|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Dot.: Scent Bar VII
no dobrze już, dobrze .... ucicham ...
ten pan w Twym avku tak wyciągnął łapki, że strach się bać .... Madzik, ale ty się widzisz jak wchodzisz z kozą do sekretariatu?...i jak z niego wychodzisz, a koza fanfary uskutecznia?
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak w ogole, to już jestem Nadrobię lekko Bar i zapytam, czemu moderatorki mają takie dziwne adnotacje nad avem? Mam nadzieję, że same to sobie zrobiłyście, a nie ktoś Was uszczęśliwił (no bo Tulip morderatorem? toż to chodząca łagodność jest )A co tu takie zodiakalne wyliczanki? Jam Lwica, bliska sąsiadka Madzik ![]() Edit: A wiecie, że wizyta z kozą nie jest wcale tak bardzo nieprawdopodobna? U mnie w piątek w sekretariacie była uczennica z kotkiem. Na smyczy, różowej Ze śliczną koteczką tygryską. Jakby kto z kozą przyszedł, to też bym pogłaskala, fajne zwierzę taka koza
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2009-01-27 o 18:58 |
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sama się tak mianowałam ponoć miewam mordercze spojrzenie
|
|
|
|
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zerknij na podpis Ćwirki albo Paulinki_S, to się posmiejesz...
|
|
#2225 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dobry wieczór, tu zodiakalna ryba. A raczej, rybi zewłok wysuszony gorączką
![]() Czy ja się moge wypowiedziec z pozycji sekretarki? I prosze mnie nie zlinczować, ale ja się tym paniom absolutnie nie dziwię - sekretarka ma obowiazek wiedzieć o wszystkim, co się w firmie dzieje - a już na pewno o czymś takim, jak planowana rekrutacja. Więc (wiem, nie zaczyna się zdania od "więc" ) kiedy znienacka ktoś przychodzi i przynosi CV, dla mnie to jest całkiem normalne, że panie były w lekkim szoku. Mogły co prawda poczekać z uzewnętrznieniem tegoz az się Madzik oddali poza strefę słyszalności, ale to już nieco inna kwestia....Rany, jak mi się nie chce jutro isć do pracy a własciwie nie tyle nie chce, co boję się, ze nie wytrzymam ośmiu godzin przy biurku. A moze i więcej, bo jak mnie dwa dni nie było to wszystko tam leży odłogiem.....
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ryba. Zmęczona ryba.
W piekarniku Piernik zrobiony z podwójnej ilości składników, z duża porcją wódki, tylko teraz zachodzę w głowę ile mam go piec, lekko ponad godzinę potrzymam go, z tej przepisowej ilości składników, godzinę musiałam piec inaczej był lekko niedopieczony przy pęknięciu u góry. Kiedy będzie ten lepszy mam nadzieję luty?
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem o tym A co tu takie zodiakalne wyliczanki?Co dwie Lwice, to nie jedna ![]() Cytat:
Margot - oczywiście, że masz rację co do sekretariatu jako centrum "wszystkiego" Tylko tak jak piszesz, panie mogły dać upust swoim domniemaniom ciszej i bez głupkowatych wybuchów śmiechu, słyszanych z połowy korytarza To właśnie ten aspekt mnie zniesmaczył. Myślałam, że roznoszenie CV w czasie "pokoju" ( czyli nie ogłoszonej oficjalnie rekrutacji), to rzecz normalna
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#2228 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czasem sobie podspiewujemy z TŻ wykonując dziwne ruchy jak dziecko nie widzi ale mnie i tak najbardziej wzrusza ją muzyczki a bajek japońskich- pamietacie? serio beczeć mi się chce...Cytat:
kozy i szukania pracy nawet nie komentuję
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2230 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie mogę ![]() Cytat:
Jaką by tu rangę sobie przyznać... ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
|
|
|
#2231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to już trochę za późno, ale nie miałam wcześniej czasu zerknąć do baru śmietana, to to kwaśne, zawsze. To słodkie to śmietanka Jak wyszło? Cytat:
Melduje się trzecia, chwilowo nieco nadpsuta. Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-01-27 o 20:49 |
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - zadzwonię
![]() Witaj trzecia Lwico - jest jeszcze Selya Niezły z nas gang![]() Czy ktoś wie, co z Favkes?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Vesenko - przymierzam się do poduszkowca. Możesz napisać, w jak dużej blaszce trzeba go piec?
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
a jakieś uparte baranice (prócz mnie
) też tu są? ;>
|
#2235 |
|
never say no to panda
|
są!
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój tż mnie rozbraja. Ciasto czekoladowe polałam po wierzchu białą czekoladą rozpuszczoną z mlekiem i ze względu na wygląd moje kochanie ochrzciło je ospermkiem. W pracy oczywiście wszystkich radośnie o swoim skojarzeniu poinformował Na szczęście wszystkim smakowało, a koleżanki zażądały przepisu na ospermka
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
Cbr, baranek jesteś? ;> z marca? kwietnia? ;> osobiście, to wielu baranów (oczywiście tylko o zodiakalnych mówię!
) nie znam...
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musimy się jakoś nazywać ![]() Cytat:
||
|
|
|
#2240 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ja natomiast wiele baranów znam... chociaż zodiakalne to tylko dwa ![]() madziczko - może tematycznie 'Let US play the lion'?
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-01-27 o 20:59 |
|
|
|
|
#2241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to były czasy...Żwirek i Muchomorek a Sąsiedzi :rolley es: Jeszcze teraz czasami nuce sobie czołówkę dzwiękowąCytat:
![]() Nie wiem czemu ja tak nie lubię wszystkich POisonów wolałabym chyba tę kozę![]() Cytat:
A co do znaków, to mam w domu dwa lwy,żądne pochwał i akceptacji O ja biedny raczek...
|
|||
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cbr - dobry pomysł
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-27 o 21:05 |
|
|
|
|
#2243 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle,że słowo gang kojarzy mi się ostatnio nie wiedzieć czemu z "Gangiem dzikich wieprzy"
A to niekoniecznie mi się podoba...Już prędzej coś w deseń "Lwa, czarownicy i starej szafy" Z racji wieku mogę robić za starą szafę. Tylko uprasza się o nieobsikiwanie mnie.
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ty jesteś stara szafa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-01-27 o 21:32 |
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2247 |
|
never say no to panda
|
czy to tylko ja mam takie 'szczęscie', czy innym wizaż też się sypie? :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam obejrzeć
A specjalnie w radiu śledziłam wyniki Niemcy-Dania, bambucza jedna No to juhu
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, mogę zrezygnować z bycia szafą... A pan z avka ma fajową czapkę, ale jest niepodobna do Ciebie
|
#2250 |
|
Zadomowienie
|
mi chodzi cały czas, ale parę minut temu było 44 tysiące dostępnych, a teraz 4 tysiące... także coś chyba się dzieje...
ja jestem z 19 kwietnia
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

)
ponoć miewam mordercze spojrzenie 
a własciwie nie tyle nie chce, co boję się, ze nie wytrzymam ośmiu godzin przy biurku. A moze i więcej, bo jak mnie dwa dni nie było to wszystko tam leży odłogiem.....

śmietana, to to kwaśne, zawsze. To słodkie to śmietanka
Nie wiem czemu ja tak nie lubię wszystkich POisonów
wolałabym chyba tę kozę
O ja biedny raczek...