|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
![]() Pisała mi że miała problem z kompem ![]() Ale u Bambi wszystko OK ![]() Cytat:
![]() A ja w pracyyyyyy ![]() Bardzo ......Smutno mi sie zrobiło ![]() ![]() ![]() Przepraszam jeśli macie takie odczucia ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#872 | |||
Wtajemniczenie
|
nooo wkoncu "przeleciałam"
![]() krejzole z was normalnie ![]() Ilonko Halloumi -mmm wydaje mi sie ze podobnny do fety ale takiej oryginajlnej(przez która mialam duzy nadbagaz w tym roku na wakacjach w Rodos), jesli tak to pychota Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ninaad przyłaczam sie do nicsie niechcenia dziewczyny wczoraj dziwnie zakrecony dzien był zaczeło sie duzymi kłopotami w pracy, ale o tym to nawet nie zanudzam po pracy szybki bieg aby podokupywac reszte prezenów dla babc i dziadków wleciałam do domu, lyk maslani no i zaczeło sie odwiedzanie babc 3 babcie -3 godziny no i 3 poczestuki u 1 babci kawałek makreli i pomidor - czyli super SB u 2 babci pół piernika i kawa - juz gorzej 3 babcia filizanka barczu i 1/4 krokieta (od TZta) - czyli juz masakra no i z wywalonym jezorem pedzilismy do pubu na urodzinki kolezanki no i tu anty SB na maxa -1 piwo+pól lampki wina (telik menelik ![]() ![]() no i dzis kac moralny i dzien bez wegli sobie zrobilam i szlaban mam ![]()
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
![]() ja już na nogach od jakiegoś czasu, oporządziłam i nakarmiłam towarzystwo, i sama się też nakarmiłam ![]() 50g ugotowanego ryżu, 100g twarogu i porządna garść mrożonej mieszanki kompotowej, ksylitol - wyszło całkiem, całkiem ![]() Paprak, czytam i czytam i nie mam pomysłu, fakt sporo białka - dużo strączkowych ale one przecież nie zapierają, spróbuj pić jeszcze więcej, może 1 dzień to za mało, a jak już będziesz zdesperowana to rozgotuj sobie kilka śliwek w sporej ilości wody i wypij, wiem I faza, ale jak masz się męczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś pierwszy dzień II fazy ![]() ![]() ![]() No i niestety skończył mi się urlopik, na 14.00 pędzę do pracy i na pracujący weekend też się załapałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam się pochwalić, że wczoraj przyszła mega paka z bogutynmlyn
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() telik, od razu kac moralny, e tam ![]() a wiecie co zauważyłam? jak się w ciągu dnia myśli o tym co się zjadło to najmniejsze odstępstwo jawi się jako grzech ogromny, a jak potem się to spisze to wcale tak źle nie jest, prawda ![]() w sumie ten wątek to niezła terapia ![]() o właśnie nina, idę zaczynić ciasto na bułki dla rebiaty ![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-23 o 08:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
No i mam zgryza jeszcze, bo muszę wybrać kolor mebli do kuchni, stolarz mnie pogania, a ja się zdecydować nie mogę.... Pomóżcie, może taka:
http://www.meblekuchenne.fdf.pl/gale...y/sucupira.jpg A żeby nie było OT - lecę do kuchni po migdały na przekaskę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pozwole sobie wkleic swoja kucnie mam podobny kolor orzechowy a drugi kolor biały dla rozjasnienia a z drzewa juz wszedzie dawałam taki odcien bo nie lubie mieszanek kolorów drzewa
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-01-23 o 09:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zadomowienie
|
Wow, Teliku! Jest piękna, cudne kolory! Moja kuchnia jest jakieś 20X mniejsza, więc będzie trudniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Madzia, piękny kolor
![]() telik, uuu cudo, też masz gdzie wyżywać się kulinarnie ![]() a to moja - urządzana ponad 5 lat temu, niedługo nastąpi zmiana kolorów ścian - na czekoladę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ilonko faktycznie wpisywanie na forum swojego jadłospisu jest swoistą terapią, mało tego zawsze któraś z Was obiektywnie jest w stanie spojrzeć na "nasze" żarełko i jak jest potrzeba wprowadzi mobilizujący OPR lub uspokoi w razie nieuzasadnionej paniki ![]() Telik, kuchnia piękna!!!!! na pewno miło się w niej spędza czas ![]() A co do wczorajszego "szaleństwa" nie było tak źle, także nie ma co panikować ![]() Madziu, kolor ładniutki ![]() Effo, chciałam przypomnieć, że równocześnie zaczęłyśmy II fazę ![]() ![]() ![]() Dzisiaj sprawdzam, czy ciągnie mnie do węgli, póki co nie mam takowych oznak ![]() Podaję mój dzisiajszy jadłospis: Ś: jajecznica z 2 jajek na chudziutkiej szynce i 2 pieczarkach, 5 ogórków kiszonych 1/2 pomidorka i 3 plastrerki sera żółtego, mały kubeczek jogurtu wiśniowego light z siemieniem lnianym, pestkami słonecznika i otrębami. P: 15 migdałków O: dzwoneczek amura i surówka z ogórków kiszonych, cebulki i odrobiny oliwy, brokuły P: 4 łyżki jogurtu naturalnego z cynamone- Ilonko 4 łyzki to 1/2 opakowania dużego jogurtu naturalnego tj 370 g/2-jogurt bakomy ma bardzo gęstą konstystencję, całego niestety nie wcisnę ![]() K: chudy serek biały ze szczypiorkiem i kapką jogurtu naturalnego Bardzo się cieszę, ze z Bambii wszystko w porządku, napędziła nam niezłego"stracha" A propos ferajny, dziewczynki faktycznie zajmują się sobą, ale średnio co godzinkę kłócą się i obrazają na siebie ![]() Oleńka za to od dwóch nocy skutecznie strajkuje ![]() ![]() ![]() ![]() życzę milutkiego dnia
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
Ilonko ładniutka ta Twoja oaza kulinarnych szaleństw.Hi Hi już teraz wiem gdzie byś pomieściła swoje "kursantki"- teraz tylko należy wprowadzić kurs kulinarny w życie
![]()
#883 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny, zostaję przy tym brązie. Kuchnię mam otwartą na pokój dzienny, więc zgrać to wszystko dosyć ciężko
![]() ![]() Będę się powoli żegnać - muszę przygotować jedzonko do pracy i ogólnie ogarnąć temat. Będzie sałatka z tuńczyka, ogórka kiszonego, kiełków rzodkiewki i jajka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za pochwałya le w mojej kucni jeszce wiele brakuje takich sprzetów sprzecików jestem początkową gospodynią i dopiero kolekcjonuje
nie to co ilonka , zasłonki cudne, garnuszki i wogole Madzia przyznam ze urzadzanie mieszkania nas wykonczyło strasznie, tysiacce niekonczących sie komplikacji ale juz po wszytkim siedasz w swoim gniazdku i stwierdzasz ze bylo warto i tym bardziej kochasz to miejsce. a kuchnia łączy sie z pokojem i tez mialamobawy co i ijak i jak podłoge zrobic , wkoncu dalam wszedzie panele i jest git ![]() a co do wczorajszego szalenstwa to juz mi przechodzi kac... ![]() poza tym przyszła paczka z merlina i oprócz ksiazek rozrywkowo urlopowych dotarła "odchudzająca ksiązka kucharska"doktora Bardadyna. kiedyś zdradziłam SB na chwile dla jego diety i choc nie podpasowala mi sie do konca to dzieki niej polubilam koktaile i przemycilam je do SB(ale to latem gdy owocki są w ksiazce widze duuzo dietetycznych przepisów... och moja kuchnia bedzie dzis chyba uzywana
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jest otwarty cały dół, wszędzie podłoga taka sama trochę nagimnastykowałam się z doborem kolorów ścian żeby wszystko do wszystkiego pasowało ![]() ja też uwielbiam owocowe koktajle ![]() ![]() wrzuć jakiś skanik, jak możesz Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-23 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Wtajemniczenie
|
![]() no i cudny kamień a ksiazkae a i owszem postaram sie troche poskanowac troche przepisac a u mnie tez otwarta przestrzen choc duzo mniejsza przestrzen- bo to tylko mieszkanie wklejam fotke jak pozwolicie sie jeszce troche pochwalic to cos wam jeszce pokaze
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to włoski marmur "brecia", a ten czerwony to trawertyn uwielbiam takie schody - u kogoś, bo sama mam lęk wysokości a ponadto oczyma wyobraźni widzę jak Oli wpada tam nóżka i takie wielkie kwiaty pod schodami ![]() ceglane dodatki - super Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-23 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
Teliku piekne masz mieszkanko
![]() ![]() Ilonko a u ciebie widac ze to takie rodzinne gniazdko z prawdziwego zdarzenia, pieknie rozgrzane cieplem domowego ogniska ![]()
#889 |
Rozeznanie
|
czesc Dziewczyneczki,
![]() kilka dni mnie nie bylo, a wy jestescie mistrzyniami w produkowaniu postow ![]() ![]() minal dzien babci i dziadka, troche pokus bylo, ale w miare grzecznei poszlo ![]() ![]() a na obiad od 3 dni mecze golabki, bo wyszedl mi caly gar, wiec zajadam sie do nieprzytomosci , eheheh, bardzo nudno i monotematycznei u mnie wiec przez ostatnei 3 dni, ale bardzo je lubie ![]() ![]() ![]() wszystkim wytrwalym gratuluje spadku wagi!!!!!u mnei powolutku idzie juz do gory ![]() zabieram sie za nadrabianie zaleglosci!!!!
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
córa marnotrawna wróciła
![]() ja od kilku dni męczę fasolę - dziś będzie z morszczukiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz jestem w pracy i tu nie mam takich fotek ale jak bede w domku to trzasne komórą tam jest taka szyba z imitacją dymku i wogole ten stolarz niezle z ta szybą zaszalał i poprislismy o coś podobnego na drzwiach szafy w przedpokoju wklejam fotke obiecuje ze juz dzis ostatnią offtopową ![]() na szafie zdjecie telika i Tzata, wiec sie nie smiac Cytat:
![]() ![]() dobrze ze jestes! zeskanowałam 2 przpisy i kurde nie umiem wstawic cos pozniej pokombinuje a tak wogole to mam silne uzaleznienie od tego wątku ![]()
Edytowane przez telik Czas edycji: 2009-01-23 o 13:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
|
TELIK przepięknie sobie mieszkacie, a już ta szafa z Waszymi zdjęciami to rewelka! Pochwal się jeszcze łazienką, pewnie też wysmakowana. ILONKO Twoje gniazdko bardzo mi się podoba, super tak przestronnie, dużo miejsca, niezagracone i bardzo rodzinne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jesli problem masz od zawsze to koniecznie spozywaj siemie lniane albo colon C. Regularne wyproznienia to podstawa nie diety ale zdrowia. Moj tato choruje na raka jelita grubego i gdybysmy nie zlekcewazyli objawow lata temu to dzis moze byloby duzo lepiej. Ale nie ma co gdybac. Ja postanowilam siebie i meza odzywiac zdrowo i gastrologa odwiedzac gdy czuje, ze cos nie tak. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I tak najlepsza kuchnia jest nasza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja juz po sniadaniu. Oficjalnie dzien 7-dmy pierwszej fazy zaczety. W planach mam dzis zakup kolczykow badz jakiegos kosmetyku bo nic mi sie nie podoba narazie w wiosennej kolekcji a na wyprzedazach tez raptem dwie rzeczy wybralam ![]() ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-01-23 o 13:46 |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taki trochu bałagan ale co tam na jednej niewidocznej scianie duuuze lustro i półka
![]() |
#895 |
Rozeznanie
|
Alez jestescie kochane dziwczyny
![]() ![]() ja bym Was bez powodu nie opuscila, nie ma mowy, ja jestem ciekawa ktora tu ze mna wytrwa te 9 miesiecy, i hehe no i potem jeszcze na scislej dietce!!!mnie sie na plzy za bardzo podoba!!!!!ten klimat...nie do opisania ![]() TELIK, alez super fotki mieszkanka, ja mam bzika na punkcie wystroju wnetrez1!!!a te zdjecia na szafie za***iste!!!!!doslownie chyba zgapie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Papraczku!!!a Ty sobie uzywasz w tej Ameryce!!!zazdroszcze zakupow!!!! Pysiamku, jeszcze raz wielkie dzieki za przewonik!!!! a ja teraz Was czytam i czytam!!!i nie moge nadazyc ![]() Djana!!!! gratuluje slicznego spadeczku!!!!
#896 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niedługo bede obchodziła rocznice przystąpienia do tego watku i bycia na SB(z przerwami of course) wiec 9 kolejnych miesiecy powinnam wytrwac wspierac bedziemy a co do fotek to pasja mojego TZta ![]()
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
Telik piękne i bardzo gustowne to Wasze gniazdko
![]() Ilonko Twoje również mi się bardzo podoba ![]()
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
TELIK, łazienka prześliczna, jak z żurnala , pewnie w takim mieszkanku miło się żyje i z chęcią się tam wraca. A gdzie się podziewa nasza MORELKA? DZIEWCZYNY a jak to jest z selerem i pietruszką , chodzi mi o część podziemną zarówno surowe jak i gotowane, można czy nie można?
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zadomowienie
|
Bambi dzieki i w ogole dziekuje za uznanie bo chyba nie zrobilam tego wczesniej
![]() oj wszystkie sie o ciebie zaczynalysmy martwic ![]() ja tez mam bzika na punkcie wystroju wnetrz ![]() Telik ma chatke jak z katalogu wyjeta ![]() ![]() ![]() ![]() Paprak powiem Ci ze jak we Wiedniu bylam to tez ciezko bylo cos ladnego znalezc ![]() ![]() ![]() ![]() Tak ze nie przejmuj sie, tu nie chodzi o ciebie tylko spaczone gusta projektantow ![]() Aga bardzo ładny jadlospis ![]() Pysia - zgadzam sie z dziewczynami - brak Twych fotek i przepisow pysznych
![]() ![]() ![]() Mam ciało boga ![]() ![]() Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-01-23 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Djano ja to w H&M to mowie wrecz odwrotnie - ceny odzwierciedlaja jakosc ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie kawka i kanal foodnetwork na tapecie - calymi godzinami moglabym ogladac ![]() Edytowane przez paprak Czas edycji: 2009-01-23 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.