest bardziej wiarygodny ![]() Masz zawsze podany jakiś kontakt do sprzedającego. Może zadzwoń i powiedz kiedy i jaki wózek byś chciała. A może uda Ci się znaleźć sprzedawcę z miasta w którym będziesz i będziesz mogła sama odebrać wózek i go dokładnie obejrzeć ![]() marika cieszę się że V4 też Ci przypadł do gustu ![]() ![]() kochana może brzuszek twardnieć nawet w nocy ![]() rumiankowa nie martw się o wagę. Pomartwisz się po ciąży ![]() Selka no pewnie że Cię przyjmujemy ![]() ![]() ![]() a ja z Julką właśnie objadłyśmy się lodami z bitą śmietaną i ptasim mleczkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zadomowienie
|
oj, esti, zrobiłaś mi ochotę na ptasie mleczko, chyba się dobiorę do barku
![]() heh, mieszkam w małym mieście, o małym natężeniu ruchu, piechotką mam do szpitala niecałe pół godzinki, samochodem to 10 minut, tyle że nie mamy samochodu ![]() no ale piechotą wracać ze szpitala na pewno nie będę ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#1248 |
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze dzieciątko- z USG prawie 19 tydzień
![]() ![]() Tylko niestety ciąża jest zagrożona, łożysko dotyka do szyjki macicy i od kilku dni mam przymus leżenia, wstać mogę tylko do łazienki. Strasznie się boję dziewczynki ale staram się bardzo być dzielna... |
![]() ![]() |
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lez i odpoczywaj tak jak kazal lekarz a bedzie wszystkoi dobrze... ![]() 3mam kciuki za ciebie i za twoje malenstwo ![]() ![]()
![]() |
#1250 |
Zadomowienie
|
No na szczęście nie mam dużo nadrabiania
![]() My właśnie doszliśmy do wniosku z Tż że chcemy zmienić auto, biorąc wszystkie za i przeciw pod uwagę, tylko najpierw musimy sprzedac te co ammy aktualnie. Wybraliśmy już mebelki do pokoju naszego synka, ale ja z ich zakupem chce poczekac tak do marca-kwietnia. Pokoik jest pomalowany na taki fiolet ciemniejszy (śliwka) a że kojarzy mi się raczej dziewczęco to reszta dodatków będzie w zieleni, roletki, pościel malucha itd. poiglot91 - będę musiała gdzies poszukać takich boskich ubranek, na wesele mojego brata itd. Widziałam że w tych takih paczkach na allegro są też czasem fajne rzeczy, i większość to angielskie szmatki. pakusia86 - no to czeka Cię miła niespodzianka, oglądać wypraweczkę od babuni. Fionka21 - no, no, no ale aparatka z tej babci, ale to pewne uzależnienie, ale szczytny cel. A mnie już przejął ZUS, więc pracodawca daje mi możliwość dorobienia, i zdecydowałam że pójde sobie przyrobić, tym bardziej że dobrze się czuje. anulka anulka - ojjj, u Ciebie to dopiero musi być świetne uczucie, jak dwa bąbelki tam w brzusiu buszują. A to że będziecie mieli bliźniaki, jest uwarunkowane genetycznie, pokoleniowo czy czysty przypadek? esti1984 - no to mnie uspokoiłaś z tym twardnięciem brzuszka. No nie dziwie Ci się że chcesz pokupowac też nowych ubranek, bo co chwila to piękniejsze się pokazują w sklepach i na allegro. A wózek mój Tż już zaakceptował, wczoraj jeszcze wałkowałam z nim temat imienia i zapytałam dlaczego nie chce imienia Igor, a on mi na to że jemu się kojarzy z indorem, myślałam że pękne ze śmiechu. A na taki deserek chętnie bym się skusiła, zostało wam coś jeszcze? ![]() rumiankowa - ja jak byłam we wrześniu na patologii, to widziałam jak wydawały pielęgniarki dzieciaczki, i rodzice wkładali je albo do nosidełek albo mieli gondole z wózków ze sobą. Chyba najbezpieczniejsze formy do przetransportowania maluszków. Mi brakło ptasiego mleczka, ale za to całe mnustwo innych słodyczy co mąż naprzywoził z Austrii ![]() SELKA* - oj to uważaj na siebie i maleństwo, dużo leż i wypoczywaj. Mnie przymusowe leżenie chyba by zabiło serio. Ja byłam kilkanaście dni w szpitalu i myślałam że prosto z niego pojade do wariatkowa. Nie potrafię usiedzieć na miejscu, ale wiem jak mus to mus. Bardzo Ci tego współczuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 |
Wtajemniczenie
|
Selka trzymaj się będzie dobrze
![]() ![]() marika fajnie że już macie koncepcję pokoiku ![]() ![]() ![]() mój TŻ też wózek zaakceptował ![]() ![]() a z imieniem nieźle ![]() ![]() Pewnie że zostało mam jeszcze 2 pudełka lodów i 2 bite śmietany (zapas musi być) i jeszcze dużo ptasiego mleczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
Zakorzenienie
|
poiglot91 babcia jak najbardziej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do twojej babci to Ona napewno zobaczy twojego synka, z tym ze nie Ty nie zobaczysz Jej reakcji ![]() ![]() ![]() Fionka21 niezla babcia ![]() ![]() esti1984 wprawe mam ![]() ![]() ![]() ![]() oj jak ja bym zjadla ptasie mleczko ![]() ![]() SELKA* lez i glaszcz dzidziusia... niczym sie nie martw, o niczym nie mysl ... wszystko bedzie dobrze ![]() ![]() anulka anulka jakie to uczucie jak dwie dzidzie rozrabiaja ??? ja sobie tego nie moge wyobrazic ![]() ![]() marika2121 juz sie doczekac niemoge ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1253 |
Zadomowienie
|
Selka, tylko spokój może nas uratować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
to dobrze paukusiu.. ja znowu nadostawalam od wujka i jego nazeczonej..wszystko..
te lozeczko,nosidelko, ciuszki... bo ona to juz tez by chciala dzidziusia to mojemu wszystko kupuje.. ale oni chca sie starac dopiero za rok ![]() i od przyjaciolki jdna torbe.. ![]() Sama jeszcze nic nie kupilam hehe ![]()
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie.. hehe
ja to musze kupic posciel,materac, lozeczko drewniane, wozeczek.. i jeszcze troche bodziakow i spioszkow... wanienke, termometr.. oj duzo tego..:P
#1257 |
Rozeznanie
|
Czesc mamuski
![]() No niestety... leze w lozku ![]() ![]() ![]() Narazie was nie poczytalam.... zaraz nadrobie zaleglosci.
#1258 |
Zakorzenienie
|
oj biedna sashka!
![]()
#1259 |
Zakorzenienie
|
sashka20 biedactwo
![]() ![]() ![]() ![]()
#1260 |
Zadomowienie
|
Sashka, nie bój się o dzidziusia, na pewno nie rzuca nim bardziej niż w trakcie przytulanek z tż-em
![]() kuruj się kochana edit: no proszę, praktycznie zacytowałam pakusię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.