Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-27, 06:29   #2911
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
a Ty co tak łypiesz ?

jak tam sesjowanie?

Jakoś udało mi się wstać, ale tak szaro za oknem że wychodzić to już się zupełnie nie chce

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 06:54   #2912
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Jakoś udało mi się wstać, ale tak szaro za oknem że wychodzić to już się zupełnie nie chce
mam to samo a niedługo wybywam na uczelnię egzamin mam co prawda na 14 dopiero, ale wcześniej jestem umówiona z koleżanką na wspólną naukę...
proszę o kciuki za mój egz. o 14, bo czarno to widzę...

miłego
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 07:30   #2913
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewuś tragedijaa a jak tam? chyba mam motylki w brzuchu ...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 08:02   #2914
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez włoczykijka Pokaż wiadomość
o rany dziewczyny ale wy macie szybkie rozmowy fruuu i tyle postów u mnie tragedia jednym słowem,brat mi musiał wczoraj i dziś gadać że po 20 NIE jestem głodna bo inaczej to bym zżarła połowę lodówki. naszło mnie ostatnio na takie jedzenie po 20 i dziś na szczęście to opanowałam...

jak jestes glodna po 20 to mozesz cos zjesc byle czystobialkowe.Kolacje nawet godzine przed snem mozna.
pijąć 1 litr gotowanej wody z cytryną i potem mam brzuch tak pełny że nic mi się już nie chce. czemu droga w odchudzaniu jest taka trudna a dziś w przymierzalni się tak wkurzyłam moją figurą. w sumie tez by mi się przydał siłownia czy basen ale nie mam z kim iść a samej to średnio chce mi się iść.
moja droga,ja tez walcze ze swoja figura i slabosciami i jutro ide na basen sama tak wiec zbieraj sie i do robotyjak pojdziesz sama to bedziesz przynajmniej porzadnie cwiczyla bo nie ma z kim pogadac to rzeba cwiczyc

dziewczyny, a jak zrobić coś takiego,że się cytuje wiele osób a nie 1 ? nigdy tego nie umiałam i nie mogę tego zrozumieć
jest taki znak plusa po prawej stronie, klikasz przy kazdej odpowiedzi jaka chcesz zacytowac plusik i dopiero na koncu Odpowiedz i to odpowie na wszystkie ''zaplusikowane'' posty mam nadzieje,ze w miare jasno to powiedzialamnigdy nie bylam dobrym materialem na nauczycielke

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Naszło mnie irytujące poczucie bezsensu, zaniżenie samooceny,a że zawsze jestem tą brzydsza,biedniejszą,gors zą i wogóle. odkryłam,że od zarania lat musze się porównywac i udowadniać,że jestem 'równa'

tez tak mialam kiedys,jednak u mnei to bylo zawsze ze JA musze byc we wszystkim najlepsza a przynajmniej lepsza niz przecietna..Ale jak wspomnialam,to bylo kiedys

W drodze powrotnej zahaczyłam o Emipik,nabywszy bzdurne kolorowe pisemka typu dżoj czy glamur co by się odmóżdzyć na schyłek dnia ;> przy okazji doszłam do odkrywczego wniosku,że nie muszę w sumie nic, przestrzegać reguł,dostosowywac się do ogółu,uszczęśliwiać innych. jak również,że wady/zalety charaktetu,moralność wygląd,status nie determinują mego jestejstwa,
Po prostu.
Jestem i nic ponadto.
Z owym dziwnym przeświadczeniem,zarazem poczuciem wewnętrznego wyciszenia,błogości i wolności przedewszystkim zlądowałam w swych czterech ścianach.
Spiewka jak zwykle ta sama,ale prawdę powiedziawszy zwisa mi to.
jak mamuśkę coś we mnie drażni,boli niech se co najwyżej napisze reklamację wadliwego towaru do tego brodatego pana na górze .
I tyle
i bardzo ladnie to ujelas. Jestesmy jacy jestesmy. I nie musisz nikomu niczego udowadniac. Najwazniejsze zeby tobie samej bylo z soba dobrze. a jak sie komus nie podoba?trudno,jego sprawa. Nie jest tak ze musimy lubic wszystkich ludzi na swiecie i tez nie kazdy musi nas lubic

dzien dobry,

ja jeszcze wlozku ale zaraz sie ewakuuje bo jeszce przed praca chcialam na stacje skoczyc powietrze w oponach sprawdzic. Dzis 3 dzien detoksu, do tej pory jedna male cappucino wypilam (wczoraj) ale powiedzialam sobie ze dzis bez kofeiny.Moja siostra mi wczoraj powiedziala ze 3 tyg kawy nie pila i ze czuje sie super rewelacyjnie,pelna energii,spi dobrze i wogole same plusy, a wczoraj wypia pierwsza od 3 tyg i mowi ze nawet jej tak strasznie nie samkowala.. a ona kawoszka taka

no zobaczymy, ja powiem wam ze mimo ze 3 dzien dzis dopiero ale czuje sie jakos tak..lezj?oby..

mileog dnia
Stary 2009-01-27, 13:35   #2915
Tarantulek
Rozeznanie

Ja tak dziś gazowo Wam odpisze i zmykam do nauki

Cytat:
czyzby jakis przystojniak na choryzoncie się pojawił?

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
mam to samo a niedługo wybywam na uczelnię egzamin mam co prawda na 14 dopiero, ale wcześniej jestem umówiona z koleżanką na wspólną naukę...

miłego
kciuki sa!Dasz radę!

Cytat:
J
przy okazji doszłam do odkrywczego wniosku,że nie muszę w sumie nic, przestrzegać reguł,dostosowywac się do ogółu,uszczęśliwiać innych. jak również,że wady/zalety charaktetu,moralność wygląd,status nie determinują mego jestejstwa,
Po prostu.
Jestem i nic ponadto.
Z owym dziwnym przeświadczeniem,zarazem poczuciem wewnętrznego wyciszenia,błogości i wolności przedewszystkim zlądowałam w swych czterech ścianach.
Spiewka jak zwykle ta sama,ale prawdę powiedziawszy zwisa mi to.
jak mamuśkę coś we mnie drażni,boli niech se co najwyżej napisze reklamację wadliwego towaru do tego brodatego pana na górze .
I tyle
Madrze prawisz!

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
t

wstalam juz po 7 mimo,ze mam dzis na ostatnia zmiane i moge sie jeszcze powylegiwac..Hmmm jak to jest ze jak trzeba wstac rano to nie da rady a jak mozna jesczze pospac to sie czlowiek budzi...

wypilam na czczo ten detox,niedlugo zjem sniadanie i uciekam.. Aaaa nie wiem czy wam mowilam ale tZta tata(moj tesc notabene) i szwagier przyjezdzaja do nas za 2 tyg na weeknd! co prawda w biznesie(i ja mam tlumaczem byc) ale i tak fajnie

daje mi to powera na nastepne 2 tygodnie

mileog dnia wam zycze
No to super Agolku!

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
dobry wieczór dziewuszki

Dobrze, że weekend już się kończy. Ten był bardzo męczący. Pogodzenie pracy, nauki, życia towarzyskiego i chandry jest trudniejsze niż myślałam. Dobrze, że jutro poniedziałek - dość ciężki, ale może szybko zleci...a później to już chyba z górki.

Trzymajcie proszę jutro za mnie kciuki - 2 egzamozaliczenia, na które absolutnie nie czuję się przygotowana. Wieczorem praca, ale w innym niż zwykle miejscu co mnie trochę stresuje.

Oby jutrzejszy dzień mimo wszystko był lepszy od poprzednich.

Buźka kochane, postaram się odzywać częściej

Mercy (tak, dla mnie też wciąż jesteś Mercy) -> "Kłębuszki..." to akurat słodkie było
Przepraszam, że tak bez komentowania, ale nie mam siły...Poprawię się
Śpijcie dobrze

Kciuki trzymam za Was!i tez proszę!

Leeeeecę!!!!!!!!!!!!

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 14:48   #2916
tamonita
Zakorzenienie

smutek, irytacja, poddenerwowanie, zniechęcenie + niezadowolenie z własnego wyglądu.. mam doła i totalnie dość dziesiejszego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 15:07   #2917
LoLcIa123
Zakorzenienie

Tamuś no co Ty! przecież Ty jesteś śliczna!!! a to pewnie przez pogodę ja też mam dzień kupy.
Ogólnie ostatnio mam w ogóle dni kupy,podejrzewam u siebie kandydozę po źle wyleczonej grzybicy pochwy
Jutro moje szczęście ide już do gastrologa a byłam dzisiaj w jednym szpitalu[ na Markiefki inf. dla Katowiczanek] i było tam strasznie!! nie dosc że widziałam jakiegoś 'zimnego' pacjenta,to jeszcze wokół szpitala kościół ,cmentarz i zakład pogrzebowy.
A pozatym odebrałam wyniki morfologii i widzę tutaj zwiększoną liczbę limfocytów i zmniejszoną liczbę granulocytów..lekarz rodzinny oczywiście mówi,że ok [jak zawsze] bo reszta wyników super i badanie moczu dobre i kału dobre i hormonów..a ja wiem swoje,że to na pewno coś złego ,sama się wykończe na własne życzenie

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 16:04   #2918
madame_apple
Zadomowienie

hej
Cytat:

miłego
Mam nadzieję, że sprawnie poszło
Cytat:
uuuuu napisz coś więcej
Cytat:
i bardzo ladnie to ujelas. Jestesmy jacy jestesmy. I nie musisz nikomu niczego udowadniac. Najwazniejsze zeby tobie samej bylo z soba dobrze. a jak sie komus nie podoba?trudno,jego sprawa. Nie jest tak ze musimy lubic wszystkich ludzi na swiecie i tez nie kazdy musi nas lubic
też staram się mieć takie podejście. Niestety, nie zawsze udaje mi się je zachować
Cytat:
ja jeszcze wlozku ale zaraz sie ewakuuje bo jeszce przed praca chcialam na stacje skoczyc powietrze w oponach sprawdzic. Dzis 3 dzien detoksu, do tej pory jedna male cappucino wypilam (wczoraj) ale powiedzialam sobie ze dzis bez kofeiny.Moja siostra mi wczoraj powiedziala ze 3 tyg kawy nie pila i ze czuje sie super rewelacyjnie,pelna energii,spi dobrze i wogole same plusy, a wczoraj wypia pierwsza od 3 tyg i mowi ze nawet jej tak strasznie nie samkowala.. a ona kawoszka taka

no zobaczymy, ja powiem wam ze mimo ze 3 dzien dzis dopiero ale czuje sie jakos tak..lezj?oby..

mileog dnia
hmmm zaciekawiłaś mnie tym detoksem. Może moje złe samopoczucie, zmęczenie i rozdzrażnienie to efekt picia zbyt dużych ilości kawy? Pomyślę o ograniczeniu
Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Ja tak dziś gazowo Wam odpisze i zmykam do nauki
a czego się uczysz?
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
smutek, irytacja, poddenerwowanie, zniechęcenie + niezadowolenie z własnego wyglądu.. mam doła i totalnie dość dziesiejszego dnia
co się stało kochana? Jutro będzie lepiej, na pewno...
Póki co solidaryzuję się w "bólu"...
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ogólnie ostatnio mam w ogóle dni kupy,podejrzewam u siebie kandydozę po źle wyleczonej grzybicy pochwy
Jutro moje szczęście ide już do gastrologa a byłam dzisiaj w jednym szpitalu[ na Markiefki inf. dla Katowiczanek] i było tam strasznie!! nie dosc że widziałam jakiegoś 'zimnego' pacjenta,to jeszcze wokół szpitala kościół ,cmentarz i zakład pogrzebowy.
A pozatym odebrałam wyniki morfologii i widzę tutaj zwiększoną liczbę limfocytów i zmniejszoną liczbę granulocytów..lekarz rodzinny oczywiście mówi,że ok [jak zawsze] bo reszta wyników super i badanie moczu dobre i kału dobre i hormonów..a ja wiem swoje,że to na pewno coś złego ,sama się wykończe na własne życzenie
Polska rzeczywistość szpitalna jest dołująca, fakt
Ale moim zdaniem przesadzasz z podejrzeniami. To brzmi trochę tak jakbyś na siłę chciała znaleźć w sobie chorobę. Kochana, wiesz na pewno, że podejście psychiczne ma ogromny wpływ na zdrowie psychiczne. Przestań się zadręczać, a zacznij wierzyć wynikom badań!

U mnie źle. Wczoraj bardzo słabo się czułam, nie wiem czy to kwestia grypy/przeziębienia, przemęczenia czy stresu. Pewnie wszystkiego po trochu. Chciałam wziąć sobie wolne od pracy, ale niestety się nie udało więc musiałam się przemęczyć. Na szczęście dziś mogę pozwolić sobie na leniuchowanie. SPałam do 12:30 Niezły wynik Teraz snuję się po domu i nic mi się nie chce.
Wczorajsze egzaminy poszły dobrze, 4 i 5 - dziękuję bardzo za kciuki
Ogólnie zastanawiam się co powinnam zrobić żeby było mi jakoś lepiej. Wiele rzeczy widzę w czarnych barwach, nic mi się nie chce, motywacja do działania zerowa. Nieraz nawet wstać z łóżka mi się nie chce. Taka chandra trwa już dłuugo, raz jest lepiej raz gorzej, ale przez ostatnie tygodnie wciąż gorzej. Chciałabym się cieszyć życiem jak kiedyś...

No nic, kończę smęcić. Miłego dnia kochane

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 16:18   #2919
anniaa

Cytat:
Tamuś no co Ty! przecież Ty jesteś śliczna!!! a to pewnie przez pogodę ja też mam dzień kupy.
lolciu jak mogłas mnie nie odwiedzic hm? jak jest cmentarz na bogucicach jadac ze strony centrum katowic to jeszcze z kilka minut autobusem i ja mieszkam łatwiej mowic obok ikei
oj to troche nie ciekawa wizyta w szpitalu ja tam czesto bywam z kolezanka bo jej mama tam pracuje

mi ostatnio brat wmawiał ze mam raka mozgu . Mówi do mnie Ania a ty masz raka mózgu ja mówie nie a ona ani takiego malutkiego , a ja nie a on musisz miec zobaczysz za kilka lat jak ci urosnie .

Ewus po prostu kocham ćwiczyć a co do wstawania zawsze wstaje wczesne

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2009-01-27 o 16:21
anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 18:10   #2920
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
i jak tam po egzamie?

Cytat:
oho

Cytat:
kurcze, ja bym chyba z kawy nie umiała zrezygnować nie pije jej dużo bo 1-2 dziennie, ale to mój rytuał taki... może nie jest ona jednak taka bardzo szkodliwa
Cytat:
Tamuuuuuś może to od tabletek

Cytat:
hehe, byłam tam kiedyś ze skręconym palcem faktycznie niezbyt zachęcająco wygląda

Cytat:

Ale moim zdaniem przesadzasz z podejrzeniami. To brzmi trochę tak jakbyś na siłę chciała znaleźć w sobie chorobę. Kochana, wiesz na pewno, że podejście psychiczne ma ogromny wpływ na zdrowie psychiczne. Przestań się zadręczać, a zacznij wierzyć wynikom badań!
podpisuję się Karolinko na własne życzenie to Ty się wrzodów nabawisz jak będziesz się tak zamartwiać i wyszukiwać sobie choroby mimo że badanie masz w normie
Cytat:
U mnie źle. Wczoraj bardzo słabo się czułam, nie wiem czy to kwestia grypy/przeziębienia, przemęczenia czy stresu. Pewnie wszystkiego po trochu. Chciałam wziąć sobie wolne od pracy, ale niestety się nie udało więc musiałam się przemęczyć. Na szczęście dziś mogę pozwolić sobie na leniuchowanie. SPałam do 12:30 Niezły wynik Teraz snuję się po domu i nic mi się nie chce.
gratulacje zdolniacho odpoczywaj bo zasłużyłaś
Cytat:
Ogólnie zastanawiam się co powinnam zrobić żeby było mi jakoś lepiej. Wiele rzeczy widzę w czarnych barwach, nic mi się nie chce, motywacja do działania zerowa. Nieraz nawet wstać z łóżka mi się nie chce. Taka chandra trwa już dłuugo, raz jest lepiej raz gorzej, ale przez ostatnie tygodnie wciąż gorzej. Chciałabym się cieszyć życiem jak kiedyś...
na mnie tak właśnie działa zima identyczne objawy mam i tylko czekam aż będzie w końcu słonce i zieleń i przestanę się irytować wszystkim dookoła i mieć doły bez powodu mam nadzieje ze Tobie też wiosna pomoże (czy wiosna jest już blisko )

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość

mi ostatnio brat wmawiał ze mam raka mozgu . Mówi do mnie Ania a ty masz raka mózgu ja mówie nie a ona ani takiego malutkiego , a ja nie a on musisz miec zobaczysz za kilka lat jak ci urosnie .
ale ten Twój brat głupoty gada
Cytat:
Ewus po prostu kocham ćwiczyć a co do wstawania zawsze wstaje wczesne
chwiali Ci się to wyrabiasz aktywność fizyczną za wszystkie plotkary

Ja już jestem z powrotem w rodzinnym domku. Od 8 do 16 byłam na uczelni, w międzyczasie zdobyłam liczne wpisy, nastepnie zaliczyłam jakimś cudem stylistykę (mój najwiekszy koszmar na całych studiach ) tak wiec mam już wszystkie ćwiczenia zaliczone a sesja nawet sie nie zaczęła (pierwszy raz tak mam, lepiej późno niż wcale )
Za to zeby mi nie było za dobrze to egzaminy mam dopiero 6 i 20 lutego (a sesja jest do 10 lutego czyli oczywiscie będą przekręty z datami i w ogóle ). Jestem zła bo teraz naprawde nie mam co robić i mogłabym przysiąć do nauki i być moze w miarę szybko się z tymi egzamami wyrobić a tu taka kicha
No nic, zmęczona jestem kilkoma ostatnimi dniami bardzo, wiec dziś planuje nicnierobienie może jakąś książkę, albo leżenie przed tv

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-27, 18:34   #2921
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

agolku - ja nie wiem co się dzieje? odwyk od kawy? ja to przechodziłam i teraz faktycznie lepiej jest a piłam 4-5 fusiarek dziennie bez cukru i mleka
tarantulek - był i się zbył tracę wiarę w facetów...
tamo - no co ty
lolciu - nie przejmuj się, szukaj jeśli twierdzisz, że coś jest nie tak, ale nie wmawiaj sobie czegoś na siłę...
madame_apple - już nie ma co pisać, oficjalne dostałam kosza a tak ładnie się zapowiadało...
Ewuś - szybko to załatwiłaś z tymi wpisami... my mieliśmy do dzisiaj uzyskać wpisy, a do 10.02 niby zapłacić za szkołę i trzeba było zabulić wcześniej a wpisów jak było tak nie ma

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 19:22   #2922
Spaza
Zakorzenienie

dziękuje dziewczynki bardzo za kciuki
niestety poszło mi źle... jak nigdy a najgorsze jest to ze nawet sporo umiałam, zresztą z takiego samego materiału miałam koło tydzień temu i dostałam 5... a teraz nie wiem czy zdam
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 20:36   #2923
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
hmmm zaciekawiłaś mnie tym detoksem. Może moje złe samopoczucie, zmęczenie i rozdzrażnienie to efekt picia zbyt dużych ilości kawy? Pomyślę o ograniczeniu

mi sie nie udalo dzis wytzrymac bo 2 puszki pepsi light poszly... ale ez tego nie dalabym rady dzis...

U mnie źle. Wczoraj bardzo słabo się czułam, nie wiem czy to kwestia grypy/przeziębienia, przemęczenia czy stresu. Pewnie wszystkiego po trochu. Chciałam wziąć sobie wolne od pracy, ale niestety się nie udało więc musiałam się przemęczyć. Na szczęście dziś mogę pozwolić sobie na leniuchowanie. SPałam do 12:30
bidulka..dobrze ze sie wyspalas chociaz
Niezły wynik Teraz snuję się po domu i nic mi się nie chce.

No
nie martw sie kochana,to taka pora roku...szaro,buro,do wiosny daleko..Ale z kazdym dniem blizejniedlugo znowu bedzie cieplo,zielono i slonecznie i humor sie napewno poprawi moze zaczniesz witaminki brac jakies?

Cytat:
kurcze, ja bym chyba z kawy nie umiała zrezygnować nie pije jej dużo bo 1-2 dziennie, ale to mój rytuał taki... może nie jest ona jednak taka bardzo szkodliwa

1-2 dziennie nie zaszkodzi a nawet pomozeczytalam w jakichs najnowszych badaniach,ze kawa o ile nie piejmy wiecej niz 4 filizanki dziennie(00mg) bardzo dobrze wplywa na organizm wiec nie masz sie czym zamartwiacja dzis i tak wypilam 2 puszki pepsi wiec kofeina. ale bylam w pracy od rana do nocy..

Ja już jestem z powrotem w rodzinnym domku. Od 8 do 16 byłam na uczelni, w międzyczasie zdobyłam liczne wpisy, nastepnie zaliczyłam jakimś cudem stylistykę (mój najwiekszy koszmar na całych studiach ) tak wiec mam już wszystkie ćwiczenia zaliczone a sesja nawet sie nie zaczęła (pierwszy raz tak mam, lepiej późno niż wcale ) super!!! gratulacje!
Za to zeby mi nie było za dobrze to egzaminy mam dopiero 6 i 20 lutego (a sesja jest do 10 lutego czyli oczywiscie będą przekręty z datami i w ogóle ). Jestem zła bo teraz naprawde nie mam co robić i mogłabym przysiąć do nauki i być moze w miarę szybko się z tymi egzamami wyrobić a tu taka kicha
No nic, zmęczona jestem kilkoma ostatnimi dniami bardzo, wiec dziś planuje nicnierobienie może jakąś książkę, albo leżenie przed tv

miłego wieczorku
hej laleczki,

ja pol godziny temu dopiero z pracy wrocilamsystem nam padl i trzeba mnostwo manualnych kalkulacji zrobic i wprowadzic do systemu.. do jutra do 10 rano musi byc zrobione..Tak wiec nie dosc ze o 20 wrocilam dzis to jutro na 8 musze byc..Powiem wam ze padam na twarz,oczy am czerwone od patrzenia na kompa i ogolnie jestem wypompowana... zjadlam,ide wziasc prysznic i spac..do banii ten dzien.,

dobranoc kochane
Stary 2009-01-28, 00:01   #2924
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuś - szybko to załatwiłaś z tymi wpisami... my mieliśmy do dzisiaj uzyskać wpisy, a do 10.02 niby zapłacić za szkołę i trzeba było zabulić wcześniej a wpisów jak było tak nie ma
no szybko, ale to pierwszy raz, jak na 9 semestrów które już przeżyłam to słaby wynik tak to zawsze była walka i do wiosny czasami

Cytat:
niestety poszło mi źle... jak nigdy a najgorsze jest to ze nawet sporo umiałam, zresztą z takiego samego materiału miałam koło tydzień temu i dostałam 5... a teraz nie wiem czy zdam
Kochana nie zamartwiaj się może nie było tak źle, a nawet jeśli było to każdemu na studiach się może noga podwinąć nie tym razem to następnym uszy do góry

Cytat:
1-2 dziennie nie zaszkodzi a nawet pomozeczytalam w jakichs najnowszych badaniach,ze kawa o ile nie piejmy wiecej niz 4 filizanki dziennie(00mg) bardzo dobrze wplywa na organizm wiec nie masz sie czym zamartwiac
no to super

Cytat:

ja pol godziny temu dopiero z pracy wrocilamsystem nam padl i trzeba mnostwo manualnych kalkulacji zrobic i wprowadzic do systemu.. do jutra do 10 rano musi byc zrobione..Tak wiec nie dosc ze o 20 wrocilam dzis to jutro na 8 musze byc..Powiem wam ze padam na twarz,oczy am czerwone od patrzenia na kompa i ogolnie jestem wypompowana... zjadlam,ide wziasc prysznic i spac..do banii ten dzien.,
uhh, to nieźle Cię wycisnęli mam nadzieję że już sobie w łóżeczku ładnie śpisz i odpoczywasz przed kolejnym ciężkim dniem (i oby takich jak najmniej )

A ja w sumie utknęłam na Wizażu na cały wieczór i tylko zmarzłam przy tym kompie idę zaraz się myć i spać

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-28, 08:47   #2925
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
uhh, to nieźle Cię wycisnęli mam nadzieję że już sobie w łóżeczku ładnie śpisz i odpoczywasz przed kolejnym ciężkim dniem (i oby takich jak najmniej )
poszlam spad o 21!wstalam po 7 i juz jestem w pracy...

wiecie co, boli mnie glowa, lewe ucho i mam wrazenie ze mam powiekszone wezly chlonne z prawej strony... Czuje sie jak...

eh, zagadam potem. milego dnia!
Stary 2009-01-28, 15:40   #2926
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry Aniołki..

Cytat:
dziękuje Lolciu NIe czuję się niestety śliczna i niestety wcale nie kokietuje.. ciężkie dni mam.

Cytat:
Jutro moje szczęście ide już do gastrologa a byłam dzisiaj w jednym szpitalu[ na Markiefki inf. dla Katowiczanek] i było tam strasznie!! nie dosc że widziałam jakiegoś 'zimnego' pacjenta,to jeszcze wokół szpitala kościół ,cmentarz i zakład pogrzebowy
Lolciu.. Jesteś taka młodziutka, a ciągle tylko podejrzewasz u siebie jakies coraz to nowsze choroby... Czy nie szkoda Ci marnować życia na chodzenie po szpitalach, lekrzach etc.. ?? Jak Twoi rodzice i TŻ reagują na Twooje ciągłe podejrzenia i latanie po lekarzach ?

Cytat:
co się stało kochana? Jutro będzie lepiej, na pewno...
Póki co solidaryzuję się w "bólu"...

Cytat:
Bardzo cięszę się, że tak zdałas egzaminy Nasza zdolniacha
Mam nadzieję, że dziś czujesz się już lepiej ??

a te czarne barwy.. wiesz chyba nie jestem dobrym materiałem na pocieszycielke.. bo mam podobnie, ale mam nadzieje, że ten czas minie.. wiesz Kochana, typowe przedwiośnie.. pogoda i w ogóle wszechobecne zniechęcenie sprawia, że tak się czujemy.. Oby Nam minęło..

Cytat:
Tamuuuuuś może to od tabletek

Wiesz Ewuś własnie o tym myślałam, że to może tabletki.. ale sama nie wiem w końcu biore je dopiero tydzien... sama nie wiem, ale ogólnie moje samopoczucie jest na minusie...

Cytat:
Ja już jestem z powrotem w rodzinnym domku. Od 8 do 16 byłam na uczelni, w międzyczasie zdobyłam liczne wpisy, nastepnie zaliczyłam jakimś cudem stylistykę (mój najwiekszy koszmar na całych studiach ) tak wiec mam już wszystkie ćwiczenia zaliczone a sesja nawet sie nie zaczęła (pierwszy raz tak mam, lepiej późno niż wcale
Gratuluje zaliczenia Kochana

Cytat:
tamo - no co ty

Cytat:
Nie przejmuj się napewno Twoje przypuszczenia są błedne i poszło Ci dobrze

Cytat:
wiecie co, boli mnie glowa, lewe ucho i mam wrazenie ze mam powiekszone wezly chlonne z prawej strony... Czuje sie jak...

Biedna... Moze trzeba iść do lekarza ??

Dziękuje Kochane za wszystkie dobre słowa, ciesze się, ze jesteście...
Wczorajszy dzien ogólnie jak było widać był przeokropny.. gdyby nie mój TŻ z ktorym spotkałam się wieczorem i który był przy mnie, rozśmieszał mnie, przytulał itp. to chyba bym się wykończyła psychicznie... Dziś jest już odrobine lepiej, choc humor nadal nie jest jakiś super.. Mam do Was takie pytanie.. czy ma może, któraś z Was recenzje w jakiejś gazecie z książki "My, dzieci z dworca zoo"? Kurcze nie mogę znaleźć żadnej literaury przedmiotu do mojej prezentacji maturalnej.. kolejny czynnik, który sprawia, że mam doła Jednym powodem, dla którego mam jeszcze jakąkolwiek ochote się usmiechac jest moj TŻ, 100dniówka no i wyjazd do Anglii.. a tak to wszystko tylko przygnębia... Przepraszam, że tak smęce.. teraz lece się pouczyc z matmy..

Milego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 15:49   #2927
madame_apple
Zadomowienie

Hej
Cytat:

Cytat:
ale ten Twój brat głupoty gada
podpisuję się pod tym
Cytat:
na mnie tak właśnie działa zima identyczne objawy mam i tylko czekam aż będzie w końcu słonce i zieleń i przestanę się irytować wszystkim dookoła i mieć doły bez powodu mam nadzieje ze Tobie też wiosna pomoże (czy wiosna jest już blisko )
oby wiosna już przyszła bo inaczej grozi mi fiksacja totalna...

Cytat:
Ja już jestem z powrotem w rodzinnym domku. Od 8 do 16 byłam na uczelni, w międzyczasie zdobyłam liczne wpisy, nastepnie zaliczyłam jakimś cudem stylistykę (mój najwiekszy koszmar na całych studiach ) tak wiec mam już wszystkie ćwiczenia zaliczone a sesja nawet sie nie zaczęła (pierwszy raz tak mam, lepiej późno niż wcale )
gratuluję Ewuś
Cytat:
echhh to tak wiesz, w ramach: "nigdy nie może być całkiem dobrze" No nic, nie ma sie co denerwowac głupimi terminami bo i nic tu nie zmienisz
Cytat:
madame_apple - już nie ma co pisać, oficjalne dostałam kosza a tak ładnie się zapowiadało...
skoro dostałaś kosz to trafiłaś na jakiegoś palanta i tyle!

Cytat:
ojjjj może przesadzasz... może nie bedzie tak źle, skoro sporo umiałaś... Mi nieraz zdawało się, że ledwie zdam, a później miałam nawet niezłe wyniki...
Cytat:
nie martw sie kochana,to taka pora roku...szaro,buro,do wiosny daleko..Ale z kazdym dniem blizej niedlugo znowu bedzie cieplo,zielono i slonecznie i humor sie napewno poprawi moze zaczniesz witaminki brac jakies?
Może powinnam, ale w sumie nawet nie wiem jakie witaminki mogłyby być dla mnie dobre...
Cytat:
hej laleczki,

dobranoc kochane
ojjj jak kiepsko... No nic, bywa i tak - oby dziś był lepszy dzień
Cytat:
A ja w sumie utknęłam na Wizażu na cały wieczór i tylko zmarzłam przy tym kompie
znam ten "ból"
Cytat:
poszlam spad o 21!wstalam po 7 i juz jestem w pracy...

eh, zagadam potem. milego dnia!
ojjj biedaczku, nie rozchoruj się nam tutaj...
Miłęj pracy i niech szybko zleci żebyś mogłą wskoczyć do ciepłego łóżeczka

Dzień dobry
Dziś obudziłam się ok.6 i nie mogłam już spać, ale i robić nic mi się nie chciało... straszne uczucie. W koncu zmobilizowalam się do wstania, zrobiłam pranie i wyszłam do miasta pozałatwiać parę spraw. Umówiłam się też do fryzjera - na przyszłą środę bo w tym tygodniu moja pani na urlopie MOże wizyta poprawi mi humor.
Zaraz mknę wszamać obiad i do nauki, jutro egzamin. Nie muszę wspominać jak bardzo mi się chce
TYmczasem życzę miłeg dnia, buźka

Stary 2009-01-28, 16:37   #2928
schism_
Zadomowienie

Madame-Dasz radę z nauką i examem, jak zwykle zresztą

U mnie szkoda gadać...
Jak wczoraj humor miałam już lepszy,
dziś postanowiłam go sobie jeszcze bardziej poprawić wizytą w kinie na Dzien w którym zatrzymała się ziemia',zwłaszcza,że jutro na 3 dni wybywam do Wawy i przyszło to 'comiesięcznym zwane =='

Siedze sobie na fotelu, 2 miejsca dalej dosiada się jakaś kobieta, czegoś tam yyy szuka,coś się tarmosi sama z sobą i roześmiana coś zdawkowo pyta, nie zrozumiałam jej więc poprosiłam aby powtorzyła.
I dupa.
Kobita ciągle się wierci,rozmawia przez komórkę,normalnie qrwicy można było dostac. Po jednym z telefonów jak gdyby nigdy nic wyszła z opustoszałej sali.
Ja patrze dalej,
film choć ciut pompatyczny przypadł mi do gustu ,
wiadomo gra,zdjęcia,sceneria.
Ok.20min przed koncem ogarnął mnie dizwny niepokój i odruchowo zajrzałam do torebki. Nie wyczuwam portfela. Grzebię,rozglądam się i nic. W koncu wyszłam,przejśc się po korytarzu kina ,popytać obsługi . Też nic.
Po seansie poprosiłam kogoś z serwisu o pomoc w szukaniu na sali.

Dupa.
Czyli ,zwazywszy na me roztargnienie nieszczęsny portfel mógł gdzieś upaśc w pobliżu ,ta podnieść i...
Wspaniale

Tyle,że miałam w nim koło 70 zł przeznaczone na drobne wydatki i legitymację studencką uprawniającą mnie do sporej zniżki za bilety do Wawy,czyli za pierwszym podejściem stracę 3 stówy..
Zrezygnowana poszłam na pobliski komisariat co by wydali mi zaświadczenie na uniwerek do wyrobu nowej legitki co i tak długooo potrwa.
Wróciłam do domu, matka urządziła mi piekło z bluzgami ,wyzwiskami i grozbami,że jutro nie pozwoli mi zabrac ani aparatu,ipoda,ksiazek nic, z wydatkami na swe sprawy też moge sie pozegnac.

Życie jest piekne...

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 16:56   #2929
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Mam nadzieję, że dziś czujesz się już lepiej ??
na szczęście tak, przynajmniej fizycznie
Wydaje mi się, że złe samopoczucie może być w dużej mierze spowodowane stresem i zmęczeniem...
Cytat:
a te czarne barwy.. wiesz chyba nie jestem dobrym materiałem na pocieszycielke.. bo mam podobnie, ale mam nadzieje, że ten czas minie.. wiesz Kochana, typowe przedwiośnie.. pogoda i w ogóle wszechobecne zniechęcenie sprawia, że tak się czujemy.. Oby Nam minęło..
oby nam minęło...
Póki co pozostaje się wspierać
Cytat:
Wczorajszy dzien ogólnie jak było widać był przeokropny.. gdyby nie mój TŻ z ktorym spotkałam się wieczorem i który był przy mnie, rozśmieszał mnie, przytulał itp. to chyba bym się wykończyła psychicznie... Dziś jest już odrobine lepiej, choc humor nadal nie jest jakiś super.. Mam do Was takie pytanie.. czy ma może, któraś z Was recenzje w jakiejś gazecie z książki "My, dzieci z dworca zoo"? Kurcze nie mogę znaleźć żadnej literaury przedmiotu do mojej prezentacji maturalnej.. kolejny czynnik, który sprawia, że mam doła Jednym powodem, dla którego mam jeszcze jakąkolwiek ochote się usmiechac jest moj TŻ, 100dniówka no i wyjazd do Anglii.. a tak to wszystko tylko przygnębia... Przepraszam, że tak smęce.. teraz lece się pouczyc z matmy..
kochana, dobrze, że masz wspierającego TZa przy sobie, taki chłopak to skarb I sama widzisz, że są jednak jakieś pozytywy -Anglia, 100dni, On... SKup się na tych optymistycznych i radosnych elementach życia

A ja co? studniówka już dawno za mną, sesja w trakcie, do Anglii ani nigdzie nie jadę bo ani wolnego nie mogę tyle wziąć ani nie mam z kim...właśnie, TŻa też brak... NIe wiem sama, czy coś ze mną nie tak, że nie mogę się z wzajemnością zakochać? ALbo obiekt nie chce mnie albo na odwrót, zwariować można...
Cytat:
Madame-Dasz radę z nauką i examem, jak zwykle zresztą

Cytat:
U mnie szkoda gadać...
Jak wczoraj humor miałam już lepszy,
dziś postanowiłam go sobie jeszcze bardziej poprawić wizytą w kinie na Dzien w którym zatrzymała się ziemia',zwłaszcza,że jutro na 3 dni wybywam do Wawy i przyszło to 'comiesięcznym zwane =='

Siedze sobie na fotelu, 2 miejsca dalej dosiada się jakaś kobieta, czegoś tam yyy szuka,coś się tarmosi sama z sobą i roześmiana coś zdawkowo pyta, nie zrozumiałam jej więc poprosiłam aby powtorzyła.
I dupa.
Kobita ciągle się wierci,rozmawia przez komórkę,normalnie qrwicy można było dostac. Po jednym z telefonów jak gdyby nigdy nic wyszła z opustoszałej sali.
Ja patrze dalej,
Ok.20min przed koncem ogarnął mnie dizwny niepokój i odruchowo zajrzałam do torebki. Nie wyczuwam portfela. Grzebię,rozglądam się i nic. W koncu wyszłam,przejśc się po korytarzu kina ,popytać obsługi . Też nic.

Dupa.
Czyli ,zwazywszy na me roztargnienie nieszczęsny portfel mógł gdzieś upaśc w pobliżu ,ta podnieść i...
Wspaniale

Tyle,że miałam w nim koło 70 zł przeznaczone na drobne wydatki i legitymację studencką uprawniającą mnie do sporej zniżki za bilety do Wawy,czyli za pierwszym podejściem stracę 3 stówy..
Zrezygnowana poszłam na pobliski komisariat co by wydali mi zaświadczenie na uniwerek do wyrobu nowej legitki co i tak długooo potrwa.
Wróciłam do domu, matka urządziła mi piekło z bluzgami ,wyzwiskami i grozbami,że jutro nie pozwoli mi zabrac ani aparatu,ipoda,ksiazek nic, z wydatkami na swe sprawy też moge sie pozegnac.

Życie jest piekne...

Kochaaaaana, współczuję bardzo niemiłej sytuacji...ale cóż, każdemu może się zdarzyć... bywa niestety
Matka pewnie się zezłościła, ale to impuls, na pewno niebawem wkurzenie jej minie...szkoda, ze zamiast Cie wspierac krzyczy, ale niestety u rodzicow czesto tak jest i trzeba sie do tego przyzwyczaic...
Mam nadzieje, ze szybko Ci legitke wyrobia i ze humor sie poprawi
ściskam mocno

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-28, 17:20   #2930
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
. Umówiłam się też do fryzjera - na przyszłą środę bo w tym tygodniu moja pani na urlopie MOże wizyta poprawi mi humor.
Zaraz mknę wszamać obiad i do nauki, jutro egzamin. Nie muszę wspominać jak bardzo mi się chce
przypomnialas mi wlasnie,ze ja tez sie musze do fryzjera umowic.. To zawsze poprawia humor.

hej laleczki,

ja mam jeszcze 10 min do wyjscia i juz naprawde nie mam sily patrzec na cyferki... Jestem strasznie zmeczona ale mimo wszytsko planuje zaraz po pracy jechac na basen bo po 2 dniach siedzenia na tylko co chwile mnie lapia kurcze w nogach i musze sie jakos rozruszac.. mam nadzieje,ze nie zasne w wodzie bo wtedy bedzie tragedia dopiero czuje sie dalej srednio ale moze to od siedzenia w zamknietym pomeszczeniu i ogolnie przemeczenia?..

milego wieczorka,postaramm sie po basenie napisac.

pappaa
Stary 2009-01-28, 17:26   #2931
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

bój ucha, to okropność mam nadzieję że przejdzie a jak nie to przydałby się lekarz

Cytat:

Wiesz Ewuś własnie o tym myślałam, że to może tabletki.. ale sama nie wiem w końcu biore je dopiero tydzien... sama nie wiem, ale ogólnie moje samopoczucie jest na minusie...
wiesz, organizm może bardzo gwałtownie reagować na kontakt z hormonami, szczególnie na samym początku

ale może to tak jak u wszystkich, chandra zimowa oby przeszło szybko ślicznotko nasza

Cytat:

Gratuluje zaliczenia Kochana

Cytat:

Kochana, naprawdę masz szczęście ze ma Cię kto pocieszać (ja się z moim TŻ-em nie mogę skontaktować już trzeci dzień, cały czas się mijamy na gg )
będzie dobrze, dołki mijają, zwłaszcza jak jest coś fajnego na co się czeka

a z tej matury to jaki dokładnie masz temat?

Cytat:

oby wiosna już przyszła bo inaczej grozi mi fiksacja totalna...
może jakiś postulat do wiosny napiszemy
Cytat:
gratuluję Ewuś

Cytat:
echhh to tak wiesz, w ramach: "nigdy nie może być całkiem dobrze" No nic, nie ma sie co denerwowac głupimi terminami bo i nic tu nie zmienisz
przespałam się z tym i postanowiłam się nie przejmować tylko jak najlepiej wykorzystać ten czas przynajmniej nie będę non stop siedzieć nad książkami tylko będę miała czas na normalny odpoczynek

Cytat:
owocnej nauki

Cytat:

I dupa.
Ja patrze dalej,

Dupa.
Wspaniale

o matko, a to pech współczuję strasznie dobrze że innych cenny rzeczy tam nie miałaś...

a mama się wkurzyła, jak to Twoja mama, na pewno jej przejdzie, w końcu każdemu się mogło zdarzyć

(pamiętam jak mojej siostrze po raz któryś tam ukradli komórkę, jak się mama wkurzała, no ale ostatecznie wyrobiła jej ten kolejny duplikat )

Cytat:
A ja co? studniówka już dawno za mną, sesja w trakcie, do Anglii ani nigdzie nie jadę bo ani wolnego nie mogę tyle wziąć ani nie mam z kim...właśnie, TŻa też brak... NIe wiem sama, czy coś ze mną nie tak, że nie mogę się z wzajemnością zakochać? ALbo obiekt nie chce mnie albo na odwrót, zwariować można...
kazdy tak mowi dopóki się nie zakocha na każdego przychodzi pora, na jednych wcześniej na innych później, a co do Ciebie to ja akurat bardzo spokojna jestem

Dziś mam mega bezproduktywny dzień (no moze poza korespondencją mailową z moimi licznymi uczennicami, które się uczą do egzaminu i mają liczne pytania oraz wątpliwości ) Spałam do 12.30 nie wiem skad się we mnie tyle snu wzięło a później od kompa, do kuchni kursowanie wzięła bym sie za coś, ale moze jednak od jutra.... Siostra pojechała do Kato, bo ma zajęcia a ja siedze sama (no z dziadkiem i psem, ale z nimi za bardzo sensownie pogadać się nie da ), a że samotność zdecydowanie mi nie służy wiec łapię doła powoli

a tak w ogóle to pół nocy mi się śniło ze szukałam sukienki chyba muszę się na zakupy wybrać w końcu bo jednak dręczy mnie ta myśl, że nie mam za bardzo co ubrać na bal, który jest w przyszłym tygodniu

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-28, 17:51   #2932
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Ewuś - będzie gut ja się martwię jak pójdę na polibudę jakie jaja będą pościg za pościgiem pościgiem pogania
agolku - dasz radę, ale przerąbane strasznie
tamo - ciesz się właśnie TŻ, będzie dobrze. a co do artykułu poszukam czegoś
Jabłuszko - może i palant, ale fajnie się z nim gada... cały czas z nim gadam na gg jakieś cholera chyba uzależnienie i jak nauczyłaś się? ja też myślę o fryzjerze, ale iść mi się nie chce
schism - a może ta baba coś wymajstrowała? cholera wie ale nieźle kurde...

a ja mam nerwa i jeszcze gorzej... ząb mi się ukruszył, mojego dentysty dorwać nie mogę, pracy mi się pisać nie chce totalnie a muszę napisać ten 3 rozdział do wtorku.... poza tym chyba tracę wiarę w jakiekolwiek związki totalnie - nie chodzi tu o mnie ale o kogoś bliskiego... no masakra jednym słowem

Stary 2009-01-28, 17:55   #2933
yerba
Raczkowanie

Wróciłam!

ulala, ale było...

Musze przyznac, ze na tereny typu Anglia, Irlandia, zupelnie nigdy mnie nie ciągnęło i pojechałam do Dublina zupelnie przypadkiem... Ale zaskoczylam sie baaaaardzo milo. Miasto jest swietne, wydaje sie takie przyjazne do zycia.. No i trafila mi sie super pogoda. Cieplo, ze ludzie w krotkim rekawie nawet chodzili

buziaki

PS> niestety dzis rano obudzilam sie z mocnym przeziebieniem, wiec powrot byl troche ciezki do zniesienia.. Zaraz chyba wskocze do lozka...
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 18:24   #2934
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ahoy
Dzisiaj byłam u gastrologa,no cóż dostałam skierowanie na wszystkie badania,faktycznie są podejrzenia że noszę w sobie jakąś bakterię,helicobacterię,l ub candide [pani gastrolog mi powiedziała,że podejrzewa iż to będzie następna choroba cywylizacyjna<kandydoza>, ludzie się jeszcze nią malo interesują,ale naprawdę mnóstwo ludzi ją ma nawet nei zdając sobie z tego sprawy.
To by w sumie wyjaśniało moje lęki ostatnio i mój podły humor ..a do tego jeszcze ta pogoda,po prostu mogłabym spac w dzień

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 20:59   #2935
schism_
Zadomowienie

Yerba- Fajnie,że wywczas udany Nie ma nic lepszego niż taki wyjazd w środku zimy
Malinka-Zyczę Ci powodzenia z tym pisania i wogóle poprawy nastroju ;]
Ewusia- Do sklepu marsz ! ;>( wszak sny bywają prorocze czasem )

Z rodzicielką oczywiście c.d piekła, non stop wyrzuty jakobym była darmozjadem na jej wikcie
złośliwe komentarze, teksty,że 'nie wiem co to życie i czas najwyższy aby mi tak dokopało,żebym się przekonała 'et.c et.c
Roztrzęsiona siedze jak na szpilkach, targana ogólnie wściekłością,zrezygnowani em i strachem jak będą wyglądały te wspólne 2 dni tam.
Ta kobieta po prostu mnie coraz bardziej przeraża, dobija tą lubością w zmasowanych próbach udowadniania jakim niewydarzonym zerem jestem co to same problemy stwarza.
Generalnie po raz wtory uświadomiłam sobie jak bardzo i szczerze jej nienawidzę.
ale jako,że życie (przynajmniej moje) nie jest usłane różami trzeba się bedzie jeszcze yyy kilka lat pomęczyć mieszkając pod jednym dachem.
(O ile dożyję,zwłaszcza psychicznie )
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 00:51   #2936
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

pappaa
i jak tam po basenie?

Cytat:
Ewuś - będzie gut ja się martwię jak pójdę na polibudę jakie jaja będą pościg za pościgiem pościgiem pogania
już masz wprawę w bojach to i na polibudzie dasz radę

Cytat:
a ja mam nerwa i jeszcze gorzej... ząb mi się ukruszył, mojego dentysty dorwać nie mogę, pracy mi się pisać nie chce totalnie a muszę napisać ten 3 rozdział do wtorku.... poza tym chyba tracę wiarę w jakiekolwiek związki totalnie - nie chodzi tu o mnie ale o kogoś bliskiego... no masakra jednym słowem

jakiś parszywy czas ostatnio, zauważyłam

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Musze przyznac, ze na tereny typu Anglia, Irlandia, zupelnie nigdy mnie nie ciągnęło i pojechałam do Dublina zupelnie przypadkiem... Ale zaskoczylam sie baaaaardzo milo. Miasto jest swietne, wydaje sie takie przyjazne do zycia.. No i trafila mi sie super pogoda. Cieplo, ze ludzie w krotkim rekawie nawet chodzili
super ze wyjazd udany

Cytat:

PS> niestety dzis rano obudzilam sie z mocnym przeziebieniem, wiec powrot byl troche ciezki do zniesienia.. Zaraz chyba wskocze do lozka...
odpoczywaj i zdrowiej

Cytat:
Ahoy
Dzisiaj byłam u gastrologa,no cóż dostałam skierowanie na wszystkie badania,faktycznie są podejrzenia że noszę w sobie jakąś bakterię,helicobacterię,l ub candide [pani gastrolog mi powiedziała,że podejrzewa iż to będzie następna choroba cywylizacyjna<kandydoza>, ludzie się jeszcze nią malo interesują,ale naprawdę mnóstwo ludzi ją ma nawet nei zdając sobie z tego sprawy.
To by w sumie wyjaśniało moje lęki ostatnio i mój podły humor ..a do tego jeszcze ta pogoda,po prostu mogłabym spac w dzień

mam nadzieję że te badania już na pewno wszystko rozjaśnią

Cytat:
Ewusia- Do sklepu marsz ! ;>( wszak sny bywają prorocze czasem )
chyba w piątek pójdę
Cytat:
Z rodzicielką oczywiście c.d piekła, non stop wyrzuty jakobym była darmozjadem na jej wikcie
złośliwe komentarze, teksty,że 'nie wiem co to życie i czas najwyższy aby mi tak dokopało,żebym się przekonała 'et.c et.c
Roztrzęsiona siedze jak na szpilkach, targana ogólnie wściekłością,zrezygnowani em i strachem jak będą wyglądały te wspólne 2 dni tam.
Ta kobieta po prostu mnie coraz bardziej przeraża, dobija tą lubością w zmasowanych próbach udowadniania jakim niewydarzonym zerem jestem co to same problemy stwarza.
Generalnie po raz wtory uświadomiłam sobie jak bardzo i szczerze jej nienawidzę.
ale jako,że życie (przynajmniej moje) nie jest usłane różami trzeba się bedzie jeszcze yyy kilka lat pomęczyć mieszkając pod jednym dachem.
wygląda na to że Twoja mama faktycznie jest nieco toksyczna w takim wypadku najlepszym wyjściem byłoby usamodzielnienie się... ale gdyby to takie proste było chociaż

Wieczór mój był równie bezproduktywny jak dzień (nie licząc dłuższej nareszcie niż minutę rozmowy na gg z TŻ-em i nadrobienia zaległości w oglądaniu seriali )
Jutro muszę się za coś zabrać bo mnie zjedzą wyrzuty sumienia

ale najpierw sen

dobranoc

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2009-01-29, 06:29   #2937
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
przypomnialas mi wlasnie,ze ja tez sie musze do fryzjera umowic.. To zawsze poprawia humor.

Cytat:
ja mam jeszcze 10 min do wyjscia i juz naprawde nie mam sily patrzec na cyferki... Jestem strasznie zmeczona ale mimo wszytsko planuje zaraz po pracy jechac na basen bo po 2 dniach siedzenia na tylko co chwile mnie lapia kurcze w nogach i musze sie jakos rozruszac.. mam nadzieje,ze nie zasne w wodzie bo wtedy bedzie tragedia dopiero czuje sie dalej srednio ale moze to od siedzenia w zamknietym pomeszczeniu i ogolnie przemeczenia?..

hop hop odezwij się żebyśmy wiedziały, że się nie utopiłaś tam
Cytat:
kazdy tak mowi dopóki się nie zakocha na każdego przychodzi pora, na jednych wcześniej na innych później, a co do Ciebie to ja akurat bardzo spokojna jestem

(obyś miała rację...)
Cytat:
Dziś mam mega bezproduktywny dzień (no moze poza korespondencją mailową z moimi licznymi uczennicami, które się uczą do egzaminu i mają liczne pytania oraz wątpliwości ) Spałam do 12.30 nie wiem skad się we mnie tyle snu wzięło a później od kompa, do kuchni kursowanie wzięła bym sie za coś, ale moze jednak od jutra.... Siostra pojechała do Kato, bo ma zajęcia a ja siedze sama (no z dziadkiem i psem, ale z nimi za bardzo sensownie pogadać się nie da ), a że samotność zdecydowanie mi nie służy wiec łapię doła powoli

Cytat:
a tak w ogóle to pół nocy mi się śniło ze szukałam sukienki chyba muszę się na zakupy wybrać w końcu bo jednak dręczy mnie ta myśl, że nie mam za bardzo co ubrać na bal, który jest w przyszłym tygodniu
wybierz się koniecznie, po pierwsze żeby mieć w czym iść na bal, a po drugie żeby poprawić sobie humor
Cytat:
Jabłuszko - może i palant, ale fajnie się z nim gada... cały czas z nim gadam na gg jakieś cholera chyba uzależnienie i jak nauczyłaś się? ja też myślę o fryzjerze, ale iść mi się nie chce
uzależnienie od faceta, a nawet od rozmów z nim to nic dobrego :P
Nie nauczyłam się
jak to Ci się nie chce? Marsz do fryzjera!
Cytat:
ojjj biedaczku, dorwij dentystę koniecznie! A co do pracy - dasz radę, na bank
co do związków - bywa różnie, ja niestety też czasem patrząc na znajomych tracę wiarę...No,ale generalizować nie można
Cytat:
Wróciłam!

ulala, ale było...

buziaki

heeeeeeeej Mega się cieszę, że wyjazd udany, ale jeszcze bardziej, że wróciłaś
kuruj się kochana!
Cytat:
Ahoy
echhh mam nadzieję, że te badania już Ci powiedzą co i jak żebyś miała jasną diagnozę i przestała się denerwować
Cytat:

:przytu:
Masz pecha z Mamą, doprawdy... próbowałaś z nią kiedys tak szczerze porozmawiać o Waszych relacjach?
Cytat:
Wieczór mój był równie bezproduktywny jak dzień (nie licząc dłuższej nareszcie niż minutę rozmowy na gg z TŻ-em i nadrobienia zaległości w oglądaniu seriali )
Jutro muszę się za coś zabrać bo mnie zjedzą wyrzuty sumienia

ale najpierw sen

dobranoc
ojjjj tam zaraz wyrzuty sumienia, trochę bezproduktywności jest niezbędne dla regeneracji sił chociażby :P

Dzień dobry wczesną, nieludzką porą! Jako, że obudziłam się wcześniej () mam czas na poranny Wizaż
Zaraz zbieram się na uczelnię - trzymajcie kciuki za pozytwny wynik egzamu
Wieczorem praca, odzwyczaiłam się bo w tym tygodniu z racji sesji i przemęczenia ogólnego mam sporo wolnego
Wczoraj oczywiście się nie pouczyłam bo znalazłam sobie ciekawsze zajęcie tj. szukanie wzorów na tattoo... wrzucę później może

Buziaki, zamelduję się później, miłego dnia

Stary 2009-01-29, 08:12   #2938
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
i jak tam po basenie?

fantastycznie nie zaluje ze poszlam bo pomoglo mi sie to zrelaksowac,spalam jak dziecko a dzis mnie wszystko boli

a to ci niespodzianka...Ewcia rece mi opadaja.. z zazdrosci..

Jutro muszę się za coś zabrać bo mnie zjedzą wyrzuty sumienia prosze ci ,zrob cos...

ale najpierw sen

dobranoc
Cytat:

hop hop odezwij się żebyśmy wiedziały, że się nie utopiłaś tammeldujem,ze zyjem

Dzień dobry wczesną, nieludzką porą! Jako, że obudziłam się wcześniej () mam czas na poranny Wizaż wow! widze dlugie dzien sie zapowiada
Zaraz zbieram się na uczelnię - trzymajcie kciuki za pozytwny wynik egzamu trzymam,trzymam, daj znac jak poszlo
Wieczorem praca, odzwyczaiłam się bo w tym tygodniu z racji sesji i przemęczenia ogólnego mam sporo wolnego
Wczoraj oczywiście się nie pouczyłam bo znalazłam sobie ciekawsze zajęcie tj. szukanie wzorów na tattoo... wrzucę później może wszystko jest lepsze od nauki o ile pamietam

Buziaki, zamelduję się później, miłego dnia

dzien dobry laleczki,

ja tez dzis wczesniej wstalam mimo,ze moglam dluzej pospac..Ale swoje 8h zrobilam wiec nie ma powodu na sile w lozku zalegac..Popijam kawke(pierwz od 5 dnia rano) i smakuje mi jak nigdy przedtem..Detox detoxem ale nie moge wszystkiego sobie odmawiac..nie umiem chyba..Zreszta powiem wam ze chyba widze troche rezultaty juz.Buzka promienna i gladka jakas,moze troche schudlam(ale nie chce sie wazyc jeszcze)...

fajnie,ze piatek jutro juz. Odwalic dzisiaj i mozna zaczynac weekend

aaaa powiedzcie mi czy juz sie You Can Dance zaczelo na zywo w TV wczoraj?

milego dzionka!
Stary 2009-01-29, 11:16   #2939
Tarantulek
Rozeznanie

eeeeee rany! tyle sie naprodukowałam i mi znikło!

Dobra to tak krótko:

Schism-nie przejmij się mama, moze gada tak w nerwach, ale rzeczywiscie tez mysle ze najlepszy pomysł to jak najszybciej sie usamodzielnić

Madamme będziesz robic tatuaz?a tez mam taki zamiar w przyszłościjak znajdziesz jakis wzór to pokaz!

Tamo to chyba rzeczywiscie przez te hormony, bo tys jest sliczna przecież

lolcia moja kolezanka miała helicobaktera ii tez jej długo nie mogli nic znalezc, ale ja szybko wyleczyli

Yerba super ze wyjazd się udał a teraz sie kuruj bo grypa panuje

Ewuś komu jak komu ale tobie odpoczynek sie nalezy

Agolek no to dobrze ze ten detoks pomaga, a co do you can dance to ja się tez przyłaczam do pytania

ok, ja leceee

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-29, 13:12   #2940
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ojjjj tam zaraz wyrzuty sumienia, trochę bezproduktywności jest niezbędne dla regeneracji sił chociażby :P
no niby tak, ale po wczoraj doszłam do wniosku że chyba takie nicnierobienie bardziej mnie męczy niż robota

Cytat:
Zaraz zbieram się na uczelnię - trzymajcie kciuki za pozytwny wynik egzamu

Cytat:
Wczoraj oczywiście się nie pouczyłam bo znalazłam sobie ciekawsze zajęcie tj. szukanie wzorów na tattoo... wrzucę później może
wrzucaj koniecznie

Cytat:
fantastycznie nie zaluje ze poszlam bo pomoglo mi sie to zrelaksowac,spalam jak dziecko a dzis mnie wszystko boli

ja po basenie też śpię jak zabita
Cytat:
a to ci niespodzianka...Ewcia rece mi opadaja.. z zazdrosci..
oj Agolku, nie wiem czy pamiętasz ale ja ostatnimi czasy nic tylko uczyłam się, pracowałam albo kiblowałam na uczelni (mimo że w miedzyczasie miałam grypę) W poprzedni weekend prawie w ogóle odpoczynku nie miałam, całe noce pracowałam i się uczyłam wiec w końcu jakiś dzień wolny musiałam sobie zafundować bo bym padła
ale jak już wspominałam jednak nie lubię leniuchowania, męczy mnie, więc dziś biorę sie za magisterkę

Cytat:
ja tez dzis wczesniej wstalam mimo,ze moglam dluzej pospac..Ale swoje 8h zrobilam wiec nie ma powodu na sile w lozku zalegac..Popijam kawke(pierwz od 5 dnia rano) i smakuje mi jak nigdy przedtem..Detox detoxem ale nie moge wszystkiego sobie odmawiac..nie umiem chyba..Zreszta powiem wam ze chyba widze troche rezultaty juz.Buzka promienna i gladka jakas,moze troche schudlam(ale nie chce sie wazyc jeszcze)...
słusznie że sobie wszystkiego nie odmawiasz to chyba bardziej szkodzi zdrowiu niż cokolwiek innego małe przyjemności muszą być

Cytat:

aaaa powiedzcie mi czy juz sie You Can Dance zaczelo na zywo w TV wczoraj?
już się przestraszyłam ze było a ja przegapiłam ale sprawdziłam w gazecie i jednak jeszcze nie było nowego YCD

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

Ewuś komu jak komu ale tobie odpoczynek sie nalezy
byle nie za długi

Śniegu znowu napadało już prawie wszystko stopnieć zdążyło a tu znowu biało ... a ja liczyłam na wiosnę
Posprzątałam pokój, zrobiłam pranie i czekam aż mi siostra wyśle mailem moje materiały do magisterki, ale coś jej to powoli idzie chyba zabiorę się więc za coś innego tymczasowo W sumie niedługo jakiś obiad by wypadało zrobić

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości