![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Buu, grype mam
![]() Ponad 39 temperaturę , szlag by to trafił.
#2072 |
Wtajemniczenie
|
Zdrowiej szybko, ROZ-ter-KO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pędzę, lecę! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tja... Chyba mnie przeceniacie ![]() ![]() Cytat:
![]() A to nie jest piekarnik? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zakorzenienie
|
To teraz będę mądrzejsza
![]() ![]() Ej, no...Właśnie mi się uświadomiło,że Okoń to jeden z moich znajomych jest (no był, zanim brutalnie pożarty został, a przedtem obgadany, ometkowany i upieczony w żarniku ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-01-25 o 07:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() Wiem ze to forum o perfumach a nie o jedzeniu ale musze sie wam pochwalic zostalem domowym piekarzem ![]() ![]() A o to efekty Chleb Tostowy przepis podstawowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
![]() ![]() A mnie się właśnie chleb skończył ... ![]()
#2079 |
Zakorzenienie
|
Teziaku - ale pyszności
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Nie rozkręcaj
![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-01-25 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zadomowienie
|
Teza - cudny chlebek!
A ja pierwsza go widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Bo pójdziemy z torbami, albo zaczniemy sprzedawać nasze zbiory, żeby robić zakupy u Teziaka
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
grozi wypollizowaniem
|
#2084 |
Zadomowienie
|
muszę! muszę pomarudzić! :/
od piątku męczy mnie gorączka, ból gardła, ból mięśni, mam wysokie tętno-ok 110 ciągle... Lekarza bałam się jak ognia, bo od 5 lat nie chorowałam, a nawet jak chorowałam, to nie miałam gorączki... Jak mi dziś podskoczyła temp do 39, to mama mnie zawiozła na pogotowie... Co tam usłyszałam? :[ Że mam gardło czyste, że to zwykłe przeziębienie!! I szanowna pani zapisała mi... Cholinex i jakis syrop na gardło! :O ale do końca tygodnia mam zostać w domu ;| Booooże!! to jest ta nasza za***ista służba zdrowia, wrrr!!:?
#2085 |
Zakorzenienie
|
Ale zato ja mam najbliżej do Złotoryi tylko 30 km.
![]()
![]() |
#2086 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja potrafie tylko chinskie dania ![]() Rozwalilas mnie tym pytaniem ![]() ![]() Alez mnie dawno w Barze nie bylo, naszczescie wszystko wraca do normalnosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |||
Zakorzenienie
|
To wpadnij podziele sie z glodnym oddam pol
![]() Dobry pomysl ![]() ![]() Dlaczego nie ![]() ![]() Wiem ![]() Cytat:
![]() No co ty ![]() Hey ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a co do jedzenia z torebki, to uwielbiam zupki VIFON na sucho ![]() Cytat:
![]() Dobrze, ze i u Ciebie jest lepiej, bo pamietam, ze jakis czas temu bylo znacznie gorzej, a teraz widac, ze optymizmu nabrales ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
BAN stały
|
Teziak, no no, szalejesz
![]() ![]() Będę nieskromny i napiszę, że dla mnie kuchnia to również pole do popisu ![]() ![]() --- Zagońcie mnie do nauki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Princessko, jeszcze nie pisałam Tobie, że życzę, aby wszystko ułożyło się po Twojej myśli ![]() ![]() Ja dalej pielęgnuję męża, już mu chyba najgorsze mija, bo nawet dziś stwierdził w którymś momencie że jest głodny ![]() ![]() Mam nadzieję, że mnie nie zaraził. Coś mnie dziś od rana dusi ![]()
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Teza 20
Jelenia Góra ![]()
#2092 |
Rozeznanie
|
Gratuluję pięknego wypieku, ja przed chwilą wyjęłam z maszynki podobny tyle że z przepisu "wieloziarnisty". Swoją drogą w samodzielnym pieczeniu chleba bardzo przyjemny jest zapach rozchodzący się w domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale ja uparta juz teraz jestem i dopoki nie zobacze, ze zmiana jest na stale, a on zrozumial, ze jestem kobieta jego zycia i nic lepszego go nie spotka to bede sobie singlem z wyboru ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A maz pewnie tak patrzyl, bo to najlepsze lekarstwo dla niego ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przed chwilą wyjęłam z piekarnika piernik i chyba zacznę jeść gorący ![]() Ja zawsze wyżeram makaron na sucho. Zalewanie go wodą to profanacja ![]() Życzę żeby wszystko ułożyło się jak najlepiej dla Ciebie. A po co? Nauka nie zając, nie ucieknie... Cytat:
![]()
![]() |
#2095 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Bawiłam się nieźle, w zasadzie dopiero wracam do życia :P Miałam mieć jazdę na 17, ale musiałam przełożyć, bo nie byłam w stanie wstać ![]() ![]() A swoją drogą... Metallica na studniówce i pogo pod sceną szkolnej auli - bezcenne... Za to kocham tę szkołę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo rozkręcanie własnego interesu to bolesna chyba sprawa dla mężczyzny i może nie dać się skręcić na powrót ![]() ![]() do runów Gryksie, do runów ![]() ... albo posiedź jeszcze z nami, co się runów będziesz uczył ... ![]()
![]() |
#2099 | |
BAN stały
|
W ten sposób na to nie patrzyłem
![]() Ale, ale... później siedzę w nocy i panikuję, bo "można było zabrać się za to wcześniej" ![]() Gotowanie fajne jest ![]() Cytat:
![]() --- Potrawkę przed chwilą wciągnąłem - mama po raz pierwszy odważyła się zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, Yola ma problem z kompem. Chyba kot jej przebiegł po klawiaturze i zrobiło się coś takiego jak w załączniku - tzn. Yola twierdzi, że Wizaż musi z lupą czytać
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-25 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.