|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)
Cytat:
Nie bo Ty zajmujesz sie swoim slubem a Panowie tylko na siebie naskakują, zaburzając nasz podniosły ton tego forum ![]()
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Panowie nie naskakują tylko ostrzegają, i bardzo dobrze mieć orientacje kto jest uczciwy w branży. Nie dziwie się, sama broniłabym dobrego imienia, a to forum jest nie tylko do polecania ale także do ostrzegania. Obrabianie komuś tyłka czy podbieranie klientów powinno być tępione!!! Ja nie wyobrażałam sobie nie mieć video na weselu.Owszem fotki też baaardzo mi się podobają, mam ich spory zbiór, ale jednak miło popatrzeć jak bawili się moi najbliżsi, ich uśmiech, zachowanie, to jest wspaniała pamiątka. Z fotografii nie wypatrze jak ktoś tańczył, co mówił, można zauważyć wiele rzeczy, ktorych Panna Młoda, ze względu na obowiązki nie pamięta albo nie miała okazji zobaczyć. Ja cenię DVD na równi z fotkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Słyszalam ich ale wogole mi sie nie podoba jak ta Pani spiewa
![]() |
#4145 |
Raczkowanie
|
[quote=katalinka17;1061762 9]Panowie nie naskakują tylko ostrzegają, i bardzo dobrze mieć orientacje kto jest uczciwy w branży. Nie dziwie się, sama broniłabym dobrego imienia, a to forum jest nie tylko do polecania ale także do ostrzegania. Obrabianie komuś tyłka czy podbieranie klientów powinno być tępione!!!
[=quote] napisala bym cos ale nie bede sie klocic ![]()
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-23 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zadomowienie
|
[quote=Daisy89;10617670]
Cytat:
Nie widzę nic dziwnego w moim poście,także nie mam pojęcia o co chcesz się kłócić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | |
Raczkowanie
|
[quote=katalinka17;1061790 7]
Cytat:
Wiec nie bede Cie uswiadamiac ![]()
![]() |
#4148 |
Zakorzenienie
|
Pax vobiscum! Dziewczęta!
Uzupełniam listę i mam pytanie - czy zespół muzyczny Orion to to samo co Orion Band?
![]() Edytowane przez Ostrowczanka Czas edycji: 2009-01-23 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanka dobrze, że jesteś. Mam pytanie. Czy ty zamawiałaś zaproszenia z tej stronki?
http://www.nanoprojekt.pl/index.php?...5&limitstart=0 |
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Tak, to ja.
![]() |
#4151 |
Zadomowienie
|
[quote=Daisy89;10617995]Nie masz mnie w czym uświadamiać, poprostu widzę, że każdy kto raczy skrytykować kogoś kogo sobie wybrałaś zaczyna się irytować
![]() Przykro mi, to nie jest forum ciągłego zachwalania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Raczkowanie
|
[quote=katalinka17;1061817 4]
Cytat:
Akurat bys sie zdziwila bo nie o to mi chodzi ![]() ![]() To jest pierwsza osoba jaka wybralam wiec nie mozesz mi zarzucac ze sie irytuje za kazdym razem kiedy ktos pisze o kims zle opinie
![]() |
#4153 |
Zadomowienie
|
Daysy, napisz poprostu o co Ci chodzi, żeby nie było niedomówień ok??Może na PW, nie będziemy tu robić OffTopu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Zakorzenienie
|
Ostrowczanko ja też planuję zamówić z tej stronki pare zaproszeń. Czy byłaś zadowolona z wykonania? Te różyczki to chyba naklejone są, takie wypukłe, nie? Czy to nie przeszkadza jak się włoży zaproszenie do koperty? I czy mogłaś decydować o tekście zaproszenia czy oni sami drukują jakiś standardowy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Byłam bardzo zadowolona - zaproszenia są ładne, na wysokiej jakości papierze, ładnie i jednolicie wydrukowane. Dla porównania - przez Allegro zamawiałam zawiadomienia i jakość była nieporównywalna - sporą część wyrzuciłam bo miały na sobie odciski palców w kleju itp.. Tekst uzgadniasz całkowicie z nimi - mogą ci wydrukować to, co chcesz i w środku i na zewnątrz zaproszenia. Różyczki są dobrze przyklejone i trzymają się OK. Owszem są wypukłe, ale to jakoś nie przeszkadzało bardzo we wkładaniu do kopert.
![]() |
#4156 |
Zakorzenienie
|
Super. Dzięki!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Raczkowanie
|
Co do kamerzysty Media-Vision to ta wstawka się raczej nie zmieniła bo ja oglądałam wesele sprzed 1,5 roku i była ta sama
![]() Ja ich wezmę ze względu na zdjęcia bo bardzo mi się podobały te co ta Pani Fotograf robi ![]() Kamerzysta jest mi dość obojętny, ale rodzice chcą film to będą mieć ![]() Dźwięk na filnie był idealny bo montowany jakoś od zespołu ![]()
#4158 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Raczkowanie
|
ja też dokładnie nie wiem jak jest z tym zespolem orion bo ich nie znam, ale jak szukałama dla siebie to w internecie znalazłam Orion i Orion Band.
http://www.orionband.cba.pl/oferta.html to jest strona Orion Band http://www.zespolorion.pl/ a to Orion |
![]() ![]() |
![]() |
#4160 |
Przyczajenie
|
Ktoś z tego forum kabluje moje wypowiedzi do pewnej osoby albo ta osoba sama to forum przegląda lub nawet się na nim udziela w ukryciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Forum jest jawne i trzeba o tym pamiętać - wszystko co powiemy może być użyte przeciwko nam
![]()
![]() |
#4162 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostrowczanko zespół Orion Bend i Orion to dwa różne zespoły. Owszem ponoć kiedyś razem grali, ale się dawno rozłączyli. Orion Band słyszałam jak grają (DLA MNIE SUPER), ale na temat tego drugiego zespołu nie wypowiem się bo ich nigdy nie słyszałam ![]()
![]() |
#4163 |
BAN stały
|
Skoro juz ktoras z Pan mowila o tym, ze Panowie burza lad i subtelnosc tego forum to ja powiem pewna ciekawostke..otoz..hmm.. we francji ostatnio jak czytalem modne sa fotoreportaze z przyjecia.. rozwodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
Przyczajenie
|
Na początku witam wszystkich serdecznie
![]() Tak sobie czytam forum i brak mi tu jednej podpowiedzi dla pary młodej. Rozchodzi się o zdjęcia a w szczególności o plener. Bardzo wygodne i wbrew pozorom bardzo istotne jest to żeby zdjęcia plenerowe robić w inny dzień niż odbywa się wesele. Nie ma tego pośpiechu, nerwów i przecież w dzień wesela nikt nam nie zagwarantuje pogody - chyba, że ktoś chce mieć ekstremalne zdjęcia robione podczas ulewy ![]() Czasem warto usiąść i zastanowić się czy zależy nam na jakości czy zrobieniu czegoś 'bo tak wypada' Spotkałem się z tym, że niektórzy potrafią wynająć 'kamerman'a' (pozdrawiam Ars ![]() ![]() Dziwi mnie czasem fakt, że ludzie wynajmują fotografa a potem 'co będzie .. niech będzie' - to po co go w takim razie wynajmować ? Niektórzy idą na 'łatwiznę' i wybierają po jak najmniejszej linii oporu - oby tylko jak najtaniej .. Czy naprawde tak niewielu osobom zależy na JAKOŚCI ? Jakość idzie w parze z ceną .. nie znam fotografa robiącego rewelacyjne, unikatowe zdjęcia, dysponującego porządnym sprzętem i ceniącym się na 'kilka stówek' za cały reportarz ślubny Ufff ... tak się rozpisać na dzień dobry ? ![]() Pozdrawiam wszystkich serdecznie. PS. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dobre ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Remigiusz powiemszczerze, że znam tylko jedną parę, która zdecydowała się robić zdjęcia w dniu ślubu. Myślę, że wszyscy wiedzą o tym, że na to potrzebne jest więcej czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4168 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Rozeznanie
|
Ewelka111 robiła makijaż w salonie kosmetycznym przy ul. Iłżeckiej
![]()
#4170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety w Ostrowcu nie znalazlam jeszcze zadnego fotografa ktory powalił by mnie z nog i to nie zaleznie od ceny jaka nam zaproponowal ![]()
Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza... Edytowane przez Daisy89 Czas edycji: 2009-01-23 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.