Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-26, 14:47   #3121
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

toyotka no tak ale ja mam slub w sieropniu

agus te butki to chyba coś na styl growikara, jesli mialas mozliwosc widzenia ich z bliska, i zmierzenia, to nie ma co sie bac

Dzwonilam wlasnie do fryzjera zapisac się na czesanie.
Wyobraźcie sobie że nie mają jeszcze kalendarza na taki miesiąć. Dostają kalendarze etapowe od firmy z którą wpsółpracuja, Prosiła o kontakt za meisiąc. ale jaja
Rosette tz rozmawiał z księdzem 15 minut wystarczy

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-01-26 o 14:49
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 14:49   #3122
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i szalone gaduły- Panny Młode 2009:)część VIII i na pewno nie ostatnia!;

witam
ale mnie ta choroba rozłozyla. codzinnie miałam ponad 39 stopni ale juz mi lepiej. oprócz antybiotyku muisłam miec jeszcze bańki, które strasznie mnie osłabiły

w sobote zmarła TZ babcia, dzis pogrzeb własnie jest ale ja chora siedze w domu, nie poszłam. TZ nie widziałam juz od srody i tęsknie bardzo za nim juz. do tej pory praktycznie wszytskie wieczory soedzał u babci w szpitalu w białymstoku a w dzien załatwiał sprawy z naszym samochodem.

a ja mysle nad grawerką na obraczki. jak bede zdrowa to chcemy z TZ jechac do warszawy po te obraczki jakos w czwartek.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 14:54   #3123
kliwia
Zakorzenienie

madzialenka przykro z powodu babci. Dobrze ze Ty sie juz lepiej czujesz
No u nas jest tak ze sie zasntanawialismy nad tym grawerem ostro, a koniec końców wybraliśmy samą date
Stary 2009-01-26, 15:01   #3124
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toyotka1 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki Chciałam sie pochwalić,że znalazłam tą wymarzoną sukienkę. Odwiedziłam tylko dwa salony,ale uważam,że salon Lisa Ferrera jest bezkonkurencyjny. Po wizycie w pierwszym salonie byłam załamana,ale jak zobaczyłam sukienki w LF to się zakochałam!!! Zamówiłam suknię Demetrios 941 w kolorze białym i już się nie mogę jej doczekać
śliczna ta Twoja suknia ale do maja czekać to bym nie wytrzymała
na swoją czekam od 3 tygodni i cierpliwości mi już brakuje

apropo paznokci, to planuję zrobić żelowanie naturalnej płytki. Violisia napiszesz coś o tym? Czy żelują tylko taką długość jaką ma, czy mogą jakoś przedłuzyć paznokieć? na ile wystarcza?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:06   #3125
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cieszę się,że Ci się podoba Ja tez nie należę do cierpliwych, ale jak trzeba to trzeba

Edytowane przez toyotka1
Czas edycji: 2009-01-26 o 15:15
toyotka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:10   #3126
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczyny

dzisiaj bylam z moja mama w poszukiwaniu butow slubnych i zalamana po dlugim chodzenia, po wszystkioch salonach, obeszlam cale miasto i nic..,
Ja też byłam załamana butami jakie oferują nasze salony-wszystkie na jedno kopyto I dlatego poprosiłam ciocię,żeby przywiozła mi jakieś ze Stanów-tam mają taki wybór,że głowa boli, a że ciocia ma świetny gust i taki sam rozmiar jak ja to się nie muszę o nic martwić

Edytowane przez toyotka1
Czas edycji: 2009-01-26 o 15:14
Stary 2009-01-26, 15:10   #3127
kliwia
Zakorzenienie

gold fish ja robilam zel na naturlaną.
Robi tylko na taka dlugosc jaka masz, jak chcesz dluzsze no to wtedy ci dokleja. wiec juz wtedy lepiej na wszytskiech zeby tak samo wygladały.
Mi to starczalo czasem na trzy dni, po trzecha dniach juz nie byly takie piekne, i albo zel i lapme miala do dupy albo w ogole nie umiala tego robic mimo kursow itp. takze dla mnie efekt bleeeeee i podchodzily mi powietrzem :/

toyotka, korzystaj z funkcji edycji posta.
Stary 2009-01-26, 15:13   #3128
toyotka1
Raczkowanie

Sorki, dopiero się uczę!!!
Stary 2009-01-26, 15:16   #3129
violisia
Zadomowienie

Cytat:

apropo paznokci, to planuję zrobić żelowanie naturalnej płytki. Violisia napiszesz coś o tym? Czy żelują tylko taką długość jaką ma, czy mogą jakoś przedłuzyć paznokieć? na ile wystarcza?
jasne ze napisze i zawsze służe rada

Jezeli swoje paznokcie masz ladne ale neistety lamliwe,alebo boisz sie ze sie polamia na ostatnia chwile( wiadomo jak to z naturalnymi paznokciami bywa) to mozesz zazelowac naturalna plytke bezbarwnym zelem ktory wzmocni paznokcie i potem malowac je lakierem , albo zrobic zelem frencza jezeli masz dlugie swoje paznokcie a niestety jeden sie zlamal, to w tym wypadku bezproblemu mozna na szablonie przedluzyc paznokcia zelem i nkt nawet nie zauwazy, jezeli masz krotkie paznokcie i chcesz przedluzyc np o 2-3mm (tak tylko podalam dlugosc ) to rowniez na szablonie mozna przedluzyc paznokcie

Na ile wytrzymia? hmmm roznie to bywa srednio uzupelnienie robi sie co 3 tygodnie, jednak to zalezy od tego jak szybko rosnie naturalna plytka, mojej mamie niestety paznokcie tak szybko rosna ze uzupelnienia robie jej co 2 tygodnie, ja sama uzupelniem co 4 tyg

szczerze polecam zazelowanie naturalnych paznokci prawie kazdemu ( jezeli jest to jakas impreza, to co jezeli zapuszczamy swoje a tu nagle niechcaco sie jeden zlamie? a polamanie zazelowanego naturalnego paznokcia musialoby naprawde dostac mocne uderzenie , sama od 2 lat zeluje i nie mialam sytuacji by paznokiec zazelowany mi sie zlamal,a robie wszystko i nie oszczedzam ich przy tym bo wiem ze w kazdej chwili moge sobie go poprawic)

Edytowane:

Ps. KLIWIA faktycznie to juz wina "stylistki" zlego wypilowania masy, lub nieumiejetne dobranie produktow do plytki klientki.: )

Edytowane przez violisia
Czas edycji: 2009-01-26 o 15:19
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:17   #3130
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć!!!!!
Jestem dziś po pierwszym dniu w pracy w gabinecie
Było nawet fajnie , robiłam szefowej uzupełnienie aby sprawdziła jak robię paznokcie.
Widziałam wcześniej że piszecie o przygotowaniach do ślubu itd. ja na razie stanęłam w martwym punkcie i jakoś mi to nie przeszkadza, wcale się tym nie martwię ani nie stresuje.
Mam jeszcze sporo czasu
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:18   #3131
jaguraaa
Raczkowanie

toyotka a kiedy Ty masz slub? wiem, ze moze pisalas ale jakos musialam przeoczyc
Nasz Ślub Kościelny 20.06.2009 r.
jaguraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:24   #3132
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
No u nas jest tak ze sie zasntanawialismy nad tym grawerem ostro, a koniec końców wybraliśmy samą date
a ja juz sama nie wiem co bym chciała miec na tej obraczce. jakas taka nie zdecydowana jestem

Stary 2009-01-26, 15:29   #3133
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć!!!!!
Było nawet fajnie , robiłam szefowej uzupełnienie aby sprawdziła jak robię paznokcie.
Widziałam wcześniej że piszecie o przygotowaniach do ślubu itd. ja na razie stanęłam w martwym punkcie i jakoś mi to nie przeszkadza, wcale się tym nie martwię ani nie stresuje.
Mam jeszcze sporo czasu
Daysy no to gratulacje , najgorsze masz za soba ja poki co przygotowyje sie do pracy, przyswajam kosmetyki i ich dzialanie typy cer itp co do przygotowan ja mam tysiac mysli na minute ale jako tako przygotowania narazie w miejscu dzis jedynie ide na 3 lekcje tanca , juz mamy podst kroki rumby czaczy i walca
Stary 2009-01-26, 15:37   #3134
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja dzień przed wydepiluję się woskiem a w dniu ślubu przejadę jeszcze nogi maszynką, bo po wosku i tak nogi nie są całkiem gładziutkie. Poza tym u mnie:
miesiąc przed - oczyszczanie twarzy
2 tyg przed - farbowanie włosów
tydzień przed - depilacja wąsika
2 dni przed - paznokcie
dzień przed - piling ciała i twarzy, depilacja nóg, rąk; u kosmetyczki parafina na dłonie i 2h zabiegu odprężającego (maseczki i masaż twarzy i dekoltu), ale to już wieczorem.

pewnie coś jeszcze pominęłam...
wowww jak precyzyjnie

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Ja tez się przeraziłam. Ślub 13 czerwca a ja jeszcze nic nie mam oprócz zaklepanej daty w kościele. I wiecie co? Nie chce mi się za to wszystko zabierać Nie wiem od czego zacząć. Tyle jest tego wszystkiego do ogarnięcia, a mi się zwyczajnie nie chce
no to sie pospiesz.. bo nie wiem gdzie robisz slub ale moze nie byc terminow na sali...

Cytat:
A do tego wlasnie planuje jak wciac urlopik, w ogole to mi tylko 20 dni przysluguje
wiec nie mam co szalec.
ale pamietajcioe ze przysluguje nam 2 dni ustawowe okolicznosciowego z okazji slubu ihihih
ja mam 8 dni zaleglego urlopu, 21 biezacego i 2 okolicznosciowego, wiem ze niby zalegly tzreba do kiedys wykorzystac ale bede chciala napisac zeby mi go na wakcje przeniesli tak sie czesto dzieje w szkolnictwie i dlatego nauczyciele maja miesiac wakacji wolny... wiec jakos 3 dni przed slbem bym zaczla a potem do konca miesiaca coby gdzies jeeszcze pojechac

Cytat:
Witajcie dziewczynki Chciałam sie pochwalić,że znalazłam tą wymarzoną sukienkę. Odwiedziłam tylko dwa salony,ale uważam,że salon Lisa Ferrera jest bezkonkurencyjny. Po wizycie w pierwszym salonie byłam załamana,ale jak zobaczyłam sukienki w LF to się zakochałam!!! Zamówiłam suknię Demetrios 941 w kolorze białym i już się nie mogę jej doczekać
bardzo ladna sukienka

Cytat:
Napisane przez evelina.00 Pokaż wiadomość
hmm calkiem fajny bardo delikatny

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczyny

dzisiaj bylam z moja mama w poszukiwaniu butow slubnych i zalamana po dlugim chodzenia, po wszystkioch salonach, obeszlam cale miasto i nic.., dopoki nie doszlam do ostatniego salonu slubnego, babka ma buty z firmy WITT, buciki kosztuja 120 zl gladkie i teraz mozna samemu dobrac rodzaj materialu ( w moim przypadku bylby to atlas ) no i dobieram sobie ozdoby, wysokosc korka, no dla mnie bomba)... i mieszcze sie w 200 zl

teraz mam pytanie słyszał ktoś o butach z tej firmy ? wygodne sa? bo mi sie to strasznie podoba manewr wyboru
nieslyszalam ale jesli mozesz zmierzyc na miejscu to czemu nie

Cytat:
my chcemy tez cos wybrac ostatnio nawet myslelismy nad Amor vincit omnia ktoras z dzieczyn z forum to ma na obraczce i nam sie spodobalo ale jeszcze sie niezdecydowalismy

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
jasne ze napisze i zawsze służe rada
to ja zapytam mialam w eszlym roku w sierpniu 1 raz robione tipsy tzn zel na paznokcie a opuszek byl nieznaczie przedluzony przez tips no ale paznokcie po 2 dniach zaczey "podchodzic" powietrzem robily sie takie banki od spodu i szybko odprysnely raz ze wiecej tam paznokci robic niebede mimo ze to moja kolezanka ale hm slyszalam kiedy dzies ze podobno 1 raz zawsze sa krocej bo niby paznokiec niejest przyzyczajony to prawda czy tylko kijowe wykonanie
Stary 2009-01-26, 15:41   #3135
gold-fish
Zakorzenienie

Dziękuję Violisia

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 15:45   #3136
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaguraaa Pokaż wiadomość
toyotka a kiedy Ty masz slub? wiem, ze moze pisalas ale jakos musialam przeoczyc
30 maja
Stary 2009-01-26, 15:46   #3137
martucha84
Zakorzenienie

znalazlam kilka sentencji na obraczki:

Moja: Całym sercem...
Jego: Aż do końca świata...

- Dziś i na zawsze..
- Zawsze tam gdzie Ty..
ale najbardziej podoba mi sie
on - tam skarb Twoj...
ona - gdzie serce Twoje..
Stary 2009-01-26, 15:51   #3138
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
znalazlam kilka sentencji na obraczki:

Moja: Całym sercem...
Jego: Aż do końca świata...

- Dziś i na zawsze..
- Zawsze tam gdzie Ty..
ale najbardziej podoba mi sie
on - tam skarb Twoj...
ona - gdzie serce Twoje..
bardzo ładne, wlasnie cos w tym stylu chciałabym miec.
jeszcze ładne jest cos takiego
Ja: gdzie Ty...
On ... Tam i ja

albo on: Ty jestes wszystkim
ja: wszytsko jest Tobą

Stary 2009-01-26, 15:56   #3139
violisia
Zadomowienie

Cytat:
(...)
to ja zapytam mialam w eszlym roku w sierpniu 1 raz robione tipsy tzn zel na paznokcie a opuszek byl nieznaczie przedluzony przez tips no ale paznokcie po 2 dniach zaczey "podchodzic" powietrzem robily sie takie banki od spodu i szybko odprysnely raz ze wiecej tam paznokci robic niebede mimo ze to moja kolezanka ale hm slyszalam kiedy dzies ze podobno 1 raz zawsze sa krocej bo niby paznokiec niejest przyzyczajony to prawda czy tylko kijowe wykonanie
jezeli paznokcie sa "tłuste" nie wiem szczerze powiedziawszy jak to inaczej wytłumaczyć, to paznokiec faktycznie musi sie przyzwyczaic do plytki paznokcia(niestety takiego psikusa nam robia nasze pazurki) druga sprawa to zle zalozone tipsy zelki( zle spilowana i opracowana masa) do kilku dni radze sie udac z reklamacja no i ostatnia sprawa, nieliczny procent ktorym nie 3ma sie zel tak jak mojej cioci np. co ja sie naplakalam nad jej paznokciami az wkoncu starsza kolezanka mnie uswiadomila

Cytat:
Dziękuję Violisia
prosze
Stary 2009-01-26, 16:02   #3140
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
On ... Tam i ja

albo on: Ty jestes wszystkim
ja: wszytsko jest Tobą
ooo gdzie Ty tam i ja mi sie podoba..
musze pokazac Tz. a ty do wyra kurowac sie

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
jezeli paznokcie sa "tłuste" nie wiem szczerze powiedziawszy jak to inaczej wytłumaczyć, to paznokiec faktycznie musi sie przyzwyczaic do plytki paznokcia(niestety takiego psikusa nam robia nasze pazurki) druga sprawa to zle zalozone tipsy zelki( zle spilowana i opracowana masa) do kilku dni radze sie udac z reklamacja no i ostatnia sprawa, nieliczny procent ktorym nie 3ma sie zel tak jak mojej cioci np. co ja sie naplakalam nad jej paznokciami az wkoncu starsza kolezanka mnie uswiadomila

prosze
uhummm to juz wiem.. jak bede robic przed slubem (wrazie czego zrobie je dzien wczesniej) to powiem dziewczynie o tamtych perypetiach moze wedy bedzie wiedziaal ze moje paznokcie moga byc "trudne"
Stary 2009-01-26, 16:06   #3141
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
to jest tez i moj typ jak narazie. krótko a jak tresciwie
własnie leze w łózeczku

Stary 2009-01-26, 16:08   #3142
violisia
Zadomowienie

Cytat:

uhummm to juz wiem.. jak bede robic przed slubem (wrazie czego zrobie je dzien wczesniej) to powiem dziewczynie o tamtych perypetiach moze wedy bedzie wiedziaal ze moje paznokcie moga byc "trudne"
najlepiej powiedziec o swoich watpliwosciach, dziewczyna powinna wiedziec co nieco i ci uspokoic
Stary 2009-01-26, 16:13   #3143
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alicja z Krainy Czarów Pokaż wiadomość
witam tak nieśmiało czytam Wasze posty i powolutku zaczynam się udzielac ślub biorę 8.08.09 i coraz bardziej się stresuję jak każda z nas pragnę, żeby był wyjątkowy, Wasze rady, propozycje na pewno mi w tym pomogą
witaj ślubujesz w ten sam dzień co ja

Cytat:
welon zostawiam na dzis.

Tadam!:
piękny

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Kochane, ciesze sie ze Wam sie podoba propozycja na pierwszy taniec
Jesli chodzi o obraczki to tez slyszalam ten przesad tyle tylko ze ja swoja przymierzam zawsze jak mi wpadnie w rece
Dobry temat poruszylyscie - doradzcie, jesli na 14.30 musimy juz byc u fotografa, to o ktorej najlepiej do fryzjera?
Tak mysle:
14.00 - wyjscie z domu
13.30 - blogoslawienstwo
12.45 - ubrać się
11.45 - makijaż

to co fryzjer na 10??? dodam tylko ze fryzjer jest u mnie na osiedlu wiec mam jakies 5 min na pieszo. Doradzcie! ! !
radziłabym na 9.
ja mam fryzjera na 8 chciałam na 9 ale potem stwierdziłam, że jak od 8 otwierają to moja wybrana fryzjerka będzie czekać na mnie najbardziej się bałam tego, że jak przyjade to będę musiała czekać az skończy czesać inną klientkę, a takie opóźnienia moga mnie doprowadzić do niezłych nerwów. Wolę więc być wcześniej niż potem się stresowac, że nie zdąże. Na czesanie zejdzie pewnie ze 2 godziny, ze spokojem wrócę do domu, potem ok 11 umówię się do kosmetyczki na makijaż i po 12 mogę się już ubierać. Ok 13 przyjedzie Tż i pojedziemy na zdjecia, po 15 wrócimy i będzie błogosławieństwo, potem na 16 do kościoła ech jeszcze tylko pół roku i 2 tyg

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
A ja się martwię o mojego TŻ Szuka pracy już od 1 stycznia i niestety nie mam powodów do radochy Głowa mnie na dodatek dzisiaj boli:/
mysl pozytywnie, zamartwianie nie pomoże w niczym, wspieraj go i zapewniej, że wszystko się ułoży

Cytat:
Napisane przez soofka Pokaż wiadomość
Ja tez się przeraziłam. Ślub 13 czerwca a ja jeszcze nic nie mam oprócz zaklepanej daty w kościele. I wiecie co? Nie chce mi się za to wszystko zabierać Nie wiem od czego zacząć. Tyle jest tego wszystkiego do ogarnięcia, a mi się zwyczajnie nie chce
witaj. naprawdę nie masz nic poza kościołem? planujecie tradycyjne wesele?

Cytat:
piękna sukienka

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć!!!!!
Mam jeszcze sporo czasu
super, że ci się podobało w nowej pracy

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
On ... Tam i ja
my własie taki chcemy miec i data jak się zmieści

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2009-01-26 o 16:14
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 16:32   #3144
agus87
Zakorzenienie

no wlasnie nie przymierzalam tych bucikow , nie spytalam sie czy ma na miejscu

dziewczyny czym sie rozni ksiega zyczen od ksiegi wpisow

bo roznica w cenie jest ogromna, ta pierwsze jest o wiele tansza i czasami oo wiele ladniejsza
Stary 2009-01-26, 16:34   #3145
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

śliczna jaka cena??

może w Opolu przejadę sie do salonu ją obejrzeć i pozostałe modele

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 16:44   #3146
Lustereczko
Rozeznanie

Juz po egzaminie nawet nie bylo tak zle...

Co do graweru na obu obrączkach mamy ...gdzie Ty, tam i Ja...27.06.09r. zmieścilo się bez problemu i wygląda cudnie

jak juz sie wykuruje to wkleje fotki

Zmykam lezec....
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 16:50   #3147
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Juz po egzaminie nawet nie bylo tak zle...

Co do graweru na obu obrączkach mamy ...gdzie Ty, tam i Ja...27.06.09r. zmieścilo się bez problemu i wygląda cudnie

jak juz sie wykuruje to wkleje fotki

Zmykam lezec....
a jaki masz rozmiar obraczki, bo ja boje się, że na mojej 9 może się data już nie zmieścić
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 16:55   #3148
toyotka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
śliczna jaka cena??

może w Opolu przejadę sie do salonu ją obejrzeć i pozostałe modele
Moja kosztowała 2790. Jest naprawdę duży wybór, a suknie są jedyne w swoim rodzaju i pięknie uszyte. Fakt,że nie należą do najtańszych,ale myślę,że są warte tych pieniędzy!!!
Stary 2009-01-26, 17:13   #3149
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kosztowała 2790. Jest naprawdę duży wybór, a suknie są jedyne w swoim rodzaju i pięknie uszyte. Fakt,że nie należą do najtańszych,ale myślę,że są warte tych pieniędzy!!!

a gdzie byłaś w salonie??w piątek chyba się przejadę tam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 17:19   #3150
Lustereczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a jaki masz rozmiar obraczki, bo ja boje się, że na mojej 9 może się data już nie zmieścić
14, no tak wszystko zalezy od wielkosci obraczki, ja akurat mam dosc spore paluchy
Lustereczko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości