|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buciki ślubne
Mi sie=ę te pierwsze bardziej podobają, ale nie paiętam jaką masz suknię
![]() edit. dobra juz wiem jakś masz suknię ![]() Pytanie, czy te tansze sa rownie biale jak te drozsze, bo po fotce tego tak nie widac
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-14 o 23:00 |
|
|
|
#1262 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny buty ślubne są nie ma się co oszukiwać w większoci brzytkie. Zresztą na jeden raz bo gdzie potem w takich butach chodzić? Ja mam zamiar kupic w wygodne i najzwyklejsze w świecie bo pod suknią to i tak ich nie widać.
Którać tu pisała, że kupila za 69 zł, myślę że to wcale nie głupi pomysł. Nie ma co szaleć. Wole sobie ze to coś innego kupic. |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam te. Teraz tylko czekam az przyjdą:
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=2068& |
|
|
|
#1267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie moj typ i kropka dla mnie to trudny orzech do zgryzienia, bo sukienke mam skromna i dodatkami chce dopelnic obraz nie szukam oczywiscie butow wysadzanych kamieniami, koronkami etc maja byc proste ale eleganckie no i mam problem (w miare fajne widzialam na stronie madonny, ciekawe jak stoja cenowo?) |
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
w madonnie buty od 350 zł w górę, pytałam przy mierzeniu kiecki;-)
|
|
#1269 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny. A gdzie można właśnie kupić takie buty ślubne. W jakich sklepach one są. Proszę podajcie kilka nazw sklepów. Pozdrawiam
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej Mam kilka pytań do Twoich butków Po pierwsze dlaczego właśnie takie wybrałaś na niskim obcasie?Mogę wiedzieć za ile są te Twoje butki i jaki masz rozmiar na zdjęciach, bo ja planuje mieć takie same ![]() |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
emilia lustereczko miala butki growikara
![]() cena 135 plus 10-25 kosztów przesyłki http://www.buty-slubne.net/index.php...ne-wzor-202-24 |
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Ci Kliwia za stronkę i cenę wiem,że to butki growikara muszę stopę zmierzyć i ruszyć do tego sklepu osobiście, bo mam bardzo blisko.
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
emilcia jak masz szeroką stopę to bucik moze byc za ciasny
ja w swoj rozmiar tego fasony nie wcisnelam stopy Także te akurat idz zmierz.
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm.. dziękuję za radę zmierzę i oblukam. Nie mogę być wyższa od mojego Skraba dlatego muszę mieć takie niskie butki
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
ale potwierdzasz to co napisała Kliwia, że jak mam szeroką stopę to bucik moze byc za ciasny???
|
|
|
|
#1277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokładnie , ja mam obwód stopy ( właśnie mierzyłam ) 23 cm w miejscu gdzie są widoczne kości za palcami, możesz też zmierzyć |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i wyszło mi tyle samo Także myślę, że powinny pasować. Ja jak je pierwszy raz założyłam to własnie w tym najszerszym miejscu mnie troszkę uciskały, ale zawsze mam tak z butami o takim kroju, ale to jest kwestia rozchodzenia buta, bo pochodziłam w nich po domu i już jest wszystko ok
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe Dziękuję za zaangażowanie A tym czasem zapraszam do PM 2009 : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...301911&page=80 Jak napisałaś : PM RZĄDZĄ! :P
Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2009-01-21 o 15:24 |
|
|
|
|
#1282 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy mozesz powiedziec jak one w rzeczywistosci? Czy wygladaja tak jak na fotkach w necie? Jak z jakoscia? Bede wdzieczna za odpowiedz ![]() Mi konkretnie najbardziej odpowiadaj buty Gowikar czy jakos tak..
|
|
#1283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Możesz sama porównać tu jest link do moich butów http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=2048& a na stronie wcześniej wklejałam zdjęcia butów robione przeze mnie Wykonanie super, jakość też, w końcu to Growikar, jeszcze nie czytałam,żeby ktokolwiek narzekał na tą firmę, bardzo dużo panien młodych decyduje się na buty z tej firmy
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
Wow!
Rzeczywiscie wygladaja niemal identycznie! Dzieki Rozwialas moje obawy!Teraz musze tylko pomyslec czy z satyny czy z atłasu? P erdola ze mnie.. nie mam pojecia, ktore lepiej beda pasowac mi to sukni?? ![]() Co sie bardziej swieci? Atlas chyba jest taki bardziej matowy...?
Edytowane przez harlemgirl Czas edycji: 2009-01-22 o 19:12 |
|
|
|
#1285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jednak licze na piekna pogode wiec wybieram materialowe.. najwyzej malzonek bedzie mnie nosil na rekach ![]() Co radzisz?
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
hamegirl w przypadku butów ślubnych, satyna jest matowa a atłas błyszczący. Przynajmniej jesli zaznaczysz opcję że satyna ma być matowa. osobiście yhm... z bliska nie przypomina to satyny, to jest jakiś inny material, blizej mi nieznany.
Ja zamówiłam z atłasu butki, ajk przyjdą do wkleję fotkę. jedna z PM2009 ma butki z atlasu blyszczace już zakupione, atomufka bodajże. Choć głowy nie daję ![]() [wizaz mi odmawia posluszenstwa] wiec nie wypowiadam sie co pasuje do sukni bo nie wyswietla mi sie polowa watku :/ dopiero w opcji dużej odpwoeidzi widze podglad postow bez zalacznikow :/ ] [edit] udało się Twoja sukni jest z tafty prawdA?? Moja też jest z tafty lekko połyskującej i ja kupilam jak wpsomniałam atlasowe bluszczace butki Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-01-23 o 10:31 |
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzieki kliwia!
Wlasnie sprawdzilam na stronie producenta bucikow, ze oprocz satyny i atlasu moge wybrac tez wlasnie tafte lub tafte lekko gnieciona Wiec to bedzie chyba najlepiej.. Ta moja suknia to chyba tafta z dodatkiem czegos..?? Nie wiem czego.. ale pamietam, ze mialam kedys (dawnoo temu) studniowkowa sukienke z tafty i ona byla troszke sztywniejsza i jakby bardziej szorstka w dotyku niz ta moja slubna.. Musze zadzwonic do salonu i sie dopytac, bo bede ja miala w domku dopiero w polowie maja.. Czekam na zdjecie Twoich butkow!
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
No tak sa buty z tafty też
ale raczej gnieciione Ci nie będa pasować ![]() Ja wybrałam atłasowe, bo w mojej sukni, jest bluszczaca aplikacja z krysztalkow ;] wiec sie to bedzie usupelniać. Moje butki to ten model: http://www.buty-slubne.net//index.ph...ne-wzor-186-10 a suknie widzialas na 77 stronie bukietów
|
|
|
|
#1290 |
|
Rozeznanie
|
harlemgirl bardzo ciekawa suknia
myślę, ze zdecydowanie o wiele bardziej będą pasować buty z atłasu, niż z tafty.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

skad one są?

ja w swoj rozmiar tego fasony nie wcisnelam stopy 
V'09