|
|
#2881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
Cytat:
mi sie nic nie chce zalatwiac bo uwazam ze mam czas - ehh wychodzi ze mnie natura leniucha ![]() moj Tż goni caly czas, pytajac zalatwilas to a zalatwilas tamto (nie pomaga mi bo jest w UK, gdzie juz sobie zakupil wlasnie buty garnitur i wszystko co mu potrzeba - przynajmniej to mam z glowy Cytat:
![]() ja mam tam wesele i dokladnie wiem ze beda 2 wesela rownoczesnie. Juz mi to nie przeszkadza i nauczylam sie nawet cieszyc sie z tego moze byc zabawnie nie bede sobie nerwow szarpala na takie drobnostki, ktore tak naprawde maja male znaczenie Cytat:
)
|
||||
|
|
|
|
#2882 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety nie ma strony internetnowej ale mam wizytówkę właściciela, podaję namiaty: Tomasz Cichosz tel. 607 66 77 75, e-mail: info@impulsklub.pl, adres: Al. Lotników Polskich 56, Świdnik
|
|
|
#2883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję
|
|
|
|
|
|
#2884 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to super, jutro jedziemy do niego i podpisujemy umowę w takim razie Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
[quote=elizabarbara;106470 27]to ze sa 2 wesela to nie koniec swiata i nie masz co rozpaczac
![]() ja mam tam wesele i dokladnie wiem ze beda 2 wesela rownoczesnie. Juz mi to nie przeszkadza i nauczylam sie nawet cieszyc sie z tego moze byc zabawnie nie bede sobie nerwow szarpala na takie drobnostki, ktore tak naprawde maja male znaczenie juz sie z tym pogodzilam
|
|
|
|
|
#2887 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2888 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2889 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie martw się bo profesjonalny makijaż na pewno nie zejdzie![]() Cytat:
Na szczęście ja też nie czuje jeszcze gorączki przed ślubnej. Jedyne na co czuje ciśnienie to suknia - do końca miesiąca muszę zamówić. Całą resztą się interesuję żeby mnie nie zaskoczyły obowiązki, ale wydaje mi się że z wszystkim zdążymy. Może dlatego póki co śpię spokojnie ![]() Mam jeszcze pytanie - macie florystkę godną polecenia ?? Ile wcześniej trzeba zajmować "termin" -zamawiać kwiaty?? |
||
|
|
|
|
#2890 |
|
Rozeznanie
|
[quote=elizabarbara;106470 27]a ja mam odwrotnie
mi sie nic nie chce zalatwiac bo uwazam ze mam czas - ehh wychodzi ze mnie natura leniucha ![]() moj Tż goni caly czas, pytajac zalatwilas to a zalatwilas tamto (nie pomaga mi bo jest w UK, gdzie juz sobie zakupil wlasnie buty garnitur i wszystko co mu potrzeba - przynajmniej to mam z glowy A u nas jest jakoś tak na przemian - raz ja a raz mój TŻ nagle dostajemy "ciśnienia" na załatwianie różnych spraw. Na przykład ostatnio mój TŻ sam zaproponował żebysmy wybrali się pooglądać garnitury i obrączki ale z kolei ja musiałam go popędzać żeby jak najszybciej skontaktował się z ambasadą bo potrzebujemy zaświadczenia że nie ma żadnych przeciwskazań do małżeństwa w jego przypadku a ostatnio dowiedzieliśmy że otrzymanie tego dokumentu może potrwać 6 do 8-miu tygodni Więc może nadal będziemy się nawzajem mobilizować do załatwiania kolejnych spraw.Mam też pytanie zupełnie z innej beczki: Macie już fryzjerki i kosmetyczki zamówione na lato? Jak długo wcześniej trzeba to zrobić? Czy można zrobić to około marca lub kwietnia i nadal mieć wybór czy trzeba myśleć już teraz?
|
|
#2891 |
|
Raczkowanie
|
u mnie raczej ja się stresuję i już chciałabym mieć wszystko załatwione a tż jeszcze spoko stara sie oddalić mysl o zblizającym się slubie do po sesji...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2892 |
|
Kniaginia
|
mój TŻ ostatnio przyspieszył (dziwne
), sam chciał iść obrączki wybierać. I już byśmy je zamówili,tylko ja nie mogę się zdecydować jakie.A co do fryzjerki itd. ja jeszcze sie nie umawiałam ani na fryzjerkę ani na makijażystkę, bo do września jeszcze sporo czasu. Do fryzjera to chyba pójdę blisko mnie, gdzie juz wcześniej sie scinałam, choc nie czesałam, więc jest ryzyko,ale od czego są fryzury próbne. A makijażystkę jedną mam na oku. Przychodzi malowac do domu więc to na plus. |
|
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za namiary na buciki
![]() Pokropce jak przygotowania? Co masz już załatwione? I do jakiego terminu chcesz by Ci goście potwierdzili przybycie?
|
|
#2894 | ||
|
Zadomowienie
|
Kurde dziewczyny, ale się rozpisałyście. Nie zaglądałam pare dni i nazbierało się trochę stron do przeczytania.
No ja mogę się pochwalić, że zaproszenia już zamówione. Tylko z tym zamawianiem miałam smutną sytuację. Gdy akurat je zamawiałam, dostałam telefon, że mój najlepszy kolega zginął w wypadku samochodowym A miałam go zaprosić na moje wesele. Ale to życie potrafi nas zaskoczyć;(Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2895 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a myślałyście już o sukni na poprawiny? Mam troszkę dylemat, bo okazało się, że mogę nabyć tanio suknię która mi się bardzo podobała ale stwierdziłam że na ślub jej jednak nie chce. No a nie wiem czy na poprawiny się nadaje, bo w sumie to ślubna? ps. zdjęcie ściągnięte z netu
|
|
#2896 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Miira;10654852]Dziewczyny a myślałyście już o sukni na poprawiny? Mam troszkę dylemat, bo okazało się, że mogę nabyć tanio suknię która mi się bardzo podobała ale stwierdziłam że na ślub jej jednak nie chce. No a nie wiem czy na poprawiny się nadaje, bo w sumie to ślubna? ps. zdjęcie ściągnięte z netu
[/QUOsukienka śliczna , ale na poprawiny moim zdaniem sie nie nadaje... ale to tylko moje zdanie
|
|
#2897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja jestem zdania,że raz się żyje ......to Twój wielki dzień (dni) więc najważniejsze żebyś Ty czuła się wyjątkowo... ![]() jeśli masz na to fundusze... poza tym z tego co kojarzę to Ty Mirro masz zarezerwowanego tego boskiego fotografa nad morzem
|
|
|
|
|
|
#2898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc!zawsze mozesz ja przefarbowac-suknia typu-grecka bogini-sliczna
|
|
|
|
|
|
#2899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie też dlatego gryzę się z myślami Z jednej strony ta suknia to był mój faworyt na ślub ale jednak przegłosowano inną. 2 suknie na ślub to raczej odpadają A tylko na sam plener to troszkę szkoda kasy No a właśnie mam wrażenie, że na poprawiny to jednak tak średnio ale mimo wszystko jestem w niej zakochana
I'm running from the light, running from the day to night Edytowane przez Miira Czas edycji: 2009-01-25 o 19:15 |
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Raczkowanie
|
Witam dzisiaj
![]() Dziewczyny, poszukuję takiego wykazu - jaki temat nauk w której parafii i kiedy. My mamy już połowę, ale zupelnie nie pasuje mi godzina nauk na które do tej pory chodziliśmy i nie wiem gdzie to sprawdzić. Pomożecie? Kurcze-a czasu tak mało... ![]() No a jak wyglądają te skupienie? Siedzi się samemu w Kosciele a poźniej Ksiądz podbija "obiegówkę" ?
|
|
|
|
|
#2901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja jestem na etapie poszukiwań wdzianka "na zapraszanie". Co Dziewczny planujecie? Egzaminowy zestaw- biała koszula? Ja myślalam o jakiejś skromnej sukieneczce-elegancko, ale nie sztywno. Ale gdzie cos takiego kupić? byla już chyba w każdym sklepie!
|
|
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wdzianka na zapraszanie to ja wcisnę się nieśmiertelną czarną spódnicę + jakąś ładną bluzeczkę i już Zupełna bezpieczna klasyka w moim przypadku A właśnie mam pytanie odnośnie nauk. Na indeksach pisze coś takiego jak egzamin czy coś w tym stylu ? co to takiego? Też to macie?
|
|
|
#2903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie takie pro forma, no bo jak mozna nauk nie zaliczyc Jeszcze nie słyszałam o takim przypadku.Ale dziewczyny które chodzicie na przymierzanie sukien, czy mogę Was prosic o info? Chciałabym prostą, klasyczną sukienkę (najchętniej z zakrytą szyją i w kształcie A, ale już nie wydziwiam) BEZ TRENU! Czy któraś widziała taką? Ja na razie chodzę tylko i podziwiam wystawy, ale nie mogę nic zbliżonego znaleźc. Pliś, plosię, plosię dajcie jakiś namiar! I jeszcze znalazłam w necie fajną ofertę fotografa. Zdjęcia IMHO prześliczne! http://www.michalgumowski.pl/ |
|
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2905 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
np. pierwsza stad: http://www.biancaneve.com.pl/slubne_2008.htm dostepna w demi. albo model Donna z annais - też w demi ![]() osobiście polecam tez papa michel - mnostwo sukienek, na pewno cos znjadziesz, tylko najpierw obejrzyj stronke, bedzie łatwiej. co do trenu - zamawiając zawsze możesz powiedziec, ze trenu nei chcesz i taka uszyja.
http://www.suwaczek.pl/cache/9fa0dc3444.png[/url] Edytowane przez marteczka266 Czas edycji: 2009-01-25 o 20:37 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mam 160 i do najsczuplejszych nie naleze
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2908 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a tak się cieszyłam że będę mieć na ślubie prababcię, niestety nie będę ... strasznie to smutne i dziwnie było w domu, jak się rodzina zjechała, widać było że chcą się pytać o nasze plany, wesele, ale ja zupełnie nie chciałam o tym rozmawiać, nie wyobrażam sobie jak za 3 m-ce będę ich zapraszać na wesele będę mieć Babcię przed oczami i pogrzeb. Za to powiem Wam jedno w lepszym nastroju: że cudownie mieć Narzeczonego który wspiera w trudnych sytuacjach i jest z nami w tych najcięższych chwilach, mam cudownego Tżta. Czułam dziś, że to mój (prawie) Mąż. Cytat:
matplaneta używaj wielocytowania
Edytowane przez edytka27101982 Czas edycji: 2009-01-25 o 20:58 |
||
|
|
|
|
#2909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc żadna z was nie ma jeszcze zaklepanych fryzjerek i kosmetyczek na lipiec/sierpień? Prawdopodobnie nie będę mogła przyjechać do Lublina przed końcem marca lub początkiem kwietnia i zaczynam się zastanawiać czy nie będzie za późno żeby zapisać się do kogoś dobrego
|
|
|
#2910 |
|
Zakorzenienie
|
Że sie podpina tren to wiem, ale to po slubie
A mi chodzi o siedzenie w kościele, nie wiem zupełnie co z nim zrobić;p
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Mój stweirdził, że koło weekendu majowego za garniturem się rozejrzy;p Gdy go ciągne, zeby taniec przećwiczyć- jeszcze czas, choćmy do cukeirni wybrac wzór tortu- -toz jeszcze zdązymy;p, A może kupimy juz cos rodzicom, będzie jedna rzecz z głowy- tak wcześnie? ;p Dobrze, że chociaz zaproszenia juz mamy;p
czy u Was też jest: "przecież jeszcze jest dużo czasu, po co się tak ze wszystkim spieszyć?"
mi sie nic nie chce zalatwiac bo uwazam ze mam czas - ehh wychodzi ze mnie natura leniucha 

Ale smak wyśmienity

a na allegro 2-3 zł.
No a właśnie mam wrażenie, że na poprawiny to jednak tak średnio