![]() |
#1801 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Witajcie Mamuski, jakos nie moge dzis spac. Obudzilam sie dzis juz o 3 i przewracalam sie z boku na bok. Ostatnio tez slabo sypiam, jak sie poloze to z godzina, polotorej zanim zasne. Strasznie mnie to wkurza, bo Tz juz spi a ja sie mecze. Stara sie nieraz nie zasnac, ale mu to nie wychodzi
![]() ![]() ![]() Rozaliontka witaj! ![]() [quote=marika2121;10607522] katrin1 - no ja juz mogę zapomnieć o przytulankach, na samą myśl szkoda mi mojego Tż, bo dla faceta to nie lada wyzwanie żyć w takim długim poście seksualnym. No ale jakoś postaram się żeby było miło i bez tego typu przyjemności. Blokada już u mnie działa od wczoraj ma maxa. A gołąbeczka z sosikiem pieczarkowym bym zjadła z ogromną przyjemnością. quote] A u mnie jest odwrotnie, ja bym z checia pobaraszkowala, a moj Tz ma opory, mowi, ze pozniej synowi w oczy nie spojrzy, ze go tam po glowce sztural ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Hej moje brzuchatki
![]() OJ zaczynamy chyba gniazdka wic i wyprawki kupowac ![]() U mnie od soboty zaczyna sie pranko , prasowanko ( mame wykozystuje )a ze chce przynajmniej 3 rozmiary poprac to troche tego bedzie oj bedzie U nas spokoj cisza i mam nadzieje ze taka Nirwana utrzyma sie az do porodu ![]() ZAraz lecimy na lociki och jak ja to lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
kuriokaze - ja lubię placki same, albo z twarożkiem...
![]() anulka anulka - gratuluję wygranej aukcji ![]() Brzuszek śliczny.... ![]() Sashka - te problemy ze spaniem to chyba okresowe... ja miałam straszne przez 2 tygodnie, a teraz śpię nawet. Chyba juz nigdy nie bedę mieć spania jak przed ciążą, ale nie jest źle ![]() ![]() Rozaliontka - witaj! Ja mam datę porodu na 11 czerwca, czyli 3 dni po tobie. Ja najpierw czułam chłopca (króciutko) potem byłam wręcz pewna że będzie dziewczynka, no i będzie Antoś ![]() ![]() malutka_24 - dobrze że z Twoją szyjką lepiej. ![]() gosik_s - moja bratowa miała takie duszności w ciąży, nawet kilka razy lądowała na pogotowiu. Okazało się że to na tle nerwowym. Przeszło po ciąży. Może ty też sobie za dużo wmawiasz i za bardzo się przejmujesz i kilogramami i innymi pierdołami. Odpuść sobie. ![]() A mi się nawet dzisiaj dobrze wstawało ![]() jak wczoraj ugotowałam pomidorową, tak zjadłam 2 talerze wieczorem i w nocy podpijałam i na sniadanie zjadłam.... TŻ mi powiedział żę wyszła pyszna i że smakuje jak sos do spagetti ![]() ![]() To chyba miał być komplement ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marika jak mus to mus, wytrzymacie, czego się nie robi dla dzidziusia Kuroikaze ja teraz mam obsesję jak wychodzę z domu to chodzę jak jakaś emerytka powolutku z głową pod nogami. A przed nieoświetlonym przejściem dla pieszych to rozglądam się chyba z 10 razy zanim na niego wejdę. Bercia strasznie chcieliśmy mieć z TŻ świnkę morską i już mieliśmy się o nią postarać kiedy zaszłam w ciążę i jakoś tak odłożyliśmy jej zakup na później. A pieska też będziemy mieli ale to za kilka lat jak się wybudujemy, bo na razie mieszkamy z teściami i nie chcemy im psa na głowę sprowadzać zwłaszcza, że mają swojego. Mell ja mam cały czas przeczucie, że będzie chłopak choć nie ukrywam, że marzy mi się córcia ![]() Anulka piękny brzusio a jak zobaczyłam zdjęcie usg to mi się łza w oku zakręciła. Wróciły wspomnienia o mojej drugiej kruszynce, która niestety nie dała sobie biedna rady i odeszła. Dobrze, że z drugim dzieciątkiem na razie wszystko w porządku.
Hania 5 marca 2011 r Edytowane przez *kaalinaa* Czas edycji: 2009-01-23 o 07:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ugotowałam rosołek, na mięsku z marchewką selerem, piertuszka i cebulką. Pod koniec wrzuciłam pomidory z puszki i pogotowałam jeszcze z 10 min. Połowę jarzyn i pomidory zmiksowałam w zupie. Dodałam koncentratu pomidorowego do smaku i koloru ![]() Oczywiście przyprawiona do smaku. Ja akurat gotowałam osobno makaron, bo tż lubi. Ale możę być z ryżem jak lubisz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mam więcej czasu w pracy... piszcie więc... a i linki wklejajcie bo mi się nudzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Byłam w aptece, pani oczywiście nic mi nie dała bo wszystko może zaszkodzić dziecku. Ale powiedziała żebym czym prędzej szła do lekarza bo to może być infekcja oskrzelowa. W życiu nie miałam problemów z oskrzelami ale cakiem możliwe, już prawie miesiąc nie mogę się doleczyć i ciagle mi coś w gardle zalega. A teraz te duszności...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym "na oko" się zakochałam, kolory przecudne wręcz http://www.moje-dziecko.com/p,pl,178...cyjny+ovo.html ten kolor też ujdzie http://www.allegro.pl/item532049005_..._austin_4.html w sensie tego beżowego a ten chyba już jednak za mocny róż http://www.kids24.pl/product_info.ph...roducts_id/408 ALE JA CZYTAM POSTY WASZE I TYLKO PATRZĘ GDZIE JAKIŚ LINK DO WÓZIA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek mamuśki
![]() ojjjj ja też mam problem ze spaniem zwłaszcza z zaśnięciem wczoraj np. przyszło mi do głowy że mój Tż wraca w kwietniu ja mam mieć cc w maju i pewnie nie przeżyję i co tylko pare tygodni będe się z nim widzieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie znowu pogoda do bani zachmurzone coś mnie głowa zaczyna boleć jeszcze synek od rana mówi do mnie mama tęsknie za tatą ![]() no pomarudziłam Wam troszke ![]() rozaliontka witaj ![]() kochane co dziś gotujecie bo ja nie mam pomysłu zupełnie ![]() te wczorańsze placki całą noc czułam miałam zgage szok a nie zjadłam tak dużo synkowi chyba nie smakowały ![]() wklejajcie jakieś linki z rzeczami dal dzieci lubie oglądać ![]() miłego dnia ![]()
#1813 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dziewczynki nie mam problemu ze spaniem, zasypiam zwykle między 21 a 22, czasem nawet zanim tz zdąży wrócić z łazienki ![]() ![]() A ja pomidorówki ani sosu do spaghetti nie mogę teraz jeść, bo mam po nich zgagę, a lubię ![]() W poniedziałek wybieram się do Biedronki, mają być polarowe, kolorowe koce po 18 zł, jak będą fajne kupię dla maleństwa. I do ciuchlandu bo jest blisko Biedronki, może coś upoluję. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Raczkowanie
|
Dczytałam, ale wszystko mi się pokickało.
Gołąbki były tylko 4, jeden został, więc zapraszam... Pomidorowa też jeszcze jest i bigosik. katrin1, zazdroszczę Ci tego spania. Niestety mnie też nękają problemy. Najczęściej budzę się o czwartej, przewalam się do 6, a potem zasypiam i nie mogę się obudzić. Bercia2000, nic nie mam i nie umiem wklejac linków, ale tez uwielbiam oglądać te cudeńka. A pogoda jest faktycznie pod zdechłym Azorkiem. U mnie taka mgła, ze końca nosa nie widać. gosikk_s, koniecznie idź do lekarza. Lepiej chuchać na zimne. Małgosia ![]()
#1815 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś w tym zarastaniu pajeczynami chyba jest ![]() ![]() Dobrze wiedzieć o tych kocykach, tez się przejdę zobaczyć, a już bede może nawet wiedziała jaki kolor wybraz, bo bede po usg ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Wtajemniczenie
|
blondynka nie wiem jeszcze tak na 100% ale jak na razie wygrywa coneco V4
![]() gosik znam jednego Fabiana ale nie mieszka w PL. Mi imię się podoba ![]() boszenka śliczną masz córcię ![]() ![]() poiglot fajnie że taka duża rodzinka ![]() ![]() anulka piękne zdjęcie maluszków ![]() katrin w toledo właśnie nie ma przekładanej rączki a w V4 spacerówkę możesz zamontować przodem i tyłem do kierunku jazdy ![]() sashka ja też wczoraj miałam ogórkową ![]() ![]() karola piękne sukienki ![]() kuroikaze pokazuj zdjęcia ze ślubu ![]() blondynka piękne ciuszki... ![]() marika ale miałaś przygodę. Dobrze że wszystko ok ![]() anulka ja zamawiam kocyk z imieniem tylko trochę inny (na prezent) http://allegro.pl/item527271851_prze..._maluszka.html cudny jest i bardzoooooo mięciutki. Też zamówię dla córci ![]() poiglot wyprawka fajna sprawa bo wszystko masz dobrane pod kolor i w komplecie ![]() katrin śliczne ciuszki masz już niezłą kolekcję ![]() Bercia ale fajna ta świnka ![]() kuroikaze kochana głowa do góry ![]() ![]() ![]() boszenka nie martw się że teraz córcia może być podobna do taty. Jak Julka się urodziła to wszyscy mówili "CAŁY TATA" ![]() ![]() ![]() anulka ale piękny brzusio ![]() Rozalia witaj ![]() gosik Ty uważaj na siebie i idź do lekarza ![]() ale miałam zaległości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Wtajemniczenie
|
Bercia - ja na obiad proponuję pomidorówkę
![]() Ostatnio mnie wzieło na ryż z warzywami - 3 dni jadłam. A może łazanki? katrin - to może i ja się przejdę do biedronki? Widziałam te polarowe w ofercie, i nawet się zastanawiałam. Tylko kolory chyba nieciekawe... zaraz zobaczę i linka wkleję. pimach - ty to masz dobrze z tą teściową. Ja mieszkam z mama ale wolę sama gotować. Moja mama bardzo tłusto gotuje... ![]() ![]() ![]() magduchahahah - widzę że się zadomowiłaś ![]() JA chyba bardziej w kolorach neutralnych będę kupować, żeby dla drugiego kiedys mieć. Ale nie powiem, dwie pary niebieskich spiochów typowo pod chłopca mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
http://www.biedronka.pl/img/ofespec/wup_2009/1180.php
w tej gazetce, pod koniec sa te kocyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
primach
postaram Ci napiasc jak się kopiuje lewym przyciskiem myszki zaznaczasz strone www jak zaznaczy sie na niebiesko przyciskasz prawą strone myszki zaznaczasz kopiuj i tam gdzie chcesz skopiować naciskasz znowu prawy przycisk i wybierasz wklej cholera ty peweni wiekszosć z tych rzeczy wiesz a ja napisałam tak chyba sie nie obrazisz mam nadzieje że pomogłam ![]() magducha wiem że cc to nie wyrok śmierci bo juz jedna miałam ![]() a w ogóle jestem dziś rozdrażniona i wszystko mnie wk.... i sierdzi mi wszystko w całym domu ojjjjj hormony mi siadaja ![]()
#1820 |
Wtajemniczenie
|
Popatrzcie jaki kocyk:
http://www.webwarper.net/ww/~av/www....nowewzory.html http://www.webwarper.net/ww/~av/www....z_haftami.html http://www.webwarper.net/ww/~av/www....zapraszam.html i tysiące innych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Mamusie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulka sliczny brzusio ![]() ![]() ![]() Rozaliontka witamy witamy ![]() ![]() ![]() Malutka widzisz odpoczywanie i nastawienie jednak pomaga ![]() ![]() ![]() Gosik biedactwo... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1822 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magduchahahaha Czas edycji: 2009-01-23 o 08:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Esti dziekuje
![]() ![]() A te kocyki z haftem ![]() ![]() Bercia ja na obiadek robie dzisiaj warzywa na patelnie i do tego gotuje sobie ryz ![]() ![]()
#1825 |
Raczkowanie
|
Małgosia
![]() ![]() Bercia2000, tak to umiem, ale nie wiem, jak mialabym wkleić swoje zdjęcie? magduchahahaha, kiedys przeczytałam takie zdanie: "Pesymizm jest proroctwem, które samo się spełnia". Zatem myslimy pozytywnie. I to mówię ja: Pierwszy Panikarz RP. ![]() Moja kolekcja składa się z 3 rzeczy: uzywanych śpichów z żabą, które dostalam od koleżanki, zeby uwierzyć, ze będzie dobrze, skarpetusie od męża z reniferkiem i napisem "Marry Christmas" i czerwone trampki.
#1826 |
Wtajemniczenie
|
kochane ja też nie mam problemu ze spaniem
![]() któraś wkleiła link http://www.moje-dziecko.com/p,pl,178...cyjny+ovo.html i podoba mi się ten wózio ![]() ![]() ja mam jeszcze ogórkową z wczoraj (ale nie dużo) przez Was wzięła mnie ochota na placki ziemniaczane i zrobię (ale tylko dla mnie i córci bo TŻ nie lubi) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zadomowienie
|
primach
sorki a ja Ci tak napisałam to wklejanie linka ![]() ![]() ![]() no ale chciałam pomóc ![]() zdjęcie dodaje sie w tej drugiej tabelce pod postem dodatkowe opcje zarzadzaj załącznikami potem przeglądasz swoje zdjęcia wybierasz i bierzesz załaduj chwilke to trwa i wysyłasz
#1828 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gabriella, ty jesteś z nas pierwsza, ale ja z Kathi zaraz po tobie, matko, ale się boję, im bliżej tym bardziej panikuję, ja nigdy w szpitalu nie byłam ![]() ![]() Dziewczyny wpadłam w jakiś szał, w pracy nic nie robię tylko jak mam chwilę szperam po allegro, myślę nad zakupami dla maleństwa, nawet w domu wieczorami nie moge na chwilę nie włączyć kompa. I jeszcze nasze forum mnie też uzależniło ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Boszenka, powietrze pomaga owszem, w nocy ziałam pod oknem i balkonem tylko boję się doprawić...Może lekarz coś mi przepisze bo następnym razem chyba umrę ze strachu
![]() Bercia, ja śmierci podczas cc to się nie boję, bardziej boję się śmierci dziecka przy naturalnym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Katrin, dziecko na pewno będzie zdrowe, gdyby były jakieś wady już by wyszły. Więc na pewno nic nie zaszkodziło. A powiedz mi, Ty dostałaś jakieś zaświadczenia o konieczności cesarki przez wadę wzroku i skoliozę? Bo ja też mam skoliozę, od lat już początki zwyrodnienia kręgosłupa no i wiek...Tyle że nigdy się nie leczyłam, nie jestem pod kontrolą lekarza i w związku z tym nie bardzo wiem gdzie by można było iść i kogo prosić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.