|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
czyli mówicie że warto przelecieć działy dziecięce w marketach?
trzeba się wybrać i pogrzebać
|
|
|
|
#1622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hi hi - grubasek. No i ta nazwa BEXA super
|
|
|
|
|
#1623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() MOja nie pekla mimo ze obwd brzusia mialam od 75 przed do 118cm po wygladala lugo brzydko ale wrocila do normy prawie MOzna a czemu nie ??? Ja jjem prawie co drugi dzien i nic mi nie jest a w skladzie nie ma jakichs dziwnych szkodzacych srodkow Laseczki ja juz nie moge moja mala budzi mnie o 5 kopakami jak pilkarz normalnie DZis takie disco zrobila ze pewnie znow sie przekrecila My dzis caly dzien w domku bo troche mam dosc biegania codziennie , dojsc po poludniu do siebie nie moge a i dla malego co za duzo to nie zdrowo
|
|||
|
|
|
#1625 |
|
Raczkowanie
|
a ja wczoraj poszłam na ciuchy i troszkę kupiłam dla dzidziusia. Koszulka H&M z metką (nowa) - 2 zł, Spodenki new born- rozm.56-3 zł, bluzeczka Hema- rozm62-3zł, spodenki z dzinsu H&M -rozm56- 3 zł, body Hema-rozm56-3zł, body z długim rekawem hennes-roz 56-3zł,body baby club-rozm62-3zł, spodenki just born-rozm56-2zł, no i jeszcze bluza"pilotka z naszywkami" just born-rozm 62-5zł. śliczne te rzeczy a kieszeń nawet nie zauważyła że coś ubyło
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
I macie jeszcze moją Bulbinkę którą kocham
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Goo 100 ale normalnie okazja jak sie patrzy te ciuszki taniocha jak nic
a psina po prostu boooska
|
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam równiez wszystkie nowe mamusie na wątku i gratuluję mamom, które poznały juz płeć swoich pociech
|
|
|
#1630 |
|
Raczkowanie
|
A tu Bulpet kiedy był mały i także nieszczupły
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Goo100 jak maly prosiaczek hihihi sorki ale tak mi sie skojarzyl
kaalinaa ja mysle ze to tylko od glebokosci naklucia zalezy i wielkosci bembenka czy peknie dziurka czy nie ale nawilzac warto
|
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
maugoszatka duży brzusio
śliczniutki![]() blondynko ja już mam nosek z pępuszka muszę zrobić zdjęcie może na leżąco? labo jakoś z bliska żeby było widać![]() malwa jeszcze Ci brzunio urośnie mi też już zaczął wyskakiwać w końcu![]() poiglot magducha witaj Mell mi też podobają się czarne wózki ale wszyscy mi odradzają no i już wypadł mi z głowy ![]() malutka gratuluję śliczne zdjęcie Mell ładny wózek tylko ciekawe jaka średnica kół. Ja nie lubię dużych ![]() Goo gratuluję takich zakupów ![]() mnie wczoraj głowa bolała i TŻ nie za dobrze się czuł więc położyliśmy się o 20.00 jak nigdy pogadaliśmy sobie i o 21.00 poszłam spać o 3.00 obudziłam się jak nowo narodzona i mogłam już wstawać hehe dziwne uczucie być wyspanym o 3.00
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dłużej bym nie wytrzymała posiedzieć ale to może dlatego, że muszę wstawać o 5
|
|
|
#1634 |
|
Wtajemniczenie
|
[quote=Kathi75;10597682]JA nie kupuje poscieli mam dwa kocyki jeden cienki drugi grubszy a przeciez zaraz lato przed nami a na zime to juz nasze szkraby kombinezony beda miec
![]() A własnie ja tez tak myslałam i chyba nie potrzebny
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() JA w pracy ... I stwierdziłam, żę muszę więcej odpoczywać w domu po pracy... Bo ja jeszcze, a to zakupy, to obiad, to pranie.... i tak codzień. Mąż chocby chciał mnie wyręczyć to ja uparta jestem. No i wstaję o 6, a chodzę spać późno.... Od dziś się w domku lenię.... Jutro idę sobie zrobić krew i mocz... takie podstawowe, zobaczymy co mi wyjdzie. Mexx i Kathi - ja tez nie kupuję pościeli do wóżka (no chyba że dostanę). Myślę że kocyk wystarczy. Taki cieńki mam, muszę tylko taki grubszy kupić. *kaalinaa* ja tez tak powinnam chodzić spać, ale zawsze mi schodzi do 23 conajmniej... Goo100 - ale kochany.... Taki albatrosek ![]() A gdzie ty tak tanio ciuszki kupiłaś? |
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Laski pytanie intymne
CZy ktoras jak sie podciera po siku ma moze na papierku taka jasny galaretke??? Kurcze od dwoch dni tak mam i nie wiem co z tym fantem zrobic bo wczesniej mi sie to nie przydarzylo i nic nie moge na necie znalezc a nie chce panikowac Zreszta na wkladce czesto tez mi sie to zdarza
Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-01-22 o 09:00 |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja coraz częściej próbuje znaleźć wózek w różowym kolorze i czy tani czy drogi, nie ma
![]() Jak już jest różowy to jakiś taki nie bardzo ten róż albo materiał taki jak "drogowcy" mają ![]() a chciałabym albo tę bartatinę albo roana takiego jakiegoś łądnego w a'la różu ![]() Ja rodzę w marcu (czyli prędzej niby i zimniej) ale pościeli do wózka też nie zamierzam kupować! Mam kocyki, a'la śpiworki i nawet uwaga! becik!!! Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2009-01-22 o 09:02 |
|
|
|
#1638 | |
|
Zadomowienie
|
Magduchaha Witaj
Poiglot Piekny masz brzuszek, rosnie jak na drozdzach Pakusia Moj Tz jak zmienil wydzial w pracy to nawet juz mu sie nie chce wychodzi na piwko z kolegami Teraz co sobote razem gdzies wychodzimy i spotykamy sie ze znajomymi, sie smiejemy to to taki sobotni rytual. Znajomi sie smieja, ze nam sie skonczy jak sie Maly urodzi, a my na to ze skadze, bedzie z niego "Maly podroznik"![]() Goo100 No a wszyscy, ze Pampersy najlepsze To chyba trzeba sprawdzic na dupci dziecka co dla niego najlepsze. Widze, ze z Ciebie tez lumpiara Ja uwielbiam lazic po ciuchlandach, nie tylko po rzeczy dla siebie. Moj Tz mial do tego sceptyczne podejscie, ale jak mu przynioslam raz, drugi cos fajnego, to teraz sie mnie pyta jak wracam czy mam cos dla niego Teraz znowu chodze i dla malego cos wyszukujeCytat:
![]() :m dleje:Mell_xx ja tez czuje tylko po pepkiem i jak sie pytalam we wtorek o to mojego gina to powiedzial, ze to ok A wozek my kupujemy wlasnie czarny(z dodatkami szarego), nasi znajomi maja tez taki kolor tylko innej firmy i sa zadowoleni, a dzidzius im sie urodzil w czerwcu Pytalam Was o kosmetyki dla Maluszka, dzieki za odp. Tez wlasnie troszke poczytalam i pytalam moja kumpele, ktora nie dawno urodzila, ze podobno Johnsons nie bardzo dla noworodkow. |
|
|
|
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Superzabula, ja rzadko chodzę po ciuchlandach bo szukać nie umiem ale moja mama jest fanatyczką
Odkąd w ciąży jestem naprzynosiła już furę rzeczy dla Juniora. Wszystko śliczne i za grosze |
|
|
|
#1641 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie przyznaje, lupmiara ze mnie, ze hoho
Do tego doszlo, ze teraz jak jedziemy na zakupy to mi sie reka trzesie jak mam wydac na ciuch ponad 100zl Moj tz mnie zmusza hihihi
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może uda mi się wyłapać jakieś perełki, ale znając moje szczęście to pewnie nie - jednak spróbowac warto. Tylko ta pogoda, chlapa i coś u mnie siapi z nieba, ale tak się podjarałam, że mogę coś fajnego za grosze wynależć, że nic mie ni straszne ![]() A pisek jest po prostu cudowny!! Sami takiego będziemy mieć jak tylko wreszcie przeniesiemy sie kiedys do swojego mieszkanka (no, ma nadzieję, że uda się w ciagu najbliższych kilku-kilkunasty miesięcy). To zdjęcie jak była mała pobija wszystko, słodka To jest po prostu piesek naszych marzeń
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Przeszukałam pół tamtego wątku aby znaleźć opwieść DZIEWICY W CIĄŻY ale mi się nie udało
, nie widzę ![]() ale znalazłam to ![]() i wyłam jak bóberek czytając https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_ci...ul,5847,0.html |
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
![]() Jak się czujecie? Kathi dziękuje za uaktualnienie mojego wpisu w Fasolowej Liście ![]() Gabriella chcesz cały różowy wózek? Różowo-szare maiła firma ABC Design , ładne kolorki ![]() Sama zastanawiałam sie nad poscielą do wózka , ale w końcu doszłam do wniosku . zreszta po tym co niektóre z was napisały/ , ze nie ma sensu jej kupować. Kocyk powinien wystarczyć, a poza tym mogę sama taką uszyć Mam kocyko -śpiworek , kocyki i gruby duzy koc, a w cieplejsze dni nawet sama flanelowa pieluszka wystaczy.Zastanawiam się nad pościelą do łóżeczka... Jeśli mam śpiwiorek , to czy jest sens kupować na pierwsze m-ce pościel , tzn. wkład do pościeli ? Jka myslicie? |
|
|
|
#1645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pokaz, pokaż tak lubimy ogladac ciuszki!
|
|
|
#1646 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie mamusie
![]() W tym wątku niektóre mamy też doradzają, żeby kupić gondolkę tanią osobno a później porządną spacerówkę, bo w gondoli wozi się krótko, a spacerówka służy tak do 3 roku życia. Co o tym myślicie? Może to dobry pomysł. Kurcze, muszę się też do ciucholandu wybrać, dla siebie kupować nie mam oporów, ale dla malca boję się , że czymś się zarazi, wiem, że przecież się porządnie pierze i prasuje te ciuszki, ale jednak trochę się boję. Rzeczywiście czasami można super rzeczy trafić, zanim jeszcze zasz łam w ciążę czasem mi się coś w ciucholandzie rzuciło w oczy z dziecięcych rzeczy, śliczne są i dobrej jakości, nie to co polska bawełna, niektóre rzeczy po jednym praniu nadają się na śmietnik, jak moje spodnie dresowe firmy Lental, które ostatnio kupiłam, po praniu zrobiła się z nich szmata., |
|
|
|
#1647 |
|
Zadomowienie
|
malutka
gratuluje kathi hmmmm nie wiem co to może być jestem już 3 raz w ciaży ale tak nie miałam a może to ten czop śluzowy nie ja to panikara jestem naprawdę nie wiem co to może być ![]() kiedyś pisałam że brzuszek mi się zapadł pod pępkiem i kathi miała racje dzidzius zmienił dzis pozycję i wszystko wróciło do normy to ładnie musiał szaleć ale mocno spałam nie czułam nic już lepiej się czuje i przyzwyczajam się że TŻ-a nie ma jestem spokojna i brzuszek mi nie twardnieje ![]() a wiecie od początku ciąży strasznie szybko rosły mi włosy na nogach a w tym miesiacu jest ich mało i mam nawet gołe łatki ![]() wklejam zdjecie mojego dużego brzusia niezbyt ładne ale co tam
|
|
#1648 |
|
Zadomowienie
|
Gabi czytajac ta opowiesc poprostu, az mnie brzuch boli od smiechu
![]() :rot fl: Niezle |
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

hi hi - grubasek. No i ta nazwa BEXA
Ja tez mam dziurę po kolczyku, bo wyjęłam od razu, gdy okazało się, że jestem w ciąży, ale miałam nadzieję, że potem brzuch wróci do normy a z nim i dziurka...
orientujecie sie moze.

śliczniutki
dłużej bym nie wytrzymała posiedzieć ale to może dlatego, że muszę wstawać o 5
Teraz co sobote razem gdzies wychodzimy i spotykamy sie ze znajomymi, sie smiejemy to to taki sobotni rytual. Znajomi sie smieja, ze nam sie skonczy jak sie Maly urodzi, a my na to ze skadze, bedzie z niego "Maly podroznik"
To chyba trzeba sprawdzic na dupci dziecka co dla niego najlepsze. Widze, ze z Ciebie tez lumpiara