Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 22:46   #331
jozia
Zadomowienie

GG do jozia
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez kasia083 Pokaż wiadomość
Ale jak zaczniesz coś zamawiać, to najpierw niech to będzie tylko 1 rzecz
Kiedyś zamówiłam z takiego katalogu garniturek. Katalog mi poleciła osoba, która ciągle z niego coś zamawiała. Ale u mnie okazało się to kompletna klapą
i musiałam pokryć koszty przesyłki w obie strony
Wiec najpiew zamawia siostra i mama bo im zalezy a ja poczekam na swoj i ze swojego zmaowie jesli ich bedzie mi sie podobac. Mialam Wam pokazac sukienusie ale nie moge jej znaleźć na internetowym buu

Can`t be perfect no musze miśka namówić:P

Ciekawe co wymysli Tz na Walentynki Mam nadzieje ze cos romantycznego. W restauracji jescze tak na kolacyjce nie bylismy:p ALe naciagac go niechce bo biedak oszczedza:d

Tancerka trzymamy kciuki
Ide juz spac bo rano Tz przychodzi mamy pare spraw na miescie do załatwienia. Wiec Dobranoc

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-01-22 o 22:48
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 23:02   #332
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość

Ciekawe co wymysli Tz na Walentynki Mam nadzieje ze cos romantycznego. W restauracji jescze tak na kolacyjce nie bylismy:p ALe naciagac go niechce bo biedak oszczedza:d

Tancerka trzymamy kciuki
Ide juz spac bo rano Tz przychodzi mamy pare spraw na miescie do załatwienia. Wiec Dobranoc

ja juz wiem co mój wymyśli zabiera mnie na romantyczną kolację do restauracji a potem prezenty w potaci bielizny.. a potem użycie prezentów już się nie mogę doczekać

dobra ide spac bo jutro randka i juz chcę zeby było szybciej to jutro
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 23:26   #333
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nich niach ja pamiętam jak zaczytnałam odliczać to było 603 dni

ha! kozak
Oj rany rany Kaśka a ja mam dopiero jutro 603

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja tez za mało chodzę w spódniczkach ale jak tylko mam okazję to staram się to zmieniac szczegolnie ze nie mam moim nogom nic do zarzucenia a to tylko moje lenistwo sprawia ze wrzucam jeansy i biegne do niegoo ale w wakacje to spódniczka obowiązkowo heh pamiętam jak sobie kupiłam białą zwiewną spódniczkę i na naszą rocznicę ubrałam sie na bielutko, tak lekko i zwiewnie i wiecie pełny makijaż fryz- mina tżta bezcenna jednak czasem warto pobudzić tżtów zmysły heh
Ja za to jak lato tylko przyjdzie to zawsze chodzę w kieckach Spodni to moje nogi w lecie nie widują

A poza tym to byłam dziś u babci z życzeniami i kwiatuszkami bo wczoraj mnie nie było jeszcze w wiosce rodzinnej A poza tym to TŻ jest jeszcze u mnie Ale miło
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-22, 23:34   #334
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

a ja dziś mam 505 i już idę lulać papatki
Stary 2009-01-23, 00:58   #335
adomajka
Wtajemniczenie

Dziewczynyyyy zwolnijcie komepletnie juz wypadlam z tematu a nie bylo mnie w watku tylko pare godzin bede musiala usiasc i nadrobic, bo powiem Wam szczerze, ze nikt lepiej nie zrozumie PM od PM i tyle rad ile mozna wyciagnac z tego watku nie dostalabym od wszytskch moich weselnych gosci nawet

Dobranoc
adomajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 09:14   #336
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Ja juz ubrana Tz dostał sniadanko do łóżeczka... Idziemy na miasto
Stary 2009-01-23, 09:16   #337
gosica502
Wtajemniczenie

Witam panny młode wszystkie Ja piję poranną kawkę przy wizażu a potem się do nauki biorę
Stary 2009-01-23, 10:16   #338
lain
Zakorzenienie

dzien dobry
ale wczoraj wieczorem bylo milo TZ wrocil z pracy i oznajmil, ze wzial sobie jutro (tzn. dzis) wolne na pisanie pracy, wiec porywa mnie na randke no i porwal mnie do restauracji, gdzie spedzilismy przemily wieczor przy pysznym jedzonku (przy jednej przystawce prawie przezylam orgazm kulinarny) i litrowej karafce winka a ze nam sie super rozmawialo to potem przenieslismy sie do pubu na drinka i piwko, skutkiem czego w domu bylam po 2. a teraz mam chyba troche kaca. no ale nic, zjem sniadanie i trzeba sie zabrac do nauki

Cytat:
Włąśnie zapisalam sie do sklepu internetowego z ciuchami bede dstawac katologi:P Juz mam zamowiona piekna sukienesie w kwiaty na lato Tz padnie z razenia jak mnie zobaczy, bo zawsze narzeka ze ja w sukienkach nie chodze A po za tym ciuchy ladne i dbre gatunkowo i ceny tez nie za duze...
do mnie przychodza dwa katalogi z ciuchami (Bon Prix i Quelle) i jakos nigdy sie nie skusilam naczytalam sie gdzies, ze kiepska jakosc, a ciuchy w rzeczywistosci takie sobie, wiec jakos mnie nie ciagnie do tego typu zakupow z reszta podobno troche sie na to czeka zanim ci przysla itp.

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Mój TŻ też narzeka, że w kieckach za rzadko chodzę. Ale Ja mam za grube łydki, to co zrobić!? No ale dla niego to ostatnio coraz częściej zakładam spódniczki.
ja tez mam grube lydki
ale w lecie to tylko spodniczki uznaje lubie ta przewiewnosc i do spodniczek japonki
w zimie za to wole jeansy, bo jednak cieplej w nich

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a mój TŻcik jest panem Inzynierem dostał 5 z pracy, 5 za odpowiedź ,ale na dyplomie 4,5 poniewaz miała za małą śrenią o 0,1 żeby dostać 5.. ale się ciesze bardzo mocno.. i jeszcze takiego slodkiego smsa dzisiaj dostałam, że fajnie że przy nim jestem
no to super
przekaz mu gratulacje juz mogli mu podciagnac ta ocene
moj ojciec calkiem niedawno robil magisterke. praca i obrona tak wszystkich zachwycila, ze mu naciagneli srednia ze studiow i dostal 5 na dyplomie

Cytat:
A ja własnie juz sie wykompałam i sie ogoliłam i wiecie co zaciełam sie w dwóch miejcach, na dwoch nogach. Chyba musze zainwestowac w depilator albo Tz namówie:P To jest dobre
oj ja sie nigdy nie skusze na depilator
boli i czesto podraznia (a ja mam skore naczynkowa i bardzo prawdopodobne ze zrobiliby mi sie 'pajaczki')
za to maszynka jade nawet bez patrzenia i nigdy sie nie zacinam kwestia wprawy

co do Walentynek to TZ chcial mnie zabrac do Poznania na jakas trance'owa imprezke, ale jednak powiedzialam mu, ze wole gory, wiec walentynki spedzimy gdzies w gorach - moze taplajac sie na zrodlach, moze na romantycznej kolacji ale najpierw rano napisze egzamin (ale sobie gosciu date wybral w sumie to lepiej nizbysmy mieli pisac 15-go)

moj TZ wczoraj mi mowil, ze sie zastanawia nad wytatuowaniem sobie gdzies mojego imienia. to mu powiedzialam, ze lepiej sobie chyba wytatuowac imie swojego dziecka, bo dziecko kocha sie zawsze, a z malzenstwami roznie to bywa (tak... w tym zwiazku to ja pelnie funkcje sprowadzacza na ziemie )
a on mi na to, ze on jest romantykiem i on wierzy w milosc romantyczna do konca zycia. no coz milo slodki TZcik
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 10:30   #339
obca7
Wtajemniczenie

Ja tez mam egzamin w walentynkiNa szczęście ostatni Jutro mam pierwszy i najtrudniejszy ehhh chyba nic nie umiem Mam takiego stresa że szok. A teraz mykam dziewczynki miłego weekendu. Jadę do Poznania do szkoły
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 10:44   #340
Lena21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja uzywam depilatora od ponad roku i jestem zadowolona, a do bikini to patę cukrową

A ja nie...włosy okropnie wrastają, przynajmniej ja tak mam. Nic mi nie dały peelingi i rękawica depilator odstawiłam i teraz jestem niewolnicą maszynki

Alez mnie wkurzył mój TŻ wczoraj!! Nie widzieliśmy się tydzień a po wczorajszym nawet nie mam ochoty sie z nim dzisiaj spotykać...

Wczoraj oglądałam wesele z udziałem jednego z zespołów, którym byłam zainteresowana Moim rodzicom się podobało, ale ja chcę dalej szukać.... Grali same starocie, nie wyslili sie nawet na nic po angielsku... Nie wiem może zbyt wiele wymagam od tej orkiestry Ehh...cięzko jest znaleźć cos fajnego za rozsądne pieniądze

Lena21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 10:47   #341
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
do mnie przychodza dwa katalogi z ciuchami (Bon Prix i Quelle) i jakos nigdy sie nie skusilam naczytalam sie gdzies, ze kiepska jakosc, a ciuchy w rzeczywistosci takie sobie, wiec jakos mnie nie ciagnie do tego typu zakupow z reszta podobno troche sie na to czeka zanim ci przysla itp.
Tak więc lain ja od jakichś no z górką 10 lat zamawiam ubranka z quelle... jest to niemiecka firma wiec ubrania sa bardzo dobrej jakosci.. niestety wlasnie dlateog ze to jest niemiecka moda a przepraszam jesli kogos uraze niemry raczej porzadnego gustu nie maja (patrz wiekszosc kolekcji w deichmanie) no to az tak wiele nie ma tych ubran... co nie zmienia faktu, ze no jednak ja dosc czesto tam kupuje szczegolnie gdy musze zrobic co sezonowe wietrzenie szafy... nie ma tam jakichs ogromnych tabunow super extra wypasionych ciuchow.. sa norlane.. mnie odpowiadają a pod wzgledem jakosciowym sa jednak lepsze od bon prixa
Co do czekania.. a no to zalezy ale z reguly te 2 tygodnie trzeba poczekac.. ale za to jak juz przyjda to w domu mam prawdziwa rewie mody.. moj TZ przestal sobie sweterki kupowac w sklepach tylko kupuje w quelle, ja kupuje tam takie rzeczy jak zestawy sportowe, sukienki, bluzeczki, pod zadnym pozorem nie kupie tam nigdy butow ( patrz deichman , poza tym jakosc tych butow.. no coz.. widzialam lepsze)
w bonprixie no sa okazje ze mozna zwykly top i za 20-30 zl kupic, ale gdy jest promocja w stylu kup 3 bluzki a my dobierzemy CI kolor i wyslemy (ty sama nie masz prawa wyboru) no coz.. wole quelle od bonprixa szczegolnie, ze czasem mozna tam kupic rzeczy markowe i na prawdę w quellu sa fajnej jakosci.... jak ktos mi chce zarzucic reklamowanie konkretnej firmy no to trudno .. pytalyscie o quelle i bonprix a że ja mam w nich doswiadczenie.. mowie.. ja kupuje i w sumie rzadko zdarza mi sie odsylac.. znam juz swoja rozmarowke w tych sklepach wiec rzadko odsylam z teog wzgledu.. quelle jest ok.. w sumie mogę polecić
Stary 2009-01-23, 10:48   #342
szana
Zadomowienie

ja jeszcze nie wiem jak będzie w Walentynki i czy moje Słońce ma już jakieś plany,zobaczymy ale z restauracja to by nie był zły pomysł
Czy któraś może wie,moje drogie panie,w jakim programie robi się te filmiki co są ta you tube-te podziękowania dla rodziców?te zdjęcia następujące po sobie a czasem jakiś filmik między nie włożony?
Co do quelle to zgadzam się z Kubusewą,sama nie kupuję tam ale moja przyszła szwagierka czasem robi sobie zakupki i jeszcze nie narzekała

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-01-23 o 10:52
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 10:58   #343
gosica502
Wtajemniczenie

Szana ja właśnie też oglądałam dzisiaj takie filmiki i też mnie to zastanowiło jak to się robi tak że jakby ktos wiedział i napisał to bym była bardzo bardzo wdzięczna

A co do depilatorów to ja też próbowałam i też miałam okropne czerwone placki na nogach i wrastające włoski przez co i tak nie mogłam światu nóg moich pokazać i tak.. Więc też sie posługuję maszynką i tak jak lain bardzo szybko i zręcznie, więc nie mam problemów z zacinaniem

No i jeszcze bonprix.. Ja miałam jednorazowe doświadczenie z tą firmą.. Zamówiłam sobie sukieneczkę o rozmiarze 36/38.. Zwykle właśnie takie rozmiarki noszę a zamówiona sukienka okazała się być sporo za duża.. Nie chciało mi się odsyłać więc poszłam do sąsiadki-krawcowej i mi ją przerobiła ale ogólnie to lubię tą sukieneczki i całkiem ok jest.. Może się skuszę nawet na podobny zakup w przyszłości tylko że mniejszy rozmiar będę musiała zamawiać...
Stary 2009-01-23, 11:03   #344
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lena21 Pokaż wiadomość
Alez mnie wkurzył mój TŻ wczoraj!! Nie widzieliśmy się tydzień a po wczorajszym nawet nie mam ochoty sie z nim dzisiaj spotykać...
oj. a co zrobil?

Cytat:
Napisane przez Lena21 Pokaż wiadomość
Wczoraj oglądałam wesele z udziałem jednego z zespołów, którym byłam zainteresowana Moim rodzicom się podobało, ale ja chcę dalej szukać.... Grali same starocie, nie wyslili sie nawet na nic po angielsku... Nie wiem może zbyt wiele wymagam od tej orkiestry Ehh...cięzko jest znaleźć cos fajnego za rozsądne pieniądze
w przypadku wielu zespolow to jest tak, ze graja to co ty chcesz. wybierasz z ich repertuaru i ci to zagaraja. no chyba, ze nie maja nic innego w repertuarze

heh wczoraj jeszcze jak bylismy w pubie to w tv poleciala ta piosenka http://pl.youtube.com/watch?v=dxmJLj-4f3g ktora byla hiciorem lata w 2001 jak zaczelismy razem byc i leciala na kazdej dyskotece na plazy i w kazdym klubie. i zrobilo sie tak sentymentalnie, bo wszystkie wspomnienia wrocily... swoja droga smieszne, ze taka piosenka wywoluje wspomienia no ale coz, my hiciorow lata nie wybieralismy ehhh ale bylismy mlodzi i piekni
Stary 2009-01-23, 11:24   #345
szana
Zadomowienie

więc razem z Gosica502 prosimy o pomoc

Lain każda piosenka może wzbudzić wspomnienia,to taki czar hehe wiem co czujesz bo gdy ja słyszę Look at the Heaven to odpływam,bo ta piosenka mnie i mojego TŻcika połaczyła niejako
to ta : http://www.youtube.com/watch?v=jOrel...eature=related :P heh

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-01-23 o 11:27
Stary 2009-01-23, 11:29   #346
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny ja już po egazaminie.. taki średni był... nie był prosty, miałam ściągi ale akurat tego nie miałam więc troche z głowy, troche lanie wody.. zobaczymy w poniedziałek co z tego wynikło ja mam teraz tydzien bez egzaminów bo z dwóch jestem zwolniona za dobre oceny ale za to po następnej niedzieli szykuje się taka rzeźnia jakiej świat nie widział... tyle zawsze warunków potem ludzie musza brac bo wariatka jakas ta profesorka doktorka habilitowana i posrana za przeproszeniem.. ale czasem od tytułów ludziom odbija

dobra ja się zbieram i wracam do domku do tżcika mojego kochaniutkiego bo tak się stęskniłam że już usychać zaczęłam wracam do was w niedziele w pełni wypieszczochana i w dobrym humorze

a wy nie skrobcie zbyt intensywnie bo nie będę was nadrabiac jak 50 stron nabazgracie miłego weekendu buziaki
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 11:34   #347
szana
Zadomowienie

Gosiu chyba mam tzn można tak zrobić w Powerpoincie chyba na pewno można dać fotkę na cały slajd i zrobić powolne przejście,można też dodać muzyczkę tylko czy filmik? hmm

Tancereczko miłego weekenduleć do swojego TŻcika szybko do nas wróć na pewno będzie dobra ocena z egzaminu
Stary 2009-01-23, 11:36   #348
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
wiem co czujesz bo gdy ja słyszę Look at the Heaven to odpływam,bo ta piosenka mnie i mojego TŻcika połaczyła niejako
a w jaki sposob was polaczyla?
nie wiem czy to kac, ale moje uszy nie byly w stanie zdzierzyc teraz tej piosenki
Stary 2009-01-23, 11:41   #349
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

No wlasnie ja zamawiam z bonpixa kuzyna zona naprawde fajne rzezcy tam znajduje i teraz i ja znalazlam cos dla siebie
ALe sie wkurzyłam dzisiaj ahh ta Polska biurokracja. W Zusie siedzałam dzis godzine czasu uwierzycie... MAsakra\:/

wysłałąm juz zamowienie na bezplatne katalogii do quelle

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-01-23 o 11:47
Stary 2009-01-23, 12:00   #350
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Gosiu chyba mam tzn można tak zrobić w Powerpoincie chyba na pewno można dać fotkę na cały slajd i zrobić powolne przejście,można też dodać muzyczkę tylko czy filmik? hmm

Tancereczko miłego weekenduleć do swojego TŻcika szybko do nas wróć na pewno będzie dobra ocena z egzaminu
Szana o powarpoincie to wiem sporo dość, robiłam już prezentacje w tym programi tylko nigdy tam filmiku nie dodawałam.. A może jednak by się dało...

Cytat:

Lain każda piosenka może wzbudzić wspomnienia,to taki czar hehe wiem co czujesz bo gdy ja słyszę Look at the Heaven to odpływam,bo ta piosenka mnie i mojego TŻcika połaczyła niejako
A my z moim miśkiem się poznaliśmy na jego studniówce a takie prawdziwe nasze bycie razem zaczęło się od wesela na które mnie zaprosił jako osobę towarzyszącą więc piosenki które się mi kojarzą w początkami naszego związku to raczej takie weselne bardziej hihihi np. "Bo lato rozpala" GolecuOrkiestra" albo "Cykady na Cykladach"
Stary 2009-01-23, 12:02   #351
szana
Zadomowienie

Cytat:
a w jaki sposob was polaczyla?
nie wiem czy to kac, ale moje uszy nie byly w stanie zdzierzyc teraz tej piosenki
ta na tej stronce jest zakłocona też czymś i trochę inna wersja ,jakby zmieniona trochę,ona tak na czysto jest lepsza może trochę źle się wyraziłam z tym połączeniem ale chodzi o to,że my z moim TŻcikiem mieszkaliśmy od siebie 2 uliczki a nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy i pewnego dnia na takim czacie wewnątrzsieciowym naszej dzielnicy zaczęliśmy prowadzic rozmowę(był to listopad 2003) i to była dziwna rozmowa bo o coś się sprzeczaliśmy,o coś związanego z siecią.Potem moje Słońce dostało od kogoś mój numer gg bo chciał mnie przeprosić za bezsensowną kłotnie no i(jak potem mi powiedział)coś mu kazało do mnie napisać hehe i tak zaczęliśmy normalną gadkę,która mogła trwać w nieskończoność,o wszystkim i kiedyś moje Słońce długo mi nie odpisywało i ja z własnej głupoty rzuciałam mu focha i potem znowu mnie przepraszał,że nie odpisywał ale nagrywał se piosenkę na kasetę jeszcze wtedy magnetofonową hehe i byłam zaciekawiona co to za piosenka,z powodu której nie odpisywał mi dość długo no to on zaproponował spotkanie (w końcu a było to już na początku grudnia 2003)i że da mi tą kasetę co nagrał z ową piosenką (taki prekekst ) i tak doszło do naszego spotkania na żywo,po którym już się od siebie nie uwolniliśmy
kurcze ale sie rozpisałam hhh

Gosiu to spróbuj dodać filmik w prezentacji i napisz jak Ci poszło i jak to zrobiłaś a skoro się dość na tym znasz to potem będę Cię prosiła o pomoc hehe a i jak dodać np tylko fragment filmiku?jak go wyciąć? o to jest pytanie

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-01-23 o 12:04
Stary 2009-01-23, 12:09   #352
lain
Zakorzenienie

a no to ladna historia
nas w sumie tez troche muzyka polaczyla, bo lubilismy ta sama i jak jechalismy na kolonie na ktorej dopiero zaczelismy byc razem to sobie w autokarze lezelismy na moim jasiu glowka przy glowce i sluchalismy walkmana - kazdy mial jedna sluchawke. cala kaseta Moonspell "Wolfheart" (pewno nie bedziecie kojarzyc, ale mam do niej przeogromny sentyment )
w ogole bardzo klimatycznie, bo jechalismy przez Transylwanie i ta muzyka doskonale pasowala do okolicznosci przyrody
Stary 2009-01-23, 12:14   #353
szana
Zadomowienie

Cytat:
a no to ladna historia
nas w sumie tez troche muzyka polaczyla, bo lubilismy ta sama i jak jechalismy na kolonie na ktorej dopiero zaczelismy byc razem to sobie w autokarze lezelismy na moim jasiu glowka przy glowce i sluchalismy walkmana - kazdy mial jedna sluchawke. cala kaseta Moonspell "Wolfheart" (pewno nie bedziecie kojarzyc, ale mam do niej przeogromny sentyment )
w ogole bardzo klimatycznie, bo jechalismy przez Transylwanie i ta muzyka doskonale pasowala do okolicznosci przyrody
no to tak ja mam sentyment właśnie do tej piosenki,chociaż romantyczna nie jest
tak sobie Was wyobraziłam na tym jaśku szkoda,że nie macie takiego zdjęcia z tej podróży,a może macie?
taki wniosek mi się dziwny nasunął- przez muzykę do miłości heh ale lepiej już dziś nie filozofuję a zespołu rzeczywiście nie kojarzę

takie podziękowania bym chciała zrobić tzn podoba mi się pomysł
http://www.youtube.com/watch?v=jeutcMDaSq4

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-01-23 o 12:19
Stary 2009-01-23, 12:24   #354
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Ja z Tz poznaliśmy sie przez kumpele(której teraz nie trawie i nierozumiem) A pisenek jest dużo bo siedzielismy wowczas w barze na piwku A nastepnego dnia pojechalismy na dyskoteke i od tego sie zaczelo. Tz w piatek (wtedy bylismy w barze) pisal do marty zebym ja tez pojechala na dyskoteke (a tz w piatek byl jeszcze z inna dzieczyna) i jak ja pojechalam to posedl do niej i z nia zerwal. I od dyskoteki sie zaczelo od dokładnie piosenki Etny ale tytulu nie pamietam zaczelismy na niej tanczyc i tak... A wtedy byl koncert.
Ale my uznajemy piosenke Angelo Kelly- angel bo w barze leciala i ja tylko zapamietaliśmy.
http://pl.youtube.com/watch?v=P6GTI_9NERw
MI tz zrobil piekny filmik ale on to w specjalnym programi robil...

Edytowane przez jozia
Czas edycji: 2009-01-23 o 12:32
Stary 2009-01-23, 12:28   #355
szana
Zadomowienie

Joziu
to nieźle oczarowałaś Twojego TŻ ,że po pierwszym spotkaniu zrezygnował z innej musiało mu zależeć
Joziu a w jakim programie Twój TŻ zrobił ten filmik?
Stary 2009-01-23, 12:33   #356
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
heh wczoraj jeszcze jak bylismy w pubie to w tv poleciala ta piosenka http://pl.youtube.com/watch?v=dxmJLj-4f3g ktora byla hiciorem lata w 2001 jak zaczelismy razem byc i leciala na kazdej dyskotece na plazy i w kazdym klubie. i zrobilo sie tak sentymentalnie, bo wszystkie wspomnienia wrocily... swoja droga smieszne, ze taka piosenka wywoluje wspomienia no ale coz, my hiciorow lata nie wybieralismy ehhh ale bylismy mlodzi i piekni
Piosenka fajna, lubię ten motyw
szana, lain, jozia, bardzo ładne historie z muzyką w tle
My z moim K. jakoś nie mamy "wspólnego" gustu muzycznego. Lubimy różne klimaty. Moje Kochanie lubi np. De mono, a ja uwielbiam happysad
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 12:39   #357
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:

Gosiu to spróbuj dodać filmik w prezentacji i napisz jak Ci poszło i jak to zrobiłaś a skoro się dość na tym znasz to potem będę Cię prosiła o pomoc hehe a i jak dodać np tylko fragment filmiku?jak go wyciąć? o to jest pytanie
Żebym ja taką skomplikowaną wiedzą informatyczną dysponowała to by było życie o wiele prostsze

Cytat:

takie podziękowania bym chciała zrobić tzn podoba mi się pomysł
http://www.youtube.com/watch?v=jeutcMDaSq4
Ja właśnie dziś zostałam zachwycona dokładnie tym samym filmikiem Bardzo pomysłowy
Stary 2009-01-23, 12:50   #358
lain
Zakorzenienie

Cytat:
tak sobie Was wyobraziłam na tym jaśku szkoda,że nie macie takiego zdjęcia z tej podróży,a może macie?
no wlasnie nie mamy takiego zdjecia. ale tak sobie wyciagnelam teraz zdjecia z tej kolonii (jeszcze papierowe, bo to nie byla era aparatow cyfrowych) i tak sobie mysle, ze ja to sie w ogole nie zmienilam (no moze troche powazniej wygladam), za to moj TZ sie baaaaaardzo zmienil. ale bylismy dzieciaczki

ale mi storczyki ostatnia kwitna jak szalone chyba lubia zime
chwale sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1180054.jpg (68,1 KB, 25 załadowań)
Stary 2009-01-23, 12:55   #359
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Żebym ja taką skomplikowaną wiedzą informatyczną dysponowała to by było życie o wiele prostsze

Ja właśnie dziś zostałam zachwycona dokładnie tym samym filmikiem Bardzo pomysłowy
ale może do czegoś dojdziesz w tym powerpoincie
no filmik super tylko jak go zrobić :P

Lain takie zdjęcia są najlepsze hehetakie namacalne teraz cyfrówką zrobi się więcej i to taki plus mnie to też się wydaje,że nic a nic się nie zmieniam,a jak mam złe dni to patrząc na stare fotki chce mi się płakać,że tak wyglądam heh
piękne storczyki! uwielbiam te kwiaty ale nie mam ręki do nich ani do żadnych innych ;/

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-01-23 o 13:06
Stary 2009-01-23, 13:05   #360
lain
Zakorzenienie

Cytat:
mnie to też się wydaje,że nic a nic się nie zmieniam,a jak mam złe dni to patrząc na stare fotki chce mi się płakać,że tak wyglądam heh
a czemu chce ci sie plakac cos nie tak?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości