|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Buu, grype mam
Ponad 39 temperaturę , szlag by to trafił.
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdrowiej szybko, ROZ-ter-KO
|
|
|
|
#2073 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
A kontrastywna "fajna" jest ![]() Pędzę, lecę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gryksiu dam się boi ![]() Tja... Chyba mnie przeceniacie ![]() Cytat:
A to nie jest piekarnik? Kojarzy mi się ze słowem "bratnik" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz będę mądrzejsza
Jak nie chcesz żeby było suchawe, to przykrywaj albo górną częścią, albo daj się podpiec, a potem potraktuj folią aluminiową z góry ![]() Ej, no...Właśnie mi się uświadomiło,że Okoń to jeden z moich znajomych jest (no był, zanim brutalnie pożarty został, a przedtem obgadany, ometkowany i upieczony w żarniku I jeszcze filmy o nim kręcą
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-01-25 o 08:42 |
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wiem ze to forum o perfumach a nie o jedzeniu ale musze sie wam pochwalic zostalem domowym piekarzem kupile m sobie automat do pieczenia chleba i wypiekam teraz chleb z nudow w domu![]() A o to efekty Chleb Tostowy przepis podstawowy |
|
|
|
#2076 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ![]() A mnie się właśnie chleb skończył ...
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Teziaku - ale pyszności
Może jakiś własny interes rozkręć?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nie rozkręcaj
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-25 o 16:21 |
|
|
|
#2081 |
|
Zadomowienie
|
Teza - cudny chlebek!
A ja pierwsza go widziałam |
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Bo pójdziemy z torbami, albo zaczniemy sprzedawać nasze zbiory, żeby robić zakupy u Teziaka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2083 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#2084 |
|
Zadomowienie
|
muszę! muszę pomarudzić! :/
od piątku męczy mnie gorączka, ból gardła, ból mięśni, mam wysokie tętno-ok 110 ciągle... Lekarza bałam się jak ognia, bo od 5 lat nie chorowałam, a nawet jak chorowałam, to nie miałam gorączki... Jak mi dziś podskoczyła temp do 39, to mama mnie zawiozła na pogotowie... Co tam usłyszałam? :[ Że mam gardło czyste, że to zwykłe przeziębienie!! I szanowna pani zapisała mi... Cholinex i jakis syrop na gardło! :O ale do końca tygodnia mam zostać w domu ;| Booooże!! to jest ta nasza za***ista służba zdrowia, wrrr!!:?
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zato ja mam najbliżej do Złotoryi tylko 30 km.
|
#2086 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Twoje umiejetnosci kulinarne sa na znacznie wyzszym poziomie niz moje![]() Ja potrafie tylko chinskie dania ![]() Rozwalilas mnie tym pytaniem Jest takie w stylu mojej babci Alez mnie dawno w Barze nie bylo, naszczescie wszystko wraca do normalnosci
|
|
|
|
|
#2087 | |||
|
Zakorzenienie
|
To wpadnij podziele sie z glodnym oddam pol
![]() Dobry pomysl ![]() Dlaczego nie ![]() ![]() Wiem ![]() Cytat:
![]() No co ty Hey Cytat:
Ja se calkiem dobrze radze w kuchni umiem piec gotowac robic obiady itp dziwne ze jeszcze nie spalilem domu choc nieraz niewiele brakowalo do tego stanu![]() Cytat:
![]() : D
|
|||
|
|
|
#2088 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Najbardziej lubie chyba kurczaka w ciescie kokosoym z sosem slodko-kwasnym ale robienie tego wymaga duuuzo cierpliwosci, bo zawsze cala jestem w glutach z ciasta a co do jedzenia z torebki, to uwielbiam zupki VIFON na sucho ![]() Cytat:
Dobrze, ze i u Ciebie jest lepiej, bo pamietam, ze jakis czas temu bylo znacznie gorzej, a teraz widac, ze optymizmu nabrales
|
||
|
|
|
#2089 |
|
BAN stały
|
Teziak, no no, szalejesz
![]() Będę nieskromny i napiszę, że dla mnie kuchnia to również pole do popisu ![]() --- Zagońcie mnie do nauki
|
|
|
|
#2090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie w tym temacie też pustki Za to raczę się dziś upieczonym brownie Princessko, jeszcze nie pisałam Tobie, że życzę, aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli Ja dalej pielęgnuję męża, już mu chyba najgorsze mija, bo nawet dziś stwierdził w którymś momencie że jest głodny Mam nadzieję, że mnie nie zaraził. Coś mnie dziś od rana dusi
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Teza 20
Jelenia Góra
|
#2092 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluję pięknego wypieku, ja przed chwilą wyjęłam z maszynki podobny tyle że z przepisu "wieloziarnisty". Swoją drogą w samodzielnym pieczeniu chleba bardzo przyjemny jest zapach rozchodzący się w domu.
|
|
|
|
#2093 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja uparta juz teraz jestem i dopoki nie zobacze, ze zmiana jest na stale, a on zrozumial, ze jestem kobieta jego zycia i nic lepszego go nie spotka to bede sobie singlem z wyboru ![]() ![]() Cytat:
A maz pewnie tak patrzyl, bo to najlepsze lekarstwo dla niego ![]() az zglodnial z wrazenia biedaczek
|
||
|
|
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed chwilą wyjęłam z piekarnika piernik i chyba zacznę jeść gorący ![]() Ja zawsze wyżeram makaron na sucho. Zalewanie go wodą to profanacja ![]() Życzę żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Ciebie. A po co? Nauka nie zając, nie ucieknie... Cytat:
|
|
#2095 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje |
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2097 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bawiłam się nieźle, w zasadzie dopiero wracam do życia :P Miałam mieć jazdę na 17, ale musiałam przełożyć, bo nie byłam w stanie wstać Mam dziś kompletnie rozwalony dzień, jak to po imprezie, ale waaarto było się wymęczyć Kurczę, nie wierzę, że te 3 lata tak szybko minęły...A swoją drogą... Metallica na studniówce i pogo pod sceną szkolnej auli - bezcenne... Za to kocham tę szkołę
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo rozkręcanie własnego interesu to bolesna chyba sprawa dla mężczyzny i może nie dać się skręcić na powrót ![]() ![]() do runów Gryksie, do runów ... albo posiedź jeszcze z nami, co się runów będziesz uczył ...
|
|
#2099 | |
|
BAN stały
|
W ten sposób na to nie patrzyłem
![]() Ale, ale... później siedzę w nocy i panikuję, bo "można było zabrać się za to wcześniej" ![]() Gotowanie fajne jest Cytat:
--- Potrawkę przed chwilą wciągnąłem - mama po raz pierwszy odważyła się zrobić
|
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, Yola ma problem z kompem. Chyba kot jej przebiegł po klawiaturze i zrobiło się coś takiego jak w załączniku - tzn. Yola twierdzi, że Wizaż musi z lupą czytać
Tyczy to tylko Wizażu, resetowanie kompa nic nie dało
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-25 o 19:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

Linczują nas
a runy same w sobie mi soe podobają

Jak nie chcesz żeby było suchawe, to przykrywaj albo górną częścią, albo daj się podpiec, a potem potraktuj folią aluminiową z góry