|
|
#2641 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Znowu powracam z kwestią fryzjera/fryzjerki;-) Powoli zniechęcam się do salonu U Ani. Mam kolejny na oku, salon Anny Chołoty na Bursztynowej, a fryzjerka Edyta, podobno bardzo dobra;-) ktoś coś słyszał?
Co do nazwiska, ja chyba będę mieć dwa;-) moje jest dość długie, a mojego mężczyzny krótkie, więc w sam raz i obydwa na K;-) No i muszę przyznać, że moje ładniejsze, więc mam trochę dylemat
|
|
|
|
|
#2642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeszcze niedawno na stronie był cennik i upięcie kosztowało 60-80zł. Jeśli ceny się zmieniły to napisze Wam po wizycie u niej Ulę wynalazłam właśnie na Wizażu parę lat temu, chwaliły ją PM , które czesała |
|
|
|
|
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
No to mamy dwie dobre fryzjerki na bursztynowej;-)
|
|
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najprawdopodobniej bedzie mnie czesac, ale jeszcze nic pewnego ![]() Cytat:
![]() a co do nazwiska, to wlasciwie sama nie wiem czy moje i Tz-a pasuja do siebie, ale nie wyobrazam sobie pozbyc sie wlasnego, tylko dlatego ze wychodze za maz
|
||
|
|
|
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
a ja zmienię nazwisko
moje mi się nie podoba i bardzo się cieszę że zmienię na ładniejsze![]()
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to jest wszystko jedno czy bede mieć swoje nazwisko, podwójne czy TZta.
szkoda ze imienia podczas slubu się nie zmienia ![]() Wy myślicie o upięciach i fryzjerze a ja o tym zeby sciąc włosy i mieć święty spokój z nimi.
|
|
#2649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a co do nazwiska to chciałabym podwójne, mam krótkie imię, swoje nazwisko krótkie i TŻ-ta nazwisko krótkie do tego pasuje, przynajmniej moim zdaniem
|
|
|
#2650 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny, przeglądam wasze forum od jakiegoś czasu i muszę powiedziec, że czerpię od was bardzo dużo przydatnych informacji. W związku z tym, że sama szykuje się do swojego ślubu, chaiłabym zapytać co sądzicie o zespole Kaktus. Być może była juz o nim mowa, ale nei moge się doszukac za bardzo. Z informacji jakie droga mailową, dowiedziałam się, że w ich składfzie może grać Dariusz Tokarzewski z Voxu. Co prawda cena wtedy mocno wzrasta, ale może warto. Widziałyście może ta kapele w akcji
z Panem Dariuszem?Od jutra zabieram się za szukanie kamerzysty i fotografa PS. Nazwisko męża rzecz jasna i to zdecydowanie
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
A ja mam takie pytanie: czy kiedyś byłyście, widziałyście, a może same organizowałyście wesele w plenerze? Czy wiecie co i jak, jak załatwiać, jaka firma cateringowa najlepsza? Jakieś porady opinie? Oczywiście wesele byłoby w sierpniu w samym srodku wakacji...co sądzicie o takim pomyśle? A nazwisko również zmienię....
|
|
|
#2652 |
|
Rozeznanie
|
Ja także zmienię nazwisko na Tż,mimo iż nie jest za piękne,ale chyba lepsze od mojego
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy ktoraś z Was orientuje się jak to jest z rezygnacją z sali weselnej już po wplaceniu zaliczki? Czy tylko zaliczka przepada?
|
|
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2655 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
co do tej solówki na saksie to fajna sprawa- widziałam na płycie. Mają u mnie jednego plusa, a nawet dwa Wydają się być sympatycznymi ludzmi, a dwa..wedle ich spisu piosenek mają nawet sporo disco polo w repertuarze, a ja to lubię )) hmm.. zaliczka tylko przepada.
|
|
|
#2656 |
|
Raczkowanie
|
czesc forumowiczki.pisze posta odnosnie zespolu kaktus.oluszt jesli interesuje cie ten zespol to z gory odadzam.bylam na weselu w maju gdzie grali i powiem w wielkim skrucie ze sa do bani.przerwy maja baaardzo dlugie,repertuar zatrzymal sie u nich na utworach z lat 90-tych a pani wokalistka ok.24.00 wygladala jakby uszlo z niej zycie a gdy pytalam sie jej czy cos jej nie dolega w odpowiedzi uslyszalam ze jest juz bardzo zmeczona.zapomnialam dodac ze gdy goscie jedli cieple posilki zarowno na poczatku wesela jak i wtrakcie nie grala zadna muzyka wiec slychac bylo tylko brzek szkla i widelcy.no i najwazniesze zazwyczj oczepiny zapowiadane na godzine 24.00 odbywaja sie o tej porze natomiast u nich odbylo sie 40 min.po zapowiedzeniu no i oczywiscie rowniez nie byla puszczana zadna muzyka.jest tez plus w tej calej histori otoz PM otrzymali malutkiego kaktusika za 2zl na nowa droge zycia od zespolu.jeszcze nigdy nie bylam na tak fatalnie poprowdzonym weselu ale to rzecz gustu i upodoban moze to tylko wowczs tak katasstrofalnie sie zachowal zespol ale u mnie na pewno grac to oni niebeda.serdecznie pozdrawiam i zycze wytrwalosci w poszukiwaniach.
|
|
|
|
|
#2657 | ||
|
Raczkowanie
|
Witamy na naszym forum
![]() Cytat:
Tu masz informacje na ten temat, może się coś przyda:http://www.lisaferrera.pl/informatio...352&info_id=29 Cytat:
ale upewnij się bo na umowie którą podpisaliście na pewno są wszystkie warunki |
||
|
|
|
|
#2658 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz to dopiero zacznę miec koszmary Bo mam zamówiony ten zespół i szczerze mówiąc miałam nadzieję że będzie fajny. Nie wiem jak z tymi przerwami dokładnie jest ale z tego co ja rozmawiałam to puszczają muzykę między posiłkami no a z wokalistką... ehh głos ma ładny ale jako kobieta może miec trudne dni chociaz wiem , że jako profesjonalistka nie powinna w ten sposób się zachowywać. No chyba się zapłacze jak będzie tragicznie ![]() albo
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
a jest jest trzeba dobrz przeczytać na ich strince koszt jest 50% mniejszy
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do salonu LillYes to nie wytrzymałam i pojechałam dziś zobaczyć Wszystko fajnie, ale salon dopiero ruszył, mają jeszcze mało wzorów sukien, ale na pewno się rozwinie suknie MS ehh kosztują jak dla mnie za drogo (ok. 3.5 tyś), po za tym mają strasznie długieee treny i sporo ważą - rozczarowałam się trochę
|
|
|
|
|
|
#2662 |
|
Przyczajenie
|
Możesz podać jakieś namiary na Edytę? W jakim salonie pracuje?
|
|
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nastawiam max na 2000 za sukienkę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj moja droga odradzam. jeśli będzie cię robiła anka to nastaw się na min 2 godziny spuszczania się nad twoją fryzurą a jak praktykanci to będą ci np 3 osoby robiły jeden balejage i z każdej strony będzi eco innego.Wieczne poślizgi czasowe, ale się wycwanili, bo jak tylko przyjdziesz to ci umyją głowę, żebyś nie uciekła, wieczny mlyn i harmider! Fuuu....i nic specjalnego! wiele osób od niej odchodzi
|
|
|
|
#2665 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, zawsze, to będzie weselej ,sama zaczniesz wtedy zabawiać gości |
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Raczkowanie
|
Bianeczkaa: Heheh no już co raz bardziej się zniechęcam do tego salonu;-) A co do sukienki to też zamierzam maksymalnie wydać 2000zł. Wiele osób mówi, że to jedyny taki dzień i jeśli się dobrze czuje w sukience dużo droższej to warto wydać...do mnie za bardzo to nie przemawia;-) Zresztą widziałam już kilka ładnych sukien i nie były droższe niż 2tyś.
Namiary na Panią Edytę: Salon Anna Chołota, tel. 081 442 4626 |
|
|
|
|
#2667 |
|
Przyczajenie
|
dziękuje czerwonafasolko
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie. Ja zbytnio tego nie rozumiem, bo nie sztuką jest wydać furę kasy na sukienkę, sztuka jest kupić tanio i zeby była jeszcze piękniejsza i wygodniejsza od tej drogiej Ja widziałam wiele sukienek w cenie ponad 3000 i nie było w nich nic zachwycającego. Jedna to wprost była jakaś kpina. Za duża, zwykłą na ramiaczkach, mega pogrubiała na dodatek dziewczyna założyła majty co jej się cudnie w pup wcinały i odbijały na sukience już nie mówię o fakcie że na poprawiny przyszła w zwykłej bluzce a jej już mąż w bluzie od dresu moja mama wyglądała 100 razy lepiej od niej a była tylko gościem
|
|
|
|
#2669 |
|
Rozeznanie
|
Nie mogę się z Tobą zgodzic - niestety jest tak że za jakośc się płaci. Nie twierdzę że nie ma sukienek w których przepłaca się za markę czy nazwisko projektanta ale jednak jest tak że zazwyczaj tańsze sukienki to gorsze materiały i mniej staranne wykonanie. Oczywiście w wielu przypadkach wybór jest podyktowany budżetem ale według mnie nie jest prawdą że nie warto wydac trochę więcej jeśli można sobie na to pozwolic
|
|
#2670 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

flejksy

co do tej solówki na saksie to fajna sprawa- widziałam na płycie. Mają u mnie jednego plusa, a nawet dwa

już nie mówię o fakcie że na poprawiny przyszła w zwykłej bluzce a jej już mąż w bluzie od dresu
moja mama wyglądała 100 razy lepiej od niej a była tylko gościem
już mnie mama sama namawiała