![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Ja również się melduję w drugiej części...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do swojego ciała, to ja też mam problem ze swoim brzucholem ![]() ![]() ![]() No u mnie własnie sesja się zaczęła, ale ze wszystko pozaliczałam przed, to zostało mi jedno koło w piątek, jak zalicze to 2 i pół tygodnia wakacji ![]() ![]() A co do pierścionków to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1233049913 ten mi się podoba za prostote... tzn taki ładny delikatny nawet ale niewiem czy jednak bym chciała mieszane złoto https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1233049913 ten kojarzy mi się z taką nowoczesnością ale fajny fajny https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1233049913 i ten zresztą też jest super Ale chyba jednak chciałabym coś delikatnego, a nie taki rzucający sie strasznie w oczy, chociaz z małym kamieniem mógłby byc. Ostatnio czytałam właśnie o kamieniach przyporządkowanych do znaku zodjaku. Ja jestem panna to niby pasuje do mnie jaspis i topaz, i o ile z topazem widziałam jakiś pierścionek to z jaspisem żadnego.. No cóż... edit: a te stronki: http://www.symbolika.yoyo.pl/kamienie.html http://www.obcasy.pl/slub/Zloty_pier...1,431,524.html
![]() mój blog: zdrowy-tryb-życia mój fashion blog: Life By Mada Jestem dystrybutorką firmy FM Group - zapraszam na priv ![]() Edytowane przez .Mada. Czas edycji: 2009-01-27 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ponieważ jestesmy za granicą, i na ten cywilny i po nim na obiad zapraszamy tylko naszych rodzicow.
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
ooo, topaz powiadasz?! ja też jestem panna
![]() ![]() chantalle - ok, przyjęłam do wiadomości ![]() fajnie, to zamiast jednego wielkiego dnia będziecie mieć dwa ![]() a ten cywilny to właśnie za granicą czy w domu?.. edit ![]() http://www.snobka.pl/artykul/791/pierscionek_z_topazem http://img148.imageshack.us/img148/159/33ig8.jpg to tak co by się tematu trzymać ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
A ja walentynek nie uznaję... W zeszłym roku byliśmy wtedy w górach, kupił mi czerwonego balona
![]() A nie wiem, czy pamiętacie? Bo ja z moim TZ byliśmy już zaręczeni... Poprosił mnie o rękę 12.02 zeszłego roku, czyli 2 dni przed walentynkami ![]()
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to szczęściara z ciebie! ![]() oglądacie piłkę ręczną ostatnio?? kurde ja teraz patrze na mecz niemców z dania i z nerwów padam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam wole siatkówkę jak jest mecz siatkówki to jestem nie do wytrzymania taki ze mnie kibic siatkarski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
A ja wogóle nie wiem co ludzie widzą w piłce ręcznej... Jak dla mnie to tylko piłka nożna
![]() ![]()
#100 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Hajja Hawwa wiem, że w rurkach pupa wygląda bardzo apetycznie, ale do rurek trzeba mieć dobre proporcje bioder, ud i kolan, u mnie to wygląda fatalnie, może jak jeszcze popracuje trochę nad nogami i co najważniejsze wagą, to będę mogła sobie sprawić takie gaciorki, na razie mogę tylko pomarzyć......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-27 o 18:06 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
ale bajer
![]() super ![]() Cytat:
yeeeeeeeahhhhhhhhhhh!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! kurrrde myślałam że padnę z nerwów,jak można iść tak łeb w łeb!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() żeby teraz tylko nasi dupy nie dali ![]() ja tam piłkę ręczną dość lubię, też swego czasu grałam, może się nie znam na klubach polskich i zagranicznych, ale mistrzostwa oglądam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będę pisać nie piszcie za dużo, bo i tak mnie nie posłuchacie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,..._Norwegia.html ja sie bałam że nasze narodowe "szczęście" wypłynie już w meczu duńczyków z niemcami - ten remis to był przecież prawie że pewny ![]() liczę na to że dobra passa nie przeminie ![]() ![]() ![]() ja piwko mam, pizzy nie (tu muszę pomyśleć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() No i stosowany jest podczas zdawania trudnych egzaminów. Tak więc przydać się mi może ![]() I podoba mi się też szafir, też niebieski no i przeznaczony dla ryb ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm, chyba nie doczytałam jakiegoś posta.... ![]() żużel - masakra, dla mnie to jedna wielka tajemnica ![]() ![]() ja lubię tenisa (ehhh grałam kiedyś dużo, teraz tylko czasami.. któraś chce się na sparing umówić? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Co do piłki ręcznej, to mi koleżanka dzisiaj tłumaczyła, jakie muszą być wyniki poszczególnych rozgrywek, żebyśmy wyszli z grupy :P
Hajja Hawwa nie, nie wstydzę się mojego ciała przed Tżtem, ale wolę troszke inny styl. Ta koszulka pasuje 30-40 latce bo jest czarna i ma haftowane białe kwiatki czy jakieś inne pnącza. A ja kocham koronki, falbanki, kokardki ![]() Wlaśnie po mieszkaniu roznosi się zapach pysznego brownie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Melduję się i ja w II części
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
edit: a jednak sie nie skasowało...
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2009-01-27 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie miałam takiej koszulki, ale w sumie też niespecjalnie mi się podobają (no może bez haftów, gładkie byłyby lepsze ![]() ![]() ![]() dlatego też śpię w bawełnianej koszulce bokserce i bawełnianych gaciach dłuuugi do ziemi, błękitnych i w białe serduszka! a co ![]() ![]() ![]() yo ![]() edit mam coś ciekawego ![]() http://allegro.pl/item529853638_na_p..._xl_40_42.html NAZWA JEST PRZEPIĘKNA ale ogolnie to mi sie nie podoba ![]() http://allegro.pl/item529812683_extr...seniorita.html natomiast to, jakbym miała lepszą figurę, to chętnie..... =) ehhh idę robić brzuszki!! ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że się zgodziłam.. Ale 2 tyg później się rozstaliśmy bo jego rodzice stwierdzili, że syneczek jest za młody do żeniaczki... Mieliśmy już salę wstępnie zaklepaną...
![]() ![]() Wyobraźcie sobie jak mi głupio było wobec mojej rodziny i znajomych jak musiałam tłumaczyć czemu ślubu nie będzie ![]()
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja chyba gdzieś tego nie doczytałam!!! dość smutne... a ile on ma lat? teraz jest już rok starszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie liczę na nic, bo wiem że on i tak patrzy na rodziców ciągle... Czasem zastanawiam się czy w ogóle kiedyś się pobierzemy? Bo główne wartości w jego rodzinie to pieniądze, bogactwo... O TZ od kilku dni mi się podlizuje chyba po to, żeby odwrócić moją uwagę od trudnych, przyszłościowych tematów... No ale domyślacie się, jak się czułam wtedy... To jest coś, czego nie życzę nawet największemu wrogowi...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit 3 minuta, wygrywamy ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-27 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Niezła zmiana tematu
![]() ![]() ja włączam sobie film pt Goal, dziś część druga ![]()
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ohh nie chciałam żebyś to źle odebrała! po prostu... no co mam napisać ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spokojnie, ja jestem prostym człowiekiem i jak piszę że coś jest dobrze to jest ![]() ![]() A Ty zawsze byłaś takim kibicem sportu? Czy TZ Cię zaraził? ![]() ![]()
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Twój facet powinien umieć się postawić rodzicom.... POLSKA BIAŁO-CZERWONI ![]()
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to dobrze, bo w zasadzie to ja uznałam że co będę rozdrapywać stare zadziory ![]() ![]() a sport... raczej zawsze ![]() od 8 roku życia - chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i skoki oglądam ![]() ![]() i formułe 1 ![]() ![]() dzięki mnie tż zaczął grać w tenisa i jeździć na snowboardzie ![]() ![]() a siatkówka to tylko na wfie, i na studiach na wf też ![]() kurrrde dość wyrównany ten mecz, aaaa, każdy walczy ile może, masakra będzie ![]() no to się pochwaliłam! to tylko znaczy że się meczem denerwuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.