|
|
#811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Ciekawe jakie ceny oryginałów
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#813 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Pzs1 sytuacja naprawdę nieciekawa, poczytaj regulamin studiów, jeśli nigdzie nie ma takiego zapisu to jesteś na wygranej pozycji. Postaraj się nie działać emocjami, tylko racjonalnie podejść do sprawy (wiem, że łatwo się pisze...). Sądzę, że uda CI się pozytywnie rozwiązać problem... Trzymaj się i dużo siły życzę... ![]() L_V współczuje z powodu zmian w pracy. Może powinni stworzyć osobny dział do tępienia gryzoni, skoro chcą być doskonali to powinni to robić w pełnym wymiarze. Miejmy nadzieję, że nie odkryją istnienia cudnej witryny wizaz.pl Wspomniane zamykanie okien po 20 minutach to już przesada Rozumiem Cię, że coś tłumaczysz czy siedzisz nad jakąś pracą a tu wygasa strona.... irytujące..... Niestety to są minusy wielkich korporacji.....
|
|
|
|
#814 |
|
Zadomowienie
|
Oj, myślę, że niejedną wypłatę swoją musiałabym na nią poświęcić
Zawsze jednak można uszyć, jak zresztą w art pisałam
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
ButterB znowu mi się chce kababa
![]() , a Tobie ?
|
|
|
|
#816 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dorinko, teraz mi się zachciało jak cholera
Już wiem, co zjem dzisiaj na obiad... ;]
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałam Ci narobić ochoty , tylko podzielić się z ButterB naszą obsesją kebabową
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież pisałam już kiedyś, że mi się kebaba chce zawsze
hihihi...Ale kurcze, ostatnio nawet nie mam czasu na takie akcje, jak szybki kebab. Chodzę spać po nocach, a wstaję jak zdjęta z krzyża. Ale...pomalowaliśmy wczoraj jedną ścianę (kolor orzech) i jest super Farba super kryje, szybko sie maluje...wypas
|
|
|
|
#819 | |
|
Rozeznanie
|
Ja nie Butter, ale też jestem fanką kebabów i mogłabym je codziennie jeść, choć pewnie wtedy by mi się znudziły. Szkoda tylko, że takie kaloryczne są...
Bynajmniej te co ja uwielbiam mają pyszne sosy, które nie wyglądają na light![]() Cytat:
???
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba Twin
Bo tak, to Stokrotka była pierwsza ![]() Cytat:
,a uszyć u krawcowej myślę, że tak ![]() Co wy z tym kebabem? ![]() Dorinko ty mi lepiej powiedz co myślisz o oleju z pesetk winogron (w poprównaniu do oliwy z oliwek). Nie lubię oliwy , ale nie chcę smażyć na tłustym |
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że chcesz, to mogę wstawić fotkę jednej pomalowanej ściany
|
|
|
|
|
#822 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć dziewczyny, byłam dziś u lekarza, mam zwolnienie do końca tygodnia i nowe antybiotyki, a że mój tż też na zwolnieniu, zapakowaliśmy się i przyjechaliśmy do moich rodziców i tu będziemy leniuchować. Przy okazji nasz samochód zwariował po drodze. Jak staliśmy na skrzyżowaniu na czerwonym świetle, zaczął sam trąbić i to tak bez przerwy i nie chciał przestać. Na szczęście tż się orientuje, więc wyjął jakiś bezpiecznik i już nie ma klaksonu wcale. ![]() L_V współczuję, widzę że zmiany coraz dalej się posuwają i lepiej pewnie nie będzie. Pracowałam kiedyś w takiej firmie - duża korporacja, dresscode, pełna kontrola pracownika i wymuszanie pełnego zaangażowania. Zwolniłam się, nie dal mnie to było, bo atmosfera w pracy jest ważna, tamta praca powodowała u nie frustrację, która przenosiła się na moje prywatne życie i na najbliższych oczywiście. Tobie życzę, żebyś jednak miała lepiej niż ja tam |
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#825 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do farby, to umówmy się, że wstawię fotkę pokoju, jak będzie gotowy, albo przynajmniej cały pomalowany i z panelami, a teraz możesz zobaczyć kolor na stronie www.nobiles.pl --> ściany i sufity wewnętrzne -->pory roku - kolor 'jesień orzechowa'. Na ścianie wygląda tak samo, jak w koloratorze
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
... żartuje oczywiście , każdy ze składników bardzo lubie, więc razem powinna być pychota Butter, a takie suche pomidorki mogłyby być?? Na jutro kupiłam w zalewie, ale jak przejdę już na SB, to myślałam o takiej sałatce, bo chyba wszystkie składniki dozwolone Jako "spoiwo" dałabym wtedy odrobine oliwy, może z octem winnym... Kolorek ładny, a meble do sypialni w jakim kolorze wybraliście? Jasne, że lepiej pokazać zdjęcia, jak już będzie widać coś więcej
|
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meble wybraliśmy wenge z kremowymi wstawkami
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z sushi. Było pyszne. Nie ma to jak kawał świeżej ryby.
|
|
|
|
#830 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś - jak będę miała okazję kupię sobie choćby rękawiczki od niego ![]() Cytat:
Cytat:
1) Jak przeprowadzaliśmy się z jednego miejsca na Mazury (moi rodzice mieli tam przedsiębiorstwo i pilnowanie na odległość przestało być rentowne. Z bratem byliśmy jeszcze mali więc pojechaliśmy z rodzicami. Starsze rodzeństwo zostało w naszym starym miejscu) 2) Do Liceum wróciłam do mojej rodzinnej miejscowości 3) Po pierwszym roku wróciłam na Mazury, bo Liceum u mnie proponowało żenujący poziom nauki 4) Przez miesiąc mieszkałam w internacie, żeby codziennie nie dojeżdzać 30 km do szkoły 5) Po m-cu wróciłam do domu. W internacie było za głośno, żeby się uczyć. Poza tym przeszkadzało mi mieszkać z kimś w pokoju 6) Wyprowadzka na studia - pierwsza stancja 7) Przeprowadzka na drugą stancję ( zpierwszą właścicielką stancji sądziłam się w sądzie. Wygrałam )8) Powrót do domu po licencjacie. Po m-cu wyszłam za mąż, ale do czasu ukończenia remontu mieszkaliśmy u moich rodziców na mazurach 9) Ostateczna przeprowadzka do NASZEGO domu Razem ze sobą ciągałam meble, kartony z ciuchami i tysiąc innych rzeczy. No proszę, przebijcie mnie
|
|
#831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie liczyłam powrotów do rodzinnej miejscowości pomiędzy innymi miastami
|
|
#832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczerze, to jeszcze nie jadłam tylko wczoraj na półce zauważyłam. Mnie kolor wenge, baaardzo się podoba, napewno jak będę robiła remont to go wybiorę. Fajne były te mebelki co Svinecka pokazywała. |
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wenge też mi się podoba...i mało mnie obchodzi, że wszyscy teraz mają i że nudne... zawsze można wymyslić coś, żeby mieć oryginalnie i inaczej niż wszyscy...ot co I kuchnie też chyba zrobię wenge ![]() Takich pomidorków nie widziałam nigdy. Tylko takie wiórki właśnie z suszonych pomidorów z Kamisa bodajże. |
|
|
|
|
#834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#835 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
500 czy więcej ? Cytat:
![]() Cytat:
, racja przenoszenie frustracji na życie osobiste to norma ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tym bardziej, że oboje z TŻ lubimy nowoczesne wnętrza, podobają nam się połączenia wenge, z jasnym i np. czerwoną kanapą... Co do dodatków to jest tak ogromny wybór, że kupując te same meble można uzyskać całkiem inny wygląd pokoju. |
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kebaba, to myślę, że 500 kalorii lekko ma ![]() Ja będę mieć taką kuchnię - wenge z ecru... Do salonu chciałam ciemne meble, ściany kremowe + jedna śliwka i śliwkowa kanapa ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#839 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To brzmi jakoś tak łagodnie, pomocnie i nieszkodliwie Miejmy nadzieje że operacyjny tez się taki okaże.Rozpusta 2 torebki, marynarka, 3 paski, 2 koszulki. A TŻ dwa paski, kilka koszulek i kaszmirowy sweter. Mam już wszystko Cytat:
![]() Nemo, obejrzałam sukienki. Kilka jest pieknych ale większość jednak mi nie przypadła do gustu Chyba jestem konserwatywna jeśli chodzi o suknie ślubne ![]() Butter, szkoda że nie pokażesz zdjęć, no ale odbijemy to sobie jak już skonczycie remont i będziesz nam wrzucać fotki wszystkiego ![]() Miśku, ale się wybyczycie z TŻ u rodziców Obyście jutro już byli zdrowi i po prostu sobie beztrosko leniuchowali we dwoje
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Zaro, a koszty torebki w Benttonie to mniej więcej jakie?
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Rozumiem Cię, że coś tłumaczysz czy siedzisz nad jakąś pracą a tu wygasa strona.... irytujące..... Niestety to są minusy wielkich korporacji.....

Bynajmniej te co ja uwielbiam mają pyszne sosy, które nie wyglądają na light

... żartuje oczywiście
Jako "spoiwo" dałabym wtedy odrobine oliwy, może z octem winnym...