![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
proporcjonalna żmija.
dziewczyny biorą ślub dla białej sukienki, a nie z powodu zakładania rodziny. przed ślubem z parami młodymi rozmawia się jaka będzie sukienka, jakie obrączki, jaka wiązanka, ile gości i gdzie będzie wesele. same nieistotne rzeczy. nikt nie pyta, czy wystarczy wam do końca życia tematów do rozmów, czy zdołasz znieść jego bałaganiarstwo, hipochondrię, czy masz świadomość, że on pije, bije albo Bóg jeden raczy wiedzieć co ! nie wolno deptać cudzych uczuć.
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() * najchętniej bym wtuliła się w tę ciszę.. lecz świat woła mnie.. * pragnę byś przytulił mnie i ukoił lęk. * w tym tłumie dziś odszukaj mnie.. zatrzymaj noc - nie straćmy jej. * tak znów trudno Cię dogonić.. tych kilka wspomnień zostało tu. (; * zatrzymaj się, nie przegap mnie.! ja na krawędzi stoję tu.. * nie możesz już iść... nie tak miało być.! * szukaj mnie.. choć ranisz mnie ciągle wybaczać chcę.. * za rękę nie prowadź mnie. może w końcu uda się miejsce znaleźć swe. (; * nie liczę że zobaczę znów.. w Twoich oczach dla mnie blask.
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
|
Onax3, cieszę się, że się podobają opisy. twe też wspaniałe są. _ więzisz mnie w tej fałszywej grze pomiędzy dniami, które nigdy do mnie nie należały. wyrywam z siebie ból nigdy już nei zobaczę nieba w tym samym kolorze It's obvious that you're dying, dying! poddaję wszystko uniesieniom wiatru przepraszam, czy kamień wewnątrz twych piersi też czasem bije, jak mój? to jest, to jest.. jest.. takie nie moje. obieram ze skórek twe myśli z twardych łup wyłuskuję twe uczucia pachniesz mi wiosną tętno moje szybsze niż rakieta ściany gapią sie na mnie sufit mnie przytłacza kamera kłamie drże pod wplywem twych myśli i powietrze, którym oddychasz kiedys zatruję wściekłość paruje mi uszami pcha się do ust jesteś bardziej uporczywy niż ból zęba uwielbiam twąją twarz gdy wykrzywia ja ten obrzydliwy grymas ale nie dziś, kochanie. jeszcze nie dziś. nie zniszczysz mnie. na pewno nie sobą. czuję w ustach kwaśny smak paniki nawet palce drgają mi w takt gniewu potrafię cię zgasić jednym lekceważącym spojrzeniem nikniesz w oczach mi na suwak zamknęłam się w swym umyśle
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-01-21 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Raczkowanie
|
nasza miłość już dawno umarła, zapomniałeś?
chciałabym być nią, aby móc być blisko Ciebie. wierzę, że w następnym życiu będziemy razem. szukam Cię wzrokiem cały czas, choć wiem, że i tak nie znajdę. przeklinam ten dzień, w którym spotkałam Cię po raz pierwszy. zapadam się, odpływam w ciemność. ![]()
You're killing me, killing me All I wanted was you ![]() Edytowane przez kas<3 Czas edycji: 2009-01-20 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
aaa ! cudne <3 powyższe kradnę ! ![]() ______________ a co jeżeli rzeczywistość jest tak naprawde iluzją i nic nie istnieje? nie interesowali się sobą w szczególny sposób.. lubie Cie bardziej niż bardzo. ![]() a ty, kim mógłbys dla mnie być? abstrakcyjne myśli. są rzeczy których się nie wybacza, ja nie wybaczę sobie Ciebie !
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zadomowienie
|
może moje sny, w których jesteś Ty, będą miały siłę zmienić świat. czy Ty wiesz, że w mej głowie mieszka lęk? tysiąc pytań, żadnych odpowiedzi. Twoich oczu dotyk czuć. wciąż patrzył na mnie tak, jak jeszcze nikt. chciałam tak wiecznie trwać.
Pudełko kluczy donikąd. Żyć w nieświadomości, bawiąc się przypuszczeniami. Nigdy nie wpadłam na to, że właściwie nienawidzę samej siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
Ty masz to czego trzeba mi. Smakuje jak mango. To siła miłości
nie mówię nic, bo straciłam rozsądek włącz play, a ja przybędę, wciśniesz stop a nie odejdę jak bez słońca piegi, marznę bez Ciebie z tęsknoty i nudy policzyłam wszystkie piegi. Są nieparzyste obejmij wzrokiem ogrom tej głupoty wśród nas z takimi jak Ty, ja się nie utożsamiam biegnę przez świat. TY biegniesz ze mną. dziergamy nasze marzenia nad ranem tulę Twoją koszule czule Twym zapachem się przykrywam kocham się ze snami, które noc zamiast Ciebie da mi Thank God I'm a woman
#1298 |
Zadomowienie
|
Przepraszam.. ;(
moze troche przesadzilam.. głupio mii..;/ opiisyy .. ` jeszcze wczorej byłes tu.. `ile prawdy ile klamstw w Tobie tkwi.. `żyć choćby na kredyt,a nie lecieć na kasę... ` nic wiecej nie cche oprocz Ciebie `nasze dłonie nic nie rozlaczy ` na ulicy marzeń malowałam swoje dni .. ` jeszcze tyle przed nami...
i nikt nie wie czy się uda Chodzimy po mieście Kilkanaście centymetrów ponad chodnikami "Do błędu się nie przyznasz, nie mam na co liczyć Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek" i takie cos ![]() szczerze moiwac spodobalo mi sie ;* ![]() Gdy mialam 11 lat, wydawałało mi się, że miec 13 lat to już takie dorosłe Gdy miałam lat 13 uważałam, że 15 lat to najlepszy czas na pierwszy raz Gdy miałam 16 lat , uważałam, że 13 lat to gówniara Gdy miałam 17 lat nie mogłam się doczekać, aż będe pełnoletnia Gdy miałam 18 lat, żałowałam, że nie mam 17 Gdy mialam 19 lat, uważałam, że 21 lat to ostatni czas młodości więc od dzisiaj koniec z młodoscią....
#1299 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
wzięło mnie na wspomnienia
![]() prrzypomniały mi się pierwsze części wątków ![]() przypomniały mi się te dziewczyny z pierwszych części, któych teraz z nieznanyczh przyczyn nie widuję na tym wątku ( a szkoda! ![]() pamiętacie Banderozę , Elliannę, Sabiiinę, Michalinkę89, fibee, BigFlea'ę , małą_czarną, Olcię555, Izabell, yyyskarbus, Frizz, Rebb ... ich nicki wpadły mi jakoś tak w pamięc ![]() ![]() ...dziewczyny, wracajcie tu! ![]() może to właśnie dzięki Nim była taka fajna atosfera ? i nie psuje się dlatego, że jest dużo próśb itp. tylko dlatego że kogoś tutaj brakuje... ![]() ok, nie smęcę już, opisy; Wykupiłam bilet na koniec tęczy, by oglądać jak gwiazdy spadają do morza. I zapłać za cytryny. Niech widzą jak się dla mnie poświęcasz. 'Poczułam, ze oczy bola mnie z pragnienia, zeby go zobaczyć...' rzęsami w rytm muzyki mnie wachlują. Pieśń jaką znasz najstarszą zanuć Nie słowem lecz dłońmi pytaj. Weź oczy daję w nich pragnienie, Mych ramion weź przystań cichą Weź potu zapach a z rąk drżenie, Jak z talii kart mnie wyczytaj. pomożesz mi jeszcze raz, zbudować od nowa nasz mały świat? Chcę cie zawsze mieć przy boku, chcę podziwiać ten błysk w oku...
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
niekończąca się opowieść.
siedzieliśmy razem na leśnej polanie. niedawno jakoś to było. kiedyś twój wzrok był dla mnie drogowskazem. resztki promieni zachodzącego słońca. a może te oczy zawsze TAKIE były, tylko ja nigdy wcześniej tak bardzo nie pragnęłam ich widoku. chcę widzieć to, co niewidzialne, dotknąć to, co nietykalne. jednak zbyt często uśmiecham się przez łzy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Przyczajenie
|
'nasza bajka'...miała wiecznie trwać ![]()
'przyjaźń'?? ... chyba sam w to nie wierzysz !
Mam nadzieje,że coś się komuś przyda ![]()
#1303 |
Raczkowanie
|
Wiem, że to tylko marzenia Wiem, że nie do spełnienia A jednak chcę by spełniły się
Jesteśmy dorośli. Kiedy to się stało? Jak to zatrzymać? To paskudna sprawa być dorosłym. A karuzela nigdy nie przestaje się kręcić. Nie możesz wysiąść... Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy. Wiąże każdy nowy koniec z końcem Ale nadzieję wiąże z nowym początkiem
#1304 |
Raczkowanie
|
tajemnicza aura
![]() jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można ![]() Całuj!! jestem szczepiona ![]() Do mężczyzny powinien być dołączony tłumacz, który by nam tłumaczył, co mężczyzna ma na myśli . "przywilej szczania na stojąco zobowiązuje" ! ![]() Organizuję zbieg okoliczności Mówi się "brudno" i syfi się dalej ![]() obudziłeś w moim ciele zmysły, o których nie miałam pojęcia, że w ogóle istnieją. i podpis którejś z wizażanek.. mój faworyt ![]() '[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.'
#1305 |
Raczkowanie
|
prośba do twoich ust
pierwszy dzień reszty naszego życia Którędy do Ciebie? kto tu stanie, by tanio dotknąć mnie? czulej co dnia nie mów żadnych słów na wyrost muszę poczuć ból, żeby zrozumieć jego sens...
Zarezerwowany dla mnie. Pachnący tylko mną. Nie szuka innej. http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html PS. zaczynam chudnąć! Jest: 53,5 kg Marzę o 48 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Rozeznanie
|
to nie naturalne - milczeć , gdy zależy aż tak .
jak pojąć miłość gdy uczuć brak . to takie cudowne uśmiechać się przed snem . perfekcyjnie zapomniałeś . a moje uczucie nadal tkwi . nie miała zamiaru tęsknić . a jednak.. szaro. zimno. niefajnie. Błagam, zauważ mnie. Krzyczenie bez słów jest takie trudne Czekam ciągle. Jak zawsze. Na wszystko. zrób chociaż jedną rzecz dla mnie. wynoś się z mojego życia. Prócz dokuczliwych wspomnień wszystko ok. A Twoje oczy po moich błądzą. udawałam przecież, ze nie istniejesz.dłużej tak nie potrafie. głupio rzucone słowa na wiatr. Mam nadzieję, że się komuś spodobają. ![]()
![]() |
#1307 |
Raczkowanie
|
Kiedy priorytet zmienia sie w totalną sieczke.
'faktów niewoli w wiecznym memento mori' strefa czasu przeszłego
#1308 |
Raczkowanie
|
stajesz się dla mnie niezbędny do funkcjonowania.
dałeś mi szczęście i już chcesz je zabrać, odchodząc. stajemy się dla siebie nie-wyjątkowi. poza światem i rzeczywistością. oddalam się w sferę marzeń. pokaż mi jak żyć. ![]()
![]() |
#1309 |
Raczkowanie
|
'brak masek, Ty śpisz ja się patrzę ... ;*
#1310 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i spodobały ![]() no, i ja bym te opisy poprosiła na angielski. a jak nie da rady wszystkich, to chociaż ten 1 bo na nim mi zależy najbardziej ![]() ![]() [chyba, że musze o to prosić na drugim wątku ![]() ----------------------
więc zamykasz oczy i marzysz wciąż że kiedyś przecież spotkasz Go on na pewno zrozumie..
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Raz tylko na tym świecie jesteś, więc przeżyj życie swoje jak tylko zechce
Zapomnij O Tym Co Było, Nie Myśl O Tym Co Będzie, Żyj Tym Co Jest Niedostępna na czas nieokreślony. ...w poszukiwaniach ósmego dnia tygodnia... Kupię nóż! Zostawię tylko dwoje! Tylko Ja i Ty, ja i Ty!!! Jesteś moim narkotykiem karmisz mnie dotykiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() 12Stonka normalnie musze! koniecznie muszę,zapytac skąd bierzesz te wspaniałe avatary ![]() ![]() ![]() --------------------------- 1.Nie rozumiała nic. Nawet swojego oburzenia. 2.Jego słowa pulsowały mi w skroniach .. 3.Jak udowodnić,że nie przestało mi zalezeć?..Przeciez i tak nikt nie uwierzy .. 4.Ona zmieniła jego życie .. On zmienił cały świat .. 5.Będe Ci spiewała cała noc kochanie, jeśli to odgoni koszmary .. <3 6.To tak jakby wszystko działo sie w niewłaściwym czasie .. 7.Któregoś dnia ta plaża może zostać zmyta, ocean może wyschnąć, a słońce zgasnąć, ale tego dnia ja ciągle będę cię kochać. Zawsze i na zawsze. 8.W końcu i tak trzeba sie do kogoś przywiązać .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
za każdym razem kiedy wyciągam rękę i mogę Cie dotknąć ty znikasz...
ja cierpię z powodu myśli natłoku... mieć wiarę mieć oparcie mieć to co miałam kiedyś na starcie
#1314 |
Raczkowanie
|
przyjaciele się nie zakochują .. czy chodź przez chwilę czujesz się samotny ? - beze mnie .. przecież nie tak to sobie zaplanowaliśmy . ' kocham ' - dla mnie to tylko marne kłamstwo , marny dźwięk .. którego teraz tak bardzo mi brakuje. < 3 nadzieja jest istotną częścią ludzkiej natury . ciastka o smaku orzechowego szczęścia . to nie jest takie proste zapominać o ludziach . zwątpieni bezradnością kłamiemy prosto w twarz . jest najsłodszym smakiem grzechu . ^^ On chce mnie na własność ..
![]() |
#1315 |
Raczkowanie
|
Zatańczymy na miękkiej poduszcze.
Najlepiej na obcasach i po dużej wódce ^^ Wyjdziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami ;xx ![]() Słowa miłości leżą na moich ustach jak przekleństwo. The words of love lie on my lips just like a curse. Podniecałeś się,podniecasz się bawieniem mną. You got your kicks you get your kicks from playing me. Im mniej dajesz tym więcej chcę tak idiotycznie. And the less you give the more i want so foolishly Nigdy nie będę Twoją odskocznią. I will never be your stepping stone. Bierz wszystko albo zostaw mnie samą. Take it all or leave me alone. Patrzysz na mnie dziwnie jakby to był jakiś przekręt. You're looking at me strange like it's some kind of fake. To trudne ruszyć do przodu. Bo za każdym razem, kiedy wydaje mi się, że odszedłeś, Ty pojawiasz się w tylnim lusterku.. So hard to move on Cause every time I think you're gone You show up in my rear view mirror.. To jest więcej niż mogę udźwignąć. This is more than I can take. Jest tak trudno dopuścić Cię do siebie. Myśląc, że mozesz roztrzaskać złamanie jeszcze raz. . . It's so hard to let you in Thinkin’ you might slam the breaks again. . . Powiedziałeś, że mnie kochasz pierwszy. Potem Twoje serce się odwróciło. </3 You told me that you love me first Then throw your heart into reverse Olewając zabawę drobiazgami. Put the peddle down ;x Wszystko biega w moich myślach. So much runnin’ through my mind. Edytowane przez AniiiaxD Czas edycji: 2009-01-21 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Konto usunięte
|
Myśli abstrakcyjne
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Zakorzenienie
|
zzzzZzzz.. zzzzZzzz.. głupie sny ! `serca nigdy nie będą praktyczne, dopóki nie staną się niezłomne. życie - najbardziej zdumiewająca bajka. żaden moment nie będzie bardziej prawdziwy niż ten, w którym popatrzę na Ciebie. wciąż bardziej obcy .. było, minęło. nowy dzień, nowe życie. jesteś moim światem ;** wspomnienie jest formą spotkania. gdzie ten co będzie obiecać mi miłość, wierność i uczciwość małżeńską? wszyscy chcą kochać. <3 kochasz ? ja kocham. mój mały książę.. moje całe życie. cofnąć czas. odsłaniam obraz,by zobaczyć mój świat ... inaczej. życie to nie teatr lecz bez prób premiera. Ty jesteś moim Skarbem, wiesz ? a dla serca jesteś taki niebezpieczny .. to tak jakby miał dwa serca zamiast dwóch płuc. </3 pokaż swą miłość. tyle różnych kierunków. nieosiągalna. dla Ciebie. i nawet nie wiem czy to są sny, czy to prawdziwy Ty. .. bo łatwiej lęk ukrywać niż pokonać go. .SKŁAMAŁABYM JEŻELI POWIEDZIAŁABYM ŻE NIE CHCĘ CIĘ MIEĆ PRZY SOBIE ! ! ! <33 .A. |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Raczkowanie
|
jestem genetycznie obciążona. nie rozumiesz ,że nie dajesz mi spać i żyć. życzyłam im wszystkiego dobrego i jednocześnie ich nienawidziłam, to wcale nie jest sprzeczne. tworzę realną fikcję. on mnie nie zranił- to moja własna głupota zadała mi tyle bólu. ciało się nie liczy ?
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny,
od pewnego czasu podkradam wasze opisy - są fantastyczne. Dzisiaj postanowiłam się do was przyłączyć i dorzucać coś od siebie ![]() Na początek coś z mojej listy - niestety jestem w dołku więc opisy smutaśne ![]() "Czasami miłość wiedzie w otchłań nas samych, a co gorsza ludzi, których kochamy." "W tej chwili nie wierzę absolutnie w nic i nie mam żadnej nadziei." Chciałbym roztopić się w jednej łzie, w której uwięzłyby promienie słońca, a ja mógłbym zapłakać u kresu światłości. Cierpienie to stan wewnętrznej samotności, w którym nie może pomóc nic z zewnątrz. „W smutku znajdę sens, a w śmiechu skryje się, już nie będzie ciebie przy mnie, wiem" To na razie tyle, żeby za bardzo nie smęcić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
bezwarunkowa miłość i apartament na Kajmanach to jedyne na co mnie nie stać ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.