![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
ladniutki
![]() u mnie to tragedia ta dziura od kolczyka wyglada:P
#1562 |
Zakorzenienie
|
ładne brzusie
a poliglot co do Tż-ta ... przywyknij ![]() mimo tego wszystkiego co się działo-dzieje- i dziać jeszcze będzie, jesteście razem, a dlaczego? dlatego, że się kochacie ![]() bez miłości nie byłoby łez, "rozpaczania" i nerwów ![]() cokolwiek więc będzie się działo, zawsze pamiętaj o tym, że wcześniej czy później minie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
maugoszatka super focia
![]() moj pepuszek tez dziwny sie robi coraz bardzie plytki ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-21 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
wiem Gabrrielko.. tyle ze mi sie wkrecaja jakies glupie fazy..
![]()
#1565 | |
Raczkowanie
|
Maugoszatka i poiglot macie takie duze i fajne brzuszki ja na taki musze jeszcze troche poczekac
![]() Cytat:
Ja bede kupowac Nivea bo je testowałam na sobie i ogolnie ta firma jest dla mnie bardzo dobra innych firm nie znam ale czytałam ze Johnsons jest zły dla noworodk aze lepsze od niego jest nivea ale kazdy ma swoje zdanie na ten temat.
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
ale piekny babelek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nic sie nie smutaj ![]() ![]() co prawda sie zgodzilam, bo jakie mialam wyjscie??? trzymac go sila nie bede w domu... ale tez mi smutno bo ma wkoncu wolne i zamias spedzic ze mna to na piwko idzie z kolegami ![]() ![]()
![]() |
#1567 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Zakorzenienie
|
pakusia.. powiem ci ze ja mam to samo
moj tz popil sobie wdomu a mi sie wkrecilo ze mnie zdradza bo przeczytalam sms.. od jego kolezanki .. ona kiedys cos tam do niego wiesz.. co prawda smsy normalne.. ale jednak sie wqrzylam jak zobaczylam ze i gadali przezs tel i to.. i jej nawrzucalam..:P no i jemu.. tez( ja juz taka jestem ze zbyt pochopnie postepuje i od razu pod wplywem emocji -no ale co tam) No i z tz nie rozmawialam praktycznie wogole.. jakos nie wiem nie docieralo do mnie to ze on mowil ze to jego bliska kolezanka ze mnie kocha ze mnie nie zdradzil i nie zdradza itp.. Spoko nastepnego dnia.. myslalam ze wroci porozmawiamy itp.. poszedl na piwo.. co prawda tylko na godzinke ale liczyl sie dla mnie sam fakt.. Bo kurde odebralam sobie to w ten sposob ze ma mnie wtylku.. ![]() I jeszcze gorzej.. wczoraj jak mial wolne to nawet nie moglam zjesc sniadania jak on sie na mnie patrzyl bo mnie odrzucalo.. normalnie nigdy czegos takiego nie czulam Jemu tez bylo dziwnie bo widzialam.. Przytulil mnie powiedzial ze mnie bardzo kocha itp.. ale ze go doluja te niektore sytuacje ta praca itp.. Nie wiem .. ale sie rozpisalam ale jakos musze sie wygadac troszke, ![]() edit.. aa co mnie najbardzeij wqrzylo.. ? to to ze jak on powiedzial ze to jego bliska kolezanka to ja sie zapytalam czy sie widuja czy cos skoro jest taka dobra kolezanka.. bo dobrzy znajomi sie widuje.. powiedzial ze czasem sie widuja bo mieszka ona blisko pracy.. No i sie zapytalam czy z nimi tez na te piwko chodzila a on powiedzial ze kiedys tam byla(mi o tym nic nie bylo wiadomo) jak zapytalam dlaczego mi nie powiedzial .. to on na to : bo nie pytalas ![]() no to tak mna rzucilo o glebe ze myslalam ze go zabije.. Denerwuje mnie to bo on kurde nie mowi mi o tym bo jak on sobie to tlumaczy bede sie denerwowac.. i wsciekac bo jestem taka zazdrosna.. Jak bylamw polsce tez spotkal sie z kolezanka ale powiedzial mio tym dopiero jak wrocilam.... bo :''bym sie zbaardzo denerwowala'' ;]
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-01-21 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Raczkowanie
|
Nie mam dla Ciebie dobrych wieści jesli chodzi o kolczyka. Ja nosiłam kilka lat i kiedy zaszłam w ciąze z córka to wyjęłam go , a mimo to dziurka pękła. Trzyma sie tylko ze 3 mm skóry. Kolczyka nie da rady nosić a i nie wyglada to ładnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
:O o kurde naprawde???
ale moja dziurka jest dosc wysoko .. nie wiem mam nadzieje ze nie peknie.. czytalam kiedys o tym na forum i wiele dziewczyn pisalo ze po ciazy normalnie nosily kolczyk ze z dziurka wszystko wporzadku
#1572 |
Raczkowanie
|
Najlepsza to jest dziewczyna która na wątku objawów ciązowych twierdzi że jest dziewicą , choć współzyła i teraz boi się ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zadomowienie
|
poiglot piękny brzuszek
![]() esti - rozmawiałam z tż-em, i ustaliliśmy, że jednak nie ![]() co do zakupów na allegro - małe rzeczy czy ksiązki lubię tam kupować, ale wózek wolę obejrzeć na żywo, sprawdzić jak się będzie prowadził i takie tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
Napisane przez superzabula
Dziewczyny a powiedzcie mi, jakie kosmetyki bedziecie kupowac dla maluszka? Lub jakich uzywalyscie dla poprzednich pociech i sie sprawdzily? Bo ja nie wiem jakie kupic, Nivea, Hipp czy Johnson's Ja używałam bambino i Nivea, i firmy nie zmienie!! Dostałam od babci zestaw startowy z jonsona, ale później musiałam 2 tygodnie leczyć uczulenie u synka (miał aż ropne krostki!!) tak że te dwie firmy polecam i wiem że są bezawaryjne J Pamętacie ten link z opisem wózka?? Ten x lander jest taki sam w użyciu jak coneco Toledo!! Miałam wam zdac relacjecje ze sklepowych oględzin… to wklejam link prezentacji x landera, bo rozkłada i składa się tak samo.. fakt.. budka w gondolce Toledo głośno się składa, ale ja wybrałam Toledo J mój tz był wniebowzięty jak pani w sklepie pozwolila mu się pobawic w skladanie i rozkladanie wozka.. http://expertia.pl/modaistyl/materia...ne-prezentacja |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Wtajemniczenie
|
Czy myslicie ze potrzebny jest zakup poscieli do wozka, czy wystarczy kocyk bo przeciez nasze dzieci urodza sie gdy bedzie cieplo?
#1576 |
Raczkowanie
|
wpadne do was we wtorek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ona jest najlepsza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
goo wlasnie niedawno przeczytalam ten watek..
![]() rece opadaja.. hahaha
#1579 |
Zadomowienie
|
Witajcie przyszłe Mamuśki
![]() Czytauję Was od jakiegoś czasu, ale jak dotąd nie odzywałam się, ale teraz z racji przejścia na zwolnienie dysponowac będę nadmiarem czasu wolnego, więc chciałabym do Was dołączyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz boję się zatrucia ciążowego bo niepotrzebnie sie o tym osłuchałam od znajomych. Kokoin, dzięki za zaproszenie, ale mam do ciebie kawałek, sądzę, że jakieś 800 km, więc raczej nie skorzystam. ![]() Poiglot, niestety tak to juz jest w związku, raz lepej raz gorzej najważniejsze jest jednak zaufanie. Śliczny brzusio i laska z ciebie, na pewno pół rok po porodzie będziesz wyglądać tak samo jak przed, twoim atutem jest młodość, na takich młodych mamusiach ciąża zwykle nie zostawia śladu. Blondynka Pakusia mnie pępek już wyskoczył gdzieś w 15 tygodniu teraz jak mam bardziej obcisłą bluzkę widać taką wystającą kulkę, chociaż przed ciążą był całkiem wklęsły. Włosów na brzuchu tez nie mam, u mnie jest raczej odwrotnie, zawsze miałam kilka na piersiach teraz zniknęły ![]() Blondynko, ja miałam takiego stresa przed ślubem, że kiedy w przeddzień prasowałam spodnie ślubne tż, zaczęłam tak strasznie ryczeć że wszyscy patrzyli na mnie jak na kosmitkę, nie mogłam się powstrzymać, właściwie bez powodu, chyba w ten sposób uchodził ze mnie stres, tż juz myślał, że się chcę rozmyślić. Ale właściwie sama wszystkiego pilnowałam( taki juz mam charakter, że muszę sama wszystko sprawdzić w efekcie miałam zbyt dużo na głowie bo nie chciałam z nikim się dzielić obowiązkam chociaż każdy chciał pomóc i chyba mnie to trochę przerosło). Później głupio mi było, bo tak wyłam jakies 2 godziny i nie mogłam przestać. Wydawało mi się, że nic się nie uda, wszystkiego nam zabraknie, goście nie przyjdą i takie tam, a wszystko było o.k. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zakorzenienie
|
katrin dziekuje
![]() mam nadzieje ze twoje slowa sie sprawdza hehe ![]() goo dajcie spokoj.. skad ci ludzie sie biora.. ![]() rzeycziwscie ![]()
#1584 |
Wtajemniczenie
|
Pisalyscie o tym w jakich miejscach brzuszka czujecie swoje bąbelki, ja czuje zawsze ponizej pępka czasem bardzo nisko jutro zaczynam 21tc wiec moze to normalne, a jak dzidzia bedzie rosla to bedzie coraz wyzej, co o tym myslicie?
Mi podobaja sie wozki w kolorze czarnym, ale czy to wypada? Tymbardziej ze zaczniemy ich uzywac latem..
#1585 |
Wtajemniczenie
|
Magduchahahaha witam w naszym gronie tymbardziej ze jestes mamusią czerwcową jak ja
![]()
#1586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez magduchahahaha Czas edycji: 2009-01-21 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
hhhihihihiiii
ciąża całą buźką ![]() hihihihiiii |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja jestem w 21 tc i też najczęściej czuję kopniaczki w dole brzucha casem na wysokości pępka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
a prosze i link do tego watku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=64000&page=122 o swoim problemie pisze STRADIVA
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.