![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
![]() Dzień dobry i miłego dnia!
#2852 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Wtajemniczenie
|
dziendobry i przemilego dnia
![]()
#2854 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,hop,hoop
![]() Ja sobie już zrobiłam labę,ale głupieje nadal,ponieważ moje problemy żołądkowe trwają,a teraz dodatkowo bolą mnie kości jak diabli u nóg,promieniuje mi od kolana do stopy i u prawej ręki.Wszyscy mi mówią że to od zmarzniecia jakiego doznałam w Krakowie,pamiętam że wtedy mnie strasznie bolały nogi przy odmarzaniu,no i ból promieniujący od dłoni do ramienia. Oczywiście ja schiz,diagnoza moja jedna->rak kości ,kaplica. Przeżywam od wczoraj,nie mogłam w ogóle spac,śnił mi się okropny sen,że byłam w jakimś ciemnym tunelu i zobaczyłam światełko,częśc mnie chciała ze mnie wyjśc,ale ja się na siłę trzymałam,chciałam zawołac mamę,żeby mi pomogła,ale straciłam głos! a później wnet się obudziłam,straszny,okropn y sen. Dziś rano z nerwów nei mogłam jeśc w ogóle,zjadłam ostatecznie danio waniliowego z kawałkiem bagietki,a zaraz po nim biegunka. Idę na 13;50 znowu do lekarza no i zobaczymy,ale jestem już sobą zmęczona,nie wiem czy to moje urojenia czy faktycznie jakieś paskudztwo ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-01-22 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry kwiatuszki
![]() ![]() Chciałam Wam zyczyc miłego dnia, wieczorem postaram się poczytac lepiej co tam naprodukowałyscie bo teraz sie spieszę ![]() Narazie! ![]()
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() lepiej ![]() Hej Dziewczynki ![]() udało mi się w końcu wstać z łóżka, jestem strasznie słaba i kręci mi się w głowie i strasznie się pocę ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hello! juz pol dnia za mna, jakos szybko to poszlo musze przyznac ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym ok, jutro piatek wiec juz mam fajny humor ![]() ![]() milego popoludnia ![]()
![]() |
#2858 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle to bym zapomniała: Aniu - wszystkiego najlepszego z okazji 18-stych urodzinek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie byłam dziś w szkole, jakaś taka słaba jestem, ból kości doskwiera mi strasznie od wczoraj.. Do tego okres nadszedł.. i w ogole to chyba jestem troszke przemęczona.. Ale nie dam się choróbsku, za młoda jestem, zeby chorować ![]() A teraz idę poczytać "Malowanego ptaka" - strasznie dziwna książka.. a jakie są w niej sceny / opisy ![]() ![]() ![]() A później przychodzi TŻet.. ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() milego wieczoru Dziewczynki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Aniu,Ty starucho
![]() ![]() Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz ![]() ![]()
#2863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieki Iza ![]() ![]() ![]() hello dziewuszki ![]() juz weekend prawie! ![]() ja wlasnie wrocilam i zjadlam obiad i teraz posurfuje troche milego wieczorka ![]()
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Aniu- wszystko najlepszego. I nie popelniaj bledow wlasnych, ucz sie na bledach innych, bierz od zycia wszystko co najlepsze
![]()
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuje Izuś ![]() ![]() ![]() Agolku ![]() ![]() Pięknej dorosłości Aniu.. 100 lat zycia, zdrówka, spelnienia marzen i czego tylko sobie życzysz.. ![]()
Zaręczeni od: 09.07.2011 r. http://www.suwaczek.pl/cache/008a20f1c3.png Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png Niech się stanie... ! ![]() KCP ![]() Edytowane przez tamonita Czas edycji: 2009-01-22 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zadomowienie
|
eh a ja dzisiaj kompletnie zawaliłam,niby śniadanko i obiad był ok ale wieczorem..naszło mnie strasznie i zjadłam całą tabiczkę czekolady z orzechami popiłam szklanką kakao a teraz tak mi źle
![]() ![]()
#2867 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no i super ![]() ![]() ![]() ![]() Lo matulu idę spać bo padam, dobranoc gwiazdeczki ![]()
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio to jak byłam w liceum to chorowałam czasami a później przez całe studia w ogóle, dopiero od zeszłej wiosny zaczęło mi się chorowanie i co chwila coś łapię ![]() ![]() no i poszłam ![]() ![]() ![]() idę w każdym razie jutro na uczelnię, bo muszę, a nuż się profesor pojawi co go nigdy nie ma i rzuci jakimś wpisem ![]() dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Sceny conajmniej dziwne, ostre, zaskakujące.. Gdy zacytowała mamie fragment, powiedziala, że mam iść do mojej polonistki i zapytaj jej co to, u licha jest ![]() ![]() Chcesz fragment ? ![]() Ok, tylko prosze nie bić dziewczynki... "Głupia Ludmiła leżała zakrwawiona. Niebieskie sińce pojawiły się na jej udręczonym ciele. Stękając głośno wygięła się w łuk; choć dygotała z wysiłku, nie zdołała się oswobodzić. Jedna z kobiet zbliżyła się, trzymając w ręce zakorkowaną butelkę brunatoczarnej gnojówki. Przy wtórze ochryplego śmiechu i okrzyków zachęty, uklękła między nogami Ludmiły i siłą wepchnęła naczynie w jej obolały srom; z ust leżącej wyrwał się ochrypły jęk, który przeszedł w zwierzęce wycie. Pozostałe kobiety przyglądały się spokojnie. Nagle któraś z całej mocy kopnęla dno butelki wystajacej z krocza. Rozległ się przytłumiony odgłos pękającego wewnątrz szkła. Teraz baby zaczęły kopać Ludmiłę; krew tryskała na ich łydki i buty. Gdy wreszcie przestały się nad nią pastwić, Ludmiła leżała martwa." ![]() ![]() Cytat:
Chorować to kochana można, ale mi chodzi o to, że ja się choróbsku nie daje ![]() ![]() "Ciocia" przyszła i z tego powodu obudziłam się już po 5 i teraz zamulam przed komputerem.. Czy ja się kiedyś w końcu wyśpie ?! ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hello laleczki! piatek! ![]() ![]() ![]() jakie wy macie plany? ![]() milego dnia!
![]() |
#2871 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do cioci-znam ten ból ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja miec plany takie: isc na spacer przed kolezanke, zjesc obiad, uczyc sie, obejrzec mode na sukces, poczytac ksiazke....a potem sie zobaczy ![]() miłego dnia sniezynki ![]() ![]()
![]() |
#2872 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja się dziś uczę oraz pracuję (bo mam kilka nowych tłumaczeń do zrobienia - kto by pomyślał ze ze mnie taka pani tłumaczka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ja ostatecznie nie byłam na uczelni bo łaskawie tym razem godzinę przed rozpoczęciem zajęć dostaliśmy wiadomość, ze profesora nie będzie więc większość osób nawet nie zdążyła wyjść z domu ![]() ![]() ![]() Czuję się nieco lepiej, przynajmniej jakiejś szalonej gorączki nie miałam tym razem rano ![]() ![]() miłego dzionka Skarby ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |||
Zakorzenienie
|
Agolek
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a jaki masz temat ustnej? w ogole o jakich studiach myslisz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to tak profilatkycznie of cors ![]() ![]() Tarantulek, modę na sukces? ![]() ![]() ![]() ![]() Aniaa! wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baby, gratuluję okresu! ja wciąż czekam, ale coś ostatnio czuję się ..."okresowo" ![]() ![]() miłego popołudnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2874 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hello laleczki, ja juz mam tylko 1.5 h do konca i mozna smigac na zakupy ![]() ![]()
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() smacznej herbatki ![]() ![]() ![]() ajjj Dziewczyny, wiecie jak się boję tej studniówki? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ratunku... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A kiedy ta studniowka?
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj koleżanka zaproponowała mi, żebym poszła z kolegą jej partnera, ona go zna mówi , że jest super. Tyle, że on ma 22lata, a ja jestem bardzo bardzo nieśmiała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bosko:P
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozumiem Twoj strach-sama jestem niesmiała. ![]() ![]() ![]() Izus a pokazesz kiedys zdjęcia ze studniowki? ![]()
![]() |
#2880 |
Zadomowienie
|
Iza-Do odważnych świat należy [sic!]
swoją drogą byłam nań sama wśród tuzina zakochanych parek, w dodatku mega przeziębiona i bawiłam się nieziemsko ![]() Yhh humor mi się zrypał na maksa. Niby 3 tygodnie ferii,spokój,jutro tylko po wpis z lektoratu,ale czuję się kijowo. Nie wiem ta pogoda,fakt,że 'przyjaciółki'gdy przyjdzie co do czego mają mnie głęboko gdzieś,wolą se między sobą gdzieś wyjśc poimprezować,nawet nie składając grzecznościowej propozycji. Nie żebym uczepiła się ich jak rzep psiego ogona,normalnie jestem uprzejma,pomocna,lojalna (nawet) jak widacw życiu wspomniane cechy nie procentują ![]() Plus bezsensowne poczucie samotności, zarazem lęku przedjakimkolwiek związkiem,bliskością więc super. Wzdycham/łam 'fizycznie' (,jako,że nie rozróżniam chemii od 'uczucia ![]() ![]() a i ciągłe 'coś' do niedoszłego byłego. Pięknie ![]() I tak będzie z tego wielkie g... , podobam się (na zasadzie 'przeleć-zostaw ) tym co mnie odstręczają więc chyba naprawdę zostanę starą panną. Jako,że wiele lat żywota mi raczej nie zostało,nawet na tym nie stracę.. ![]() Bym zapomniała, niedzielną impreze qltro odwołano z powodu zbyt małej liczby chętnych ;f Dobra kończę swe lamenty, porzuciwszy chorą abstynencję wychylę może drobinę czegoś z barku,od czasu do czasu wręcz trzeba. A jutro wegetacji ciąg dalszy. :/ Miłego, mimo wszystko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.