|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
![]() Wiadomo że sesja potrafi przytłoczyc... Nie powinni już oblewac was na 5 roku.. Na pewno nie będzie tak źle.. A co z TŻtem nie wiem.... Ale już corazbliżej do Waszego wspólnego mieszkanka i do śłubu, wtedy nie będzie odległości takiej i będzie łatwiej problemy rozwiązywac
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z TZ się ułoży
|
|
#663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do Tż to nie wiem czy to wszystko dojdzie do skutku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#664 |
|
Zadomowienie
|
Onaella co sie stało?? Jak to nie chcesz by sie ułożyło o tu nie poszło o drobnostke.... Słoce nie można tak mówic.... Przec iez jestes zakochana....
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miłość to kozak i tak łątwo się nie poddaje![]() wogóle zapomniałam napisać moja przyjaciółka przyjechałą na ferie z erasmusa
|
|
#666 |
|
Wtajemniczenie
|
Onaella ja wczoraj popołudniu to też nie chciałam żeby się to ułożyło... Nawet specjalnie nie zaglądałam tu do was bo się nie czułam PM 2010
A dziś już jest wszystko oK Tak że ja wierzę że u Ciebie jest podobnie
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
tu nie chodzi o miłość bo wiadomo, że ona nie przechodzi z dnia na dzień
oj nie chce za bardzo o tym pisać ![]() ale zaglądać tu do was będę bo się przyzwyczailam do rozmów z Wami
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiu a właśnie do mojej daty czyli 18.09 dopisz pannę młodą Luneme, bo wcześniej napisała że to jest jej data a Ty tego nie widziałaś chyba
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
A ja znowu umieram głowa mnie boli płacze bez powodu, przejmuje sie egzaminem który bedzie za tydzien w środe na prawko i wszystko to sie poteguje w jedna całość. Załame sie nerwowo chyba.... Nie mam juz siły. najchetniej znikłabym i niczym sie nie przejmowała....
|
|
|
|
#671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wiecie co.. Ja myślę że nam wszystkim wiosny i słoneczka trzeba
Od razu będzie lepsiejsze samopoczucie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szana gdzie mogę znaleźć zdjęcie sukni, której szukasz?
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-01-26 o 18:49 |
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
No i ha
Jestem Jutro kolejne bitwy a dziś.. no cóż.. ścisk był drzwiahc taki, jakby dzieci na pierwszym roku pisały pierwszy raz egzamin... tak siępchali wszyscy.. moja torba weszła przede mną do sali..A wynik.. no cóż Pan prof stwierdził, że nie chce mu sięrobić poprawki, więc niech się postarajmy napisać ![]() Zobaczymy we środe.. Pytania związanego z notatkami którere tak gorliwie wertowałam... nie było... 16 pytań rodem z kosmosu około tematycznego |
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
Szana poszukaj tutaj
![]() http://www.bestbridalprices.com/
|
#675 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi już głowa dymi normalnie masakra.. założyłam sobie że przeczytam dziś książkę która ma ponad 300 stron!!! no i jeszcze 50 mi zostało ale już mi wszystko przed oczami wiruje.. ale muszę być dzielna.. nie wiem jak to zrobię ale skończę ją dzisiaj! a co do słoneczka to ja nie wiem ale naprawdę chyba nam potrzeba spacerku z tżcikiem w ciepły słoneczny dzien.. a więc w mojej sytuacji spotykania się w weekendy aby z tżtem najbliższa potencjalna chwila radości będzie dopiero w piątek... wieczorem... więc słoneczka juz nie będzie... ale przecież nie skoczę z balkonu z tego powodu dobrze że mam was to jakoś mi łatwiej z tym wszystkim bo nie jestem sama w pokoju tylko mam wrazenie że jest nas ze 20 w nim hehehe
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
onaella głowa do góry, napewno nie takie rzeczy przezywaliście razem i jakoś daliście radę. Prawdziwa miłość przetrwa wszystko. Mojej koleżanki tżta coś pokręciło 2 tygodnie przed slubem i chciał odwoływać, tu już wszystko popłacone, suknia odebrana, dziewczyna w ciąży, a on mówi ze nie chce ślubu. I jakoś się pogodzili i żyją sobie razem i są szczęśliwi
i się musisz dużo uśmiechac, udowodniono ze jezeli jest sie smutnym i sie na sile smiejesz to wymuszasz w mózgu sprzeczne sygnały i smutek mija pod wpływem uśmiechu ![]() ja tez mam duuużo nauki, ale zauwazyłam że im wiecej sie ucze tym gorzej zaliczam. Wiec sie zbuntowałam i sie nie bede tak duzo uczyć. Wszystko pozaliczałam na 4 i 5 a uczyłam się w samochodzie w drodze na uczelnię ![]() teraz tylko dwa egzaminy i spokój do czerwca, a w czerwcu znowu... ale trzeba dawać sobie jakoś radę. Mój tzcik miał być u mnie o 19:00. Ale chyba mu sie nie spieszy :P: |
|
|
|
#678 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#679 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że zerówke jedną mialam i zdałam, bo bym sie chyba pocieła. Wszystko pozaliczane i jeszcze 3 najgorsze egzaminy mi zostały. Na ksero wydałam chyba już z 70-80 zł, bo musze kilogramy tekstów czytać...własnie zaraz zabieram się do czytania i podkreślaniakolorowymi pisaczkami jakichś 300-400 stron... Cytat:
A co do Waszego kryzysu...może masz okres kiedy nie bardzo Ci zależy?I masz wszystko w d i czarne myśli? Faktycznie macie ciężko. A kupilas juz bilety na ferie? Cytat:
Cytat:
w ogóle mój wydział ma przebadziewne propozycje erasmusowe, własciwie żadne, nawet porządnego summer semester nie ma
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz rację....mam wszystko w dupie
|
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cokolwiek to by nie było, to pomożemy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#682 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Również witam Cytat:
Ale suknia chyba cała była dżinsowa, szyta z takich różnych skrawków,a na spódnicy miałą pełno dżinwowych falbanek... na allegro, więc któraś młoda sie już na coś takiego skusiła ![]() Co do kreacji ślubnych, to zarówno Jozi jak i Tancerki są świetnie dobrane Tancerko, Ten bukiecik będzie świetnie pasował do sukni i mc-up'u Tylko nie wiem jak żywe kwiaty się trzymają we włosach A sama tez mam już 2 takie na komputerze - każda do innej sukni Teraz podoba mi się jeszcze inna suknia i do niej jeszcze nic nie skompletowałam... i chyba tego nie będę robić, bo kto wie, ile jeszcze razy mi sie odmieni ![]() Jak chcecie, to wkleję, co mi sie podobało kiedyś...
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Chcemy
![]() A ja chce lato, a jeśli nie lato to chcoacoaz czwartek za tydzien Mam doła nie moge przestać płakać Tz nawet zamiast do pracy chce do mnie przyjechać, ale mu mówie ze pieniazki sa nam potzrebne. Ehh. załamka totalna dzis... A bylo tak milo i pieknie do 14:/
|
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
no to chyba jest ostro
![]() Kurcze szkoda mi Cie, bo co innego jest przezywać kryzys na miejscu, robić sceny, fochy i kłotnie a co innego na odległość. Zwłaszcza, że z moich doświadczeń wynika, ze na telefon to my sie kłócimy tak zawzięcie jak nigdy. Do tego jak tż gdzies wyjeżdżał to zawsze się kłóciliśmy. W ogóle to z takich niemiłych tematów to tż wczoraj rozmawiał z mamą i go strasznie zdenerwowała, wkur.iła wręcz. Ja akurat od dawna wiedziałam, że tak będzie, a teraz tż się poznał. Ehhhh dupa. Ja się akurat tym o co chodzi nie przejmuję, tż też, ale jak on sie wkur to znaczy, że ona zdrowo przegięła. A jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi to chodzi o pieniądze...wyobraźcie sobie, ze na niego naskoczyła, że my robimy wesele z pompą...tż jej powiedział, ze po pierwsze powiedzielismy im 2,5 roku przed slubem. Po drugie płaci tylko 20 tys a gdyby moi rodzice uznali, że robimy podział, ze każdy płaci za swoich gości to ona musiałaby wyłożyć jakieś 27 tys, więc jak usłyszała taki argument to sie zamknęła. Do tego tz jej powiedział, że potrzebujemy tysiaka na zaliczki a ona powiedziała, że nie widziała, żeby moi rodzice dawali (a dali nam tysiąc na zaliczkę za salę i chcieli dac na kolejne, ale uznaliśmy, że nie będziemy tylko odo moich rodziców ciągnąć gotówki) i chciała naciągnąć tz, żebyśmy sami wyłożyli na zaliczki a "później sie rozliczymy" i że ona myślała, że tak jest, ze my na razie płacimy. Więc tż jej powiedział,że nie tak się umawialiśmy, poza tym, że się zdekalrowali, ze daja nam kasę, bo gdyby powiedzieli inaczej to byśmy inaczej wszystko planowali. A najbardziej jej dosrał tym, że powiedział, że jak ona nie chce dac kasy to wtedy moi rodzice sa gotowi zapłacić za całość. To ją tak ubodło, ze juz koniec gadki, ona płaci przelew będzie. A wiecie, nie chodzi o to, że jego rodzice nie mają kasy, bo mają i 20 tys to na prawdę nie jest dla nich wydatek, jak przyjdzie co do czego to ona zgrywa wielka panią na włościach a tutaj robi cyrki... do tego wypomniała mu to ile wydaliśmy na wakacje, bo ktos tam był w grecji i smażył dupę na plazy przegryzał sucharkiem i zapłacił 1500 zł...powiedziałam mu na przyszłość, żeby kazał jej się nie wpieprzać, bo sami za te wakacje zapłaciliśmy i sami nasze własne pieniądze wydajemy i nikogo o nic nie prosimy. No. Juz mi lepiej. Poza tym ona się skarży na mnie tztowi - wczoraj miałam urodziny i późnym iweczorem wysłala mi smsa z życzeniami, ja się uczyłam, więc wyleciało mi z głowy, żeby odpisac, że dziękuję i po 22 dzwoni tz czy dostałam życzenia to się pytam czy się poskarżyła, żejeszcze nie odpisałam...oczywiście tak zrobiła w końcu o 23 jest odpisałam, że dziękuję.
|
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
No to moja pierwsza kompozycja (w tej chwili nieaktualna)
zdj 1-3 suknie w których mi się cośtam podobało zdj4 - połączenie tych sukien ![]() zdj5- suknia, bukiet, fryzura, welon, garnitur i kwiatek do garnituru (fotomontaż) drugą kreację musze jeszcze poszukać... Już wiem, czemu tak długo mi sie te zdj nie chciały wstawić ![]() To był mój 1000 post
Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. Edytowane przez kasia083 Czas edycji: 2009-01-26 o 21:01 |
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że chude czasy nastały na wątku... dziewczyny złe, smutne i płaczące...
ja już kończę naukę na dzisiaj bo mi się od czytania tej książki w głowie kręci! 300stron durnot dziś przeczytałam i teraz mam wrażenie że liter nie odróżniam.. nawet jeść mi się juz nie chce bo nie mam siły dojść do lodówki.. dobrze że komputer stoi przy łózku.. aż mi się nie chce kłaść spać bo jak jutro rano wstanę to od nowa nauka i tak samo aż do wieczora.. i tak aż do piątku dopóki się z tcikiem nie spotkam.. marne perspektywy... Onaella ale nie odwołacie slubu co????????
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-01-26 o 20:57 |
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa przede wszystkim wszystkiego najlepszego
a co do teściowej to powiem Ci tyle - najważniejsze, że Tż Ci o tym mówi i zdaje sobie sprawę, ze mimo, że to Jego mama to zachowuje sie nie w pożadku A co do odległości to zapewne dużo masz racji ![]() tancerko szczerze Ci powiem, że w tym momencie nie wiem Tż myśli, że nie mam w sobie tyle siły aby to zrobić i wolałabym mu nie udowadniac, że sie myli ale jeżeli nie będzie innego wyjścia to niestety......
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Melduje, że po wielu trudach udało mi sie wstawić zdj do poprzedniego postu
![]() Samoa, również życzę wszystkiego najlepszego ![]() A czasy i u mnie nastały niezaciekawe... moi rodzice ostatnio tak się kłócą, że zaczęłam wątpić w instytucję małżeństwa... widocznie wszystkim brakuje już słoneczka...
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co mam ci doradzić bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji...a twój tż coś przeskrobał czy ty po prostu masz doła i myślisz w czarnych kolorach???
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bardzo mi sie podoba to coś co ma modelka na szyi!Fajowe!dziękować za życzonka ![]() Cytat:
![]() Widzę w Tobie trochę mnie - ja już kilka razy niestety się złamałam i pokazałam tz, ze potrafię podjąć drastycznych kroków i teraz on bagatelizuje moje prośby i groźby Oczywiście nie twierdzę, że odwołanie slubu ma być metodą - wręcz przeciwnie - mój na przykład odebrałby to jako zerwanie zaręczyn i koniec i amen co ja olaboga zrobiłam. Problem w tym u Was, że juz kiedys robiliscie sobie przerwę...więc głupio to znów powtarzac, bo to niepedagogiczne A nie możesz się przemóc na tyle, żeby po cichu zarezerwowac bilety i stanąc w jego drzwiach i suprise!!!!!!!!!!To ja, kochaj mnie małpo głupia Bo jak tak na odległośc będziecie się jeszcze nakręcac to juz w ogóle do dupy.
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-01-26 o 21:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

jak się okaże że będą oblewać to się chyba załamie 

miłość to kozak i tak łątwo się nie poddaje
Tak że ja wierzę że u Ciebie jest podobnie

dobrze że mam was to jakoś mi łatwiej z tym wszystkim bo nie jestem sama w pokoju tylko mam wrazenie że jest nas ze 20 w nim hehehe
Cokolwiek to by nie było, to pomożemy
).