Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-19, 11:00   #631
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć, no właśnie jestem wkurzona, bo się nie wyleczyłam do końca. Nawet się zastanawiałam, czy nie iść dziś znowu do lekarza, bo pomimo dwóch rodzajów antybiotyków dalej mam kaszel i katar i generalnie lipa.
Ale oszczędność kasy wzięła górę. Szkoda mi znów wydawać na wizytę i leki, więc mam nadzieję, że sama się doleczę i przejdzie.
W międzyczasie zaraziłam tż i on jest od dziś na zwolnieniu, nawet mnie nakręcał, żebym z nim w domu została

Ja też jestem chora - wczoraj przeleżałam cały dzień, z mała przerwą na malowanie kątów przy suficie
Poszłabym na zwolnienie, ale mi niezręcznie, pracuje bardzo krótko, więc jakoś tak mi głupio...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 11:06   #632
dorinka30
Zakorzenienie

Smile Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ja też jestem chora - wczoraj przeleżałam cały dzień, z mała przerwą na malowanie kątów przy suficie
Poszłabym na zwolnienie, ale mi niezręcznie, pracuje bardzo krótko, więc jakoś tak mi głupio...
Ponoć grypa panuje My też wylegiwaliśmy się wczoraj cały dzień w łóżku ale nie z powodu złego samopoczucia tylko wręcz przeciwnie , tylko na obiad wstaliśmy i od nowa pielesze Leniowe niedziele są boskie , i pomyśleć że kiedyś nie lubiłam niedzieli
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 11:14   #633
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Ponoć grypa panuje My też wylegiwaliśmy się wczoraj cały dzień w łóżku ale nie z powodu złego samopoczucia tylko wręcz przeciwnie , tylko na obiad wstaliśmy i od nowa pielesze Leniowe niedziele są boskie , i pomyśleć że kiedyś nie lubiłam niedzieli
Tż właśnie znowu dzwonił i stwierdził, że się będzie sam nudził, więc może popracuję ze dwa dni i wezmę chociaż urlop

Ma dziś imieniny i zażyczył sobie pizzę, chciałabym mu zrobić jakąś niespodziankę jeszcze jakąś ale nie bardzo mam jak i kiedy. Macie jakiś pomysł, żeby coś w drodze z pracy do domu zakombinować? Prezent kupię mu kiedy indziej, ale sama nie wiem czego chcę na dziś
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 11:15   #634
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też niedziele kojarzą się z takim błogim lenistwem
Tylko wczoraj TŻ malował i gipsował... więc nic nie było ze wspólnego leniuchowania... Poza tym pokłociliśmy się
Stary 2009-01-19, 11:18   #635
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja aktualnie wypoczywam od mojego TZ hehe. przyjechalismy w sobote ok 11 rano do Olsztyna, tam czekali moi rodzice. potem do domku i od ok 15 sie rozeszlismy i od tego czasu sie nie widzielismy. TZ wczoraj cały dzien jeździł z Tata po polsce w pisuzkiwaniu samochodu dla nas (ja jestem chora wiec nie pojechałam) ale oczywiscie nic nie znaleźli

wiecie, myslałam , że samotne noce będa okropne a tu zonk spi mi sie bardzo dobrze, tylko non stop sie w nocy budze i patrze, gdzie ja jestem

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 11:25   #636
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Tż właśnie znowu dzwonił i stwierdził, że się będzie sam nudził, więc może popracuję ze dwa dni i wezmę chociaż urlop

Ma dziś imieniny i zażyczył sobie pizzę, chciałabym mu zrobić jakąś niespodziankę jeszcze jakąś ale nie bardzo mam jak i kiedy. Macie jakiś pomysł, żeby coś w drodze z pracy do domu zakombinować? Prezent kupię mu kiedy indziej, ale sama nie wiem czego chcę na dziś
Nie wiem co to ma być ta niespodzianka w drodze z pracy ? Płyta CD czy jakiś drobiazg typu fajna słodycz, jak mówi mój syn

Cytat:
Mi też niedziele kojarzą się z takim błogim lenistwem
Tylko wczoraj TŻ malował i gipsował... więc nic nie było ze wspólnego leniuchowania... Poza tym pokłociliśmy się
O co znowu kłótnia ?

Madziu czyli dobrze Ci w Polsce ?

MIśku śmieszne, że dzwonił, że się nudzi Ja tam nigdy się sama nie nudzę, faceci są jacyś dziwni .......

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-19 o 11:26
Stary 2009-01-19, 11:30   #637
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

....
baaardzo dobrze ale wiesz jak to jest. nie było mnie tu ponad pól roku wiec kazdy sie nie moze mna nacieszyc. wczoraj rano pojechałam do babci na 10.00 a o 15 juz rodzice dzwonili za ile bede bo tesknia hehe. babcia zrobila obiadek wiec musiałam zjesc. pojechałam do domku a tu znowu obiadek, wiec jak tak dalej bedzie to ja nie wiem hehe

no a jak przyjechałam do polski i zobaczyłam moja mame to wiecie co?? rozpałakałam sie i ona tez i sie bieglysmy do siebie i rzuciłysmy sie sobie w ramiona jak na jakims filmie hehe. brakowała mi ich wszystkich tam w Holandii

niestety, czas mija zbyt szybko i za 2 tygodnie bedzie trzeba znowu jechac

Stary 2009-01-19, 11:34   #638
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co to ma być ta niespodzianka w drodze z pracy ? Płyta CD czy jakiś drobiazg typu fajna słodycz, jak mówi mój syn

O co znowu kłótnia ?

MIśku śmieszne, że dzwonił, że się nudzi Ja tam nigdy się sama nie nudzę, faceci są jacyś dziwni .......

Czemu znowu?
Kłótnia o plamę na suficie Ja chciałam, żeby TŻ ją zdrapał i zagipsował, a myślałam, że jemu się nie chce... wkurzyłam się i wyszłam... On sie wkurzył na mnie, bo na niego nakrzyczałam. I potem się tak wzięliśmy się na przetrzymanie. Ja stwierdziłam, że nie pójdę i zobaczę czy on przyjdzie i on stwierdził tak samo. W końcu się złamałam i polazłam do niego... a on - biedak siedział w pokoju pustym pod ścianą i stwierdził, że chciał zobaczyć kiedy się złamię Chyba z godzinę sie nie widzieliśmy, a mi już było jakoś tak łyso i szukałam pretekstu, żeby tam iść głupol ze mnie..hihih
Stary 2009-01-19, 11:46   #639
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu znowu?
Kłótnia o plamę na suficie Ja chciałam, żeby TŻ ją zdrapał i zagipsował, a myślałam, że jemu się nie chce... wkurzyłam się i wyszłam... On sie wkurzył na mnie, bo na niego nakrzyczałam. I potem się tak wzięliśmy się na przetrzymanie. Ja stwierdziłam, że nie pójdę i zobaczę czy on przyjdzie i on stwierdził tak samo. W końcu się złamałam i polazłam do niego... a on - biedak siedział w pokoju pustym pod ścianą i stwierdził, że chciał zobaczyć kiedy się złamię Chyba z godzinę sie nie widzieliśmy, a mi już było jakoś tak łyso i szukałam pretekstu, żeby tam iść głupol ze mnie..hihih
To sobie powód znalazłaś Jak to mówi mój Tżet, chyba za dobrze mam/masz i szukasz dziury w całym
Stary 2009-01-19, 11:54   #640
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

jak ja już gorączki nie miałam i nie spałam całe dnie, to miałam mnóstwo zajęć, ja tam nawet lubię czasem pobyć sama ze sobą - mam czas na wiele rzeczy, na które normalnie zupełnie czasu znaleźć nie mogę.
Kupię mu książkę po drodze, żeby miał co robić
Stary 2009-01-19, 11:57   #641
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej

dorinko niezle Ci babka wypalila z ta wyprowadzka

a mi sie maly rozchorowal nie poszlismy dzis do przedszkola, dalam mu syropki i zobaczymy, jak do jutra nie przejdzie to do lekarza

a ja dzis mialam zalatwic tyle spraw i nie mam jak
ide zaraz sie wyszykowac i chociaz pojade zrobic zdjecia do dyplomu i do biblioteki a moj tata z malym zostanie bo troche lepiej sie czuje
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 12:04   #642
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
jak ja już gorączki nie miałam i nie spałam całe dnie, to miałam mnóstwo zajęć, ja tam nawet lubię czasem pobyć sama ze sobą - mam czas na wiele rzeczy, na które normalnie zupełnie czasu znaleźć nie mogę.
Kupię mu książkę po drodze, żeby miał co robić
Dobry pomysł z tą książką, ja to jestem jakaś dziwna bo lubię pobyć sobie sama , bardzo mnie to relaksuje

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
hej

dorinko niezle Ci babka wypalila z ta wyprowadzka

a mi sie maly rozchorowal nie poszlismy dzis do przedszkola, dalam mu syropki i zobaczymy, jak do jutra nie przejdzie to do lekarza

a ja dzis mialam zalatwic tyle spraw i nie mam jak
ide zaraz sie wyszykowac i chociaz pojade zrobic zdjecia do dyplomu i do biblioteki a moj tata z malym zostanie bo troche lepiej sie czuje
No nieźle, nieźle nie wiadomo będzie czy się rozpakowywać tak porządnie czy raczej już tak na "chwilę ", ehh tyle tych gratów uzbieraliśmy

A co małemu przeziębiony ?
Stary 2009-01-19, 12:08   #643
L_V
Zakorzenienie

Mam mysz w pokoju.

Pracuje ze mną od rana. nazywa się ZOfia.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 12:20   #644
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Mam mysz w pokoju.

skąd się wzięła ?
Stary 2009-01-19, 12:23   #645
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
skąd się wzięła ?

No mamy myszy w fimie, jak się okazało.
Stary 2009-01-19, 12:24   #646
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
O kurcze... niezazdroszczę

Ja wole spać z TŻem a suknie oglądam na zdjęciach

Ja też się nie znam ale mam zdanie takie jak Butter.
no tak

Cytat:
cześć, no właśnie jestem wkurzona, bo się nie wyleczyłam do końca. Nawet się zastanawiałam, czy nie iść dziś znowu do lekarza, bo pomimo dwóch rodzajów antybiotyków dalej mam kaszel i katar i generalnie lipa.
Ale oszczędność kasy wzięła górę. Szkoda mi znów wydawać na wizytę i leki, więc mam nadzieję, że sama się doleczę i przejdzie.
W międzyczasie zaraziłam tż i on jest od dziś na zwolnieniu, nawet mnie nakręcał, żebym z nim w domu została
Ja też się nie wyleczyłam.Katar mam dalej (zapalenie zatok nie tak łatwo wyleczyć ) i lekki kaszel.Antybiotyk mi się wczoraj skończył i przyszłam do pracy.Mój lekarz ma tydzień ferii

Cytat:
Dobry pomysł z tą książką, ja to jestem jakaś dziwna bo lubię pobyć sobie sama , bardzo mnie to relaksuje
Ja też uwielbiam pobyć sama
Wtedy mogę się zająć sobą (maseczki, paznokcie, depilacje itp) lub zwyczajnie posiedzieć i poczytać książkę
Cytat:
Mam mysz w pokoju.

jeśli chodzi o myszy, to mam fobię.Nawet nie krzyczę na jej widok.Staję w miejcu i nie mogę się ruszyć (ewentualnie dostaję drgawek ).Nie potrafię tego racjonalnie wytłumaczyć
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 12:57   #647
ButterBear
Zakorzenienie

Dziewczyny, no co Wy? Myszy się boicie?
Dorinko, a propos szukania dziury w całym - owszem, jestem specjalistką w tej dziedzinie Zajmuję się tym dość często hobbistycznie Lubię się martwić i patrzeć tylko na negatywne strony sprawy - taką mam durną naturę
Stary 2009-01-19, 13:03   #648
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, no co Wy? Myszy się boicie?
Dorinko, a propos szukania dziury w całym - owszem, jestem specjalistką w tej dziedzinie Zajmuję się tym dość często hobbistycznie Lubię się martwić i patrzeć tylko na negatywne strony sprawy - taką mam durną naturę
Hehe też mam takie zapędy czasem , ale na szczęście mam Tża, który mnie szybko nawraca na dobrą drogę
Stary 2009-01-19, 13:40   #649
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe też mam takie zapędy czasem , ale na szczęście mam Tża, który mnie szybko nawraca na dobrą drogę
Mój wie, że to nie przynosi rezultatów żadnych Jak się zaprę, to koniec

Co tu taka cisza?
Stary 2009-01-19, 13:57   #650
goosia207
Zakorzenienie

Dziewczyny doszedł mój ROSALIAC żel micelarny i dostałam duuużo gratisów
W aukcji było zaznaczone, że gratis
- krem Vichy Aqualia Thermal Riche 15ml i był, ale dodatkowo dostałam
- Szampon Rene Furterer CURBICIA 15ml
- Wodę micelarną ISISPHARMA Aquaruboril 9ml
- SVR Xerialine krem do twarzy z mocznikiem tubka 5ml
- LRP REDERMIC pod oczy tubka 5ml
- LRP HYDREANE Riche krem nawilżający do skóry wrażliwej tubka 5ml
- Avene samoopalający krem nawilżający tubka 5ml

Aż mi się oczy zaświeciły lubię gratisy, mimo, że są malutkie
Stary 2009-01-19, 14:00   #651
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

a nie boisz się, że sobie nimi zaszkodzisz? ja tam nie lubię testować na sobie nowości, bo różnie mi skóra reaguje
Stary 2009-01-19, 14:16   #652
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
a nie boisz się, że sobie nimi zaszkodzisz? ja tam nie lubię testować na sobie nowości, bo różnie mi skóra reaguje
Ale większość z nich znam
Zresztą znim użyję czegokolwiek nowego, to czytam opinie na KWC
W każdym razie prezenty milutkie
Stary 2009-01-19, 14:56   #653
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

To ja podobnie podobnie jak wy tez lubie spędzic samotnie troche czasu. tak sie wyciszyc, pomyslec o róznych rzeczach itp

Stary 2009-01-19, 15:00   #654
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caperucitaroja Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny !
Chcialam sie przywitac i powiedziec, ze caly czas jestem z Wami, ale nic nie pisze. Takie czasy. Czasu niet, ledwo nadrabiam co skrobiecie. Zyc sie jednak bez Was nie da.
Haniuuu! dziekuje za osobiste zyczenia swiateczne. Wzruszylam sie normalnie, chlip, chlip. Pewnie fajnie sobie smigasz teraz i wypoczniesz sobie za wszystkie czasy!
Dorinko, podziwiam Twoj zapal do dbania o siebie. Ja zapuscilam sie ostatnio w cwiczeniach, a i dieta pozal sie boze. Czytam co piszesz i motywuje sie zagryzajac ciasteczkami
Butter, strasznie fajna z Ciebie kobitka. Trzymam kciuki z remont i zdrowie pieska.
Svinecka gratuluje dzidzi!! Zazdroszcze dziewczynom z instynktem macierzynskim, ktorego sama nie mam za grosz, a lata leca Na pewno urodzisz piekna coreczke
Sonerko, moja dobra kolezanka ma dwojke chlopakow blizniakow. Pierwsze pol roku ciezko bylo, fakt, chociaz slodziaki z nich straszne byly, ale teraz maja juz rok naprawde jawia sie jako podwojne szczescie.Kazdy z nich jest inny i cudownie jest obserwowac te roznice miedzy nimi. Ja ich uwielbiam, choc za dziecmi spejalnie nie przepadam.
Etko, jak praca w szkole? Wnioskuje, ze humorek nienajgorszy Fajnie, ze macie swoje mieszkanko. Oj, bedzie sie dzialo!
Nemo, ciesze sie Twoim szczesciem. Milo sie czyta o Waszej milosci, az takie ciepelko na serce mi splywa mrrr.

Oho, wena mi odplywa. Pozdrawiam zatem reszte dziewczyn, bez ktorych najlepszy watek nie byl byl by najlepszy czyli:
L_V, Diane, Mango, Zare, Goske, Kaske, Madzialenke, Madlen, Anitke, Pzs1, Asiuk, Miskowa, Twin, Madmuazelle, Stokrotke, Czeremchowa, Sanetke, Poemi, Ines, Czarna Nocke (gdziej jestes? Mam nadzieje, ze tez czytasz zza krzaka, jak ja )Melodie, Lemoorke, Rav, choc nieobecna obecnie

Stokrotko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!
witam ale Cię dawno nie widziałam tutaj
Mam nadzieję, że nasze bliźniaki też takie będą

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam
od wczoraj juz jestem w Polsce w koncu hehe
hej ostatnio myślałam o TobieCo słychać tak w skrócie?Jak w tej Holandii?

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
narazie mam tylko tego typu fotki ,jak bede inne to tez wrzuce
zmykam do łózka
kolor sukni zabójczy jaki to był?wszystkiego naj

Cytat:
zdrówka dla wszystkich chorowiteki dla synka Svinecki też

Cytat:
Mam mysz w pokoju.

o matko ja się panicznie boję myszki chociażby najmniejsza była

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

ja też uwielbiam takie malutkie produkciki - cieszę się nimi jak dziecko zawsze

PS postanowiłam mniej kompa w ciągu dnia a więcej czytania książek i sporządzania listy co jeszcze musimy kupić bądź zrobić przed narodzeniem dziecijest tego aż tyle że boję się brać za tę listę
Stary 2009-01-19, 15:05   #655
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
hej ostatnio myślałam o TobieCo słychać tak w skrócie?Jak w tej Holandii?
Hej Sonerko
no wiec ja od soboty jestem w Polsce na 2 tygodniowym urlopie. i powiem ci, ze bardzo dobrze mi tu jest. Tak rodzinnie, ciepło choc w holandii tez mi jest bardzo dobrze, ale jakby nie było tęsknie tam za bliskimi, tyle, ze mam TZ przy sobie.Tak wiec wszędzie same plusy są. jakby nie było za 2 tygodnie jedzie znowu do Holandii (mam nadzieje, ze swoim smaochodem, jak jakis przez ten czas kupimy) a w maju wracamy juz do Polski bo przeciez 1 sierpnia slub a co po slubie?? tego sami nie wiemy. z jednej strony chciałaby bardzo wyjechac bo Holandia jest przesliczna no i wiadomo pieniązki a zdrugiej strony chciałaym pracowac w skzole w Polsce i juz sama nie wiem. jestem od wewnątrz rezerwana. ale na szczescie jeszcze nie musze podejmowac żadnych decyzji
a ty jak sie czujesz??

Stary 2009-01-19, 15:08   #656
Mango08
Rozeznanie

Stokrotko - Wszystkiego najlepszego, gratuluje

Twin - sukienka jest boska Bardzo podobają mi się takie modele, tylko nie wiem czy nie jestem do niej za niska Coprawda uwielbiam chodzić w butach na obcasie, więc o jakieś 10 cm będę wyższa

Cape - Fajnie, że się odezwałaś... Do jakiej szkoły chodzisz?

Dorinko - niefajnie z tą przeprowadzką i rozumiem Twoje przywiązanie bo ja mam tak samo. Chętnie przetrzymuje rzeczy, które wiążą się z miłymi wspomnieniami. Choć ostatnio to ograniczam, bo zaczęłam pomalutku zarastać w tych pamiąteczkach

L_V - Zofia mnie rozwalila Jak weszłam na wątek to akurat rzuciło mi się w oczy, że od dziś masz Zofię i pomyślałam, że szefostwo dało Ci kogoś do pomocy, dopiero później odczytałam

Twin & Goosiu - dołączam do Was jako długodystansowiec. My z TŻ mamy niemal identyczny staż i podobnie jak u Twin, TŻ ujął mnie swoją dojrzałością, choć jest tylko rok starszy.

Madzialenko fajnie, że jesteś zadowolnona. Wydaje mi się, że zaczęłaś inaczej patrzeć na świat, bardziej optymistycznie. Powodzenia jutro w szukaniu sukienki

Edytowane przez Mango08
Czas edycji: 2009-01-19 o 15:12
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-19, 15:10   #657
SoNeRa
Zakorzenienie

no wiem jak to jest bo sama poza Polską jestem ale to był nasz wybór więc nie ma co narzekać
A ja różnie się czuję ale nienajgorzejboję się żeby dzieciaki nie urodziły się za wcześnie to mój ogromny strach który czasem aż nie chce z głowy wyjść!!!teraz zaczyna się 2 tydzień jak odpoczywam w domku (chociaż mam wrażenie czasem że lepiej się czułam w pracy między ludzmi niż w domu sama )no ale nie ma co się przemęczać bo to jednak ciąża mnoga więc większego ryzyka.
Stary 2009-01-19, 15:13   #658
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
no wiem jak to jest bo sama poza Polską jestem ale to był nasz wybór więc nie ma co narzekać
A ja różnie się czuję ale nienajgorzejboję się żeby dzieciaki nie urodziły się za wcześnie to mój ogromny strach który czasem aż nie chce z głowy wyjść!!!teraz zaczyna się 2 tydzień jak odpoczywam w domku (chociaż mam wrażenie czasem że lepiej się czułam w pracy między ludzmi niż w domu sama )no ale nie ma co się przemęczać bo to jednak ciąża mnoga więc większego ryzyka.
dokładnie to był nasz wybór
kochana to le, wypoczywaj i trzymam kciuki aby wszytsko było z wami jak najlepiej a na kiedy masz termin??

Stary 2009-01-19, 15:19   #659
SoNeRa
Zakorzenienie

na 4 kwietnia ale z bliźniakami to tak jest, że mogą przyjść od teraz to już w każdej chwili:/
zaraz zmykam coś poczytać
Stary 2009-01-19, 15:38   #660
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
L_V - Zofia mnie rozwalila Jak weszłam na wątek to akurat rzuciło mi się w oczy, że od dziś masz Zofię i pomyślałam, że szefostwo dało Ci kogoś do pomocy, dopiero później odczytałam

Taaaaak, Zofia jest niezwykle pomocna. Boję sie podjeść do kosza z wzorami i do szafy z dokumentami, z obawy że zaraz mi gdzies wyskoczy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości