![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
czyli mówicie że warto przelecieć działy dziecięce w marketach?
trzeba się wybrać i pogrzebać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() MOja nie pekla mimo ze obwd brzusia mialam od 75 przed do 118cm po ![]() ![]() MOzna a czemu nie ??? Ja jjem prawie co drugi dzien i nic mi nie jest a w skladzie nie ma jakichs dziwnych szkodzacych srodkow ![]() Laseczki ja juz nie moge moja mala budzi mnie o 5 kopakami jak pilkarz normalnie ![]() ![]() My dzis caly dzien w domku bo troche mam dosc biegania codziennie , dojsc po poludniu do siebie nie moge a i dla malego co za duzo to nie zdrowo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1625 |
Raczkowanie
|
a ja wczoraj poszłam na ciuchy i troszkę kupiłam dla dzidziusia. Koszulka H&M z metką (nowa) - 2 zł, Spodenki new born- rozm.56-3 zł, bluzeczka Hema- rozm62-3zł, spodenki z dzinsu H&M -rozm56- 3 zł, body Hema-rozm56-3zł, body z długim rekawem hennes-roz 56-3zł,body baby club-rozm62-3zł, spodenki just born-rozm56-2zł, no i jeszcze bluza"pilotka z naszywkami" just born-rozm 62-5zł. śliczne te rzeczy a kieszeń nawet nie zauważyła że coś ubyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1626 |
Raczkowanie
|
I macie jeszcze moją Bulbinkę którą kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Zakorzenienie
|
Goo 100 ale normalnie okazja jak sie patrzy te ciuszki taniocha jak nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam równiez wszystkie nowe mamusie na wątku i gratuluję mamom, które poznały juz płeć swoich pociech ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Raczkowanie
|
A tu Bulpet kiedy był mały i także nieszczupły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Goo100 jak maly prosiaczek hihihi sorki ale tak mi sie skojarzyl
kaalinaa ja mysle ze to tylko od glebokosci naklucia zalezy i wielkosci bembenka czy peknie dziurka czy nie ale nawilzac warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Wtajemniczenie
|
maugoszatka duży brzusio
![]() ![]() blondynko ja już mam nosek z pępuszka ![]() ![]() malwa jeszcze Ci brzunio urośnie mi też już zaczął wyskakiwać ![]() ![]() poiglot ![]() magducha witaj ![]() Mell mi też podobają się czarne wózki ale wszyscy mi odradzają no i już wypadł mi z głowy ![]() malutka gratuluję ![]() ![]() śliczne zdjęcie ![]() Mell ładny wózek tylko ciekawe jaka średnica kół. Ja nie lubię dużych ![]() Goo gratuluję takich zakupów ![]() ![]() mnie wczoraj głowa bolała i TŻ nie za dobrze się czuł więc położyliśmy się o 20.00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Wtajemniczenie
|
[quote=Kathi75;10597682]JA nie kupuje poscieli mam dwa kocyki jeden cienki drugi grubszy a przeciez zaraz lato przed nami a na zime to juz nasze szkraby kombinezony beda miec
![]() A własnie ja tez tak myslałam i chyba nie potrzebny
#1635 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() JA w pracy ![]() I stwierdziłam, żę muszę więcej odpoczywać w domu po pracy... Bo ja jeszcze, a to zakupy, to obiad, to pranie.... i tak codzień. Mąż chocby chciał mnie wyręczyć to ja uparta jestem. No i wstaję o 6, a chodzę spać późno.... Od dziś się w domku lenię.... Jutro idę sobie zrobić krew i mocz... takie podstawowe, zobaczymy co mi wyjdzie. Mexx i Kathi - ja tez nie kupuję pościeli do wóżka (no chyba że dostanę). Myślę że kocyk wystarczy. Taki cieńki mam, muszę tylko taki grubszy kupić. *kaalinaa* ja tez tak powinnam chodzić spać, ale zawsze mi schodzi do 23 conajmniej... Goo100 - ale kochany.... Taki albatrosek ![]() A gdzie ty tak tanio ciuszki kupiłaś? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
Laski pytanie intymne
CZy ktoras jak sie podciera po siku ma moze na papierku taka jasny galaretke??? Kurcze od dwoch dni tak mam i nie wiem co z tym fantem zrobic bo wczesniej mi sie to nie przydarzylo i nic nie moge na necie znalezc a nie chce panikowac ![]() Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-01-22 o 08:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja coraz częściej próbuje znaleźć wózek w różowym kolorze i czy tani czy drogi, nie ma
![]() Jak już jest różowy to jakiś taki nie bardzo ten róż albo materiał taki jak "drogowcy" mają ![]() a chciałabym albo tę bartatinę albo roana takiego jakiegoś łądnego w a'la różu ![]() Ja rodzę w marcu (czyli prędzej niby i zimniej) ale pościeli do wózka też nie zamierzam kupować! Mam kocyki, a'la śpiworki i nawet uwaga! becik!!! Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2009-01-22 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zadomowienie
|
Magduchaha Witaj
![]() Poiglot Piekny masz brzuszek, rosnie jak na drozdzach ![]() ![]() ![]() ![]() Pakusia Moj Tz jak zmienil wydzial w pracy to nawet juz mu sie nie chce wychodzi na piwko z kolegami ![]() ![]() Goo100 No a wszyscy, ze Pampersy najlepsze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mell_xx ja tez czuje tylko po pepkiem i jak sie pytalam we wtorek o to mojego gina to powiedzial, ze to ok ![]() A wozek my kupujemy wlasnie czarny(z dodatkami szarego), nasi znajomi maja tez taki kolor tylko innej firmy i sa zadowoleni, a dzidzius im sie urodzil w czerwcu ![]() Pytalam Was o kosmetyki dla Maluszka, dzieki za odp. Tez wlasnie troszke poczytalam i pytalam moja kumpele, ktora nie dawno urodzila, ze podobno Johnsons nie bardzo dla noworodkow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
Superzabula, ja rzadko chodzę po ciuchlandach bo szukać nie umiem ale moja mama jest fanatyczką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zadomowienie
|
Ja sie przyznaje, lupmiara ze mnie, ze hoho
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A pisek jest po prostu cudowny!! Sami takiego będziemy mieć jak tylko wreszcie przeniesiemy sie kiedys do swojego mieszkanka (no, ma nadzieję, że uda się w ciagu najbliższych kilku-kilkunasty miesięcy). To zdjęcie jak była mała pobija wszystko, słodka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Przeszukałam pół tamtego wątku aby znaleźć opwieść DZIEWICY W CIĄŻY ale mi się nie udało
![]() ![]() ale znalazłam to ![]() i wyłam jak bóberek czytając ![]() https://mamotoja.pl/ciaza_i_porod_ci...ul,5847,0.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
Cześć Mamusie
![]() Jak się czujecie? Kathi dziękuje za uaktualnienie mojego wpisu w Fasolowej Liście ![]() Gabriella chcesz cały różowy wózek? Różowo-szare maiła firma ABC Design , ładne kolorki ![]() Sama zastanawiałam sie nad poscielą do wózka , ale w końcu doszłam do wniosku . zreszta po tym co niektóre z was napisały/ , ze nie ma sensu jej kupować. Kocyk powinien wystarczyć, a poza tym mogę sama taką uszyć ![]() Zastanawiam się nad pościelą do łóżeczka... Jeśli mam śpiwiorek , to czy jest sens kupować na pierwsze m-ce pościel , tzn. wkład do pościeli ? Jka myslicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pokaz, pokaż tak lubimy ogladac ciuszki! ![]()
![]() |
#1646 |
Rozeznanie
|
Witajcie mamusie
![]() ![]() ![]() W tym wątku niektóre mamy też doradzają, żeby kupić gondolkę tanią osobno a później porządną spacerówkę, bo w gondoli wozi się krótko, a spacerówka służy tak do 3 roku życia. Co o tym myślicie? Może to dobry pomysł. Kurcze, muszę się też do ciucholandu wybrać, dla siebie kupować nie mam oporów, ale dla malca boję się , że czymś się zarazi, wiem, że przecież się porządnie pierze i prasuje te ciuszki, ale jednak trochę się boję. Rzeczywiście czasami można super rzeczy trafić, zanim jeszcze zasz łam w ciążę czasem mi się coś w ciucholandzie rzuciło w oczy z dziecięcych rzeczy, śliczne są i dobrej jakości, nie to co polska bawełna, niektóre rzeczy po jednym praniu nadają się na śmietnik, jak moje spodnie dresowe firmy Lental, które ostatnio kupiłam, po praniu zrobiła się z nich szmata., |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Zadomowienie
|
malutka
gratuluje ![]() kathi hmmmm nie wiem co to może być jestem już 3 raz w ciaży ale tak nie miałam a może to ten czop śluzowy ![]() ![]() kiedyś pisałam że brzuszek mi się zapadł pod pępkiem i kathi miała racje dzidzius zmienił dzis pozycję i wszystko wróciło do normy ![]() już lepiej się czuje i przyzwyczajam się że TŻ-a nie ma ![]() ![]() ![]() a wiecie od początku ciąży strasznie szybko rosły mi włosy na nogach ![]() ![]() ![]() wklejam zdjecie mojego dużego brzusia niezbyt ładne ale co tam ![]()
#1648 |
Zadomowienie
|
Gabi czytajac ta opowiesc poprostu, az mnie brzuch boli od smiechu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.