![]() |
#1321 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Smackersy - zbiorczy :)
Oj tak. Poczta polska jest straszna. Ja od miesiaca czekam na paczke z zagranicy. Jednej mi nie dostarczyli, jakis rok temu. Teraz czekam i czekam... i nic. Chyba do nich zadzwonie...
Ostatnio dostarczyli mi paczke z zagranicy niekompletna. Byla otwarta i zaklejona tasma poczty polskiej ![]() ![]() Co do smackersow... Opisze wszystkie pozniej ![]() Na ten moment, 'na szybkiego' moge napisac: Lip Lites o smaku Cappuccino: Cudownie wyglada na ustach. Za taki efekt, moglabym zaplacic nawet 3-4 razy wiecej. Ale przez ten smak, ciagle go zlizuje ![]() ![]() Smackers snap gloss Sugar Sprinkle - na ustach wyglada srednio, smak ma cudownie cukierkowy. Na pewno kiedys do niego wroce ![]() Smackers snap gloss Vanilla Whip - slodki, aczkolwiek bardziej czuc od niego 'chemia' niz od Sugar Sprinkle. Lotta Luv Sugar Daddy (Caramel) - absolutnie NIE polecam. Sama chemia. Okropnie zapach. W smaku tez straszny. czerwony M&M's - czytalam wiele zlego o serii 'M&Ms'. Ale przypadl mi do gustu. Ma bardzo, bardzo mocny, czekoladowy zapach. Jest dosc 'miekki' a wlasnie to lubie w balsamach. Skittles Banana Berry - swietny! Przez niego mam ochote 'sprobowac' wszystkie inne smaki z serii 'Skittles' ![]() Reszte opisze pozniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() "-Nie moge wysłać tej depeszy. Nie ma takiego miasta Londyn. jest Lądek. Lądek Zdrój. - Londyn, miasto w Anglii. - To co mi pan nic nie mówi.. - No mówię pani właśnie... - Przecież ja teraz muszę pójść i poszukać, zobaczyć gdzie to jest cholera jasna..." ehh od razu mi się lepiej zrobiło ![]() Cytat:
Jaki masz LipLites? w sztyfcie czy w pędzelku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
Zakorzenienie
|
nono ja nie rozumiem jak ludzie pracujacy w miejscach publicznych moga sie tak zachowywac, a na mysli mam czesc urzedow, sklepy itp. zero szacunku do pracy.. ani predyspozycji ku niej.
Shine ja wlasnie etz mecze mojego bannana berry i sobie tak mysle, ze musze sprawdzic jakie sa jeszcze smaki z tej serii by je wyprobowac, bo ten jest taki slodziutki smaczniutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
Wtajemniczenie
|
Napisalam to o Lip Lites w pedzelku
![]() Dalsza czesc: Lip Lites Vanilla swirl (rowniez w pedzelku) - nie wyglada tak slicznie na ustach jak Cappuccino, ale rowniez polecam. Dodam, ze sa one dosc geste ![]() Na tym przygoda z pedzelkami sie konczy. Balsamy do ust: Lip Lites Vanilla - sliczny zapach, dobry smak. Lip Lites Strawberry gelato - smak/zapach intensywniejszy niz w 'Vanilla'. Bardzo slodki. Jeden z moich favourites ![]() Lotta Luv Hostess Cup Cakes chocolate cake with creamy filling - sztyft jest dosc twardy. Ma mily zapach, co do smaku rowniez nic zlego nie moge mu narzucic. Tootsie Roll chocolate - to sprobowaniu 'Sugar Daddy' balam sie otworzyc ten balsam z tej serii, ale zostalam milo zaskoczona. Nie jest idealny, ale z czystym sumieniem moge go polecic ![]() Ach nie mam juz sily ich opisywac ![]() Jeszcze nie otworzylam Reese's peanut butter. Zabiore sie za niego kiedy indziej. Co do poczty polskiej - ja naprawde nie wiem co sie dzieje. Mam nadzieje, ze paczka do mnie dojdzie. Dzwonilam juz do nich, powiedzieli ze jej nie maja. A kolega w swoim panstwie jak sprawdzil, powiedzieli ze paczka jest juz na terenie polski. Ostatnio jak zabrali czesc zawartosci myslalam ze sie zalamie ![]() A wszystko co wzieli to zagraniczne slodycze. Do tego byl wielki pluszowy misiek. przecieli go w kilku miejscach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, czy dostawałyście oddzielnego maila, że paczka została już wysłana?
![]() |
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Raczkowanie
|
hmm..coraz bardziej nie mogę się doczekać jak sama się przekonam
![]()
![]() |
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A na marginesie kolejne pytanko: Czy na Waszych kontach na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ zmieniał się status zamówienia na np. wysłane ? Pozdrawiam w swej niecierpliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Przyczajenie
|
To zazdroszcze. Ja pisałam maila do cupcake 19.01 i odpisano mi, że wysyłka będzie 20. Ale narazie status mi się nie zmienił.
Ćwiczę cierpliwość jakiś pozytyw jest ![]() -------------------------------- Właśnie zmnieniło się na zrealizowane ![]() ![]() Edytowane przez Marijka Czas edycji: 2009-01-21 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1332 |
Moderator
|
Dziewczyny róbcie foty swoich Smackersowych zbiorków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
Witam, właśnie założyłam konto na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Przymierzam się do pierwszego zakupu. Co polecacie? Najlepiej z promocji
![]() I jakie są ceny przesyłek? Pozdrawiam!
![]() |
#1334 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj zrobiłam bardzo zły krok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1336 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nienna Czas edycji: 2009-01-21 o 17:39 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
A v jakiej cenie mniej więcej orientacyjnie są Smackersy v Smyku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Raczkowanie
|
U mnie też wczoraj zmieniło się na zrealizowane
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1340 |
Zadomowienie
|
ja wczoraj kupiłam pomadkę smackers za 5 zł w super pharmie o smaku coca coli waniliowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Zakorzenienie
|
Założyłam sobie konto na cupcake i teraz nie moge się zdecydować co zamówić
![]() Dziewczyny ile kosztuje przesyłka ?
![]() |
#1342 |
Konto usunięte
|
Cennik jest w zakładce 'dostawy i płatność'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Zakorzenienie
|
No i dopadło i mnie. Przed jakąś godziną "w nagrode za poprawienie psychologii" zamówiłam 10 balsamów ze strony cupcake
![]() Z wielkim bólem tylko tyle, nie mam więcej kasy, zresztą na więcej nie zasługuje ![]() Pozatym oczywiście nie mogłam się zdecydować... Wybrałam: Lip Smackers - Sparkling pomegranate Reese's - Chocolate Peanut Butter Lip Smacker - Classic Dr Pepper Cupcakes - ciasteczko z kremem Bonne Bell Lip Lites - Wanilia Lip Smacker - MANGO Lotta Luv Twisties - pyszna wiśnia na sznurku Lip Smackers - Cool Raspberry Ice Junior mints - miętowe cukierki w czekoladzie Bonne Bell Lip Lites - Berry Smothie Po zaliczonej sesji zamówie jeszcze sobie kilka ![]()
![]() |
![]() |
#1344 |
Zadomowienie
|
Dopisuję się do wątku
![]() Na razie wypróbowałam na ustach tylko dwa pierwsze. Posiadam: Smackersy: - Strawberry Ice Cream - pachnie soczystą truskawką - czerwony M&M - faktycznie dość mocno pachnie, ale mi akurat odpowiada - Skittles Banana Berry - ja tam czuję tylko banana, ale za to pachnie bardzo realistycznie - Cotton Candy - strasznie słodki, mało ma wspólnego z watą cukrową, ale niezły - Cookie Dough - oddałam mamie, pachniał jakoś tak kwaśno - Pink Cocoa (Ice Creamies) - niby kakao, ale jakieś takie łagodne - Vanilla (Ice Creamies) - ładna wanilia, w odróżnieniu od innych balsamów ten ma błyszczące drobinki - Supa-Dupa Bubble Gum - faktycznie jak guma do żucia, ale dość chemiczny Lotta Luv (jeszcze nie otwierane lub nie dotarły): Strawberry Sundae Banana Split Chocolate Milkshake Chocolate Mousse Cheesecake Reese's Chocolate Peanut Butter Tequila Sunrise Junior Mints Na niektóre czekam jeszcze (lecą do mnie z Cupcake). Generalnie pielęgnują nieźle, pachną zwykle bardzo kusząco, więc chyba szybko się z nimi nie rozstanę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idealny przerywnik w nauce. swietna nazwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no idealny przerywnik hahahaha. to ja wracam do niemieckiego ![]() ps. a tymczasem mojej paczki nadal nie ma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
nawet sprawdzilam, moj bubble gum nie jest super dupcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To ten - http://cupcake.istore.pl/pl,product,...,do,zucia.html Edytowane przez dominikaha Czas edycji: 2009-01-21 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() buhuuuuuuu genialne, lele poprawiłaś mój strasznie zepsuty obszernym zadaniem domowym humor!!!!!! Wyobrażacie to sobie? Zadania domowe na czwartym roku???M.A.S.A.K.R.A. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
heheh wyobrazam to sobie, im dluzej patrze w moje notatki tym bardziej nie wiem czego mozna sie po studiach spodziewac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.