Ostrowieckie Panny Młode cz. I :) - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-26, 19:24   #4291
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Dot.: Ostrowieckie Panny Młode :)

Jest tu chyba kilka dziewczyn, które studiują teraz w Kielcach, prawda? Nie wiecie nic o kawalerce do wynajęcia? Bo pilnie poszukuję, a ciężko jakoś i ceny w góre poszły

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 19:32   #4292
Estrella
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Jest tu chyba kilka dziewczyn, które studiują teraz w Kielcach, prawda? Nie wiecie nic o kawalerce do wynajęcia? Bo pilnie poszukuję, a ciężko jakoś i ceny w góre poszły
Ja niestety nie w Kielcach,ale znam Twój ból,bo próbuje znaleźć w Krakowie i ceny są po prostu zabójcze,a fajne ogłoszenia już po kilku godzinach od zamieszczenia są nieaktualne Życzę powodzenia!

A przy okazji ponawiam pytanie: jak to jest z tymi cenami w MS Moda w Kielcach?
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 20:15   #4293
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Estrella Pokaż wiadomość
Ja niestety nie w Kielcach,ale znam Twój ból,bo próbuje znaleźć w Krakowie i ceny są po prostu zabójcze,a fajne ogłoszenia już po kilku godzinach od zamieszczenia są nieaktualne Życzę powodzenia!
Oj nienawidziłam w czasie studiów szukać sobie mieszkania, a musiałam to 3 czy 4 razy robić A teraz potrzebuje już od poniedziałku

Cytat:
A przy okazji ponawiam pytanie: jak to jest z tymi cenami w MS Moda w Kielcach?
Oglądałam dziś tę sukienkę, którą wkleiłaś na porzedniej stronie, ale niestety nie spytałam o cenę. Mierzyłam kilka w MS Modzie i takie które nie miały koronek kosztowały ok. 2 tys., a moja z dużą ilością koronek 2,3 tys. Może zadzwoń do kieleckiego salonu i zapytaj o cenę. Jeśli chcesz to podam Ci numer, do tego w którym ona jest.

Mel B 14/14 +

Edytowane przez kasiuni_a
Czas edycji: 2009-01-26 o 20:17
Stary 2009-01-26, 20:47   #4294
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Potrzebujesz mieszkania tak? A pokój nie wchodzi w grę?
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 21:44   #4295
ArS
BAN stały

GG do ArS

Cytat:
Napisane przez ArS Pokaż wiadomość
prośba sprzeczna z regulaminem
matko jedyna...dostalem ostrzezenie zyje na 6 forach , to jest 7 i nigdzie nie ma tak surowo .. kochane moderatorki..no jejku

ale do rzeczy.. ktoras z Pan pisala o jakiejs malo sympatycznej Pani wlascicielce salonu sukien slubnych w Ostrowcu w "waskiej uliczce" ..czy to jest ten salon ktory jest na rogu wejscia od pomnika papieza na mlynska zaraz ?
ArS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 21:57   #4296
Estrella
Rozeznanie

To ten,który idąc od pomnika jest po prawej stronie uliczki,obok cukierni bodajże.W każdym razie po tej stronie ulicy jest tylko ten jeden.A czemu Ciebie to interesuje?
Estrella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 22:35   #4297
ArS
BAN stały

GG do ArS

Cytat:
To ten,który idąc od pomnika jest po prawej stronie uliczki,obok cukierni bodajże.W każdym razie po tej stronie ulicy jest tylko ten jeden.A czemu Ciebie to interesuje?
bo odiwedze pare takich salonow z pytaniem o wypozyczenie na zdjecia i ciekawe w ktorej chwili mnie ktos wyprosi
ArS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 23:14   #4298
katalinka17
Zadomowienie

U...no ładnie, ostrzeżenia znowu się sypią.....

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 23:32   #4299
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Pax vobiscum! Dziewczęta!
Uzupełniam listę i mam pytanie - czy zespół muzyczny Orion to to samo co Orion Band?
Jeśli chodzi o te dwa zespoły to powiem, że to są dwa różne Orion nie polecam nie wiem jak grają ale samo to jak nas potraktowali z zespołu woła o pomstę do nieba dobrze, że tak się stało jak stało bo jeszcze by mi na ślub nie przyjechali, chodzi mianowicie o to że pan owie z zespołu są niesłowni.A jeśli chodzi o ten drugi zespół Orion Band to słyszałam że jest to jeden z najlepszych zespołów.

Cytat:
Napisane przez ewelka111 Pokaż wiadomość
Może to i dobrze że branża nas obserwuje, może wezmą sobie do serca nasze "niewielkie sugestie", w końcu na tym forum mogą znaleźć potencjalnych klientów
Dokładnie zgadzam się z tym i nie mam nic przeciw temu, że wypowiadają się tu osoby z branży aby tylko obyło się bez kłótni.

Cytat:
Napisane przez azakowana Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się wam pochwalić moją robótką dzisiejszą
Śliczna pozazdrościć talentu

Cytat:
Napisane przez Igoolek Pokaż wiadomość
Mnie strasznie ale to strasznie stresuje ten pierwszy taniec i przysięga składana do mikrofonu (cóż za romantyzm!) mimo że jeszcze ponad rok mam na ochłonięcie nigdy nie lubiłam "publicznych" występów
Ja to samo czuję ale jakoś to będzie pojąkam się po chrząkam parę razy i jakoś wydusze z siebie te słowa a na parkiecie mam nadzieje, że nie potknę się o swoje nogi przy pierwszym tańcu

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Zapomniałam wam powiedzieć, że ta moja kuzynka co w lipcu ślub brała, do tej pory nie dostała kasety z wesela! Kamerzyście się nie spieszy a to już pół roku!
Rany a cóż to za kamerzysta No u mnie taki to ciężka przeprawe by miał bo jeśli o takie sprawy chodzi to ja jestem niecierpliwa strasznie.

Cytat:
bo odiwedze pare takich salonow z pytaniem o wypozyczenie na zdjecia i ciekawe w ktorej chwili mnie ktos wyprosi
No wiesz chciałabym tam być z Tobą ArS i widzieć minę tej babki(chodzi o ta z wąskiej uliczki) jak się jej o to pytasz.Zapewne Cie nie wyprosi tylko z hukiem wylecisz za drzwi, ale napisz nam tu jak tam wyprawa do niej się udała .A może sie zgodzi jeśli to ona będzie pozować do zdjęcia w tych sukniach

...Po każdym dniu postaw kropkę, odwróć kartkę i zacznij na nowo...

Edytowane przez Elsi81
Czas edycji: 2009-01-26 o 23:39
Elsi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 06:05   #4300
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elsi81 Pokaż wiadomość

No wiesz chciałabym tam być z Tobą ArS i widzieć minę tej babki(chodzi o ta z wąskiej uliczki) jak się jej o to pytasz.Zapewne Cie nie wyprosi tylko z hukiem wylecisz za drzwi, ale napisz nam tu jak tam wyprawa do niej się udała .A może sie zgodzi jeśli to ona będzie pozować do zdjęcia w tych sukniach
dobre ale tak szczerze to myślę że nawet nie ma sensu się do niej wybierać żeby sobie nerwów nie psuć
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 07:20   #4301
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Rany a cóż to za kamerzysta No u mnie taki to ciężka przeprawe by miał bo jeśli o takie sprawy chodzi to ja jestem niecierpliwa strasznie.

Wiecie co? Wczoraj byłam oglądać suknie z mamą i jak przechodziłyśmy koło salonu tej babki, to ja mówię do mamy, ze tam nie wejdę za żadne skarby. Myślałam, ze mama zacznie mnie namawiać a ona powiedziała, że też tam nie pójdzie, bo nie cierpi tej babki! Okazało się, ze moja mama zna męża tej babki, pracowali kiedyś razem i nikt jej nigdy nie lubił, ona od zawsze była taka wredna!

A co do kamerzysty to nazwisko mogę podać na pw, bo jeszcze się okaże, że on też czyta to forum
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 08:29   #4302
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Powodzenia, chciałabym zobaczyć reakcje tej baby

Dziewczyny zapraszam też tutaj:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=290282

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-01-27 o 09:30 Powód: proszę nie pisać post pod postem i korzystać z funkcji "edytuj"
Ywanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:15   #4303
azakowana
Zakorzenienie

A co tu tak nikogo nie ma
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:16   #4304
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Powiedzcie mi dziewczyny czy była któraś z was na weselu w Venus? Mój kuzyn ma tam wesele w tym roku i jestem ciekawa relacji - słyszałam że jest smaczne jedzenie .

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:51   #4305
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
A co tu tak nikogo nie ma
Tez sie zastanawiam czemu tu tak pusto. Czyzby ostanie kłótnie i wymiany zdań doprowadziły, ze jest tak, a nie inaczej?
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 10:58   #4306
Igoolek
Rozeznanie

GG do Igoolek Send a message via Skype™ to Igoolek

Dziewczyny czy poza Tarą jest jakaś fajna kwiaciarnia która przygotowuje kwiaty do dekoracji sali?? Potrzebuje małych bukiecików na stoły i jednego dużego na nasz stół.
Igoolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 11:11   #4307
azakowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Tez sie zastanawiam czemu tu tak pusto. Czyzby ostanie kłótnie i wymiany zdań doprowadziły, ze jest tak, a nie inaczej?
E tam. Justys na pewno nie. To był mało znaczący incydent. Ja myślę, że większość jest po prostu w pracy

Cytat:
Dziewczyny czy poza Tarą jest jakaś fajna kwiaciarnia która przygotowuje kwiaty do dekoracji sali?? Potrzebuje małych bukiecików na stoły i jednego dużego na nasz stół.
Igoolek a nie za wcześnie na takie planowanie? Z tego co pamiętam do Twojego ślubu jeszcze dużo czasu zostało Może przez najbliższy rok pojawić się jakaś kwiaciarnia w Ostrowcu
A z tych istniejących to może być jeszcze np Adonis - na razie ta jedna przychodzi mi do głowy.
azakowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 11:16   #4308
Ywanka
Zadomowienie

Cytat:
Moze w Wąskiej Uliczce.
Stary 2009-01-27, 11:16   #4309
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi dziewczyny czy była któraś z was na weselu w Venus? Mój kuzyn ma tam wesele w tym roku i jestem ciekawa relacji - słyszałam że jest smaczne jedzenie .

Ja byłam tam na Sylwestrze i byłam bardzo mile zaskoczona jeśli chodzi o organizację imprezy a jedzenie pierwsza klasa, duże porcje dają.Myślę, że jak Sylwester był tak zorganizowany to wesele jeszcze lepiej będzie.Sama bym tam chciała mieć wesele ale termin mieli zajęty.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 11:31   #4310
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Potrzebujesz mieszkania tak? A pokój nie wchodzi w grę?
Hmm ciężka sprawa, bo z jednej strony nie mieszkałam nigdy z kimś obcym, całe studia z siostrą albo narzeczonym, mam taki charakter że nie potrafie z kimś obcym mieszkać, no a z drugiej strony to kawalerki podrożały dość mocno i raczej stać mnie samej nie będzie Tak że ostatecznie to i pokój by musiał być.

Mel B 14/14 +
Stary 2009-01-27, 11:33   #4311
Igoolek
Rozeznanie

GG do Igoolek Send a message via Skype™ to Igoolek

Cytat:

Igoolek a nie za wcześnie na takie planowanie? Z tego co pamiętam do Twojego ślubu jeszcze dużo czasu zostało Może przez najbliższy rok pojawić się jakaś kwiaciarnia w Ostrowcu
A z tych istniejących to może być jeszcze np Adonis - na razie ta jedna przychodzi mi do głowy.

Wcześnie jest ale muszę się zorientować w cenach bo mamy sobie to odliczyć od kosztów sali. Mamy taką niepisaną umowę.
Igoolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 11:39   #4312
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
A co do kamerzysty to nazwisko mogę podać na pw, bo jeszcze się okaże, że on też czyta to forum

A niech czyta i niech widzi czarno na białym jaki opieszały z niego pierdoła jest może wtedy motor napędowy włączy i będzie realizował na czas te zamówienia.Przykry gość jednym słowem żeby ktoś czekał tyle czasy na pamiątkę z wesela, w końcu mu za to zapłacono.

Stary 2009-01-27, 11:40   #4313
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam tam na Sylwestrze i byłam bardzo mile zaskoczona jeśli chodzi o organizację imprezy a jedzenie pierwsza klasa, duże porcje dają.Myślę, że jak Sylwester był tak zorganizowany to wesele jeszcze lepiej będzie.Sama bym tam chciała mieć wesele ale termin mieli zajęty.
Dziękuję :d - cieszę się, bo lubię kuzyna (brata stryjecznego) i jego narzeczoną...

Stary 2009-01-27, 11:52   #4314
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
A niech czyta i niech widzi czarno na białym jaki opieszały z niego pierdoła jest może wtedy motor napędowy włączy i będzie realizował na czas te zamówienia.Przykry gość jednym słowem żeby ktoś czekał tyle czasy na pamiątkę z wesela, w końcu mu za to zapłacono.
Woźniak się nazywa ale on nie jest z Ostrowca tylko okolic.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 12:14   #4315
michel82
Wtajemniczenie

Dziewczyny muszę Wam powiedzieć, że miałyście 100%rację Otóż dzisiaj wracałam do domu i powiem szczerze, że celowo poszłam przez wąską uliczkę Byłam w salonie u tej "strasznie miłej pani" Weszłam, bo po pierwsze - bardziej z ciekawości - chciałam się przekonać, czy to, co pisałyście na jej temat to prawda , a po drugie chciałam zobaczyć suknie - nie ma nic ciekawego. Spojrzała na mnie jakby chciała mnie wzrokiem zabić. Zapytała, bardzo niemiłym głosem, czego chce i na kiedy Jak jej powiedziałam, że chciałam się tylko wstępnie zorientować co ma, to dziwnie na mnie spojrzała. A jak dodałam, że mam jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji co do tej wymarzonej sukni i podałam, że to na wrzesień, to ta dosłownie krzyknęła na mnie i rzekła:"jak się pani zdecyduje na przymiarki co do konkretnej sukni to niech pani przyjdzie bo teraz nie mam czasu!!!" Prędzej świnia zobaczy niebo, niż ona mnie ponownie w swoim salonie

Maja jest już z nami
08.04.2012
michel82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 12:19   #4316
Elsi81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michel82 Pokaż wiadomość
Prędzej świnia zobaczy niebo, niż ona mnie ponownie w swoim salonie

Padłam normalnie.

Tak na przymiarki jak się tam któraś zdecyduje to niech będzie przygotowana na to , że na głowę ta pani zakłada foliowa reklamówkę z Biedronki jak słyszałam.

Stary 2009-01-27, 12:20   #4317
aniaa22
Zakorzenienie

michel to nieźle cię potraktowała, to jest prawdziwa ciekawe czemu ona jeszcze nie zbankrutowała... kto u niej kupuje wogóle???
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 12:21   #4318
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Padłam normalnie.

Tak na przymiarki jak się tam któraś zdecyduje to niech będzie przygotowana na to , że na głowę ta pani zakłada foliowa reklamówkę z Biedronki jak słyszałam.

Napewno mnie już nie zobaczy. A reklamówkę z biedronki to niech sobie sama założy na głowę - zamiast czapki

Maja jest już z nami
08.04.2012
Stary 2009-01-27, 12:25   #4319
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Mnie nadal niezmiernie zadziwia, jak ten salon nadal prosperuje...

Stary 2009-01-27, 12:26   #4320
michel82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
michel to nieźle cię potraktowała, to jest prawdziwa ciekawe czemu ona jeszcze nie zbankrutowała... kto u niej kupuje wogóle???
Ja też się nad tym zastanawiam, skoro ona w taki sposób traktuje wszystkie potencjalne klientki, to ja dziękuje za taką obsługę Gdyby nawet spodobała mi się jakaś suknia, która jest w jej salonie, a znalazłabym taką samą w innym, to nawet, gdybym miała za nią zapłacić więcej to i tak bym wolała kupić tam niż u niej.

Maja jest już z nami
08.04.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości