|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
![]() Can`t be perfect no musze miśka namówić:P Ciekawe co wymysli Tz na Walentynki Mam nadzieje ze cos romantycznego. W restauracji jescze tak na kolacyjce nie bylismy:p ALe naciagac go niechce bo biedak oszczedza:dTancerka trzymamy kciuki ![]() Ide juz spac bo rano Tz przychodzi mamy pare spraw na miescie do załatwienia. Wiec Dobranoc
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-22 o 22:48 |
|
|
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz wiem co mój wymyśli zabiera mnie na romantyczną kolację do restauracji a potem prezenty w potaci bielizny.. a potem użycie prezentów już się nie mogę doczekaćdobra ide spac bo jutro randka i juz chcę zeby było szybciej to jutro
|
|
#333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Spodni to moje nogi w lecie nie widują A poza tym to byłam dziś u babci z życzeniami i kwiatuszkami bo wczoraj mnie nie było jeszcze w wiosce rodzinnej A poza tym to TŻ jest jeszcze u mnie Ale miło
|
||
|
|
|
#335 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynyyyy zwolnijcie
komepletnie juz wypadlam z tematu a nie bylo mnie w watku tylko pare godzin bede musiala usiasc i nadrobic, bo powiem Wam szczerze, ze nikt lepiej nie zrozumie PM od PM i tyle rad ile mozna wyciagnac z tego watku nie dostalabym od wszytskch moich weselnych gosci nawet![]() Dobranoc
|
#336 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz ubrana
Tz dostał sniadanko do łóżeczka... Idziemy na miasto
|
|
|
|
#337 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam panny młode wszystkie
Ja piję poranną kawkę przy wizażu a potem się do nauki biorę
|
|
|
|
#338 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ale wczoraj wieczorem bylo milo TZ wrocil z pracy i oznajmil, ze wzial sobie jutro (tzn. dzis ) wolne na pisanie pracy, wiec porywa mnie na randke no i porwal mnie do restauracji, gdzie spedzilismy przemily wieczor przy pysznym jedzonku (przy jednej przystawce prawie przezylam orgazm kulinarny ) i litrowej karafce winka a ze nam sie super rozmawialo to potem przenieslismy sie do pubu na drinka i piwko, skutkiem czego w domu bylam po 2. a teraz mam chyba troche kaca. no ale nic, zjem sniadanie i trzeba sie zabrac do nauki ![]() Cytat:
z reszta podobno troche sie na to czeka zanim ci przysla itp.Cytat:
![]() ale w lecie to tylko spodniczki uznaje lubie ta przewiewnosc i do spodniczek japonki![]() w zimie za to wole jeansy, bo jednak cieplej w nich ![]() Cytat:
przekaz mu gratulacje juz mogli mu podciagnac ta ocene ![]() moj ojciec calkiem niedawno robil magisterke. praca i obrona tak wszystkich zachwycila, ze mu naciagneli srednia ze studiow i dostal 5 na dyplomie ![]() Cytat:
![]() boli i czesto podraznia (a ja mam skore naczynkowa i bardzo prawdopodobne ze zrobiliby mi sie 'pajaczki') za to maszynka jade nawet bez patrzenia i nigdy sie nie zacinam kwestia wprawy ![]() co do Walentynek to TZ chcial mnie zabrac do Poznania na jakas trance'owa imprezke, ale jednak powiedzialam mu, ze wole gory, wiec walentynki spedzimy gdzies w gorach - moze taplajac sie na zrodlach, moze na romantycznej kolacji ale najpierw rano napisze egzamin (ale sobie gosciu date wybral w sumie to lepiej nizbysmy mieli pisac 15-go)moj TZ wczoraj mi mowil, ze sie zastanawia nad wytatuowaniem sobie gdzies mojego imienia. to mu powiedzialam, ze lepiej sobie chyba wytatuowac imie swojego dziecka, bo dziecko kocha sie zawsze, a z malzenstwami roznie to bywa (tak... w tym zwiazku to ja pelnie funkcje sprowadzacza na ziemie )a on mi na to, ze on jest romantykiem i on wierzy w milosc romantyczna do konca zycia. no coz milo slodki TZcik
|
||||
|
|
|
#339 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez mam egzamin w walentynki
Na szczęście ostatni Jutro mam pierwszy i najtrudniejszy ehhh chyba nic nie umiem Mam takiego stresa że szok. A teraz mykam dziewczynki miłego weekendu. Jadę do Poznania do szkoły
|
#340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja nie...włosy okropnie wrastają, przynajmniej ja tak mam. Nic mi nie dały peelingi i rękawica depilator odstawiłam i teraz jestem niewolnicą maszynki Alez mnie wkurzył mój TŻ wczoraj!! Nie widzieliśmy się tydzień a po wczorajszym nawet nie mam ochoty sie z nim dzisiaj spotykać... Wczoraj oglądałam wesele z udziałem jednego z zespołów, którym byłam zainteresowana Moim rodzicom się podobało, ale ja chcę dalej szukać.... Grali same starocie, nie wyslili sie nawet na nic po angielsku... Nie wiem może zbyt wiele wymagam od tej orkiestry Ehh...cięzko jest znaleźć cos fajnego za rozsądne pieniądze
|
|
#341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do czekania.. a no to zalezy ale z reguly te 2 tygodnie trzeba poczekac.. ale za to jak juz przyjda to w domu mam prawdziwa rewie mody.. moj TZ przestal sobie sweterki kupowac w sklepach tylko kupuje w quelle, ja kupuje tam takie rzeczy jak zestawy sportowe, sukienki, bluzeczki, pod zadnym pozorem nie kupie tam nigdy butow ( patrz deichman , poza tym jakosc tych butow.. no coz.. widzialam lepsze) w bonprixie no sa okazje ze mozna zwykly top i za 20-30 zl kupic, ale gdy jest promocja w stylu kup 3 bluzki a my dobierzemy CI kolor i wyslemy (ty sama nie masz prawa wyboru) no coz.. wole quelle od bonprixa szczegolnie, ze czasem mozna tam kupic rzeczy markowe i na prawdę w quellu sa fajnej jakosci.... jak ktos mi chce zarzucic reklamowanie konkretnej firmy no to trudno .. pytalyscie o quelle i bonprix a że ja mam w nich doswiadczenie.. mowie.. ja kupuje i w sumie rzadko zdarza mi sie odsylac.. znam juz swoja rozmarowke w tych sklepach wiec rzadko odsylam z teog wzgledu.. quelle jest ok.. w sumie mogę polecić
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
ja jeszcze nie wiem jak będzie w Walentynki i czy moje Słońce ma już jakieś plany,zobaczymy
ale z restauracja to by nie był zły pomysł Czy któraś może wie,moje drogie panie,w jakim programie robi się te filmiki co są ta you tube-te podziękowania dla rodziców?te zdjęcia następujące po sobie a czasem jakiś filmik między nie włożony? Co do quelle to zgadzam się z Kubusewą,sama nie kupuję tam ale moja przyszła szwagierka czasem robi sobie zakupki i jeszcze nie narzekała
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-23 o 10:52 |
|
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
Szana ja właśnie też oglądałam dzisiaj takie filmiki i też mnie to zastanowiło jak to się robi tak że jakby ktos wiedział i napisał to bym była bardzo bardzo wdzięczna
![]() A co do depilatorów to ja też próbowałam i też miałam okropne czerwone placki na nogach i wrastające włoski przez co i tak nie mogłam światu nóg moich pokazać i tak.. Więc też sie posługuję maszynką i tak jak lain bardzo szybko i zręcznie, więc nie mam problemów z zacinaniem No i jeszcze bonprix.. Ja miałam jednorazowe doświadczenie z tą firmą.. Zamówiłam sobie sukieneczkę o rozmiarze 36/38.. Zwykle właśnie takie rozmiarki noszę a zamówiona sukienka okazała się być sporo za duża.. Nie chciało mi się odsyłać więc poszłam do sąsiadki-krawcowej i mi ją przerobiła ale ogólnie to lubię tą sukieneczki i całkiem ok jest.. Może się skuszę nawet na podobny zakup w przyszłości tylko że mniejszy rozmiar będę musiała zamawiać... |
|
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh wczoraj jeszcze jak bylismy w pubie to w tv poleciala ta piosenka http://pl.youtube.com/watch?v=dxmJLj-4f3g ktora byla hiciorem lata w 2001 jak zaczelismy razem byc i leciala na kazdej dyskotece na plazy i w kazdym klubie. i zrobilo sie tak sentymentalnie, bo wszystkie wspomnienia wrocily... swoja droga smieszne, ze taka piosenka wywoluje wspomienia ehhh ale bylismy mlodzi i piekni
|
||
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
więc razem z Gosica502 prosimy o pomoc
![]() Lain każda piosenka może wzbudzić wspomnienia,to taki czar hehe wiem co czujesz bo gdy ja słyszę Look at the Heaven to odpływam,bo ta piosenka mnie i mojego TŻcika połaczyła niejako![]() to ta : http://www.youtube.com/watch?v=jOrel...eature=related :P heh Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-23 o 11:27 |
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja już po egazaminie.. taki średni był... nie był prosty, miałam ściągi ale akurat tego nie miałam więc troche z głowy, troche lanie wody.. zobaczymy w poniedziałek co z tego wynikło
ja mam teraz tydzien bez egzaminów bo z dwóch jestem zwolniona za dobre oceny ale za to po następnej niedzieli szykuje się taka rzeźnia jakiej świat nie widział... tyle zawsze warunków potem ludzie musza brac bo wariatka jakas ta profesorka doktorka habilitowana i posrana za przeproszeniem.. ale czasem od tytułów ludziom odbija![]() dobra ja się zbieram i wracam do domku do tżcika mojego kochaniutkiego bo tak się stęskniłam że już usychać zaczęłam wracam do was w niedziele w pełni wypieszczochana i w dobrym humorze a wy nie skrobcie zbyt intensywnie bo nie będę was nadrabiac jak 50 stron nabazgracie
|
#347 |
|
Zadomowienie
|
Gosiu chyba mam
tzn można tak zrobić w Powerpoincie chyba na pewno można dać fotkę na cały slajd i zrobić powolne przejście,można też dodać muzyczkę tylko czy filmik? hmmTancereczko miłego weekendu leć do swojego TŻcika szybko do nas wróć na pewno będzie dobra ocena z egzaminu ![]()
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy to kac, ale moje uszy nie byly w stanie zdzierzyc teraz tej piosenki
|
|
|
|
|
#349 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie ja zamawiam z bonpixa kuzyna zona naprawde fajne rzezcy tam znajduje i teraz i ja znalazlam cos dla siebie
![]() ALe sie wkurzyłam dzisiaj ahh ta Polska biurokracja. W Zusie siedzałam dzis godzine czasu uwierzycie... MAsakra\:/ wysłałąm juz zamowienie na bezplatne katalogii do quelle
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 11:47 |
|
|
|
#350 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#351 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może trochę źle się wyraziłam z tym połączeniem ale chodzi o to,że my z moim TŻcikiem mieszkaliśmy od siebie 2 uliczki a nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy i pewnego dnia na takim czacie wewnątrzsieciowym naszej dzielnicy zaczęliśmy prowadzic rozmowę(był to listopad 2003) i to była dziwna rozmowa bo o coś się sprzeczaliśmy![]() kurcze ale sie rozpisałam hhh Gosiu to spróbuj dodać filmik w prezentacji i napisz jak Ci poszło i jak to zrobiłaś a skoro się dość na tym znasz to potem będę Cię prosiła o pomoc hehe a i jak dodać np tylko fragment filmiku?jak go wyciąć? o to jest pytanie
Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-23 o 12:04 |
|
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
a no to ladna historia
![]() nas w sumie tez troche muzyka polaczyla, bo lubilismy ta sama i jak jechalismy na kolonie na ktorej dopiero zaczelismy byc razem to sobie w autokarze lezelismy na moim jasiu glowka przy glowce i sluchalismy walkmana - kazdy mial jedna sluchawke. cala kaseta Moonspell "Wolfheart" (pewno nie bedziecie kojarzyc, ale mam do niej przeogromny sentyment )w ogole bardzo klimatycznie, bo jechalismy przez Transylwanie i ta muzyka doskonale pasowala do okolicznosci przyrody
|
|
|
|
#353 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak sobie Was wyobraziłam na tym jaśku szkoda,że nie macie takiego zdjęcia z tej podróży,a może macie? taki wniosek mi się dziwny nasunął- przez muzykę do miłości heh ale lepiej już dziś nie filozofuję takie podziękowania bym chciała zrobić tzn podoba mi się pomysł http://www.youtube.com/watch?v=jeutcMDaSq4 Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-23 o 12:19 |
|
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Ja z Tz poznaliśmy sie przez kumpele(której teraz nie trawie i nierozumiem) A pisenek jest dużo bo siedzielismy wowczas w barze na piwku
A nastepnego dnia pojechalismy na dyskoteke i od tego sie zaczelo. Tz w piatek (wtedy bylismy w barze) pisal do marty zebym ja tez pojechala na dyskoteke (a tz w piatek byl jeszcze z inna dzieczyna) i jak ja pojechalam to posedl do niej i z nia zerwal. I od dyskoteki sie zaczelo od dokładnie piosenki Etny ale tytulu nie pamietam zaczelismy na niej tanczyc i tak... A wtedy byl koncert. Ale my uznajemy piosenke Angelo Kelly- angel bo w barze leciala i ja tylko zapamietaliśmy. http://pl.youtube.com/watch?v=P6GTI_9NERw MI tz zrobil piekny filmik ale on to w specjalnym programi robil...
16.11.2007 Poznaliśmy się ![]() 25.12.2008 Zaręczyliśmy się ![]() 04.09.2010 Powiedzieliśmy"Tak" przed Bogiem ![]() Edytowane przez jozia Czas edycji: 2009-01-23 o 12:32 |
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Joziu to nieźle oczarowałaś Twojego TŻ ,że po pierwszym spotkaniu zrezygnował z innej musiało mu zależeć ![]() Joziu a w jakim programie Twój TŻ zrobił ten filmik? |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szana, lain, jozia, bardzo ładne historie z muzyką w tle ![]() My z moim K. jakoś nie mamy "wspólnego" gustu muzycznego. Lubimy różne klimaty. Moje Kochanie lubi np. De mono, a ja uwielbiam happysad
|
|
|
|
|
#357 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo pomysłowy
|
||
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi storczyki ostatnia kwitna jak szalone chyba lubia zime ![]() chwale sie
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no filmik super tylko jak go zrobić :PLain takie zdjęcia są najlepsze hehe takie namacalne teraz cyfrówką zrobi się więcej i to taki plus mnie to też się wydaje,że nic a nic się nie zmieniam,a jak mam złe dni to patrząc na stare fotki chce mi się płakać,że tak wyglądam piękne storczyki! uwielbiam te kwiaty ale nie mam ręki do nich ani do żadnych innych ;/ Edytowane przez szana Czas edycji: 2009-01-23 o 13:06 |
|
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Mam nadzieje ze cos romantycznego. W restauracji jescze tak na kolacyjce nie bylismy:p ALe naciagac go niechce bo biedak oszczedza:d

zabiera mnie na romantyczną kolację do restauracji a potem prezenty w potaci bielizny.. a potem użycie prezentów
już się nie mogę doczekać

żeby dostać 5.. ale się ciesze bardzo mocno.. i jeszcze takiego slodkiego smsa dzisiaj dostałam, że fajnie że przy nim jestem

cos nie tak?