![]() |
#1261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
no pewnie troche sobie popodskakuje tylko.. ja jak przedwczoraj jechalam metrem i tak zaczelo metro ''rzucac-mocno trzasc w prawo i w lewo.. to dzidzius az mnie mocno kopnal nie wiem cyz sie przestraszyl czy moze obudzil.. ale go troszke pokolysalo.. ale poodbno dzieci lubia jak sie kolysze je
![]()
#1262 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kuruj się sashka i wracaj do zdrowia. Z tego co słyszałam (nie wiem ile w tym prawdy), że kiedy człowiek choruje, leiej żeby nie spędzał za wiele czasu przed telewizoem, czy komputerem, niby szybciej się wtedy wraca do zdrowia (wiem, że to nie łatwe, szczegolnie taka izolacja od Wizazanek, bo dzien bez BRZUSZKOW to dzien stracony...wiem po sobie ![]()
![]() |
#1263 |
Rozeznanie
|
Nadrobilam jakos te zaleglosci uff...
![]() ![]() Boszenka ciesze sie ze z Blaneczka wszystko dobrze ![]() Malgosia jakie slodkie bodziaki kupilas ![]() Poiglot Pakusia boze..... co za sny .... ![]() Selka witaj w naszym gronie ![]() ![]() Marika to super propozycje dostalas. Jezeli dobrze sie czujesz to sprobuj. To zawsze jakies dodatkowe pieniazki. Poiglot babunia napewno zobaczy twojego synka i bedzie czuwac nad nim ![]() Anulka moja dzidzia od samego rana tez buszuje w brzuszku. A moj pecherz to uwielbia dreczyc ![]() Esti ja tez dzis sie objadam ptasim mleczkiem. A na lody mam taka ochote.... a nie moge ![]() Pakusia, Rumiankowa, Poiglot kochane jestescie ![]() ![]()
#1264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj ja i tak dzisiaj dlugo wytrzymalam bez Wizazu, bez was ![]() Musialam wejsc i zobaczyc co i jak ![]() ![]()
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
marika2121
nie chcę Cię martwić, ale jeżeli przejął Cię zus..to jet prawdopodobieństwo że Cię ktoś "podkabluje" albo ktoś Cię sprawdzi ..i niechcący będziesz musiała zwracać chorobowe.. to dotyczy chorobowego "na leżenie".. jeżeli lekarz wypisał zwolnienie, ale z zaznaczeniem ze możesz wychodzić z domu, to ok. nic nie zrobią, ale upewnij się na 100%, bo w tamtym roku koleżankę tak sprawdzili.. musiała zwracac chorobowe z 5 miesięcy!! a myślała że może wychodzic.. a okazało się że lekarz wypisywał zwolnienie na leżenie i podobno takie właśnie dają nam mamusiom.. ja takie mam.. i do 7 miesiąca muszę uważać.. ![]() dodam że zus rozpatrzał moją "sprawę" ponad miesiąc i robili wywiad z pracodawcą i dzwonili nawet do mnie!! Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-01-18 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
sashka20
mój tak samo mówi.. teraz wrócił z pracy, a ja przecież dopiero co włączyłam komputer.. a on mówi że nawet nie skręcał do sypialni, bo wiedział gdzie będę ![]() ![]() zdrowiej kochana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Wtajemniczenie
|
pakusia nie bój się dasz sobie radę
![]() sashka kuruj się i szybko wracaj do zdrowia ![]() anulka przepraszam że przeze mnie teraz cierpisz z braku ptasiego mleczka i bitej śmietany ![]() kochane mój też mówi że jestem od Was uzależniona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmykam się popluskać i zjeść jakąś kolacyjkę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem uzalezniona;d a jak sprzeczam sie z tz albo co to slysze tylko ''dobra usiadz se na wizaz'' hehe
![]() ja wlasnuie wcinam drugiego kit keta taka mialam ochote
#1270 |
Zakorzenienie
|
Dzięki mamuśki za ciepłe przyjęcie
![]() Powiem Wam szczerze,że to leżenie już mnie dobija ![]() ![]() Mam pytanko- kiedy najlepiej robić USG 3/4 D? |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Rozeznanie
|
Esti Fionka
![]() Malutka zrobie sobie ta inhalacje. Bo normalnie nie wyrabiam. Z nosa cieknie jak z kranu ![]() Moj Tz sie zastanawia o czym my tam mozemy ciagle pisac ![]() Dobra mamuski ja zmykam.Dobranoc ![]()
#1272 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ![]() http://zuziq.wrzuta.pl/film/dhk48onO...t_now_na_na_na ale mi sie wkrecila ta pioseneczka ![]() ![]()
#1273 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki dobranoc
![]() ![]() ![]() a co do TŻ to jest już na poczekalni wątek "Będę Ojcem" możecie polecić TŻ-tom ale wtedy Wam będzie trudniej dostać się na wizaż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
oj chyba nie ma nic gorszego od kopania albo boksowania pecherza... przed chwilka moj maly zrobil sobie worek terningowy z mojego pecherza ....
a tak swoja droga to ja tak samo juz uzalezniona jestem ![]() ![]() ![]()
#1275 |
Zakorzenienie
|
oj straszne te kopankow pecherz.. takie chwilowe.. uczucie.. ze zaraz sie posiusiam..
![]()
#1276 |
Zakorzenienie
|
fajna pioseneczka tego akona
![]() ![]()
#1277 |
Zakorzenienie
|
no mi sie bardzo pdooba
![]() zalezy od gustu ja np lubie taka muzyke
#1278 |
Raczkowanie
|
kolacyjka, prysznic, masaż balsamikiem i szybki przegląd waszych wypowiedzi
![]() ![]() ![]() aha!.. to dzikie zwierze co się napatoczyło na jedno zdjęcie, to było w jednej z toreb zdjętych ze strychu.. wrr.. potraktowałam go dezodorantemem ale to go nie przestraszyło więc spuściłam go w klozecie.. miałam go wyrzucić, ale jak go zgarnęłam na papier to zaczą do mnie podskakiwac, to sie wkurzyłam, i spłynął sobie w siną dal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Raczkowanie
|
zrobiłam zdjęcia tylko tego co już włożyłam do szafki.. resztę mam zamiar wyciągać z worków na bieżąco, bo mi się w półce nie mieści..
![]() buziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Raczkowanie
|
poiglot91
ja też lubię słuchać AKONA, ale i tak jestem wierna Bryanowi Adamsowi i jego albumowi "the best of me"... w poprzedniej ciąży byłam tak uzależniona od tej płyty, ze jej słuchałam na dysk- menie wszędzie!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczne ciuszki ![]() ![]() boze ja kocham brayana adamsa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie może za często!!! mówią, że góra do 10 razy dziennie, a sposób "zwolnić i poleżeć i odpocząć" jak twardnieje mocno i często jest najlepszy więc opowiedz o tym ginowi, ale się nie martw tylko zwolnij właśnie tempo życia i staraj sie leżeć (siedzenie nic nie daje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Wtajemniczenie
|
witam,
jak ja zazdroszczę tym które jeszcze śpią ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Wtajemniczenie
|
witam z ranka
![]() pakusia ja też Was zawsze rano przy kawce czytam ![]() poiglot ja też lubię tą piosenkę ![]() Fionka to się nalatałaś po schodach przed spaniem. Duża kolekcja ![]() ale mi się chce naleśników ![]() ![]() ![]() zapraszam wszystkie ![]() przejdę się może dzisiaj i coś już pozałatwiam z moim macierzyńskim, tzn skrócę wychowawczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Wtajemniczenie
|
A z czym te naleśniki miały by być?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1286 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczi wlasnie skonczylam czytac dwa dni zaleglosci
![]() ![]() U mnie nie ma spania od 5 rano ale to juz norma tylko na kompie siedziec nie moge bo klikanie przeszkadza innym ![]() Od piatku nie tylkam slodkiego , bialego pieczywa i wszystkiego na co mialam ochote na poczatku ciazy ![]() ![]() ![]() Wczoraj bylismy na basenie nawet poplywalam , podobalo mi sie wiec we czwartek ide wieczorem sama Jeszcze zeby moj malzonek mi cisnienia nie podnosil to bylo by dobrze ![]() Esti fajnie ze nie musisz nic kupowac u mnie podobnie tylko musze typowo dziewczece *******ki pokupowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zadomowienie
|
I już sobie was poczytałam dziewuszki, dopiero co wymknełam się z łóżeczka z objęć mojego Tż, i zamknełam w pokoju żeby nie słyszał że buszuje po wizażu, bo też zaczyna się o mnie martwić, hi, hi. Mój synuś się coraz bardziej uaktywnia, co bardzo cieszy
![]() esti1984 - no mój Tż to mnie rozbroił z tą interpretacją imienia. Oj gdybym tylko mieszkała bliżej to uwierz że pewnie bym nie wytrzymała i Cie nawiedziła he, he. pakusia86 - no to widze że nie byłam sama, moja teściowa z początku takie numery nam wywijała, że mózg stawał, do dziś to wspominam. A teraz to się zachowuje jakby nigdy nic, ANIOŁEK Z CIEPŁA DUPCIĄ. Ale Twój Tż ma pomysły, usmiałam się troche, pewnie wesoło Ci z nim co? taki kawalarz. ![]() poiglot91 - Tobie to dobrze, takie fajne prezenty dostajesz teraz, a co będzie jak ten przystojniaczek się już urodzi ![]() sashka20 - oj biedactwo, ale mi Cie szkoda. Mnie odpukać jeszcze nic nie dopadło w ciąży, żadne paskudztwo. Lecz się babcinymi sposobami, niech Tż-cik mocno Cie wygrzewa i powinno być lepiej. Życzę zdrówka ![]() anulka anulka - rzeczywiście bardzo słodki dar od losu. A uczucie jak maluszki śmigają w brzuszku musi być nie do opisania. Oj szczęśliwa z Ciebie przyszła mamusia. Fionka21 - dzięki za troskę kochana, ale na szczęście sprawdzałam w moich L4 i nie mam wskazania na leżenie, więc mam nadzieję że nic mi nie grozi. Jakby mnie dopadło coś takiego, jakieś zwroty L4 itd. to nie byłoby zbyt ciekawie. SELKA* - ja słuyszałam że najlepiej jest zrobic te USG 3D/4D w 30-32 tygodniu, że wszystko ładnie widać, ale jak dziewczyny wklejały z wcześniejszych tygodni to widziałaś jak było fajnie widać i dokładnie. O rany co za wstrętny pająk się zalęgł w tych ciuszkach ![]() gabriellao0 - dzięki Gabi, że mnie tak ładnie oświeciłaś, już zauważyłam że mniej mi twardnieje, bo się ograniczam, jak coś sprzątam to co jakiś czas robie dłuższe przerwy (leżę oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1288 |
Wtajemniczenie
|
Małgosiu z czym tylko chcesz
![]() ![]() Kathi a dlaczego od 5 nie śpisz? ![]() Współczuję Ci że nie możesz słodkiego ale czego się nie robi dla Naszych maleństw ![]() Fajnie że byłaś na basenie ja też bym chciała ale jakoś nie mogę się wybrać chociaż mam blisko ![]() Ty też masz dobrze z ubrankami ![]() ![]() marika fajnie masz że idziesz na zakupy ![]() dziewczynki zobaczcie co kupiłam na prezent ![]() ![]() Bardzo mi się podoba i mimo tego że mam cale mnóstwo kocyków po Julce to jak już zdecydujemy się na imię to zamówię taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Jestem w pracy i mam dzisiaj luzik, bo szefa nie ma, więc sobie z wami posiedzę. Wczoraj chciałam wam odpisać, ale coś skopałam z wielocytatem i później już mi się nie chciało pisac drugi raz. Ale znów tyle naskrobałyście, że nie wiem już co której chciałam napisać. ![]() Wczoraj dostałam worek z ciuszkami od siostry mojej przyszłej bratowaj. Ciuszki prześliczne, nic prawie nie będę musiała dokupywać, kilka śpioszków na początek tylko, bo mam juz 2 najmniejsze pajacyki i 4 bodziaki nowe, a reszta od tej znajomej. Zrobię fotki, to wam pokażę. Ale jakoś nie moge się zmobilizować ![]() Wiecie, pogodziłam się w końcu w sobotę z tż, przeprosił mnie, że był niemiły, ale był zmęczony po pracy i takie tam. Nie lubię się na niego złościć, bo ciągle chodze smutna i popłakuję sobie. Dzisiaj jestem happy, bo nawet przytulanki ![]() Ja też się od was uzależniłam, rano pierwszą rzeczą jaką robię w pracy jest nadrabianie zaległości, bo w domu rzadko korzystam z neta, nie chce mi się, bo cały dzień siedzę przed kompem w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
Esti slicznosci to co kupilas normalnie cudenko
![]() Ja dzis mam nadzieje ze Maxi mi odpadnie i troche pobuszuje po sklepach ale moze byc inaczej hih po poludniu znow lotem do kolegow Maxia smigamy wiec teraz troszke chaotycznie piore sprzatam gotuje ![]() Zmykam laseczki moje brzuchatki Bede wieczorkiem to znow pare stron do poczytania bede miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.