|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Ja też jestem chora - wczoraj przeleżałam cały dzień, z mała przerwą na malowanie kątów przy suficie Poszłabym na zwolnienie, ale mi niezręcznie, pracuje bardzo krótko, więc jakoś tak mi głupio...
|
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też wylegiwaliśmy się wczoraj cały dzień w łóżku ale nie z powodu złego samopoczucia tylko wręcz przeciwnie Leniowe niedziele są boskie , i pomyśleć że kiedyś nie lubiłam niedzieli |
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma dziś imieniny i zażyczył sobie pizzę, chciałabym mu zrobić jakąś niespodziankę jeszcze jakąś ale nie bardzo mam jak i kiedy. Macie jakiś pomysł, żeby coś w drodze z pracy do domu zakombinować? Prezent kupię mu kiedy indziej, ale sama nie wiem czego chcę na dziś |
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko wczoraj TŻ malował i gipsował... więc nic nie było ze wspólnego leniuchowania... Poza tym pokłociliśmy się
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
a ja aktualnie wypoczywam od mojego TZ
hehe. przyjechalismy w sobote ok 11 rano do Olsztyna, tam czekali moi rodzice. potem do domku i od ok 15 sie rozeszlismy i od tego czasu sie nie widzielismy. TZ wczoraj cały dzien jeździł z Tata po polsce w pisuzkiwaniu samochodu dla nas (ja jestem chora wiec nie pojechałam) ale oczywiscie nic nie znaleźliwiecie, myslałam , że samotne noce będa okropne a tu zonk spi mi sie bardzo dobrze, tylko non stop sie w nocy budze i patrze, gdzie ja jestem
|
|
|
|
#636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Płyta CD czy jakiś drobiazg typu fajna słodycz, jak mówi mój syn Cytat:
![]() Madziu czyli dobrze Ci w Polsce ? ![]() MIśku śmieszne, że dzwonił, że się nudzi Ja tam nigdy się sama nie nudzę, faceci są jacyś dziwni .......
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-19 o 11:26 |
||
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
baaardzo dobrze
ale wiesz jak to jest. nie było mnie tu ponad pól roku wiec kazdy sie nie moze mna nacieszyc. wczoraj rano pojechałam do babci na 10.00 a o 15 juz rodzice dzwonili za ile bede bo tesknia hehe. babcia zrobila obiadek wiec musiałam zjesc. pojechałam do domku a tu znowu obiadek, wiec jak tak dalej bedzie to ja nie wiem heheno a jak przyjechałam do polski i zobaczyłam moja mame to wiecie co?? rozpałakałam sie i ona tez i sie bieglysmy do siebie i rzuciłysmy sie sobie w ramiona jak na jakims filmie hehe. brakowała mi ich wszystkich tam w Holandii niestety, czas mija zbyt szybko i za 2 tygodnie bedzie trzeba znowu jechac
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu znowu? ![]() Kłótnia o plamę na suficie Ja chciałam, żeby TŻ ją zdrapał i zagipsował, a myślałam, że jemu się nie chce... wkurzyłam się i wyszłam... On sie wkurzył na mnie, bo na niego nakrzyczałam. I potem się tak wzięliśmy się na przetrzymanie. Ja stwierdziłam, że nie pójdę i zobaczę czy on przyjdzie i on stwierdził tak samo. W końcu się złamałam i polazłam do niego... a on - biedak siedział w pokoju pustym pod ścianą i stwierdził, że chciał zobaczyć kiedy się złamię Chyba z godzinę sie nie widzieliśmy, a mi już było jakoś tak łyso i szukałam pretekstu, żeby tam iść głupol ze mnie..hihih
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to mówi mój Tżet, chyba za dobrze mam/masz i szukasz dziury w całym |
|
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupię mu książkę po drodze, żeby miał co robić |
|
|
|
|
#641 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
dorinko niezle Ci babka wypalila z ta wyprowadzka a mi sie maly rozchorowal nie poszlismy dzis do przedszkola, dalam mu syropki i zobaczymy, jak do jutra nie przejdzie to do lekarzaa ja dzis mialam zalatwic tyle spraw i nie mam jak ide zaraz sie wyszykowac i chociaz pojade zrobic zdjecia do dyplomu i do biblioteki a moj tata z malym zostanie bo troche lepiej sie czuje
|
|
#642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, bardzo mnie to relaksuje![]() Cytat:
![]() A co małemu przeziębiony ?
|
||
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mysz w pokoju.
![]() Pracuje ze mną od rana. nazywa się ZOfia. |
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wtedy mogę się zająć sobą (maseczki, paznokcie, depilacje itp) lub zwyczajnie posiedzieć i poczytać książkę jeśli chodzi o myszy, to mam fobię.Nawet nie krzyczę na jej widok.Staję w miejcu i nie mogę się ruszyć (ewentualnie dostaję drgawek ).Nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć
|
|||
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no co Wy? Myszy się boicie?
Dorinko, a propos szukania dziury w całym - owszem, jestem specjalistką w tej dziedzinie Zajmuję się tym dość często hobbistycznie Lubię się martwić i patrzeć tylko na negatywne strony sprawy - taką mam durną naturę
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale na szczęście mam Tża, który mnie szybko nawraca na dobrą drogę
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doszedł mój ROSALIAC żel micelarny i dostałam duuużo gratisów
W aukcji było zaznaczone, że gratis - krem Vichy Aqualia Thermal Riche 15ml i był, ale dodatkowo dostałam - Szampon Rene Furterer CURBICIA 15ml - Wodę micelarną ISISPHARMA Aquaruboril 9ml - SVR Xerialine krem do twarzy z mocznikiem tubka 5ml - LRP REDERMIC pod oczy tubka 5ml - LRP HYDREANE Riche krem nawilżający do skóry wrażliwej tubka 5ml - Avene samoopalający krem nawilżający tubka 5ml Aż mi się oczy zaświeciły lubię gratisy, mimo, że są malutkie
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
To ja podobnie podobnie jak wy tez lubie spędzic samotnie troche czasu. tak sie wyciszyc, pomyslec o róznych rzeczach itp
|
|
|
|
#654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Cię dawno nie widziałam tutaj![]() Mam nadzieję, że nasze bliźniaki też takie będą ![]() hej ostatnio myślałam o Tobie Co słychać tak w skrócie?Jak w tej Holandii?Cytat:
![]() Cytat:
i dla synka Svinecki teżo matko ja się panicznie boję myszki chociażby najmniejsza była ![]() Cytat:
![]() PS postanowiłam mniej kompa w ciągu dnia a więcej czytania książek i sporządzania listy co jeszcze musimy kupić bądź zrobić przed narodzeniem dzieci jest tego aż tyle że boję się brać za tę listę![]()
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiec ja od soboty jestem w Polsce na 2 tygodniowym urlopie. i powiem ci, ze bardzo dobrze mi tu jest. Tak rodzinnie, ciepło choc w holandii tez mi jest bardzo dobrze, ale jakby nie było tęsknie tam za bliskimi, tyle, ze mam TZ przy sobie.Tak wiec wszędzie same plusy są. jakby nie było za 2 tygodnie jedzie znowu do Holandii (mam nadzieje, ze swoim smaochodem, jak jakis przez ten czas kupimy) a w maju wracamy juz do Polski bo przeciez 1 sierpnia slub a co po slubie?? tego sami nie wiemy. z jednej strony chciałaby bardzo wyjechac bo Holandia jest przesliczna no i wiadomo pieniązki a zdrugiej strony chciałaym pracowac w skzole w Polsce i juz sama nie wiem. jestem od wewnątrz rezerwana. ale na szczescie jeszcze nie musze podejmowac żadnych decyzji![]() a ty jak sie czujesz?? |
|
|
|
|
#656 |
|
Rozeznanie
|
Stokrotko - Wszystkiego najlepszego, gratuluje
Twin - sukienka jest boska Coprawda uwielbiam chodzić w butach na obcasie, więc o jakieś 10 cm będę wyższa![]() Cape - Fajnie, że się odezwałaś... Do jakiej szkoły chodzisz? Dorinko - niefajnie z tą przeprowadzką i rozumiem Twoje przywiązanie bo ja mam tak samo. Chętnie przetrzymuje rzeczy, które wiążą się z miłymi wspomnieniami. Choć ostatnio to ograniczam, bo zaczęłam pomalutku zarastać w tych pamiąteczkach ![]() L_V - Zofia mnie rozwalila ![]() Twin & Goosiu - dołączam do Was jako długodystansowiec. My z TŻ mamy niemal identyczny staż i podobnie jak u Twin, TŻ ujął mnie swoją dojrzałością , choć jest tylko rok starszy. ![]() Madzialenko fajnie, że jesteś zadowolnona. Wydaje mi się, że zaczęłaś inaczej patrzeć na świat, bardziej optymistycznie. Powodzenia jutro w szukaniu sukienki
Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-01-19 o 15:12 |
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem jak to jest bo sama poza Polską jestem ale to był nasz wybór więc nie ma co narzekać
![]() A ja różnie się czuję ale nienajgorzej boję się żeby dzieciaki nie urodziły się za wcześnie to mój ogromny strach który czasem aż nie chce z głowy wyjść!!!teraz zaczyna się 2 tydzień jak odpoczywam w domku (chociaż mam wrażenie czasem że lepiej się czułam w pracy między ludzmi niż w domu sama )no ale nie ma co się przemęczać bo to jednak ciąża mnoga więc większego ryzyka.
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana to le, wypoczywaj i trzymam kciuki aby wszytsko było z wami jak najlepiej a na kiedy masz termin??
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
na 4 kwietnia ale z bliźniakami to tak jest, że mogą przyjść od teraz to już w każdej chwili:/
zaraz zmykam coś poczytać
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaaaak, Zofia jest niezwykle pomocna. Boję sie podjeść do kosza z wzorami i do szafy z dokumentami, z obawy że zaraz mi gdzies wyskoczy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

My też wylegiwaliśmy się wczoraj cały dzień w łóżku ale nie z powodu złego samopoczucia tylko wręcz przeciwnie
Leniowe niedziele są boskie
hehe. przyjechalismy w sobote ok 11 rano do Olsztyna, tam czekali moi rodzice. potem do domku i od ok 15 sie rozeszlismy i od tego czasu sie nie widzielismy. TZ wczoraj cały dzien jeździł z Tata po polsce w pisuzkiwaniu samochodu dla nas (ja jestem chora wiec nie pojechałam) ale oczywiscie nic nie znaleźli
? Płyta CD czy jakiś drobiazg typu fajna słodycz, jak mówi mój syn 

skąd się wzięła ?

ale Cię dawno nie widziałam tutaj