![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem chłopaka
Witam mój chłopak, od jakiegoś czasu na dziwny ból w podbrzuszu, za bardzo nie może się schylać, i go dziwnie uciska.Jak był mały miał przepuklinę, i podejrzewa własnie ją ale nie robił niczego, żeby ją wywołać.Co powinnien w tej sytuacj zrobić, i czy jego podejrzenia są trafne.Opiera się z pójsciem do lekarza, ale tak naprawde nie wie do jakiego .Prosze pomóżcie chociaż jakoś mnie nakierować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem chłopaka
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A nie wyrostek? W każdym razie marsz do lekarza!
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
a internistka nie bedzie chciała go ogądac nago lub żeby się rozbierał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Zaraz w poniedziałek do lekarza pierwszego kontaktu. Zaciągnij go siłą jeśli będzie trzeba. To może być rzeczywiście przepuklina, ale może być i coś poważniejszego (przepuklina to i tak dosyć poważna sprawa).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wstydzi sie
![]() Moze miec Zespol jelita drazliwego, moj TZ to ma ![]() Lekarz najpierw myslal, ze to wyrostek i na sygnale zostal wyslany do szpitala ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-01-25 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy się wstydzi natomiast trudno aby to obejrzała bez rozbierania a rozbieranie sie przy obcej kobiecie może być dośc krępujące
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
COś mi się wydaje, ze jest to bardziej "niewygodne" dla Cebie niż dla niego, co?
![]() ![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak HollyG pisze, zapewne będzie musiał gatki troche w dół zsunąć a nie zaraz ściągać... Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-01-25 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
może macie racje bedzie się krępował ale cóz jak trzeba to nie ma wyjscia a co do slipek na plazy masz racje chodzi ale nie z gołą klatą.Będe musiała go tam zaciagnąc siłą bo sie nie bardzo pali do tego zresztą nawet nie wie że załozyłam tutaj taki wątek.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Gdyby to był wyrostek to by CIę błagał, żebys go zabrała do szpitala...
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
nie no co to za bzdury z tą golizną, przecież on ma tylko brzuch pokazać
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
nie chodzi o brzuch tylko o zsunięcie majtek chyba że nie bedzie chciała tylko to jest chyba nie możliwe .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
ale przecież nie bolą go jądra tylko okolice bioder, dziewczyno!! Poza tym tą lekarke/lekarza mało przyrodzenie Twojego faceta obchodzi...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Uzależnienie
|
O matko a on dzidzia jest? Dobrze, że jest facetem i nie musi do gina chodzić, bo by pewnie umarł
![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
nie jest dzidzią bo ma prawie 21 lat i nie chce pokazywać swoich narządów a po ściągnięciu majtek trudno ich nie pokazywac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybacz, ale to śmieszne. Albo zdrowie, albo wstyd.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
no tak, niech nosi przy sobie oswiadczenie, ze nie zgadza sie na udzielanie pomocy medycznej np w razie wypadku, gdyby wymagalo to zdjecia ubrania
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może w dokumentach dzidzią nie jest, ale z zachowania TAK. Nawet jeśłi ma jakis kompleks ![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() Edytowane przez HollyG Czas edycji: 2009-01-25 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
tak ma kompleks chyba nie muszę pisac jaki zazwyczaj chłopak cieszyłby się na takie spotanie by pokazac swoje walory mój chłopak ma duży kompleks i nie chce się z nim odnośić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Uzależnienie
|
lekarz nie będzie oceniał walorów jego przyrodzenia tylko badał ;/ czy on jest niepoważny? Rozumiem, że nie chce pokazywać znajomym ale lekarzowi?
![]()
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw niech uda się do internisty, a potem jeśli rzeczywiście to coś poważnego to powinien otrzymać skierowanie na badania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. A to może być wszystko - przepuklina, nietypowy wyrostek, coś z jelitami..
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
EDIT: Myślę, że nie ma co stawiać diagnozy tylko trzeba iść. Pewnie będzie musiał zrobić USG.
Bo reszta nie jest milczeniem, ale należy do nas Boję się ludzi bez poczucia humoru ![]() Edytowane przez margitta Czas edycji: 2009-01-25 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
On ma 21 lat i się wstydzi?
![]() To identycznie jak mój 5-letni syn ![]() Przecież jak go boli w podbrzuszu, to lekarz nie będzie mu badał genitaliów ![]() ![]() Tak jak dziewczyny pisały, zsunie tylko majtki niżej. Lepiej niech idzie się zbadać, bo to może być naprawdę coś groźnego ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
a cos mi sie wydaje ze to bardziej ona sie boi ze jakas baba go zobaczy na golasa, bo jakos malo prawdopodobne wydaje mi sie zeby facet się akurat tego wstydził.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Akurat mój się wstydzi z powodu wczesniej wymienionego a pozatym ma wizyte dzisiaj o 14 i z nim idę wieć może go nie bedzie oglądała dośc dogłębnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.