Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 21:36   #4111
Andromedaa
Rozeznanie

Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.

Cytat:
Napisane przez Daisy89 Pokaż wiadomość
Mozna Pietrzykowski

ohh, dzięki za pozwolenie...

... moje serce jest pełne Ciebie
jak zboża pełne są spichrza w czas zbioru...

Andromedaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:51   #4112
grzegorzskiba
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Andromedaa Pokaż wiadomość
czy można zapytać o którego kamerzystę chodzi?
Ja wprost nie odpowiem, bo będzie to antyreklama, taką jaką mi ten Pan cały czas funduje, a do jego poziomu nie zamierzam się zniżać. Wywnioskuj z innych postów albo niech ktoś inny odpowie.

grzegorzskiba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:51   #4113
Daisy89
Raczkowanie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)

albo se poszukaj w mojej odp....

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 21:54   #4114
Agulaa84
Raczkowanie

haha, nasze forum juz nie jest tak do konca anonimowe i nie jest do konca "naszym" miejscem do plotek i wymiany zdan, bo jak sie okazuje jestesmy pod obstrzalem osob o ktorych tu jest mowa. Niektorzy sie ujawniaja, a ciekawe ile osob jeszcze tylko obserwuje
Agulaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:00   #4115
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agulaa84 Pokaż wiadomość
haha, nasze forum juz nie jest tak do konca anonimowe i nie jest do konca "naszym" miejscem do plotek i wymiany zdan, bo jak sie okazuje jestesmy pod obstrzalem osob o ktorych tu jest mowa. Niektorzy sie ujawniaja, a ciekawe ile osob jeszcze tylko obserwuje

Widocznie Panowie maja na tyle czasu, zeby sie glupotami zajmowac :p

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Stary 2009-01-22, 22:11   #4116
katalinka17
Zadomowienie

Hm według mnie poprostu wątek to jest źródło wiedzy to opinii klientów byłych albo potencjalnych.
Nie dziwię się, że niektórzybronią swego interesu, tym bardziej jeśli było tak, że ktoś podbiera sobie klientów, albo puszcza złośliwe opinie na temat konkurencji.

Przeglądałam sobie sale ostrowieckie, podoba mi się ta Novum, jasna, elegancka, może za dużo tych świecących obrusików.
Novum mnie troszke rozczarowało, myślałam,że wnętrze jest jasne, nie wiem sama czemu. Eleganckie pokoje z czerwoną cegłą.

Przeglądałam też ludzi od video, jestem rozczarowana troszkę tym panem z media-vision. Po obejrzeniu filmiku przykładowego mam tylko nadzieje, że to jakiś starszy z filmików, troszkę za dużo jakichś dziwnych wstawek. Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, chciałam tylko wyrazić swoją opinię.

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:14   #4117
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość

Przeglądałam też ludzi od video, jestem rozczarowana troszkę tym panem z media-vision. Po obejrzeniu filmiku przykładowego mam tylko nadzieje, że to jakiś starszy z filmików, troszkę za dużo jakichś dziwnych wstawek. Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, chciałam tylko wyrazić swoją opinię.

Powiem tak - kiedys Pan Gorczynski to byl ktos w swoim fachu, ale teraz... spocząl na laurach i liczy tylko na "sztuke" aby odwalic klienta i brac kase

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-22, 22:17   #4118
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
Powiem tak - kiedys Pan Gorczynski to byl ktos w swoim fachu, ale teraz... spocząl na laurach i liczy tylko na "sztuke" aby odwalic klienta i brac kase

Daysy ale co ma piernik do wiatraka, oceniam obiektywnie, nie ma co się obruszać, według mnie troszke sztuczne były niektóre wstawki i to wszystko.
Na pewno każda z nas wybrała kogoś najlepszego według siebie.

SYN
Stary 2009-01-22, 22:31   #4119
Daisy89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Daysy ale co ma piernik do wiatraka, oceniam obiektywnie, nie ma co się obruszać, według mnie troszke sztuczne były niektóre wstawki i to wszystko.
Na pewno każda z nas wybrała kogoś najlepszego według siebie.

no sory ale wg mnie ma ogromne bo nie wiem czy chcesz zeby akurat Twoja plyta byla zrobiona ot tak sobie, czy tak jak chcesz... zreszta to jest moje zdanie ja nie napisalam nigdzie ze masz go nie brac tylko wyrazilam swoja opinie bo przeciez o to chodzi na tym forum. No chyba ze sie myle to mnie oswiec

Stary 2009-01-22, 22:40   #4120
katalinka17
Zadomowienie

Cytat:
no sory ale wg mnie ma ogromne bo nie wiem czy chcesz zeby akurat Twoja plyta byla zrobiona ot tak sobie, czy tak jak chcesz... zreszta to jest moje zdanie ja nie napisalam nigdzie ze masz go nie brac tylko wyrazilam swoja opinie bo przeciez o to chodzi na tym forum. No chyba ze sie myle to mnie oswiec

Pisałam tylko i wyłącznie o media-vision. I w tym momencie nie porównuję do nikogo, tylko oceniam co zobaczyłam. Bardzo fajnie, że na ich stronce można obejrzeć przykładowy filmik, to fakt.

Nie rozumiem po co odrazu wypowiedzi na temat Górczyńskiego.

Acha, na tym forum przede wszystkim wyraża się swoje zdanie, ja tak zrobiłam. Czyż nie wolno mieć własnego zdania? To tyle w tym temacie.

SYN
Stary 2009-01-22, 22:43   #4121
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Mnie nieodmiennie śmieszy to, że bardzo często dochodzi tu do udowadniania, że "moja racja jest mojsza". Nie ma piękna obiektywnego - każdemu podoba się co innego i nie ma co udowadniać, że to, co ja wybrałam jest najlepsiejsze na świecie.
To co piszemy jest jeno wyrażeniem naszego subiektywnego gustu, a nie atakowaniem osoboy, która akurat się zdecydowała na usługi danego usługodawcy.

A co zdjęć pana Grzegorza Skiby - może i jestem nieobiektywna, bo jestem klientką i moje zdjęcia ze ślubu są dla mnie naj, naj - ale ja byłam bardzo zadowolona(a to, że pan Skiba akurat jest amatorem absolutnie mnie nie obchodzi - mój plener robił brat cioteczny, który jest 100% amatorem a zdjęcia są fajne, przynajmniej nie jakieś oklepane). I to nie tylko z samych zdjęć, ale i z ogółu współpracy.
Pozdrawiam tak na marginesie!

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:45   #4122
kinga1701
Zakorzenienie

Właśnie przeglądałam ulotki jakie dstałam na targach ślubnych co były w Kielcach i postanowiłam napisać pare namiarów może przydadzą się do listy:
Zespół Muzyczny Orion 505051181, (041)3031521
Zespół Muzyczny Coma 607660860,692430535
Wojażer Robert Wójcik 696197019, (o41)3919428
Fryzierstwo Agnieszka Machul 506855105,(041)345-24-06 ul.Grunwaldzka 26
Kwiaciarnia Nemezja www.kwiaciarniakielce.rep ublika.pl 510228484
Kwiaciarnia Urszula www.kwiaciarniaurszula.pl 602658935
Jaguarem do ślubu www.weselee.pl 791577679
Limuzyny do ślubu www.limuzyny-kielce.pl
Studio-Foto PSTRYK" 601155408 Daleszyce
Studio Fotograficzne OTO-FOTO www.oto-foto.com 784044041
Dekoracje www.fajnedekoracje.pl 505215860
Centrum Usług Dekoracji Okolicznościowych Impresariat www.finezja.sse.pl 604116744
Dekoracja www.dekorujznami.pl 506476711
www.fajnewesele.pl
www.najlepszewesele.pl
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:49   #4123
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Dopiszę jutro, bo dziś już mi cyferki skaczą przed oczami. Dzięki wszystkim za pomoc w tworzeniu listy .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 22:52   #4124
katalinka17
Zadomowienie

Ostrowczanko, widziałam twoje foty na stronce (tak mi się wydaje,że to ty).Bomba!

SYN
Stary 2009-01-22, 23:09   #4125
7sambra11
Raczkowanie

Cytat:
Tak wlasnie takiego samego komentarza chcialam udzielic, bo jesli osoby wykonujace uslugi sie bronia badz wypowiadaja, to trudno jest ocenic gdzie lezy granica miedzy udzielaniem informacji a autoreklama, ktora jest zakazana na tym forum...
7sambra11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 23:17   #4126
azakowana
Zakorzenienie

Ktoś pytał o zespół z osobą grającą na skrzypcach. W zespole, który grał u mnie na weselu Forte, jest skrzypaczka.
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 23:58   #4127
Ywanka
Zadomowienie

To prawda ze to jest forum by wyrazić swoje zdanie, poradzić, ostrzec itp. Ile nas tyle rożnych opinii. Wiec dziewczyny nie ma co naskakiwać na siebie!
Stary 2009-01-23, 00:57   #4128
ArS
BAN stały

GG do ArS

Cytat:
Napisane przez grzegorzskiba Pokaż wiadomość
Ja wprost nie odpowiem, bo będzie to antyreklama, taką jaką mi ten Pan cały czas funduje, a do jego poziomu nie zamierzam się zniżać. Wywnioskuj z innych postów albo niech ktoś inny odpowie.
Pozwole sie wtracic, ze nie tylko podobno Tobie Grzesiek tak ktos robi. Cos jest na rzeczy, bo istotnie slyszalem rozmaite dziwne historie w temacie tego i owego Pana. Wiec moze i nalezaloby przestrzec kogos przed czyms/kims itd. (jakie to wszystko zawoalowane tu) Chociaz dodam, ze ja znam sprawe ze slyszenia i osobiscie to jako nie mialem okazji zeby mnie cos taiego dotknelo..no ale tak slucham Grzeska i innych to sie dziwie wlasnie o co chodzi.

A co do foto.. nie bede reklamowal siebie bron boze bo nie chce nieporozumien z moderatorami , ale namiar na innych podobno moge dac. I tak z ciekawosci drogie Panie przejrzyjcie sobie prace topowych ludzi od wedding photo w kraju. Link do FFS : http://forumslubne.pl/top_20_fotografia_slubna

Edytowane przez ArS
Czas edycji: 2009-01-25 o 22:27
ArS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 02:22   #4129
kinga1701
Zakorzenienie

Znalazłam w internecie coś co pozwala wirtualnie zaplanować ślub i wesele. Taki organizer ślubny.

Może komuś się przyda
http://www.notatnik.wyjdzzamnie. pl/index.php
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 06:50   #4130
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Ale duzo napisalyscie.... jak dzis wroce z pracy bede nadrabiac i czytac. Ja codziennie biegam po sklepach i szukam tej jedynej sukni, kilka mam juz upatrzonych,ale zdecydowac sie naprawde trudno. A jak cos juz mi sie bardzo podoba to kosztuje od 5 tys w gore
My wczoraj poszlismy na pierwsze zajecia kursu tanca dla narzeczonych.... i chyba dobrze zrobilismy bo szlo nam naprawde zle..... az sie boje pomyslec co by bylo gdybysmy na ten kurs nie poszli Naprawde warto jezeli ktos nie czuje sie na silach.
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 07:15   #4131
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grzegorzskiba Pokaż wiadomość
Cóż ja mogę powiedzieć - wcale mnie nie dziwi zachowanie tego kamerzysty. Nie pierwszy raz w taki sposób zachował się w stosunku do mojej osoby. Niezbyt uczciwe zagrywa, czy to przez zazdrość czy ze strachu przed - nie wiem. W każdym bądź razie prawie identyczna sytuacja miała miejsce rok temu w jednym z liceów przed studniówką. Byłem umówiony już z klasą na zdjęcia, a pan kamerzysta przyszedł do nich i nagadał o mnie wielu złych rzeczy, polecił swojego kolegę p. Huberta, klasa zrezygnowała ze mnie i wzięła jego. Efekt był taki że ja i tak poszedłem do innej klasy, z która też prowadziłem negocjacje. Finał był taki, ze klasa ze zdjęć była bardzo zadowolona, a ta druga która ze mnie zrezygnowała, bardzo żałowała swojego wyboru. Ja słyszałem że wręcz płakali jak zobaczyli zdjęcia. W każdym bądź razie - wolę być amatorem, za którego mnie co niektórzy uważają, niż takim zawodowcem od którego miałbym się uczyć robienia czegokolwiek
Dla kogoś możesz być amatorem, dla mnie nie jesteś dlatego też zdecydowałam się na twoją ofertę A dla mnie amatorem może być np. Pan Hubert ale takich opinii nie mówię na głos, aby nie obrazić osób, które się na niego zdecydowały.

Cytat:
Napisane przez przeddzidzie Pokaż wiadomość
Wracając do odchudzania przed ślubem zapisałam się dzisiaj na aerobic
I po 10 minutach nadciągnełam mięsień... Pani trochę dziwnie prowadzi zajęcia. Najpierw ćwiczenia wysiłkowe a potem dopiero aerobic, który rozgrzewa mięśnie. Pewnie dlatego coś nadciągnęłam. Ale stwierdzam, że lepszy jakikolwiek ruch niż siedzenie przed TV
Mam nadzieję, że wytrwam, trzymajcie kciuki
Ja na aerobic zapiszę się w marcu, już po sesji. Uwielbiam to Ale pani u nas prowadzi najpierw aerobic a dopiero potem ćwiczenia.

Cytat:
Aż strach pomyśleć

Cytat:
Widocznie Panowie maja na tyle czasu, zeby sie glupotami zajmowac :p
Ja się poczułam tym komentarzem dotknięta, w takim razie ja też się głupotami zajmuję, siedząc na tym forum?

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2009-01-23 o 07:24 Powód: literówka
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 08:07   #4132
grzegorzskiba
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez 7sambra11 Pokaż wiadomość
Tak wlasnie takiego samego komentarza chcialam udzielic, bo jesli osoby wykonujace uslugi sie bronia badz wypowiadaja, to trudno jest ocenic gdzie lezy granica miedzy udzielaniem informacji a autoreklama, ktora jest zakazana na tym forum...
Jeśli chodzi o mnie, to mogę zapewnić że nie zależy mi na reklamie tutaj. Kto chce - trafi do mnie. Czy to z polecenia poprzednich klientów czy w inny sposób, o którym nie będę mówił, bo to będzie zakrawało o reklamę. Zwyczajnie wkurza mnie gdy ktoś za moimi plecami obrabia mi tyłek szkalując mnie i uniżając moim pracom. Tu chodzi o pewną uczciwość wśród ludzi z branży. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której miałbym komukolwiek powiedzieć: nie bierzcie tego fotografa, bo on jest słaby i ja zrobię lepsze zdjęcia. Czasami nawet przerzucam klientów, którzy do mnie dzwonią, do znajomych jeśli akurat mam zajęty termin, bo nie ubędzie mnie przez to.

grzegorzskiba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:12   #4133
oliwkach1985
Raczkowanie

a czy może mi pan wysłać cennik i namiary na PW?

Swoją drogą to ktoś kto robi takie przekręty( okłamując klientów i obgadując konkurencje) musi sam czuć się słaby i bać się że ktoś inny może mu odebrać klienta.

Co do welonu to jestem za tylko chciałabym taki delikatny i nie za długi
oliwkach1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-23, 09:28   #4134
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwkach1985 Pokaż wiadomość
Swoją drogą to ktoś kto robi takie przekręty( okłamując klientów i obgadując konkurencje) musi sam czuć się słaby i bać się że ktoś inny może mu odebrać klienta.
To samo pomyślałam. Chociaż niektórzy w ogóle nie wiedzą co to etyka zawodowa.
Stary 2009-01-23, 09:54   #4135
oliwkach1985
Raczkowanie

to po prostu głupia zazdrość!!

mehja i pytałaś o ten papier ozdobny?
Stary 2009-01-23, 10:14   #4136
mehja
Zakorzenienie

Oliwkach nie mam się kiedy wybrać najpóźniej w poniedziałek tam pójdę.
Stary 2009-01-23, 10:37   #4137
ArS
BAN stały

GG do ArS

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam. Chociaż niektórzy w ogóle nie wiedzą co to etyka zawodowa.
etyka zawodowa jest podstawa pozytywnej wspolpracy w kazdej branzy i swiadczy o klasie ludzi.. skoro Grzesiu Skiba moze dobrze sie czuc i wspolpracowac z Panem Partyka czy Remikiem czy mna i innymi i z naszej strony w razie pojawienia sie terminu dublowego musimy miec kogos komu mozna "sprzedac" termin to fajnie jak jest to ktos o kim sie mowi ze jest ok bo wtedy i moja reputacja jest ok skoro polecam na przyklad Grzesia Skibe.

Ale fakt. Nie mowie juz o konkretnych osobach bo nawet nie pamietam nazwiska, ale rok temu na jednej ze studniowek byla taka akcja, ze mielismy dwie klasy w jednej szkole. Po czym na 1 (slownie : jeden) dzien przed 100ka dzwoni ktos z klasy i mowi ze rezygnuje z uslug (a umowa?!). Potem okazalo sie ze kamerman (jak sie przyjelo w branzy foto okreslac anty-artystow video operatorow) wcisnal klasie swojego kolege fotografa. Nam zostala jedna klasa. I co sie dzieje. My zrobilismy caly reportaz. Ponad 700 kadrow. Kazda akcja, emocje, pary, ustawki porobione w tej klasie co nam zostala. Tamta klasa dostala dwa zdjecia grupowe, okolo 10 z poloneza i tyle. Koniec. Z pewna zlosliwa satysfakcja (wybaczcie) obserwowalem potem i sluchalem (bo mialem tam ucho w postaci znajomej) jakie padaly "fucki" i teksty co za idiota zmienil nas na tamtego i takie tam. Jednym slowem, tak jak pisal Grzesiek Skiba.. gdy kamerman poleca kolege fotografa lepiej dobrze sprawdzic kto to , co Wam da i ile i w jakiej jakosci. Bo prawda jest jedna. Za dobry cykl reportazowy i sesje plenerowa u kogos kto zna sie na rzeczy i nie jest foto-ziutkiem , ma legalna firme nie dziala na czarno trzeba zaplacic. Godnie. Bo jezeli wydaje sie, ze praca polega na pstrykaniu w jeden/dwa dni i juz to ja radze tak popstrykac a potem siedziec dwa tygodnie codziennie przed monitorem i przygotowywwac material, korekty balansu bieli, ostrzenie, optymalizacja pod laboratorium i cala masa innej zabawy. To kosztuje. Fotografik profesjonalny ma na sobie sprzet o wartosci 10tysiecy i wiecej ... ja sie przyznam, ze mam na sobie wiecej. Ciagle inwestycje. Modernizacje sprzetu. Szkolenia studyjne. Licencje. Amortyzacja tego. Ubezpieczenie. Same Panie wiedza. Tymczasem kamerman poleca kolege foto za niewielka doplata i pojawia mi sie pytanie o to czy istotnie bez zastanowienia warto rzec "ok biore go" bo tani. Zauwazcie, ze do video siegacie bardz bardzo rzadko. Godzina albo wiecej materialu i ogladanie tego i patrzenie , ze na 42 minucie wujek sie przewrocil i bylo smiesznie jest chyba srednio ..rzeklbym .. wspomnieniowo nostalgiczne. A potem odpowiedzcie sobie na pytanie jak czesto siegacie po album, po zdjecia, jak czesto patrzycie na fotografie na scianach. Wedlug tych proporcji chyba warto podejmowac decyzje co powinno miec pierwszenstwo i priorytet w zakresie fachowosci i tzw. know-how.

ps. dodam, ze coraz wiecej par nie ma kamermana. Mnie to cieszy. Wielu fotografikow daje nawet znizki gdy para nie ma video. Te halogeny kamermanow potrafia bowiem zabic kazdy subtelny klimat tego dnia. Jakkolwiek jednak, znam takich ktorzy potrafia wspaniale pracowac i dobrze swiecic i takich kamermanow na pewno bede polecal.

Edytowane przez ArS
Czas edycji: 2009-01-23 o 17:03 Powód: dopis
ArS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 11:00   #4138
oliwkach1985
Raczkowanie

ja jednak jestem chyba tradycjonalistką i chce mieć kamerzystę na weselu

i teraz mam ogromne wątpliwości co do zdjęć bo ja rozumie że za dobrą jakość trzeba płacić ale nie wiem czy mnie na to będzie stać. Sami z narzeczonym opłacamy wesele i jest na prawdę ciężko.

mehja bo takie wkładki jak już kiedyś pisałam możesz kupić w tym sklepie koło bazarku na ogrodach

waniliaania2009 a ile płacicie za kurs? i gdzie on się odbywa?

Edytowane przez oliwkach1985
Czas edycji: 2009-01-23 o 11:03
Stary 2009-01-23, 11:15   #4139
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
ja jednak jestem chyba tradycjonalistką i chce mieć kamerzystę na weselu

mehja bo takie wkładki jak już kiedyś pisałam możesz kupić w tym sklepie koło bazarku na ogrodach
Zapomniałam o tym, pójdę tam i potem porównam co się bardziej opłaca, czy robić samemu czy tam kupić.

Z kamerki na weselu też chciałam zrezygnować ale rodzice, którzy na prawdę w nic nam się nie wtrącają jeżeli chodzi o wesele, akurat tu zaoponowali. Więc niech mają ten filmik a i ja chętnie obejrze.

Tak mi się przypomniało: gdy zamawialiśmy w końcu kamerzystę, on też nam pokazał zdjęcia fotografa z którym współpracuje. Polecał go bardzo a my gdy obejrzeliśmy te fotki to prawie padliśmy ze śmiechu. Takie zdjęcia to każdy zrobi. I facet jeszcze mówił, ze oni jako jedyni w Ostrowcu umieją już tak zdjęcia zrobić, że zdjęcie będzie czarno-białe a obrączki będą złote!
Stary 2009-01-23, 11:24   #4140
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
waniliaania2009 a ile płacicie za kurs? i gdzie on się odbywa?
Niestety mieszkam na codzien w Krakowie wiec tu chodze na kurs tanca, ale jezeli macie szanse gdzies chodzic to naprawde warto
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości