Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-01-20, 18:53   #1981
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)

TO mnie zaskoczylyscie z tym ze wysylaja do domu. Wiele razy zamawialam u nich rozne rzeczy i zawsze do apteki, szampony, odzywki, paste do zebow hmm. dziwne. Nie spotkalam sie z czyms takim
Stary 2009-01-20, 18:53   #1982
rubinka123
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 346

Cytat:
Napisane przez weegirl Poka¿ wiadomo¶æ
ano tak robiê:
1. otwieram s³oiczek
2. biorê paluchem porcjê wielko¶ci orzecha w³oskiego
3. rozcieram w d³oniach
4. pac na w³osy (nak³adaj±c, wyg³adzam w³osy rêkoma- i nic mi siê nie pl±cze )

i tak kilka razy
po jakim¶ czasie (ró¿nie to bywa, czasami pó³ godziny, czasami kilka godzin) myjê w³osy 2 razy szamponem, balsam i w³ala

dodam, ¿e s³oiczek mam od listopada, kokoska u¿ywam do w³osów co 2 dni (no, ma³± ilo¶æ na koñcówki codziennie), do tego do cia³ka (te¿ tak co 2 dni), no i sma¿y³am na tym t³uszczu (nie z cia³ka, tylko ze s³oiczka) 2 razy. i zu¿y³am jak dot±d mo¿e 1/3? ale có¿, jak kto¶ potrafi tak na oko, jak ja wszystko genialnie odmierzaæ, to wtedy oszczêdza (przepraszam, ale nikt mnie ostatnio nie lubi, wiêc muszê siê jako¶ sama poadorowaæ trochê )
- ta emotka ¶wietnie oddajê to co teraz czujê

A jak przechowujesz? Gdy trzymam w lodówie, ma tward± masê któr± muszê skrobaæ ³y¿k±, a kiedy jest w szafce to mam jedn± t³ust± pulpê

Mnie chyba trudno dogodziæ

Who is it?
rubinka123 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 18:55   #1983
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Poka¿ wiadomo¶æ
Ooooooo jaka fajna apteka i w dodatku w az 3 moge odebrac u siebie chyba skorzystam z tego
U mnie jest chyba z 10 a ogólnie bardzo to wygodne bo mimo ze sporo u mnie tych aptek to nie da rady jaki¶ ¿adszych kosmetyków dostaæ bez zamówienia

Cytat:
Napisane przez aanika Poka¿ wiadomo¶æ
To dobrze wiedzieæ, ¿e rzeczywi¶cie s± tañsze i to nie s± tylko moje widzimisie. Wpisalam do wyszukiwarki nazwê mojej ma¶ci na tr±dzik - jest o 10 z³ tañsza ni¿ w aptece, a to jest ju¿ znacz±ca ró¿nica. A po jakim czasie Wasze zamówienia s± realizowane? Za ile dni od zamówienia w internecie mo¿ecie odebraæ je w aptece?
Zwykle nastêpnego dnia chocia¿ w regulaminie napisane jest ze to te¿ zale¿y od miejscowo¶ci (pewnie do niekórych aptek dosy³aj± leki np co 2 dni) ale jak zamówienie jest zrealizowane to wysy³aj± Ci mejla
Stary 2009-01-20, 18:58   #1984
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 726

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê bardzo w³a¶nie o tak± odpowied¼ mi chodzi³o, szkoda ze nie mo¿na zamawiaæ z tego sklepu bo w aptece s± dostêpne tylko kosmetyki z serii Joanna Rzepa których nie znoszê

Te¿ to zauwa¿y³am tam leki i kosmetyki sa ok.10-15% tañsze w porównaniu do kupowania normalnie w aptece i ogólnie bardzo zgadzam siê z wypowiedzi± zapa³ki
Nie ma sprawy . I proponujê do odbioru rzeczy wybieraæ apteki, z których rzadko korzystacie. Bo panie aptekarki wrêcz nienawidz± kiedy kto¶ robi zamówienie przez internet a nie kupuje u nich na miejscu i potrafi± byæ niemi³e. A szkoda zra¿aæ do siebie jaki¶ zaufanych farmaceutów.

Cytat:
To dobrze wiedzieæ, ¿e rzeczywi¶cie s± tañsze i to nie s± tylko moje widzimisie. Wpisalam do wyszukiwarki nazwê mojej ma¶ci na tr±dzik - jest o 10 z³ tañsza ni¿ w aptece, a to jest ju¿ znacz±ca ró¿nica. A po jakim czasie Wasze zamówienia s± realizowane? Za ile dni od zamówienia w internecie mo¿ecie odebraæ je w aptece?
Zazwyczaj na nastêpny dzieñ po zamówieniu ju¿ s± do odbioru. Wysy³aj± ci maila na pocztê, ¿e ju¿ mo¿esz przyj¶æ. Ale mi ze 2 razy tak by³o, ¿e wys³ali maila, posz³am do apteki a tam zamówienie by³o niepe³ne, bo czego¶ tam nie przys³ali. Ale zawsze na nastêpny dzieñ dzwoni³a pani, ¿e moja rzecz przysz³a w nastêpnym transporcie i sz³am j± odebraæ. Wiêc jest ok. Tylko czasem, je¶li macie daleko t± swoj± aptekê to lepiej pój¶æ na nastêpny dzieñ po odebraniu maila (nie w ten sam), ¿eby nie by³o takich sytuacji. Ale ¿eby nie by³o, to nale¿y raczej do wyj±tków nie regu³y te zamówienia w ratach
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:04   #1985
justyna_dt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 128

Dotka - bardzo ³adne w³osy, mam podobnej d³ugo¶ci Twoje bêd± ¶liczne jak bêd± takie d³uuugie, l¶ni±ce

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:07   #1986
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 527

U mnie w mie¶cie te apteki DoZ s± co krok, dwie mam nawet dosyæ niedaleko domu, codziennie przechodzê tamtêdy w drodze ze szko³y.
Zaraz pytam siê mamy czy czego¶ nie potrzebuje, ¿eby dope³niæ do tych 20 z³
aanika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:12   #1987
zapaa³ka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 802

U mnie jest calkiem inaczej Kiedys owszem dostawalam maila, gdy zamawialam do malej apteki i tylko wtedy jak panu farmaceucie chcialo sie kliknac, ze towar otrzymal. Teraz zamawiam do innej, leki sa po kilku godzinach, ale nigdy nie dostalam od nich zadnego maila, a kiedy zachodze po odbior lekow to najchetniej by mnie tak zatlukli przy okienku, gdyby tylko mogli
Stary 2009-01-20, 19:19   #1988
Dotka81
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 305

Jak bêd± tak pofarbowane jak teraz to pewnie i bêd± takie l¶ni±ce
Dotka81 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:22   #1989
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

A na jakiej zasadzie to wyglada na str zamawiam i ide do apteki i mówiê ze zamawiaa³am to i to i p³acê przy odbiorze?

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:26   #1990
aanika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 527

Cytat:
A na jakiej zasadzie to wyglada na str zamawiam i ide do apteki i mówiê ze zamawiaa³am to i to i p³acê przy odbiorze?
Poczytaj sobie na stronie internetowej - tam z boku jest taki obrazek z mapk± Polski i tam jest wszystko wyja¶nione.
A mnie teraz nie chce wej¶æ ta strona - czy¿by Wiza¿anki zaatakowa³y?
aanika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:27   #1991
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

Cytat:
Napisane przez aeronauta Poka¿ wiadomo¶æ

Zazwyczaj na nastêpny dzieñ po zamówieniu ju¿ s± do odbioru. Wysy³aj± ci maila na pocztê, ¿e ju¿ mo¿esz przyj¶æ. Ale mi ze 2 razy tak by³o, ¿e wys³ali maila, posz³am do apteki a tam zamówienie by³o niepe³ne, bo czego¶ tam nie przys³ali. Ale zawsze na nastêpny dzieñ dzwoni³a pani, ¿e moja rzecz przysz³a w nastêpnym transporcie i sz³am j± odebraæ. Wiêc jest ok. Tylko czasem, je¶li macie daleko t± swoj± aptekê to lepiej pój¶æ na nastêpny dzieñ po odebraniu maila (nie w ten sam), ¿eby nie by³o takich sytuacji. Ale ¿eby nie by³o, to nale¿y raczej do wyj±tków nie regu³y te zamówienia w ratach
no mi wla¶nie przysz³o niepe³ne, mo¿e jutro zajrze tam i sie oka¿e ze jednak dos³ali ten jeden produkt

Cytat:
Nie ma sprawy . I proponujê do odbioru rzeczy wybieraæ apteki, z których rzadko korzystacie. Bo panie aptekarki wrêcz nienawidz± kiedy kto¶ robi zamówienie przez internet a nie kupuje u nich na miejscu i potrafi± byæ niemi³e. A szkoda zra¿aæ do siebie jaki¶ zaufanych farmaceutów.
Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie jest calkiem inaczej Kiedys owszem dostawalam maila, gdy zamawialam do malej apteki i tylko wtedy jak panu farmaceucie chcialo sie kliknac, ze towar otrzymal. Teraz zamawiam do innej, leki sa po kilku godzinach, ale nigdy nie dostalam od nich zadnego maila, a kiedy zachodze po odbior lekow to najchetniej by mnie tak zatlukli przy okienku, gdyby tylko mogli
A ja w³a¶nie fajnie trafi³am, na jak±¶ m³od± babke w okienku, ca³a u¶miechniêta da³a mi odrazu t± kartê do punktów i jeszcze poczêstowa³a chusteczk± (poci±ga³am nosem)
Cytat:
No miej wiêcej tak tylko ze jeszcze wybierasz po drodze w jakiej aptece maj± Ci dostarczyæ i podajesz nazwisko przy odbiorze

aanika, oni chyba maj± czasem jakie¶ problemy ze stron± bo tez mi siê czasem nie chce otworzyæ

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2009-01-20 o 19:30 Powód: dopisek
viki1988 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 19:32   #1992
aeronauta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 726

Cytat:
Mówisz, ¿e zamawia³a¶ przez internet, podajesz nazwisko i pani/pan daje ci twoje zamówienie, p³acisz i wychodzisz z pak± rzeczy do nastêpnych wiza¿owych eksperymentów .
Zapaa³ka. Dobrze chocia¿, ¿e w nas nie rzucaj± tymi naszymi zamówieniami i nie musimy ³apaæ w powietrzu jaki¶ waxów i innych tego typu rzeczy . Chocia¿ mam wra¿enie, ¿e czasem maj± na to ochotê...
aeronauta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 20:07   #1993
zapaa³ka
Zakorzenienie

Cytat:
Zapaa³ka. Dobrze chocia¿, ¿e w nas nie rzucaj± tymi naszymi zamówieniami i nie musimy ³apaæ w powietrzu jaki¶ waxów i innych tego typu rzeczy . Chocia¿ mam wra¿enie, ¿e czasem maj± na to ochotê...
No coz, prawda jest taka, ze oni chyba niewiele zarabiaja na takiej sprzedazy, ale z drugiej strony co mnie to obchodzi? Sami sie zglosili do tego programu, dostaja za to jakies profity, a ja mam placic kiladziesiat zlotych wiecej, zeby sie do mnie jedna czy druga pani usmiechnela? Obejdzie sie
Stary 2009-01-20, 20:10   #1994
Magdzia94
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 137

Mi te¿ sie nie chce otworzyc, inwazja. . .

Magdzia94 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 20:15   #1995
mOna01
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 690

Cytat:
hmm... je¶li masz ten, co ja, firmy Rapunzel, to przep³aci³a¶
Tak? :P mam s³oiczek 200g, w³a¶nie Rapunzel

mOna01 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 20:22   #1996
weegirl
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 072

Cytat:
Napisane przez rubinka123 Poka¿ wiadomo¶æ
- ta emotka ¶wietnie oddajê to co teraz czujê

A jak przechowujesz? Gdy trzymam w lodówie, ma tward± masê któr± muszê skrobaæ ³y¿k±, a kiedy jest w szafce to mam jedn± t³ust± pulpê

Mnie chyba trudno dogodziæ
hmm... przechowujê na pó³ce w kuchni i raczej siê nie rozpuszcza... w ka¿dym razie, powinno siê trzymaæ ten olej w ch³odnym miejscu, ale niekoniecznie w lodówce. mo¿e spróbuj znale¼æ jakie¶ ciemne, ch³odne miejsce?
weegirl jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 20:53   #1997
kellunia1984
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 68
Cytat:
Napisane przez Narek Poka¿ wiadomo¶æ
Dok³adnie Tyle, ¿e oleje lepiej na³o¿yæ na d³u¿szy okres czasu przed myciem, bo wiadomo, ¿e bêdzie lepszy efekt

Nie ma sprawy W razie czego pytaj, przecie¿ od tego jeste¶my my i forum
dziêki kochana jeste¶... By³am dzi¶ w carrefourze i widzia³am oleje: sezamowy i lniany... o lnianym znalaz³am trochê, ale ju¿ o sezamowym nie... Czy ten drugi te¿ siê wciera w skórê g³owy, czy tylko w³osy? U¿ywa³a która¶ z Was??
P.S. Ja dzi¶ siê bawi³am oliw± z oliwek - fajny efekt

Cytat:
hmm... aktualnie u¿ywam balsam Gliss Kur p³ynny jedwab, bez alkoholu, wiêc polecam w³osy siê po nim ³adnie rozczesuj±, aczkolwiek nie ka¿demu przypasuje- mo¿e nieco obci±¿aæ. je¶li chodzi o produkty bez sp³ukiwania to z gliss kura i pantene stosujê 2 od¿ywki w sprayu Gliss Kura (¿ó³t± i pomarañczow±) i czasami od¿ywkê Pantene "proste i g³adkie". wszystko bez alc. denat. wiêc, jakby co, da siê co¶ znale¼æ.
a co do jedwabiu to teraz ju¿ mo¿na spokojnie znale¼æ taki bez alkoholu. inna rzecz, ¿e nadal najwiêksz± popularno¶ci± cieszy siê ten biosilku, z denta.

hmm... je¶li masz ten, co ja, firmy Rapunzel, to przep³aci³a¶
kupi³am p³ynny jedwab glisskura i nie ma alkoholu, (wiem, ¿e na pewno denatu, mog³am cos innego przeoczyæ), a szampon i te inne maj±... Dla mnie alkohol to alkohol, podstepnie wysusza...

Ilonka jestem

Odchudzanie 22.01.2009
53 52 51 50 - 49 - 48 - 47 -46- 45

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:18 Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania.
kellunia1984 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-20, 21:53   #1998
rubinka123
Raczkowanie

Cytat:
hmm... przechowujê na pó³ce w kuchni i raczej siê nie rozpuszcza... w ka¿dym razie, powinno siê trzymaæ ten olej w ch³odnym miejscu, ale niekoniecznie w lodówce. mo¿e spróbuj znale¼æ jakie¶ ciemne, ch³odne miejsce?
Kurde, a mo¿e ten mój olej jaki¶ trefny jest?
Od dzisiaj olej wêdruje do zimnej szafki
Tak trzyma³am go raczej na wierzchu, tak po prostu na blacie w kuchni

Who is it?

Edytowane przez rubinka123
Czas edycji: 2009-01-20 o 21:55
Stary 2009-01-20, 23:57   #1999
justyna_dt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 128

Cytat:
Kurde, a mo¿e ten mój olej jaki¶ trefny jest?
Od dzisiaj olej wêdruje do zimnej szafki
Tak trzyma³am go raczej na wierzchu, tak po prostu na blacie w kuchni
Ja w ³azience trzymam i z wierzchu (tzn. zakrêcony jest s³oik, ale tak na samej powierzchni) zawsze jest przytopiony

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-21, 00:10   #2000
rubinka123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Poka¿ wiadomo¶æ
Ja w ³azience trzymam i z wierzchu (tzn. zakrêcony jest s³oik, ale tak na samej powierzchni) zawsze jest przytopiony
No to dobrze, ¿e nie jestem sama
Tzn ¿e mój olejek kokosowy nie jest sam

Dziewczyny, zdradzicie mi sekret psikad³a Jolie?
Jaki jest sk³ad i jak siê je robi?

Who is it?
Stary 2009-01-21, 00:59   #2001
zapaa³ka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, zdradzicie mi sekret psikad³a Jolie?
Jaki jest sk³ad i jak siê je robi?
Zdradze, gdzie szukac http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381
Stary 2009-01-21, 09:04   #2002
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 704

Cytat:
Napisane przez dusia139 Poka¿ wiadomo¶æ
Estelle, bo wiem, ¿e Ty siê znasz na sk³adach kosmetyków i widzia³am jak komentowa³a¶ ten kompres z apteczki babuni, powiedz mi kochana, czy nadaje siê on do mycia zamiast szamponem? Z góry dziêkujjê za odpowiedz
Za ciê¿ka jest - proteiny, parafina i dimethicone - wiêc bardziej do tradycyjnego u¿ywania ni¿ do mycia.

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Poka¿ wiadomo¶æ
TO mnie zaskoczylyscie z tym ze wysylaja do domu. Wiele razy zamawialam u nich rozne rzeczy i zawsze do apteki, szampony, odzywki, paste do zebow hmm. dziwne. Nie spotkalam sie z czyms takim
Ale to mo¿e kosmetyki z oferty apteki, nie sklepu?
Ja by³am wielce zawiedziona tym, ¿e te z dzia³u sklep, nie maj± mo¿liwo¶ci odbioru osobistego

Cytat:

To chyba mam szczê¶cie, bo póki co ¿adna pani farmaceutka nie stroi³a fochów
Podobnie do Viki, dosta³am nawet kartê

Cytat:
U mnie w mie¶cie te apteki DoZ s± co krok, dwie mam nawet dosyæ niedaleko domu, codziennie przechodzê tamtêdy w drodze ze szko³y.
Zaraz pytam siê mamy czy czego¶ nie potrzebuje, ¿eby dope³niæ do tych 20 z³
Witaminki mo¿e jakie¶, albo polopirynê... na maseczkê

Cytat:
Napisane przez zapaa³ka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ ju¿ maili nie dostajê

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-21, 09:38   #2003
dusia139
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 618

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ
Za ciê¿ka jest - proteiny, parafina i dimethicone - wiêc bardziej do tradycyjnego u¿ywania ni¿ do mycia.

Aha, no to szkoda Dziêkujê za odpowiedz
Nie jest za pó¼no!
dusia139 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-21, 10:31   #2004
kellunia1984
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 68

Fajna sprawa z t± aptek±. A mo¿na tam dostaæ maseczkê joanny kokosow±?

Ilonka jestem

Odchudzanie 22.01.2009
53 52 51 50 - 49 - 48 - 47 -46- 45
kellunia1984 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-01-21, 12:06   #2005
doru¶
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 774

a jest taka? pierwsze s³ysze...ale zaraz poszukam!
Stary 2009-01-21, 12:27   #2006
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kellunia1984 Poka¿ wiadomo¶æ
Fajna sprawa z t± aptek±. A mo¿na tam dostaæ maseczkê joanny kokosow±?
Któr± masz na mysli?
Nie jest za pó¼no!
Stary 2009-01-21, 13:03   #2007
doru¶
Zadomowienie

ach jest http://www.allegro.pl/item507913549_...niszczone.html
ale ja jestem nie doinformowana
Stary 2009-01-21, 13:04   #2008
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doru¶ Poka¿ wiadomo¶æ
ach jest http://www.allegro.pl/item507913549_...niszczone.html
ale ja jestem nie doinformowana

Pierwsze widzê Zdaj relacjê
Nie jest za pó¼no!
Stary 2009-01-21, 13:38   #2009
doru¶
Zadomowienie

Kurcze, w normalnych okoliczno¶æiach pewnie kupi³a bym t± maskê, ale od k±d udzielam siê na wiza¿u nie kupiuje nic co nie zosta³o sk³adowo rozszyfrowane... bo boje siê alkoholu i silikonów
Jestem nawiedzona
Stary 2009-01-21, 14:09   #2010
carlo_rossi
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 678

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ
Ale to mo¿e kosmetyki z oferty apteki, nie sklepu?
Ja by³am wielce zawiedziona tym, ¿e te z dzia³u sklep, nie maj± mo¿liwo¶ci odbioru osobistego

To chyba mam szczê¶cie, bo póki co ¿adna pani farmaceutka nie stroi³a fochów
Podobnie do Viki, dosta³am nawet kartê
Sama juz nie wiem, a moze dlatego ze kupowalam i ze sklepu i z apteki to nie rozdzielali zamowienia... bede musiala zwrocic wieksza uwage jak bede zamawiac nastepnym razem. A co do pañ farmaceutek to tez jestem szczesciara u mnie tez wszystkie bardzo mile, nigdy nie stroi³y fochów. Da³y karte i ogolem mozna pogadac, poradzic sie i nie szczedza czasu na np porownywanie skladów jakichs specyfików, wiec zawsze dostaje pe³na odpowiedz na kazde pytanie.

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.