|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)
Cytat:
Mąż mi wczoraj uświadomił że do 40 zostało mi 12 lat...to straszne
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tu już można coś wybrać. Cytat:
|
||
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nic tam. dam radę
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Pzreskoczyłam strony, nie czytałam wszystkiego
Nieco mi się pokomplikowało i nie mogłam wcześniej wejśc, mianowicie: od niedzieli rano Mąż miał ostre bóle brzucha, wszystkie obj ze strony przewodu pokarmowego, gorączka i inne atrakcje. Wreszcie po południu kiedy nie udało się tego niczym zaleczyć wylądowaliśmy (pod moim naciskiem, podejrzewałam zapalenie wyrostka robaczkowego) na pogotowiu, teściowie nas zawieźli. No i faktycznie : podejrzenie zapalenia wyrostka robaczkowego, recepta na lek, skierowanie do szpitala. Jakby nic się nie poprawiło po leku a było jeszcze gorzej to wtedy mamy jechac do szpitala z tym skierowaniem, zrobią jakieś usg żeby potwierdzić diagnozę no i na stół. Ale o 4 rano troszkę przeszło mu. Na drugi dzień czyli wczoraj lezył się stoperanem, dietka, sucharki, dużo wody i inne takie. Stoperan niby pomógl, zdrów jak ryba, no to ja poszłam do fryzjera i wszystko normalnym trybem, potem siostra do mnie wpadła, zrobiłyśmy trochę zdjęć bo wam chciałam pokazac, ale dostałam takiego ataku śmiechu, że wyglądam jak czubek ![]() No i dzisiaj "reaktywacja" dolegliwości, ale mały ból brzucha, mdłości i gorączka. To chyba wirus, tzw grypa żołądkowa, więc zrobiłam cienki rosołek, i skaczę z herbatkami koło niego. Jedziemy później jeszcze do lekarza, żeby się upewnić i wiedzieć jak postępować i czy to na pewno nie jest ten wyrostek Dlatego mnie nie było od rana, zaraz wam może coś wyszperam. Ja się musze przyzwyczaić, bo jednak to sa krótkie włosy, jakoś za bardzo mnie widać
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz lepiej mężowi, żeby sam sobie policzył ile jemu zostało do 40... ![]() Ja mówię całkiem poważnie - uważam, że to byłoby fair. Może nie jakieś kokosy, ale jak wymyślają takie cuda na kiju, to niech płacą. To tak samo, jak np. z wymianą dokumentów, bo są nowe wzory np. powiedzmy dowodów osobistych (to tylko przykład)? Czemu do jasnej cholerki płacą za to obywatele, a nie państwo, jak sobie to ktoś obmyslił?! Mi też...i nie mam kryzysu żadnego. Szczególnie, że czuję się ciągle, jakbym miała z 19 lat Nie potrafię zacząć się czuć jak dorosła kobieta, samodzielna, samowystarczalna. Może powinnam coś w sobie zmienić...ale od czego zacząć?Zaczne od tego, że pójdę do domu ![]() Miłego popołudnia |
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zadomowienie
|
Madlen, to miałaś przeboje. Współczuję i zdróka życzę dla męża. A z tą fryzurą i tak się nie schowasz. Pokazuj
![]() Cytat:
Pozwolili mi już jechać do domku to jadę. Miłego wieczorku wszytskim
|
|
#1418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gigiemu zostało 9 lat <sesese> ![]() Cytat:
mało tego ze dasz radę... nawet nie zauważysz ze to już po 25 urodzinach ![]() Mnie najbardziej przeraża to ze zbliża się czas rodzenia dziecka ![]() EDIT. Zapomnialam o najwazniejszym. Madlen pilnujcie tego...moj mąż tez kilka tygodniu (tygodni powtarzam!!) leczyl sie mięta stoperanem i rosolkami.....po czym odlecial i malo braklo aby go dziś nie było. W życiu nie widziałam tak szybkich lekarzy. Na stole był w godzinę z 39 stopniową gorączka. Okazało sie oczywiscie ze wyrostek wylał, miał zapalenie otrzewnej i ogolnie kilka lat temu nie byloby dla niego ratunku. Sorry..ale muszę trochę postraszyć...bo te wyrostki to niby nic....trochę sie to olewa, a poźniej okazuje się ze jest problem. Zreszta moj kuzyn rozlany wyrostek tez leczyl tabletami.....debilni lekarze w Anglii zdjagnozowali zatrucie pokarmowe.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-27 o 17:12 |
||
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, w takim razie jedziemy dzisiaj koniecznie...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymajcie się...będzie dobrze
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja jestem taki trochę hipochondryk
![]() Jak to możliwe, że Twój mąż jechał KILKA TYGODNI na stoperanie i innych podobnych? nikogo to nie zaniepokoiło? O_o dziwne. Dam wam jedno zdjęcie, ale jest black and white i strasznie dziwnie tam wyszłam " pełnego efektu fryzury też nie widac chyba bo mam przekręconą głowę.
|
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie miał kto pogonić go do lekarza. Raz miał gorączkę i bardzo ostre bole to przeczekal to w domu i to był jego 1 atak. Później kilka tygodni źle się czul....raz lepiej raz gorzej. Ma bardzo wysoki próg bolu i nienawidzi lekarzy więc wolal przeczekac niż iść sie przebadac. W tym czasie się poznalismy..i jak dziś pamiętam moje zdziwienie- facet pijący non stop miętę .Ale w koncu tak go dorwało ze nie był w stanie wyprostowac się z bolu ..i tym razem nie mogł wymigać się od szpitala DAJ ZDJĘCIE!!!!!!!!
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-27 o 17:45 |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
No macie tylko się nie śmiać, strasznie dziwnie wyglądam, normalnie chyba bardziej korzystnie, bo ja wie :P
Edit: jutro poproszę kogoś to mi strzelą normalne foto w kolorze
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2009-01-27 o 17:51 |
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA TEZ TAK CHCĘ
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, na ciuchy nie patrzcie, zrobiłyśmy sobie z siostrą dla jaj sesję, i się miałam "biurowo" zrobić
![]() W kolorze nie mam nic fajnego, może wam znajdę jakieś z sis moją, gdzie wyglądamy znośnie. Fryzura nie jest modelowana, więc nie ma wybranych pasm jak u wiki, musiałabym sie pobawić gumą, a nie chciało mi się. Fryzjerka okazała się być młodą, drobną kobietką, z bobem na głowie, i się zakumplowałam. Idę do niej na balejaż, bo nie dośc, że fajna (zrobiła dokłądnie to co chciałam, zrobię wam foty z różnych stron kiedyś) to jeszcze ceny super (obcięcie : 30 zł, balejaż 80 zł), tyle, ze zadupie straszne i dalekoo.
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Warto było się odwazyć Co mąż na Twój nowy wizerunek ? Pewnie zachwycony |
|
|
|
|
#1427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i na tym drugim jestes b. podobna do Viktorii. |
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
On jest najcześciej zadowolony z moich wybryków
![]() Tylko zawsze najbardziej na drugi dzien, jak się już tym "prześpi" i oswoi z moim wizerunkiem nowym. Zachwycony oczywiście, lubi jak mam taki "pazur", dlatego podobałam mu się ruda. Twierdzi ze się strasznie zmieniłam od naszego poznania (prawda: długie ciemne włosy, grzywka na cale czoło + okulary...), teraz jestem taka "dorosła" i kobieta prawdziwa już, zamiast podlotka:p Ale strasznie mnie namawia, żebym została z jasnymi włosami. Teraz mam tragiczny odrost, bo blondu mi trochę ścięli, więc za góra 2 tygodnie wyląduję u fryzjera i chyba będzie balejaż, ale cienki, bo teraz podobno za grube te pasma są i fryzjerka się bala, że jak zetnie włosy to wyjdą mi "schodki". Hn. Nie wiem, na razie myślę o Tż a nie o swojej głowie ![]() Dziękuję w każdym razie.
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen, CUDO! pięknie wyglądasz. naprawdę super. chcę więcej zdjęć
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Madlen powiem krotko PRZEPIEKNIE naprawde CUDNIE
swietny wybor
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, bo się zaczerwienię
kochane jesteście![]() Coś tam jutro pstryknę
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Spałam w nocy 4 godziny i to niezbyt dobrze więc o 15 zasnęłam i dopiero godzinę temu wstałam jak Wy już poszłyście z wizażu
![]() A teraz zmykam oglądać "Hanię". Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-270345 to mam i nie jestem zadowolona. Szczoteczka jak w Masterpiece tyle, ze dużo grubsza co oznacza brudne okolice oka ma też drobniejsze włoski niż w Masterpiece. Ja nie potrafię nim ładnie pomalować rzęs, Robią mi się okropnie posklejaneMadlen cudnie, bosko, rewelacja idealnie pasuje do Twojego kształtu twarzy
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Wezmę się do szafy schowam może bo się zawstydziłam
![]() Cieszę się, że wam się podoba, ja się muszę przyzwyczaić, że nie czuję włosów z lewej strony bo jestem tam króciutko wycięta. Dorinka, a ty co, zaniedbujesz rodzinkę siedząc na wizażu?
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jedanak go zaryzykuję, bo opis idealny dla mnie, cóż najwyżej nie będzie rewelacyjny ale i tak go zużyję jakoś ![]() Madlen napatrzyć się na Ciebie nie mogę, cudnie !!!!!! |
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ona nawet sie do Ciebie nie umywa.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wpadam tylko na chwilę.
ZOSTAŁAM CIOCIĄ! ![]() Miłego wieczoru!
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratulacje dla rodziców i dla Cioci ![]() Ale się spłakałam. piękny był ten film ...
|
|
#1438 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję!!! Cytat:
Dobra wpadłam tylko na chwilkę,bo już dojechałam do domku, ale już zmykam przytulić się do mojego Tż. Dobranoc
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, jaki film??
|
|
|
#1440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sobie wmawiam![]() Trzymam za Ciebie kicuki A ja się zastanawiam jak Ty wyglądasz. Wyobrażam sobie Ciebie jako wysoka blondynkę z szarymi oczami, ubierająca się w stonowanych kolorach ale z wyraźnymi dodatkami ![]() Cytat:
![]() Ja pól wieku ![]() Cytat:
Gratulacje |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

, na dżinsy sobie tam pozwalam ale na coś konkretnego rzadko
Wolę tańsze odpowiedniki Stravivarius czy Pull&Bear, czasem Bershka (wiem że L_V ich nie lubi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ma też drobniejsze włoski niż w Masterpiece. Ja nie potrafię nim ładnie pomalować rzęs, Robią mi się okropnie posklejane
Chyba sobie wmawiam