![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biżuteria by smieszka250
Te na liściu są po prostu obłędne... Witam się przy okazji po długiej przerwie
![]()
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Niebieskie bardzo ładne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Zielone śliczne - ale po niebieskich
![]()
![]() |
#96 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ed: Karmazynowy Kamyk ![]() Edytowane przez smieszka250 Czas edycji: 2009-01-23 o 09:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Wow! Świetne te ostatnie pary. Z zieloną kroplą takie idealnie równiutkie, te ostatnie zielone też super, a niebieskie mają świetną formę.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Podziwiam, kolczyki śliczne i coraz dokładniej owijasz. Pomysły masz świetne, aż zazdroszczę, aż boję się pomyśleć co będzie następnym razem, mocna konkurencja nam rośnie
![]() Co do kamieni to śliczne, a ja mam ostatnio niemiłe doświadczenie już z drugim zamówieniem, poleży w pudełku i najwyżej zrobię coś dla siebie. Jeśli będziesz coś zamawiać to może mogłabym się przyłączyć? Ja już wymiękam z jakością kamieni, te co dostałam wołają o pomstę do nieba i o schowanie głęboko w szufladzie, a zapasy mi sie powoli kończą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
O jakie śliczności zrobiłaś
![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Dzięki.
![]() Następne zakupy planujemy w lutym-marcu - podobno wielka dostawa ma być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
śmieszko kolczyki są przeboskie
![]() ![]() P.S a co do zakupów... to też bym się b.chętnie przyłączyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Coś mi się wydaje, że następne zakupy poniżej trzech zer nie zejdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
margolka, wrapy robisz
![]() ja mam rozrysowane projekty już, strasznie mnie ciągnie, muszę spróbować, ale nic oprócz małych granatów nie mam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
na razie mam wieeelkie plany i maaaaaaało czasu - sesja - ale niech tylko zacznie się wolne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A ja chciałam jeszcze coś dodać na temat zdjęć... Próbowałam robić też z takimi liściami jak na Twoich fotkach i nijak mi nie wychodzą, ogólnie masakra...
A Twoje są bardzo ładne ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Wow, ktoś pochwalił moje zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 100 takich liści, myślałam że się nadadzą do ozdabiania pudełeczek, w których wysyłam biżu, ale się okazało, że są ogromne, a pudełeczka malutkie...
A przepraszam mam jakieś 60 szt. bo część dołożyłam do prezentu na święta mojej... hmmm... jak to się zwie... szwagierki chyba..., bo ona się scrapbookingiem zajmuje... A zdjęcia masz ładne, zakładam, że trochę straciły na ostrości przez wizaż... Lubię takie aranżacje z listkami, agatami itp. na ciemnym tle...
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Śliczne tworzysz rzeczy i naprawdę robisz ogromne postępy. I w jak szybkim czasie. Gratulacje. A najbardziej mnie zachwyca, że stosujesz coraz to nowsze pomysły, nie poprzestajesz na jednym wzorze. Tak trzymać. Niebieskie nr 1
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
ja wiedziałam, że jak dostaniesz w łapki kamyczki to szalec bedziesz i zaszalałaś!
![]() ślicznie - podobaja mi sie i jedne i drugie niebieskie sa piękniejsze - maja cudny okrągły kształt - i ciekawy srodek. za onyksowo - peridotowymi przemawia właśnie połaczenie kolorystyczne- wyglada nietypowo i bardzo ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Ładne kurcze blade
![]() ![]() ![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() A teraz czas na nowe dwie pary ![]() Edytowane przez smieszka250 Czas edycji: 2009-01-25 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Serca są super
![]() ![]() Piękno drugich kolczyków wydobyte zostało dopiero na 2 zdjęciu, wydaje mi się, że to czerwone tło na pierwszym powoduje, że dużo tracą. Lepiej dobierać kolory neutralne lub kontrastowe...
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Oj śmieszko jakie ładne wrapki... Zielone najładniejsze. Powiedz mi gdzie kupiłaś drut do owijania i czy jest dobry? (Szukam miekkiego)
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Serduszka chętnie bym założyła
![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Śmieszko czadu dajesz z wrapkami!
serduszka są śliczne - urocze - i byłabym w stanie je nawet założyć - to napisałam ja - zaciekła przeciwniczka klimatów serduszkowych. w karneolkowych za pusto dla mnie w środku, przydałby się jeszcze jeden kamyczek i ten wywiajsek jakoś kojarzy mi się z rysunkiem jajników ( przepraszam za skojarzenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
Śmieszko Twoje prace są przepiękne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Nowe kolczyki:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Wow ! Te mimo, że chyba nie takie wywijane jak wrappki do których tu przyzwyczajacie, to jednak mi się podobają o niebo bardziej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.