|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Ja dodam wszytkie
![]() ![]() tak sie tym chwalic bede ze az sie wam znudze ![]() ![]() :Tak sie na wszytko ciesze-- a mowilam wam ze zdecydowalismy sie na dwa dni i mamy 172 osoby wiec weseicho bedzie ogromne az sie boje ![]()
Edytowane przez 6Anula9 Czas edycji: 2009-01-20 o 23:10 |
|
|
|
#2282 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;
Ja wiem, że mój TŻ raczej nie byłby z tego zadowolony jakbym umieściła tu nasze wspólne zdjęcia, a mnie tak szczególnie nie zależy. Ale galeria będzie i linka wyślę jak ktoś będzie chciał
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
ja fotki wam pokze,
i czekam na linka do galerii popscenowej która nawet nie zauwazyla ze wlazłam na wizaz
|
|
|
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty piszesz mgr, a ja muszę się zmierzyć z moją podyplomówką. Właśnie dziś dostałam maila od jednego profesorka i chyba będę pisać z prawa spadkowego. |
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mamy 2 dniowe na 130 osob ![]() sama najblizsza rodzinka hihiCytat:
moze byc tylko jedna hihiale dobrze ze linka wyslesz mam nadzieje ze dostane ![]() to tak jak i ja ![]() dobranoc moje kochane panny mlode ![]() jutro sama ide na nauki bo tż bedzie w pracy buuu
|
|
|
#2286 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi, oczywiście że dostaniesz
Przeraża mnie pisanie tej pracy. Dla mnie to ogromna udręka, a teoria to już najbardziej mnie wkurza, bo po co pisać od nowa/parafrazować coś co zostało 1000 razy gdzieś opisane Wolę już to przepisać. Ale dobra 10 stron na 1,5 miesiąca, trzeba będzie trzymać się limitu - za 5 miesięcy będzie praca a w lipcu obrona.
Edytowane przez popscene Czas edycji: 2009-01-20 o 23:23 Powód: dopisek |
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
popscenkowa misia to co Ty za podypomówkę robisz?
|
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Finanse i rachunkowość, ale mamy 4 bloki tematyczne: prawo, podatki, rachunkowość i finanse i można pisać ze wszystkiego.
Chciałam pisać z prawa pracy, ale profesor powiedział, żę już mu się nie chce wymyślać kolejnego tematu z tego zakresu to zaproponował prawo cywilne. A mnie tam wsio ryba
|
|
|
|
#2289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2290 |
|
Wtajemniczenie
|
Piąteczka!
Ale podyplomowo, czy pełnowymiarowe studia? |
|
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
Robiłam magisterkę z Rachunkowości i Finansów i na tym edukację zakończyłam
|
|
#2292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na razie się uczę i szukam pracy. Zapisałam się w pośredniaku na kurs "kadry, płace, zus". Może uda mi się wkręcić gdzieś w ten zawód.
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe...mój kierunek studiów, to była totalna pomyłka...Po studiach poszłam pracować do biura rachunkowego, po dwóch latach męczarni uciekłam stamtąd, a teraz siedzę sobie w biurze i wykonuję szeroko pojętą "pracę biurową" ...do zawodu księgowej raczej nie wrócę
|
|
|
#2294 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja właśnie pracowałam w biurze i nie satysfakcjonowało mnie to do końca. Księgowość też mnie raczej nie kręci, ale ta działka dotycząca kadr już bardziej.
Ja też jestem pokręcona dusza Najlepiej wychodzi mi marzenie i bujanie w obłokach. Jakby były z tego studia to byłabym już chyba profesorem
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kobitki
![]() miłego dnia zyczę
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
a co niektore osoby ... sa niegrzeczne
dziekuje i gratuluje kupna obraczek bedziecie cos grawerowac w srodku? ![]() Cytat:
![]() hahaha a z ta tesciowa to calkiem mozliwe nie no a tak powaznie to dobrze ze zglosilas do moderatora ja z TZetem uzywalam tych paskow przez 14dni i musze przyznac ze bylo widac roznice wklejak zdjecie ![]() a czemu nie wkleisz? Cytat:
![]() u nas tez 2 dni mysle ze kolo 130-150 bedzie ![]() a dzien doberek ![]() ja wsumie zmykam spac ehh ta roznica czasu ![]() dobranoc Strippi - mam prosbe do Ciebie pisalas mi ile to wodki mi trzeba na okolo 200osob z poprawinami ... ale nie moge tego znalesc jak to sie liczy 0.5l na glowe? czyli litre na glowe za 2 dni? ![]() upppssss zapomnialam dodac zdjecie ![]() tylko prosze nie krzyczcie na mnie za posta pod postem
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-01-21 o 07:32 Powód: proszę nie pisać post pod postem! |
||
|
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki zaaaabcia
![]() Miłego dnia dziewczyny, spadam do pracy
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zacznijcie nowy dzień z lepszym nastawieniem do forum. Pamiętajcie, że jesteście tegorocznymi Pannami Młodymi i za lada moment staniecie na ślubnym kobiercu
. Ech ile ja bym dała, żeby to powtórzyć .Cytat:
.
|
|
|
#2299 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki Nie sądzę żeby to była moja teściowa bo ona za tępa na neta , zresztą akurat ja siedziłam na necie. Kupiłam wczoraj butki na to wesele co mam w sobotę Wybrazicie sobie że tam gdzie je kupiłam babka ma też ślubne, już nie raz u niej kupowałam bucik ( bo ma takie jak lubię) i Teraz mam srebrne i obcas 9 cm. i te ślubne też max 9cm. powiedziała mi że bliżej wiosny czyli tak mniej więcej od marca bedzie miała nowe fasony ( ale te co ma teraz tez niczego sobie) i chyba u niej kupie butki kosztuja max 110 zł . Te buciki które kupiłam wczoraj był przecenione ze 100 zł na 60 zł i je kupiłam.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher ale fajna przecenka
supcio ![]() Ale mam dziś śpiący dzień, wczoraj o 00.00 leżałam w łóżku i czekałam jak się skończy jakikś tam kryminalny serial na polcacie, i walnelai reklamę na której oczywiśćie zasnęłam ;] Tż jest kochany i robi mi sniadania słodkie to ![]() Ja tż robiłam tylko kanapki do pracy, bo z rana nie jadał w domu takiego śniadania jak ja - one je te swoje wygibay i wypija chyba 3 litry różńego rodzaju herbat i miodów. ![]() Wkurza mnie jak nie mogę przeglądać wizażu swobodnie, bo się nie chce do końca ładować, zatryzmuje się w połowie i klapa.:/ blee Dziś w pracy robię sobie porządek w segregatorkach ![]() I się pouczę do egzaminu z prawa handlowego i może jak mi się będzie chciało do jednego koła, które mam w neidzielę. :/ Dziś idę wpłacić zaliczkę za suknię Kupię też tą kolię
|
|
|
|
#2302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tą sukieneczkę chyba sara tak? i tą kolię super mi sie bardzo podoba. Wczoraj jak chodziłam za tymi butami to chciałam tez coś na szyję na to wesele, wszystko co mam to złotę i stwierdziłam że nie będę wydawała kasy na srebro bo to dużo kosztuje tylko kupię sobie kolie na ślub mój. Widziała bardzo fajne i nie drogie. musze się jeszcze tylko zastanowic co chcem, ja jestem bardzo nie zdecydowana no ale cóz taka moja natura.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
przeparszam, ze post pod postem ale moja przegladarka odmawia wspolpracy i nie pozwala mi edytowac :/
Dziewczynki z bobem. Zobaczcie jak pięknie wyglądała zioła z bobem ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=100 |
|
|
|
#2304 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie o tym pomyślałam
![]() A tak w ogóle to witam po krótkiej przerwie... Mam ostatnio jakieś takie doły, do tego jakieś dziwne nastroje w pracy więc ogólnie samopoczucie do bani.Byliśmy na 1 spotkaniu z panią od NPR. fajnie było Następne spotkanie za miesiąc i wtedy mam przyjść ze swoimi obserwacjami Kupiłam wczoraj odpowiedni termometr i dzisiaj z rana rozpoczęłam pomiary temperatury ![]() Byliśmy też w poszukiwaniu gajerka, ale TŻ'towi nic się nie podobało i nawet ani jednego nie zmierzył - z resztą mi też ciężko było cokolwiek wybrać.
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Zamówiłam sobie komplet biżuterii ślubnej:http://www.allegro.pl/item528370874_...we_dodomi.html mam nadzieję, że będzie mi pasował do sukienki. Pisałyście coś ostatnio o wadze- ja też chcę schudnąć z ok 5 kilo, chociaż sukienkę i tak mam za dużą i muszę przerabiać (kupiłam używaną od kogoś). Zapisałam się więc na aerobik i ćwiczę ostro i staram się mniej jeść. I już jest efekt- kilo mniej Ostatnio strasznie dużo mam stresów i pobolewa mnie klatka piersiowa. W pracy dostałam przydział obowiązków o których nie mam zielonego pojęcia, jeżdżę swoim autem, które mam od niedawna i mam dużo stresów z tym związanych bo jestem świeżym kierowcą i do tego ten ślub. Na szczęście mamy salę, fotografa, i zamówione obrączki, więc na razie daję sobie z tym spokój. Miłego dnia |
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
rosetko myslalam ze bedzie pod pod postem,
![]() kasiaher nieeeeee kupiłam inną suknię z Lisa Ferrera
|
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już prawie 3 tydzień czekam na maila od pewnego salonu w sprawie tych kolczyków (dzwoniłam tydz. temu i babka powiedziała, że odpiszą
), ale już sobie ich odpuściłam, za taką olewkę. Byłam w Bijoux Brigitte i widziałam tam nawet dość znośną biżuterię, więc ostatecznie tam zamówię.W sobotę idziemy odebrać obrączki Mi też przydałoby się schudnąć, choć nie jest jeszcze ze mną źle i ostatecznie jak nie schudnę, to tragedii nie będzie (byle bym nie przytyła ).Dalej nie mam pomysłu co do welonu i bolerka. Buty pojadę kupić jakoś w połowie lutego, żeby już w marcu je mieć.
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
azzis a jaką planujesz mieć fryzurę? Plabnowałaś jakiś welon ?
Bo mi byś z welonem się podobała.
|
|
|
|
#2310 |
|
Wtajemniczenie
|
kliwia to jest ta gdzie wkleiłaś zdjęcia razem z tym naszyjnikiem to ja wiem może tylko nazwy mi się pochrzaniły.
No a ja nie wiem juz co z tym welonem zamawiać czy kupić dopiero później po pierwszej przymiarce bo tak naprawdę to mniej więcej wiem jaki chcem ale nie wiem czy będzie mi pasował do sukniKliwia ty masz zdjęcia wszystkich w sukniach może bys mi coś doradziła z tym welonem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

która nawet nie zauwazyla ze wlazłam na wizaz

Wolę już to przepisać. Ale dobra 10 stron na 1,5 miesiąca, trzeba będzie trzymać się limitu - za 5 miesięcy będzie praca a w lipcu obrona.

zabcia wg mnie droga ta dekoratorka 

więc ogólnie samopoczucie do bani.