Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-26, 11:28   #3061
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Kliwia, jeśli wszystko rzeczywiście odbędzie sie zgodnie z Twoim planem, to powinnaś zdążyć. Ja jednak polecam zostawianie małego zapasu czasowego, żeby uniknąć niepotrzebnych stresów.

Zmykam się uczyć. W piątek mam bardzo ważny egzamin, w sobotę kolejny. Na ten sobotni nawet nie mam czasu sie uczyć. Chyba po prostu z piątku na sobotę nie pójdę spać, innego wyjścia nie widzę
Miłego dnia Wam życzę
Stary 2009-01-26, 11:33   #3062
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 11:37   #3063
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja chche usadzic mlodsze pary obok nas, tak tez musze miec obok siebie kolege z pracy i moja kolezanke z pracy(szefowa przyszla) bo oni nikogo nie znaja z rodziny, potem myslam zeby usadzac mlodszych gosci, potem ciotki, a z kolei dzieci do 15 lat zeby siedzialy z rodzicami badz blizej mlodszego kuzynostwa. ustalilam z rodzicami ze on nie beda obok nas siedziec tylko tak na srodku naszych rodzin, a obok nas swiadkowie, ale co jezeli mam kilka osob mlodszych ok 20 lat ktorzy pewnie beda chcieli siedziec obok rodzicow( nie wiem czy pytac czy chce siedziec z mlodszymi czy przy swoich rodzinkach)?
Z doświadczenia wiem, że w tym wieku chce się siedzieć dalej od rodziców

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Powodzenia!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 11:51   #3064
AgatkaL
Wtajemniczenie

Wczoraj byłam w Lidlu i widziałam wódkę Luksusową po 15,99 pln za 0,5 l ...chyba trzeba się zebrać i tam kupić, bo to nawet taniej niż np. w Makro.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 11:55   #3065
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Z doświadczenia wiem, że w tym wieku chce się siedzieć dalej od rodziców

Powodzenia!!
akurat z tymi dwoma parami to roznie bywa:/ dlatego nei wiem czy nie spytac przyz apraszaniu gosci?
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 12:02   #3066
jaguraaa
Raczkowanie

Hejka wszystkim
my z Tż chcemy mieć okrągle stoly 10-cio osobowe. Co o tym myslicie?
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 12:03   #3067
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
akurat z tymi dwoma parami to roznie bywa:/ dlatego nei wiem czy nie spytac przyz apraszaniu gosci?
Pewnie, że możesz się spytać. Nie ma w tym nic złego. Ja również przy zapraszaniu wspomnę o winietkach i ktoś może będzie miał jakieś życzenie obok kogo będzie chciał siedzieć.

Mam teraz dylemat czy kupować księgę gości, znalazłam ładne na allegro http://www.allegro.pl/item530028843_..._promocja.html
Zastanawiam się, czy to nie jest zbędny wydatek. Kiedyś chciałam taką mieć na weselu, ale jak przychodzi kupować każdą pierdółkę, to człowiek się zastanawia...

Dzisiaj chcemy zamówić na allegro papier i tasiemki na zaproszenia i winietki oraz etykiety na wódkę i 1 brakującą tablicę na samochód z naszymi imionami.
Stary 2009-01-26, 12:03   #3068
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam w Lidlu i widziałam wódkę Luksusową po 15,99 pln za 0,5 l ...chyba trzeba się zebrać i tam kupić, bo to nawet taniej niż np. w Makro.
My właśnie tam ją kupiliśmy I można wygrać wycieczkę do Brazylii
Stary 2009-01-26, 12:04   #3069
gold-fish
Zakorzenienie

Czesć
pamietacie mnie jeszcze...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 12:06   #3070
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
Hejka wszystkim
my z Tż chcemy mieć okrągle stoly 10-cio osobowe. Co o tym myslicie?
Dla mnie to taki zbyt luksusowy wymysł...w tym sensie, że może to i ładnie wygląda, ale goście się wtedy mniej integrują ze sobą...siedzą tylko w gronie tych 10 osób. A jak wszyscy siedzą przy jednym stole to łatwiej o komunikację Takie jest moje zdanie...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 12:11   #3071
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Czesć
Cześć, no pewnie, że pamiętamy:P
Stary 2009-01-26, 12:12   #3072
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie to taki zbyt luksusowy wymysł...w tym sensie, że może to i ładnie wygląda, ale goście się wtedy mniej integrują ze sobą...siedzą tylko w gronie tych 10 osób. A jak wszyscy siedzą przy jednym stole to łatwiej o komunikację Takie jest moje zdanie...
U mojego brata były takie stoły i wyszło tak, że jak goście się rozluźnili to się bez problemu mieszali. Zresztą można usadzić tak, a właściwie należy, żeby te osoby ze sobą się znały i żeby nie zostały pojedyncze osoby przyporządkowane do niewłaściwego stołu. U mojego brata od mojej strony było tak, że młodzi ludzie (rodzina) mieli jeden stolik, młodzi ludzie (nierodzina) drugi, starsi trzeci i tak dalej. Jak się człowiek nagłówkuje to może fajnie poustawiać.
Stary 2009-01-26, 12:12   #3073
gosiunianiuniaa
Przyczajenie

Witam, ja myślę dokładnie tak samo. Rodzinki muszą się zintegrowac, a nie siedziec osobno od samego początku. Tak myślę.
Cytat:
gosiunianiuniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 12:12   #3074
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Mam teraz dylemat czy kupować księgę gości, znalazłam ładne na allegro http://www.allegro.pl/item530028843_..._promocja.html
Zastanawiam się, czy to nie jest zbędny wydatek. Kiedyś chciałam taką mieć na weselu, ale jak przychodzi kupować każdą pierdółkę, to człowiek się zastanawia...

Dzisiaj chcemy zamówić na allegro papier i tasiemki na zaproszenia i winietki oraz etykiety na wódkę i 1 brakującą tablicę na samochód z naszymi imionami.
to ten sam producent a na jego stronie jest drożej dziwne
http://slub.decorisus.pl/c/0/2/Księgi%20życzeń.html

my będziemy je zamawiać
czy mozesz podać linki tu lub na priva od kogo będziesz zamawiać papier i tasiemki (pewnie juz przejżałaś wszystkie artykuły )

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-01-26, 12:14   #3075
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:

No my wlasnie caly czas mamy dylemat, bo moze faktycznie sie mniej zintegruja, z drugiej strony duzo bedzie mlodziezy takze nie wiem czy to bylaby jakas przeszkoda
Stary 2009-01-26, 12:26   #3076
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
to ten sam producent a na jego stronie jest drożej dziwne
http://slub.decorisus.pl/c/0/2/Księgi%20życzeń.html

my będziemy je zamawiać
czy mozesz podać linki tu lub na priva od kogo będziesz zamawiać papier i tasiemki (pewnie juz przejżałaś wszystkie artykuły )
Papier mamy taki: http://www.allegro.pl/item520533404_..._25ark_25.html
Jeszcze nie wiem czy dokładnie ten deseń, ale od tego sprzedawcy.

Tasiemki na zaproszenia (20mm)
http://www.allegro.pl/item534064010_...urt_13kol.html

Tasiemki na winietki (6mm)
http://www.allegro.pl/item538231566_...olorow_fv.html
Stary 2009-01-26, 12:32   #3077
gosiunianiuniaa
Przyczajenie

Uważam, że każdy powinien siedziec gdzie sam chce. My zawsze siadamy w jednym gronie a i tak bawimy się z każdym To będzie dodatkowy kłopot dla Was, a jak ktoś nie będzie chciał siedziec w wyznaczonym przez Was miejscu? Ja moim gościom zostawiam wolną rękę
Cytat:
No my wlasnie caly czas mamy dylemat, bo moze faktycznie sie mniej zintegruja, z drugiej strony duzo bedzie mlodziezy takze nie wiem czy to bylaby jakas przeszkoda
Stary 2009-01-26, 12:35   #3078
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiunianiuniaa Pokaż wiadomość
Uważam, że każdy powinien siedziec gdzie sam chce. My zawsze siadamy w jednym gronie a i tak bawimy się z każdym To będzie dodatkowy kłopot dla Was, a jak ktoś nie będzie chciał siedziec w wyznaczonym przez Was miejscu? Ja moim gościom zostawiam wolną rękę
Dla nas to żaden kłopot. Kłopotem może być sytuacja, gdy np. na miejscu świadków usiądzie inna osoba, albo rodzice usiądą na drugim końcu sali, gdzieś w kącie, różne są sytuacje. Dla mnie przygotowania ślubne to przyjemność a nie problem.
Stary 2009-01-26, 12:36   #3079
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Witam

Ledwo żyje, wszystko mnie boli mam gorączkę, okropny kaszel i na 13 muszę iść na najtrudniejszy w sesji egzamin

Przepraszam za marudzenie, nawet nie nadrabiam co pisałyście, bo nie mam siły....
do lekarza marsz!

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
no i po weselu było fajnie ale nie obyło się bez niespodzianek.

Fryzura do du*y nie podobala się nikomu a TŻ powiedzial żebym co innego wymyśliła. Makijaż spoko dość podkreślone oczy, trzymał się jeszcze na poprawiny ale świciłam się trochę będę musiała jej powiedzieć żeby jakiś inny podkład mi nałożyła.
ale bynajmniej wiesz juz co i jak

Cytat:
Cześć!

Tylko jest pewien problem, kto nam wymyśli pytania?? Ja bym mogła sama, żeby chociaż TŻ miał niespodziankę, ale tu przecież chodzi też o to, żeby pytania były dla nas obojga w pewnym stopniu zaskoczeniem. Co ja mam układać pytania dla siebie?? Jak myślicie to rozwiązać?
mysle ze jak poprosisz swiadkowa to bedzie oki

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Kochane, ciesze sie ze Wam sie podoba propozycja na pierwszy taniec
Jesli chodzi o obraczki to tez slyszalam ten przesad tyle tylko ze ja swoja przymierzam zawsze jak mi wpadnie w rece
Dobry temat poruszylyscie - doradzcie, jesli na 14.30 musimy juz byc u fotografa, to o ktorej najlepiej do fryzjera?
Tak mysle:
14.00 - wyjscie z domu
13.30 - blogoslawienstwo
12.45 - ubrać się
11.45 - makijaż

to co fryzjer na 10??? dodam tylko ze fryzjer jest u mnie na osiedlu wiec mam jakies 5 min na pieszo. Doradzcie! ! !
ja bym szla na 10 najwazniejsze to sie wyspac.. a w godzine napewno cos robisz.. jak cos to na 9:30
Cytat:
tez chetnie poczytam wogole to osatnio mysle nad rozsadzaniem gosci przy stolach. nie wiem czy to dobre rozwiazanie i ciagle sie waham czy rozsadzac czy nie, a jak w robicie??
my bedziemy rozsadac przy jednym stole edzi rodzina starsze osoby przey drugim znajomi i mlodsza czesc rodziny

Cytat:
My na pewno będziemy mieć winietki. Widok zachowań gości zajmujących miejsca przez ostatnie wesela, utrwaliło nas w przekonaniu, że trzeba rozsadzić gości. Trzeba oczywiście trochę ich znać, wiedzieć kto obok kogo się dobrze czuje. U nas nie będzie z tym problemu. Nie obchodzi mnie, że komuś się ten pomysł nie podoba. Chcemy uniknąć nieporozumienia. Czasami zdarzają się sytuację, że pojedyncze pary nie mają gdzie usiąść, nie mogą koło tych co chcieli itp.
dlatego wlanie my tez bedziemt rozsadzac

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
trzymam kciki'
Cytat:
ja chche usadzic mlodsze pary obok nas, tak tez musze miec obok siebie kolege z pracy i moja kolezanke z pracy(szefowa przyszla) bo oni nikogo nie znaja z rodziny, potem myslam zeby usadzac mlodszych gosci, potem ciotki, a z kolei dzieci do 15 lat zeby siedzialy z rodzicami badz blizej mlodszego kuzynostwa. ustalilam z rodzicami ze on nie beda obok nas siedziec tylko tak na srodku naszych rodzin, a obok nas swiadkowie, ale co jezeli mam kilka osob mlodszych ok 20 lat ktorzy pewnie beda chcieli siedziec obok rodzicow( nie wiem czy pytac czy chce siedziec z mlodszymi czy przy swoich rodzinkach)?
wlasnie mysle ze wola siediec z dala od rodzicow

Cytat:
Czesć
ja pamietam
Stary 2009-01-26, 12:42   #3080
gosiunianiuniaa
Przyczajenie

Widzisz... każdy chyba ma inaczej. Ja lubię oglądac, planowac ale jak mam sie na coś zdecydowac wtedy mam problem. Najchętniej wynajęłabym jakąś firmę zajmującą się organizacją ślubów ... tylko dużo to kosztuje niestety. A co do gości my nie będziemy wybierali miejsc gościom rodzice są na tyle odważni i komunikatywni że będą chcieli byc na pewno w polu widzenia gości ;-) myślę że w różnych częściach kraju są różne tradycje i przyzwyczajenia. U mnie pewnie dziwnie by patrzyli na takie decydowanie za nich samych.
Cytat:
Dla nas to żaden kłopot. Kłopotem może być sytuacja, gdy np. na miejscu świadków usiądzie inna osoba, albo rodzice usiądą na drugim końcu sali, gdzieś w kącie, różne są sytuacje. Dla mnie przygotowania ślubne to przyjemność a nie problem.
Stary 2009-01-26, 12:45   #3081
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
zakochałam się w kolorach tych tasiemek dzięki

co u Was dziewczyny? cały tydzień przeleżałam w łóżku, bez dostępu do internetu

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2009-01-26, 12:48   #3082
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no oboje chcemy bez

ja ostatnio mysle o tym zeby w plener isc w miasto polazic po chodnikach my i pelno ludzi wogkolo gdzies spieszacych w takim codziennym ruchu miasta gwarze... hm male jeszcze niemowilam tz i kreca nas oboje jeszcze takie stare miejsca jak budownictwo na nikiszowcu (wszytko z czerwonej cegly takie stare i mroczne.
My właśnie chcemy sesje w centrum Katowic po zmroku,np. tam przy fontannie na rondzie, na przystanku, mamy kilka pomysłów, głownie to TŻ wymyślił

kliwia super welon!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A wracając do przesądów, wczoraj jenda laska dope mnie z roku mówi tak:
że obrączki przed ślubem można zmierzyć tylko raz - obierając je od złotnika/jubilera
A jak się zmierzy więcej to odleci mi palec czy co

Cytat:
Może zadzowpnię do fryzjerki się zpaisać na ślubną. tylko nie wiem na którą godzinę. możę na 9.30 licząć 2 godziny u niej plus dojazd i odjazd to 2,30h no to po 12 jestem wolna, coś zjeść i wydepilować nogi to jest 13, malowanie jakas godzina i powoli ubieranie , i mogę siedzieć i nic nei robić. ihiha jeszcze ten samochód za mną chodzi
ale ślub na 16
Hmm.. mnie nurtuje tylko jedno, właściwie czemu chcesz deplować nogi w dzień ślubu? Nie lepiej dzień przed(wieczorem)?

Cytat:
ale co jezeli mam kilka osob mlodszych ok 20 lat ktorzy pewnie beda chcieli siedziec obok rodzicow( nie wiem czy pytac czy chce siedziec z mlodszymi czy przy swoich rodzinkach)?
Myśle że chcieliby siedzieć koło siebie a nie przy rodzicach (no chyba ze tylko rodziców znają)

Wogole musze Wam się 'pochwalić' że mój TŻ zaliczył już 2 ślubne sny, z tym, że nie są to horrory tylko się normlanie wszystko dzieje hehehe..
Stary 2009-01-26, 13:06   #3083
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Widzisz... każdy chyba ma inaczej. Ja lubię oglądac, planowac ale jak mam sie na coś zdecydowac wtedy mam problem. Najchętniej wynajęłabym jakąś firmę zajmującą się organizacją ślubów ... tylko dużo to kosztuje niestety. A co do gości my nie będziemy wybierali miejsc gościom rodzice są na tyle odważni i komunikatywni że będą chcieli byc na pewno w polu widzenia gości ;-) myślę że w różnych częściach kraju są różne tradycje i przyzwyczajenia. U mnie pewnie dziwnie by patrzyli na takie decydowanie za nich samych.
firma ktora planuje moj slub bierze za to 2 tys... ale np cene za 2 dni mamy 110 zl... pd osoby wiec mysle ze wychodzi na to samo..

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
My właśnie chcemy sesje w centrum Katowic po zmroku,np. tam przy fontannie na rondzie, na przystanku, mamy kilka pomysłów, głownie to TŻ wymyślił

A jak się zmierzy więcej to odleci mi palec czy co

Hmm.. mnie nurtuje tylko jedno, właściwie czemu chcesz deplować nogi w dzień ślubu? Nie lepiej dzień przed(wieczorem)?

Wogole musze Wam się 'pochwalić' że mój TŻ zaliczył już 2 ślubne sny, z tym, że nie są to horrory tylko się normlanie wszystko dzieje hehehe..
no taki mam zamysl nie wiem c na to tz i fotograf ale my na 1 planie a z tylu gwar miasta.. a fonanna w katowicach bylo by super ejszce tramwaj w oddali.. miodzio

my wybralismy obraczki tzn tz wybral ale pojdziemy je zamowc dopiero jak wyzrowieje.. ile sie leczy cholerne zapalenie pluc? bo ja ju wymiekam...
i pewnoe jak je bede w domku juz miala (obraczki) to bede mierzyc codziennie;D

ja mam tak malo wlosow na nogach i sa tak blade ze wstyd sie przyznac ale nogi gole raz na 2 miesiace trzy... roznie.. moja siostra musi codziennie i strasznie sie na mnie wkurza przez to
mowi ze ma wlosy swoje i moje

moj tz nie mial snu albo sie niechce przyznac dziwne ze twoj tz ma normalne a u nas dziewczyn zawsze sa koszmary

wogole kliwia piekny welon
Stary 2009-01-26, 13:11   #3084
kliwia
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki radoche mam że hej

zielony motylek chce ogolić nogi w dniu slubu, bo jak ogole na wieczór to rano a co mówić o 14 to będę mieć już szorstkie girki A chcę gładkie i piękne ihih
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:16   #3085
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

A ja się martwię o mojego TŻ Szuka pracy już od 1 stycznia i niestety nie mam powodów do radochy Głowa mnie na dodatek dzisiaj boli:/

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:21   #3086
eliame
Raczkowanie

Oj czym bliżej ślubów tym ilość postów rośnie.. trudno wszystko nadrobić

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNKI MOJE KOCHANE ....... ZAKOCHAŁAM SIEEEEĘ

Tak sobie grzebałam i znalazłam super i nietypowa piosenke na pierwszy taniec dla nas
wklejam link z piosenka i z ukladami, z ktorych zamierzam sciagac i wymyslec swoj

Tu uklad idealny:
http://www.youtube.com/watch?v=yfP2z...eature=related

a tu amatorzy:

http://www.youtube.com/watch?v=kaMgh...eature=related

cos sie skleci, tymbardziej ze jest tego wiecej

Najwazniejsze ze TZ tez sie podoba wiec chyba to jest to

dzis uciekam do lozeczka, ale mam nadzieje ze cos napiszecie to jutro rano odczytam
Cha-cha jest super! Ja myślałam o innym tańcu latynoskim, ale ponieważ tańczy się go z lewa na prawą stronę to pomieszam z moim TŻ kilka tańców i sami stworzymy sobie choreografie. Początkowo w planach miałam tango argentyńskie, ale w sukni ślubnej nie było by tego efektu..

Cytat:
welon zostawiam na dzis.

Tadam!:
No Ty to masz chęci i zdolności! Sama bym sobie taki 3metrowy zrobiła na sesję w plenerze..

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
O kurde. Wy już planujecie widzę na całego kiedy fryzjer, kosmetyczna itp. Nie stresujcie, bo ja nawet nie mam upatrzonej fryzjerki a co tu mówić o umówionej wizycie...
Muszę pogadać z psiapsiółką z mojej miejscowości, może ona coś słyszała o dobrych fryzjerach i kosmetyczkach Masakra, ale stresa mam jak sobie o tym pomyślę.
Może za tydzień pojedziemy do cukierni zamówić torta i poszukam jakiejś kwiaciarni...
Aj ja też się muszę sprężyć. Mam jedną polecaną fryzjerko-makijażystke tylko że ostatnio jej fryzury się rozpadają i nie wiem czy chce ryzykować.

Cytat:
maggie a jaka fryzurkę bedziesz miala robioną. bo mysle ze jak juz o 14 wychodzicie to na 9, albo na 8.30 powinnas isc do fryza.
Ja wiem że sobie na walki chce nakrecic takie grubsze zeby je podniesc, a pote je zwiazac, z myciem suszeniem, i z ukladaniem licze do 2h
Kurcze, ja na 14:30 mam sesje w studio. Jakoś teraz to mi nie pasuje i nie wiem czy to był dobry pomysł.

Cytat:
Ja byłam na weselu z karteczkami i bardziej mi to odpowiadało. Byłam też na takim bez i niestety goście byli przesadzani, bo inni się spóźnili i chcieli siedzieć "koniecznie w środku".

eliame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:21   #3087
jaguraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
A ja się martwię o mojego TŻ Szuka pracy już od 1 stycznia i niestety nie mam powodów do radochy Głowa mnie na dodatek dzisiaj boli:/
a dlaczego sie martwisz? na pewno cos znajdzie mysl pozytywnie
Stary 2009-01-26, 13:21   #3088
anuulaa
Wtajemniczenie

Ja dzień przed wydepiluję się woskiem a w dniu ślubu przejadę jeszcze nogi maszynką, bo po wosku i tak nogi nie są całkiem gładziutkie. Poza tym u mnie:
miesiąc przed - oczyszczanie twarzy
2 tyg przed - farbowanie włosów
tydzień przed - depilacja wąsika
2 dni przed - paznokcie
dzień przed - piling ciała i twarzy, depilacja nóg, rąk; u kosmetyczki parafina na dłonie i 2h zabiegu odprężającego (maseczki i masaż twarzy i dekoltu), ale to już wieczorem.

pewnie coś jeszcze pominęłam...
Stary 2009-01-26, 13:25   #3089
soofka
Raczkowanie

GG do soofka

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
O kurde. Wy już planujecie widzę na całego kiedy fryzjer, kosmetyczna itp. Nie stresujcie, bo ja nawet nie mam upatrzonej fryzjerki a co tu mówić o umówionej wizycie...
Muszę pogadać z psiapsiółką z mojej miejscowości, może ona coś słyszała o dobrych fryzjerach i kosmetyczkach Masakra, ale stresa mam jak sobie o tym pomyślę.
Może za tydzień pojedziemy do cukierni zamówić torta i poszukam jakiejś kwiaciarni...

Ja tez się przeraziłam. Ślub 13 czerwca a ja jeszcze nic nie mam oprócz zaklepanej daty w kościele. I wiecie co? Nie chce mi się za to wszystko zabierać Nie wiem od czego zacząć. Tyle jest tego wszystkiego do ogarnięcia, a mi się zwyczajnie nie chce
soofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 13:26   #3090
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
a dlaczego sie martwisz? na pewno cos znajdzie mysl pozytywnie

Chciałabym myśleć pozytywnie.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości