Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-20, 21:21   #2251
6Anula9
Raczkowanie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Ja juz nie moge doczekac sie lutego. Moj TZ jedzie do polski bo chrzesnym zotanie u barata i przywiezie nasze obraczki, ktore zamowilismy w tatmym roczku jak bylismy w domku Boje sie tylko zeby mi sie podobaly bo juz zapomnialam jak one wygladaja tzn wiem jak ale wiecie

A tak wogole mOj Tz urodzil sie 14 lutego i musze myslec nad podwojnym prezecikiem. Jakies pomysly na walentynkowey prezecik???

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
choć nadal dwoje/Jan Paweł II
6Anula9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:23   #2252
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:24   #2253
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

ja chciałam za wszelka cene udowodnic, ze mam racje, a dziewczyny widziały inaczej..i kazda z nas miała racjenie wiem jak to jest mozliwe do tej pory, ze u mnie te posty rozdziela post Jagi a na innych komputerach jest moj post pod postem

A te awanturki to przez ten wczorajszy dzien depresyjny pewnie. Ja tez miałam wczoraj zły humor, depresje i podziwiam tego profesora, ktory to tak obliczyl. Jednak matematyka się przydaje heheh
dobrze, że już ok kochana

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Nie chcę tu prowokować nowych kłótni, ale muszę się zgodzić ze strippi.
Obiecuję już do tego nie wracać.

Oops post pod postem, psieplasiam
nic nie szkodzi ja też mam posta nad postem dzisiaj :P

Cytat:
Jeśli chodzi o pierwszy taniec to ja już nic nie wiem. Miałam kilka pomysłów a teraz jakbym mogła to bym w ogóle z tego zrezygnowała, bo dla mnie to żadna przyjemność jak się wszyscy na mnie gapią.
ja tez troszku bedzie mnie to peszyc takie gapienie
zwlaszcza ze nie umiemy tanczyc

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
jeśli ja się kłucę ze wszystkimi to w takim razie ja spadam stąd STRIPPI I POPSCENE.Dzięki temu zapadnie spokój.PA
nie przesadzasz?

Cytat:
poprostu STRIPPI I POPSCENE od początku mnie nie lubią.To da się odczuć.W końcu mi dogryzły.Tylko,że wogule mnie nie znają...................: (
ja Cie nie lubie?
wybacz jestem na tym forum teraz bardzo zadko
za to czytam wszystko regularnie i wiec jestem na topie
i wszystkie awantury jakie byly z dziewczynami byly powiazane z Toba
ps. kazdy ma prawo do swojego zdania nawet jesli mu sie nie podoba to co ty uwazasz za boskie i kazdy powinien to uszanowac

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
chyba lekko przesadzasz ...

a czemu maja cie niby nie lubic?
przeciez wogole cie nie znaja ...

"poprostu STRIPPI I POPSCENE od początku mnie nie lubią" to zdanie kojazy mi sie z obrazona 10latka ... ale ok juz sie nic nie oddzywam na ten temat ...

chyba niektore osoby zapomnialy ze ten watek jest po to zeby dzielic sie swoimi radosciami zwiazanymi ze slubem ... a nie jakies glupie dogadywanie sobie
no dokladnie
jak mam ja nie lubic jak nawet z nia tutaj zdania nie zamienilam
jestem tu raz w tygodniu
stwierdzam tylko to co widze czytajac zaleglosci
Stary 2009-01-20, 21:29   #2254
popscene
Wtajemniczenie

Ja też się nie bawię w lubienie/nielubienie, z tego wyrosłam jak wyszłam ze szkoły.
Stary 2009-01-20, 21:35   #2255
6Anula9
Raczkowanie

Hej -- W tym poscie chcialam pozamyknac wszystkie klucace sie posty!

Bo jak sie czyta to wszytko to az sie wlosy jeza Baby!

Od teraz prosze wszytkie PM o nadanie s
woim posta nowe watki!

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,

Edytowane przez 6Anula9
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:38
Stary 2009-01-20, 21:35   #2256
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

strippi,popscene nie komentuje już tego wiec już nie musicie nic pisać do mnie.Znowu zaczynacie niemiła atmosferę

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:38   #2257
popscene
Wtajemniczenie

Ale gdzie ja się kłócę, proszę zacytować?
Ja rozmawiam, nie krzyczę, nie wyzywam.

Nowy wątek?
Ok, możemy pogadać o dystansie do tego co się tutaj pisze. Bo czasem okazuje się, że pisząc ot tak dosyć swobodnie, inni zaczynają to nazywać kłótnią:P

Edytowane przez popscene
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:40 Powód: dopisek
popscene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:40   #2258
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
Hej -- W tym poscie chcialam pozamyknac wszystkie klucace sie posty!

Bo jak sie czyta to wszytko to az sie wlosy jeza Baby!

Od teraz prosze wszytkie PM o nadanie s
woim posta nowe watki!
ja próbuję to zakończyć ale sama widzisz,że się nie da.

W końcu się doczekałam
Stary 2009-01-20, 21:43   #2259
aloy
Raczkowanie

po prostu dziewczyny przestańcie się nad tym rozwodzić... rozmawiajmy o ślubie i przygotowaniach i na tym się skupmy

Ola 19.10.2009
aloy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:43   #2260
dominda
Raczkowanie

Niech jedna i druga sobie odpuści bo jak do tej pory każda chce miec ostatnie słowo..... zadziory!!!!!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:45   #2261
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

ja już odpóściłam.Wyłączyłam komp,za 5 min włączyłam i czytam to samo.DOMINA a ty zostajesz przy tych okularach?Czy zmieniasz oprawki?

W końcu się doczekałam

Edytowane przez iza240
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:46
Stary 2009-01-20, 21:47   #2262
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
no kochana i tak pamiętamy o Tobie !

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć
Wczoraj zajrzałam po 11 dniach przerwy! Sesja pełną parą, nie mam czasu jakoś
powodzenia w zaliczeniach słońce

Cytat:
Napisane przez aloy Pokaż wiadomość
witam i pozdrawiam forumowiczki! dopiszcie i mnie 2 maj 2009
witaj z nami

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny bardzo długo mnie nie było,ale po prostu nie miałam czasu na pisanie choć podczytywałam sobie was czasami słuchajcie pisze ponieważ jestem w trakcie robienia listy gości weselnych i zastanawiam sie nad sfera ortograficzna a dokladniej nad odmiana nazwisk.jak myslicie odmieniac czy zostawic nieodmienione??ja bym odmieniala ale czasem zastanawiam sie czy taka odmiana jest dobra np jak konczy sie liczba mnoga na -owie to czesto dziwnie takie twory odmienione brzmia.jak wy zrobilyscie na swoich zaproszeniach??Kolejna sprawa to taka-czy wpisujecie na zaproszeniach np.znajomego +osoba towarzyszaca w momencie gdy wiecie ze ktos ma dziewczyne/chlopaka ale sa ze soba krotko.boje sie ze jak wpisze nazwiskami to jest mozliwosc ze do czasu naszego slubu sie rozpadnie taki "swiezy" zwiazek i zaproszenie bedzie nieaktualne.czekam na wasze opinie milego dnia!!
wpisujemy imię i nazwisko osób towarzyszących....wszystk ich znamy.
jak się da odmieniać to odmieniamy

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki
Ja już po pańieńskim, mój TŻ balował jeszcze wczoraj. Impreza była wspólna. Było fajnie, no po za jednym , kolega pana młodeg sie opił i zaczeło mu coś odwalać tzn. jest wygłodzony kobiet i jakieś krzywe teksty zaczoł puszczać do mnie i do młodej no i młody delikatnie mówiąc musiał go wygonić z domu.
No dziewczynki zaczeliśmy z moim misikiem robić dzidziusia wczoraj. Zakochał się w siostry ciotecznym synku który zreszta ma tak samo na imię jak on , po za tym Nasza Panna Młoda też jest wciąży. TŻecik stwierdził że możemy się starać pomalutku tzn. jak się uda to super a jak nie to bedziemy próbować. Jestsmy już pewni oboje na 100% że tego chcemy.
ooo no to powodzenia

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hehe ale sie usmialam dzisiaj Kasiaher pisała, ze ustalili z TZ ze "staraja" sie o dzidzie...a przed chwila moj TZ napisal mi smsa z pracy "Misiu, ja chce dzidzie. Taka malutka dziewczynke!! corusie tatusia"
hehe dobre

Cytat:
mój chce synusia tatusia
mój tak samo

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny, Czytam was dość regularnie i nadszedl najwyzszy czas zeby zrobic forumowy "coming out" i cos pogadać a nie tylko podczytywać.
Ja mam ślub jak kilka z Was: 2maja2009. Oby tylko była ładna pogoda, żeby lato przyszło wcześnie!
Z wazniejszych rzeczy załatwionych mamy sukienke i zamowione obraczki,
Zaleglosci mam z zaproszeniami, bo to zanim przyjda, zanim je podrukuje.. eh..
Dziewczyny powiedzcie mi jaka technikę bedzie stosować: odmieniać nazwiska zgodnie z polszczyzną, czy pytać ludzi jak wolą..? sama nie wiem...

PS. prosze o dopisanie do kalendarza
witaj z nami
piękna suknia !

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myslicie o tej sukni?
kurcze nie widac za dobrze chyba
musialam z google skopiowac ... bo ze stronki nie moge
suknia jest piękna !

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewczyni, kończe z wizazem - mam miesiac na napisanie magisterki- jak sie okazalo do 31 marca musze zlozyc prace w dziekanacie, po prostu genialnie :/
kochana co my bez Ciebie poczniemy
ale rozumiemy i powodzenia
wracaj do nas szybko

kochane a my dziś zamówiliśmy obrączki hihi
200zł zaliczki zapłaciliśmy i odbieramy za 3-4 tygodnie
nie mam zdjęcia ich ale podobne wklejam
obrączki są złote...środek klasyczny boki są w mocnych wzorkach bardzo ładnie się mienią i błyszczą
ładniejsze o wiele od tych, te dodałam tylko by pokazać jak mniej więcej to wygląda
przeszukałam masę stronek z obrączkami i nigdzie nie znalazłam identycznych

dodatkowo jutro już 2 spotkanie z nauk przedmałże
ńskich
był też u mnie ksiądz po kolędzie i powiedział, że u nas w parafii poradnia jest bezterminowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZO-Z-R02-OBR-72.jpg (12,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5e98f368c76fbfb0da3a0b9a87abbbcf.jpg (37,1 KB, 10 załadowań)

Edytowane przez strippi
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:51
strippi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:47   #2263
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Nooo nie...co to za fochy ???
Widzę, że dziewczyny są w bojowych nastrojach
Jejciuuu Kobitki koniec klutni zachwile bedziemy sie stresowaly klutniami na wizazu a juz nam chyba tego nie potrzeba co bo dosyc stresu przed slubem

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
przepraszam cię bardzo a ciebie to tak interesuje, to ja mam nie mieć dziecka bo mnie teściowa wkurza? a po za tym to skąd ty możesz wiedzieć jak się przedstawia moja i TŻ sytuacja finansowa że tak się martwisz? masz nasze paski z wypłat miesięcznych? a moja chęć bycia w przyszłości mamą to jest moja sprawa, a napewno nie robiłabym tego z samego faktu "posiadania" dziecka tylko z tego że powielu rozmowach z TŻ gdzie zawsze rozmowy kończyły się na tym że jeszcze za wcześnie, tak teraz dorośliśmy do tego że jeśli dzidziuś będzie to OK poprostu nie będziemy robić tego na siłę, tylko nie będziemy uważać.
Powiem ci tylko jedno wyprowadziłaś mnie kompletnie z równowagi

dokladnie

KASIAHER nie denerwuj sie takie glupie komentarze swiadcza jedynie o osobie ktora je pisze, czasami lepiej kogoś wyśmiać ze jes zalosny niz przyplacic zdrowkiem

Cytat:
Napisane przez marteczka266 Pokaż wiadomość
żenada... trzeba nie mieć własnego życia, żeby tak się czepiać innych....

Długo was dziewczynki podczytuję, w końcu się ujawnię
pobieramy się 3 października, jestem z lubelskich panien młodych
mam salę, zespół, fotografa i poszukuję sukienki, bo chciałabym ją zakupić z rabatem, już jedną znalazłam, ale im więcej mierzę, tym mniej wiem co chcę... ;/
Witaj serdecznie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
martucha niezla historiawypadki po ludziach chodzą...na siniaki to nic nie znam
Tez mialam kiedys podobna historieTz wskakiwal do lozka i niestety po drodze poslizgnął się i....prosto z lokcia dostalam w okoprzez kilka dni mialam opuchniete a potem przybieralo wszystkie kolory tęczy...ale maskowalam makijazemoczywiscie wszyscy sie smiali i mowili ze mam sie przyznac ze TZ mnie leje

kurcze a ja kiedys dwa kolana sobie tak strzalkalam na wszystkie kolory teczy ze dziewczyny na pracowni kosmetycznej jak zesmy cwiczyly depilacje to zabronily mi juz pic i po imprezach chodzic bo niby potem sie przewracam hehe( a ja tu biedna ani kieliszka do ust nie wezme, a na schodach sie przewrucilam bo kapcie mi sie jakos dziwnie podwinęły) a jak bylam mala to niechcacy tacie paznokciem cala ta blonke w oku zdrapalam bo chcialam mu pokazac "gdzie ma misiu i tatus ocko", o maly wlos tata by nie widzial na jedno oko

Swoja droga jeden dzien mnie nie bylo i tyle zescie naprodukowaly ze godz siedzialam i czytalam posty a teraz mowie dobranoooc
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:49   #2264
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Czeeeeść
angelikaw, Twój slub za 18 dni Ale Ci zazdroszczę
Rybulka, nie ma czego zazdrościć... teraz to sie zaczęła jaaaazda dopiero

nie mam jeszcze:
- futerka (koleżanka miała mi załatwić, ale to, co przyniosła było bure, a nie białe, a nie chcę peleryny czy bolerka, bo zmarznę),
- bielizny (biustonosz okazał się nieodpowiedni do sukni),
- pończoch (będą w poniedziałek),
- butów na poprawiny (ale zamówiłam już za Arturro Vicci... baaardzo wygodne, ale ich cena... 119 zł sic!),
- skrzypaczki lub solistki na ślub ;/ (wcześniej nie chciałam)
- pomysłu na fryzurę
- czasu na solarium/kosmetyczkę itp., bo po 17-18 niewiele można zdziałać...
- prezentów dla rodziców
- soczewek kontaktowych
- bielizny na noc poślubną

i najważniejsze - KASY!!!

nie wiem, o czym jeszcze zapomniałam...

a sukienkę i bolerko oraz welon, rękawiczki odbieram w sobotę... a obrączki dopiero 3 lutego(SIC!!!)

Kurde, jak ten rok szybko zleciał.. wydawało mi się, ze mamy jeszcze tyyyle czasu!

ps. wybielałam zęby... różnymi (drogimi i ponoć dobrymi) pastami... nic to nie dało... tylko się plamy porobiły białe...
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:49   #2265
dominda
Raczkowanie

Cytat:
ja już odpóściłam.Wyłączyłam komp,za 5 min włączyłam i czytam to samo.DOMINA a ty zostajesz przy tych okularach?Czy zmieniasz oprawki?
Jeszcze mam tyle czasu ze nie wiem Pewnie cos kupie ale jak wystapie to sie okaze dopiero 19.09.09

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20090919570113.png

http://s7.suwaczek.com/20090919650214.png
dominda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:49   #2266
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Ja też się nie bawię w lubienie/nielubienie, z tego wyrosłam jak wyszłam ze szkoły.
no to tak jak ja

Cytat:
strippi,popscene nie komentuje już tego wiec już nie musicie nic pisać do mnie.Znowu zaczynacie niemiła atmosferę
nic nie zaczynamy

Cytat:
Ale gdzie ja się kłócę, proszę zacytować?
Ja rozmawiam, nie krzyczę, nie wyzywam.

Nowy wątek?
Ok, możemy pogadać o dystansie do tego co się tutaj pisze. Bo czasem okazuje się, że pisząc ot tak dosyć swobodnie, inni zaczynają to nazywać kłótnią:P
no dokładnie
Stary 2009-01-20, 21:50   #2267
popscene
Wtajemniczenie

Angelika, jak myślę, że Ty już zaraz, to się zaczynam stresować
Stary 2009-01-20, 21:51   #2268
kliwia
Zakorzenienie

dorosłe baby a się zachowują jak.....

Stworzylam kilka stron mgr, ale ni huhu nie jestem z nich zadowolona. Czuję jakbym robila to na odczepnego - i zapewne tak sie skonvczy, aby zdac dostac dyplom i z glowy
Dodatkowo piszę to ciurkiem, bo nei wiem jak chce to moja promotor, czy zaakceptuje podpunkty 1.1.1. a poznniej nie bedzie chcialo mi sie zmieniac tego wszytskiego. :/

Jutro i pojutrze sobie stworze troche teorii o tej firmie o ktorej pisze, wlasnie co nieco sciagnelam z ich stronki,
Musze skontaktowac sie z jednym pracownikim stamdat, moze pomoze mi uzyskac informacje.
Bo kolzanka ktorej mezu tam pracuje sie nie odezwala jeszcze w tej sprawie do mnie z odpowiedzia

Wizaz uzaleznia, podpatrywalam was co jakis czas, ale nie wdawalam sie w dyskusjone :/
I te dziwne posty to i j widzialam, ale tam bylo cos bardziej namieszane, ze ohohoo
ihihih wariatki jestescie!

zabcia wg mnie droga ta dekoratorka
Lepiej popytaj innych ile za taki zestaw sobie żądaja, i wez pod uwage fakt, ze kosciol to albo na spole z reszta par sie opalaca albo sie placi kosciolowi za standarodwy wystroj slubny iles tam od pary.

pije sobie herbatkę grzancowa ze sliwki hiihih

Do tego mam cholernie bolesne jajeczkowanie, ledwo siedze na krzesle. :/

martucha szczęście w nieszczęściu

kasiaher osobka ktora tu nawypisywala tu na Ciebie to moze Twoja tesciowa ukryta jaka s? pogieta, jzu dawno zglosilam ja do moderatora
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:52   #2269
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość

ps. wybielałam zęby... różnymi (drogimi i ponoć dobrymi) pastami... nic to nie dało... tylko się plamy porobiły białe...
a może zestaw wybielający?poczytaj na wizaz,jest taki wątek

W końcu się doczekałam
Stary 2009-01-20, 21:52   #2270
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Angelika, jak myślę, że Ty już zaraz, to się zaczynam stresować
no ja tak samo
haha

jedna z nas już niedługo ślubuje
a później oczywiście zdjęcia z wesela i ślubu wklejone będą tutaj prawda?
Stary 2009-01-20, 21:54   #2271
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
no ja tak samo
haha

jedna z nas już niedługo ślubuje
a później oczywiście zdjęcia z wesela i ślubu wklejone będą tutaj prawda?
Ja raczej nie wkleję. Ale zainteresowanym osobom udostępnię galerię
Stary 2009-01-20, 21:54   #2272
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
a może zestaw wybielający?poczytaj na wizaz,jest taki wątek
w 2 tygodnie? poszukam, ale jakoś już nie wierzę w cuda

papierosów nie pale, piję kawę... ale o zęby zawsze dbałam.. dentysta mówi, że mam już taki odcień kości... co z tego, skoro ten odcień mnie wkurza!
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:56   #2273
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

no to chyba za póżno.Ja nie wkleję zdjeć napewno.

W końcu się doczekałam
Stary 2009-01-20, 22:00   #2274
6Anula9
Raczkowanie

Cytat:
A co bo sie juz pogubilam jak cos ladnego ja chetna jestem do zobaczenia tego

choć jeszcze nie jedno,
odtąd jedno,
Stary 2009-01-20, 22:01   #2275
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
no ja wkleje na pewno zdjecie do naszego klubu
i tutaj tez dodam zdjecie ze slubu, wesela i pleneru

Cytat:
Ja nie wkleję zdjeć napewno.
ok

wydaje mi sie ze wiekszosc PM2009 jednak doda swoje zdjecia ze slubu
Stary 2009-01-20, 22:01   #2276
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczynki szalony dzień dziś nasz wątek bez kłotni czy tam niedomówien jest jak niebo bez gwiazd

Chyba padł rekord w pisaniu postów...ale mamy najszybciej rozwijający się wątek na wizażu

Dobranoc, każdej z osobna zycze kolorowych snów, wszystkie lubie, wszytskie kocham

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 22:02   #2277
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
w 2 tygodnie? poszukam, ale jakoś już nie wierzę w cuda

papierosów nie pale, piję kawę... ale o zęby zawsze dbałam.. dentysta mówi, że mam już taki odcień kości... co z tego, skoro ten odcień mnie wkurza!

no mnie to zawsze najbardziej smieszy ze zwracamy sie z prosba do specjalisty a on jedyne co nam doradzi to to ze takimamy odcien ze juz nic sie nie da zrobic albo ze super kolor bo taki kolor-unikat heheh, mi kiedys powiedzial pan doktorek jak bylam mlodsza jak mialam krzywe nogi i bylam z mama u lekarza zapytac czy sa jakies cwiczenia to stwierdzil ze nei mam krzywych nog tylko to jest taka ich uroda:tas aczek:
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-20, 22:02   #2278
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez 6Anula9 Pokaż wiadomość
A co bo sie juz pogubilam jak cos ladnego ja chetna jestem do zobaczenia tego
naszych zdjec po slubie i weselu

tutaj na forum
Stary 2009-01-20, 22:04   #2279
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Dziewczynki szalony dzień dziś nasz wątek bez kłotni czy tam niedomówien jest jak niebo bez gwiazd

Chyba padł rekord w pisaniu postów...ale mamy najszybciej rozwijający się wątek na wizażu

Dobranoc, każdej z osobna zycze kolorowych snów, wszystkie lubie, wszytskie kocham
dobranoc.Ja tez już zmykam

W końcu się doczekałam
Stary 2009-01-20, 22:04   #2280
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dobranoc.Ja tez już zmykam
dobranoc

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości