|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze uda sie nam ponownie tam zamieszkac ![]() I zgadzam sie do basenu - ja osobiscie uwielbiam ![]()
![]() |
#992 |
Rozeznanie
|
Teliczku, sukinie wymyslilam sobie sama na podstawie 3 modeli z internetu i szylam we Wroclawiu w salonie Ana Lisa na Rynku, bardzo fajna krawcowa, pani Sabinka, jesli podobaja Ci sie tego typu suknie slubne to polecam stronki: pronovias, rosa clara i monique lhuillier, maja duzy wybor wlasnie takich cackow
![]() ![]() ![]() a tak w ogole to zauwazylam, ze skonczylysmy ta sama uczelnie w Poznaniu ![]() Agee, z tego co pamietam to troszke dlugo sie czeka na przyjecie do bikiniar na NK bo cala naczelna bardzi zajeta kobietka ![]() ja wlasnie po obiadku, znowu wciagnelam golabki i chlebek z mozarella, a na kolacje idziemy do tesciowej na salatke gyros
#993 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie wszamalam 2 golabki i teraz wiem ze gruuuubo przesadzilam... ![]() ![]() ale i tak nie moge sie doczekac deserku ![]() a na kolacje chyba zawijasy z pasta jajeczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Rozeznanie
|
aaaa...
zapomnialabym ![]() moze i w kg nie ubylo nie wiadomo ile bo ok 2-2,5kg ale sluchajcie w obwodach to jakas masakra ![]() w piersiach 4 cm pod piersiami 5!!!cm, w pasie 2 w biodrach 1cm u mnie zawsze schodzi od gory wiec nie dziwi mnie ten brak proporcji ![]() no ale pod biustem -5cm???? szok! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny, mam nadzieję, że ktoś mi szybko odpowie - na 1 fazie łopatka wołowa może być? bo mam już na talerzu i nie wiem czy zjeść
![]()
#996 |
Rozeznanie
|
a ja na obiad sobie zrobiłam gotowane brokuły, do tego chudy kapuśniak bez ziemniaków i marchewki i jajko na miękko, jak myślicie, może być?
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja na I fazie więc dopiero się uczę. Cytat:
Wg książki z wołowiny mozna chude części: górna część udźca (krzyżowa) i polędwicę. Nie można mostka, wątroby, żeberek i innych tłustych częsci ![]() IlonaP effadzięki za rade ![]() A jaka ta niedziela była leniwa... wyspałam się jak nigdy ![]() ś. jajecznica z 2 jaj ze szpinakiem, kawa, solk pomidorkowy p. migdalki o. polędwiczka z ziołami i czosneczkiem z patelni (niestety nie mam mozliwości ugrilowania mięska), jajko na twardo i sałatka (sałata lodowa, pomidory, ogórki kiszone, pestki dyni, oliwa z oliwek, cytryna) p. kilka migdałków (chyba troche z nimi przesadzam) i sok pomidorowy k. troche sałatki obiadowej bo zawsze zostaje ![]() i pewnie jeszcze koło 22 zjem kawałek sera białego
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 |
Rozeznanie
|
jakies czary u mnie na komputerku sie dzieja!!!!wchodze na Ilonkowa alchemie smaku, i wrzuta mi wyskakuje
![]() ![]()
#999 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Pojawiam się wieczorową porą i grzeczniutko spowiadam z tego co dzisiaj udało mi się pochłonąć Ś; jak już wcześniej wspominałam to owsianka a la Effa i 2 kawałki ciasta P: 2 kawałki ciasta O: kubeczek chudego rosołu,micha surówki z pekińskiej, pomidora, zielonego ogórka, pory i sosu jogurtowo-majonezowego kilka ogórków kiszonych made in moja mamusia-niebo w gębie!!!!!!!!! kawałek gotowanego schabu i kawałek pieczonego chudego mięsa P: 2 mandarynki i 5migdałków K: resztki surówki z obiadu + pasta z chudego białego sera, tuńczyka i kiszonego ogórka Wypiłam 3 kawki w tym 2 bezkofeinowe z mlekiem 0,5%, 3 herbaty czerwone i 2 zielone około 1 litra wody mineralnej niegazowanej Teliczku nie bierz tego do siebie, nie potrafię tego wytłumaczyć jednak czytając Twoje wypowiedzi stworzyłam inny obraz Ciebie ot tyle ![]() A outlet jest w Nysie jak chcesz to wezmę telefoniczne namiary na ten sklep przedzwonisz, a jak będzie asortyment, który Cię interesuje to podjedziesz w końcu Oleśnica nie jest, aż tak daleko od Nysy ![]() Niby dużo nie zjadłam, a czuję się opchana jak bączek ![]() Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru ![]()
#1000 |
Rozeznanie
|
'to ja konczac swoj dzien bo to co mialam zjesc juz zjadlam spowiadam sie i prosze o baty, wskazowki lub slowa uznania
![]() S: 2 jajka smazone na cebulce i plasterku szyneczki + pomidorek O: 2 golabki (juz pisalam ze zdrowo przesadzilam ![]() P: deserek z jogurtu i zelatynki z aromatem migdalowym na orzechowo-slonecznikowo-kokosowej wysciolce z kakaowa polewa ![]() K: wiesniak + jajko na twardo + pomidor + szczypta ziarenek slonecznika + lyzeczka siemienia lnianego mielonego no to wsio... teraz tak widze ze stanowczo za malo warzyw co? ale w golabkach sa i kapusta i pieczarki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zadomowienie
|
Jestem.
U mnie dzis: sn: owsianka plus bulka (zytnia i pszenna razowa) z dzemem i serem p: mieszanka orzechow i kilka suszonych moreli o: talerze kapusniaka z warzywkami + 4 digestive p: pomarancza, wiesniak z konfiturami, 1/3 kalarepy k: dwa jajka na miekko, zawijasy dwa - ser + szynka, duza lyzka pasty z makreli, pomidorki i ogorek Nie dalam sie skusic na ciasto u znajomych ![]() ![]() ![]() Suuzie obiad ok ![]() Corny co do lopatki, to mam mieszane uczucia... Moze wypowie sie ktos, kto ma lepsze pojecie w tej kwestii... Agee dorzuc przekaske jakas. Zwlaszcza miedzy sniadaniem a obiadem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jak wy robicie, ze kopiujecie po kilka wpisow ![]() ![]() Padnieta dzis jestem... Jutro czyszcze lodowke, wiec nic nie robie dzis. Na obiad zjem pierogi z maki razowej, bo mam zamrozone ![]() aaaa Ilona zajrzalam na NK i chcialam tylko napisac, ze za studenckich czasow z tz przejechalismy wzdluz i wszerz Hiszpanie na stopa. Od Irun i San Sebastian zaczynalismy, a ze ukradli nam aparat w Barcelonie razem z plecakiem, to zdjec nie mamy, tym milej bylo spojrzec ![]()
#1002 |
Rozeznanie
|
dziekuje Effa
![]() a jest gdzies przepis na ta owasianke? bo jeszcze jeden tydzien planuje na I ale juz mysle co bede jesc na II ![]() mi sie kiedys udalo zacytowac dwie na raz i zrobilam to najpierw klikajac pod dana wypowiedzia na ten "przycisk" wielocytuj czy jakos tam i jak juz chcialam pisac to kolejna wypowiedz kliknelam na normalny cytuj i juz ![]() ale namieszalam co? a dzisiaj i wczoraj bylo po 4 posilki bo spalam do 10-11 (dzieki dla mojego TZta ![]() ![]() Edytowane przez Agee79 Czas edycji: 2009-01-25 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
Agee tak myslalam, ze pewnie to wynik weekendu, u mnie tez zawsze jedzenie wtedy wyglada inaczej
![]() ![]() Ale sobie wyregulowalam organizm. O 19.30 co by sie nie dzialo, musze zjesc, bo czuje, jak robie sie glodna ![]()
#1004 |
Wtajemniczenie
|
effa po prostu klikaj na + tam gdzie chcesz cytowac, a na samym koncu na odpowiedz (ale ta po lewej na dole) i wszystko bedziesz miala zebrane w jednym poscie i mozesz pisac.
![]() 19:30 co to za godzina-ja tam o 23 musze zjesc jak jeszcze nie jestem w lozku.
#1005 |
Rozeznanie
|
no ja zauwazylam ze dzieki temu ze sie pilnuje aby jesc co 3 godzinki to organizm po tych 2 tygodniach juz sie sam teraz domaga jedzonka czestszego co kiedys bylo nie do pomyslenia bo jadalam 2 razy dziennie ale za to solidne porcje a teraz ciezko mi wsunac wiesniaka z pomidorem czy cala piers z kury z surowka
![]() i czuje sie taka zdrowa do srodka... wiecie o co mi chodzi nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
my w Hiszpanii służbowo, ale i tak było fajnie, może w tym roku też pojedziemy ![]() Fru, cóż za śliczny av - przeuroczy pajączek ![]() aha, łopatka wołowa to średni wybór, ale raz nic się nie stało na drugi raz lepsza łata, rostbef, gulaszowe byle chude |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Rozeznanie
|
no, kolacja dopiero teraz bo między czasie byłam na zakupach i później zasnęłam
![]() kolacja: biały chudy ser z rzodkiewkami, plasterek chudej szynki, ogórek kiszony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Wtajemniczenie
|
Dodalam przepis na fajne ciacho, ktore robilam juz 2 razy w ostatnim tygodniu.
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=124 P.s. u mnie z dieta niedobrze. ![]()
#1009 |
Zadomowienie
|
Jestem, nareszcie po pracy
![]() Dzień bardzo pracowity, ale jedzeniowo grzeczny -owsianka i kakao rządzi ![]() -wiesniak -schabik duszony(chudy!) z górą sałatki (pekinka, pomidor,ogórek,papryka,ce bula,oliwki) -2 ciasteczka coś na kształt digestive -sałatka z tuńczyka,ogorka,szczypior ku i jajka Oczywiście morze herbaty czerwonej i z dzikiej róży ![]() Jutro mi się smyrnęło wolne popołudnie, będę robić zapasy jedzonkowe i ciastka. W związku z tym mam pytanie - czy do digestive z przepisowego mogę zamiast masła dać np. oliwę albo olej sezamowy? Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2009-01-25 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Rozeznanie
|
fruity- dobre to ciasto?
![]() Trzymaj się i nie poddawaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Wtajemniczenie
|
Od drugiej.
![]() ![]() Ach, ja tam jestem na trzeciej fazie, wiec grzechami sie tak nie przejmuje. Ale jest nie dobrze, bo jem malo posilkow i w ogole dziwne rzeczy, nie tak zdrowe jakbym chciala. Ale narazie nie dam rady inaczej lub raczej nie potrafie.
..::..Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that´s why it is called the present..::.. Edytowane przez fruity Czas edycji: 2009-01-25 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Rozeznanie
|
A to Ty wręcz weteranka :P Ja dopiero zaczynam, ale dopiero odkryłam tamten wątek z przepisami z SB i bardzo się cieszę bo póki co to sama musiałam się mniej więcej domyślać czy dobrze jem, a takie wzbogacenia jakie tam są to ho ho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Rozeznanie
|
no teraz ja wpadam, po treningu jestem i zaraz idę na kolację. dzisiaj wyszło mi mało posiłków chyba przez ból gardła i trochę gorączki miałam, w ogóle prawie nie piłam też nic
![]() śń: omlet z 3 jajek z serkiem wiejskim + mała resztka zapiekanki z soczewicy obiad: biała fasolka z sosem barbecue w stylu SB (łopatki w końcu nie zjadłam, wzięłam tylko ze 2 gryzy i stwierdziłam, że mi za tłusto smakuje, więc uznałam, że niedozwolona ![]() kolacja: serek wiejski + fasolka + pomidor wiem, że znowu bezmięsnie, ale nie mam żadnego mięsa dozwolonego w domu ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1014 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo gęsty jogurt Cytat:
![]() Corny, ty jakoś ciągle omykasz z posiłkami a, będę wścibska, czemu zdecydowałaś się na dietę i ile chcesz schudnąć? Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-01-25 o 20:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Rozeznanie
|
Ilonko- bo sama nie mam czasu pójść na zakupy, a do tego miałam zapalenie oskrzeli więc zabronione wyjście poza dom...a mamusia mimo, że sama jest na diecie permanentnej od paru lat jakoś nie chce żebym się zbytnio odchudzała... toż to dlatego korzystam z tego co mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Rozeznanie
|
dziewczyny w plazowym FAQ znalazlam ze na I fazie nie je sie majonezu tzn dozwolony na II ale ten normlany a nie light... jak ja jem light to duuuuzy to grzech???
a ha! i 2 razy zjadlam udko z kurczaka pieczone... to tez niezbyt??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 |
Zadomowienie
|
Majonez w niewielkiej ilości
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
udko pieczone jest niedozwolone, ale raz czy dwa, nic się nie stało |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do majonezu, to chyba nawet tutaj gdzieś była mowa, że lepiej zwykły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.