|
|
#1681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
TiScatteroUnaFoto- uspokój się. całkiem niedawno to ja miałam do Ciebie pretensje o to że kopiujesz bezczelnie i hurtowo moje opisy- wtedy oburzałaś się że nie musisz wiedzieć które opisy są czyje. Teraz- oburzasz się że ktoś wstawia Twoje.
styrana delikatnie i spokojnie Ci to wytłumaczyła a Ty się rzucasz. Stwarzasz bardzo nieprzyjemną jak dla mnie atmosferę w tym wątku, do tego stopnia że zauważyłam że coraz rzadziej chce mi się tu zaglądać. wieczorem wrzucę więcej opisów, teraz tylko jeden, żeby nie było offtopa: zazwyczaj uwodzę. zazwyczaj rozkochuję. zazwyczaj porzucam.
|
|
#1682 |
|
Raczkowanie
|
-"Jestem kobietą wodą , ogniem burzą perłą na dnie
wolna jak rzeka nigdy nie poddam się" ukradnij mnnie rozpaczliwy krzyk świadomośći my seet drema about U U can be my bed boy ![]() You're my loove maschine
|
#1683 |
|
Raczkowanie
|
_Anusia_ lepiej skończmy ten temat, bo to rzeczywiście nie stwarza przyjemnej atmosfery.
-------------- pojęłam, że sensu w ogóle nie było. chyba za późno. obcujemy z diabłem. gdzie się podziała ta muzyka? dziecięca pasja jest kapryśną i niewierną kochanką. istniejemy, póki ktoś o nas pamięta... życie przecieka ironią. przecież wiesz.
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Miluuu
HarmonyOfHappiness Calineczka777 Dziękuję Wam za miłe słowa.;* i muszę powiedzieć, że same macie cudne opisy.. ![]() ____ from soul to soul. // z duszy do duszy Jestem Twoją szmaragdowo-złocistą czarownicą Rufusie. W życiu bowiem istnieją rzeczy,o które warto walczyć do samego końca. Giving up, giving in, I see you there, still you are farther away. // Poddaję się, rezygnuję, widzę cię tam, wciąż jesteś daleko stąd Never thought I’d see the day you'd play me. // Nigdy nie sądziłam, że dożyję dnia gdy będziesz się mną bawił So go on and scream. Scream at me I'm so far away. // Więc dalej, krzycz. Krzycz na mnie, jestem już daleko I won't be broken again! I've got to breathe - I can't keep going under. // Nie będę znów załamana! Muszę oddychać, nie mogę wciąż iść na dno Long lost words whisper slowly to me.. // Szepczesz do mnie powoli długie, nieważne słowa Hey! Wait! I've got a new complaint. Forever in debt to your priceless advices. // Hej! Zaczekaj! Mam nowe zażalenie! Wiecznie zadłużona twymi bezcennymi radami! I lie inside myself for hours and watch my purple sky fly over me. // Leżę godzinami zamknięta w sobie i oglądam swe szkarłatne niebo ponad mną
|
|
#1685 |
|
BAN stały
|
Kissabble <3
` Upływa właśnie happy-end ` Kiedy już niczego nie będzie Stane się aniołem - tylko dla Ciebie ` Płacze na Ciebie z chmur ` Każdej ciemniej nocy ukazywać Ci się będę ` Pomyśl tylko o mnie I zobaczysz obok anioła |
|
|
|
#1686 |
|
Zadomowienie
|
miluuu, styrana, abunee - cuda tworzycie ____________________ i pytam gdzie jest ta radość, która we mnie tkwiła ? nie ma dróg. drogi się tworzy idąc. Siebie można przemilczeć, także przeczekać, a nawet przeżyć, tylko nie zrozumieć! zaczarowana jestem. każda porażka prowadzi do zwycięstwa. Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie wszystko. moje blizny są moją siłą! nie okazuj uczuć bo nie warto. emocje to tak jakby dzikie konie. trzeba je w końcu uwolnić. Wyrzucić z siebie cały zgiełk rozterek, myśli i wątpliwości. Słowa są największym oszustwem, na jakie faceci nas nabierają. Często piszę o tym, co mi się wydaje, a nie o tym, co jest. |
|
|
|
#1687 | |
|
BAN stały
|
honey091 niewyobrażalnie miło mi
![]() Cytat:
![]() ja konfiskuję wyżej wymienione ![]() _ Perspektywa zamknięcia się w czterech ścianach jest bardzo obiecująca. samotność to odpowiedni kompan dla mnie przez miłość zwariowałam. można nie rozumieć fizyki kwantowej, ale żeby nie rozumieć samej siebie?! i kto powiedział, że minuta trwa tak krótko? spożytkowana samotność obciążona cząsteczkami miłości. zaufanie .. to taki syf darowany człowiekowi przez człowieka konfrontacja ta zakończy się ripostą. |
|
|
|
|
#1688 |
|
Raczkowanie
|
za mało potrafię, żeby twoją być
ale nie sądzisz, że jak jedna osoba się stara to trochę za mało? Poczuć na policzkach, powiekach i ustach Rysowane czarna kredką...Serca dwa
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
Nie cytuje, bo jednak stwierdzilam ze znow to zajmie pol strony
papergirl - kradnij, kradnij. A ja kradne Twoje trzy Aj no tyle pokradlam ze nie wiem kiedy ja to wloze na opis Calineczka777 - kradnij, ten o biedronce zabieram ![]() Vivi12399 - kradnęę . < 3 TiScatteroUnaFoto - dziekuję. Tez kradnęę . abunee - szesc opisow pokradlam. ^^ lilyblack - Dziewczynyy . no cudowne jestescie. wszystkie Choruję. Na Ciebie. Wsadz sobie palec w nos i odejdz bo nie mam ochoty na ciebie patrzec. Usmiechnij sie do mnie tak jak usmiechasz sie do niej. |
|
|
|
#1690 |
|
Raczkowanie
|
Kissable
lily prześliczne opisy ;** podkradanie Waszych opisów to już nałóg.. Ale abunee, Tis, nasty, Kamma, jednaZwielui, styrana, Wyrafinowana, Plotkara, _Anusia_, Miluuu(jeśli o kimś zapomniałam przepraszam ) również mają prześliczne opisy ;**no i mam małe pytanko.. gdzie moja kee? ![]() ____________ Z miłości się umiera. Ja żyję. Usycham z miłości. ułożyłam sobie plan życia. Moje marzarzenia można określić jednym słowem-nierealne Tak samo jest ze słowami, czynami..ze wszystkim co robie. W skrócie : moje życie jest nierealne ! Czy wystarczy słowo 'Kocham' byś został ? ~~ łaa. jaki artystyczny brak weny ![]()
|
|
#1691 |
|
Przyczajenie
|
zanim wszystko straci sens...
gdzie wiara w miłość -jestem choć wcale tego nie chcę osłonić sen. tęsknimy za swoim niebem nie daj się zwieść pozorom że wystarczy żyć i wszystko jest proste każdy ma przecież swoje małe dno od którego się odbija raz na jakiś czas prawda jest taka że uczucia sprzeczne panoszą się gdzieś między głową a sercem i nic nie zmienisz póki nie podejmiesz walki z nadchodzącym dniem i mijającym wiecznie czasem pod parasolem marzeń widzę w twych oczach, najdalszą z gwiazd aż do krwi. obserwuje ćmy, światłem, jesteś Ty to uczucie krąży wokół mnie w myślach krętych topię się jak tafla wody w krople rozbita nicość jak rzecz przez palce przenika zabierz mnie, nie połam. planetarny zgiełk
Tak już ma być zawsze: poranek, gdy nie chce się wstawać, zmierzch, kiedy nie chce się jeszcze umierać, wieczór pełen obaw, niekończące się noce udręk. Już płakać nie potrafię, chyba nie potrafię. A kochać? Gdzie podziało się moje uczucie miłości? Boże, co ja z sobą zrobiłam kocham inaczej ? |
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
W człowieku naprawdę niewiele jest duszy..
Kocham Cię tak samo. Cały czas.. ..i choć codziennie marzę o miłości, to wiem, że ona wciąż omija mnie.. ..a Ty śpij, zostaw innym noc. Zostaw noc.. Tylko dlaczego ja z takim nieludzkim strachem nie potrafię żyć? ..a wiosną znów zakocham się. W chwili obecnej mam wszystko czego mi potrzeba.. A może to mój chory sen? A może śmierć? A może nie ma mnie? ..ile były warte nasze słowa, kiedy zaczynaliśmy wszystko od nowa? To koniec. Zabiliśmy w sobie wszystko. To koniec. Mogliśmy więcej - przykro.. Ile to już dni jesteś jak kwiat, ktry urusł mi, a z którego świat na mych oczach zrywa płatki..? Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia.. Dwie połowy masz. Jedna Twoja, druga to ja.. Potargana przez czas i przez miejsce.. ..nie liczy się nic. Liczą się przyspieszone tętna.. Nie wiem czym sest miłość lecz wiem, czym jest lęk.. Zamykam strach na niewidzialny klucz. ..i nie śni mi się nic. Dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach.. ..a księżyc opowiada mi najpiękniejsze w jego życiu sny.. ..a niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce. Otwórz oczy zobacz sam - przed nami mgła.. CHORA NA WYOBRAŹNIĘ.. Idę tam, gdzie bezmiar błękitu, gdzie serią barw każdy ranek rozkwita.. CISZA W MYŚLACH GRA.. Nie ma nic. Nie ma we mnie nic. Nie ma nic poza mną. Chcę trochę czasu, bo czas leczy rany.. Czasami płaczę, bo chce mi się płakać.. Wtedy czuję, że uchodzi ze mnie zło.. Przysięgam Ci, że płynie czas.. Że płynie czas i zabija rany! Tylko daj mu czas. Daj czas czasowi.. Miluuu - Dziękuję. ;*
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2009-01-27 o 18:43 |
|
|
|
#1693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
o jejku tez tu jestem bardzo mi miło, że ktoś czyta moje bazgrołki czas zerwać z wizerunkiem grzecznej dziewczynki. bo wszystko się zmienia kotku. a ja będę czekać. pomimo wszystkiego. bo zawsze można zmienić zdanie. bo choć nie chciała przyznać. bała się zmian. śniąc o życiu gdzie ty jesteś ze mną. weź mnie daleko. tam gdzie sny się spełniają. bo ona chciała bronić tej miłości. dziś znalazłam siebie. brak powietrza. chciałam zapomnieć. jednak za bardzo boli. jak to jest nie mieć serca? masz problemy z sercem. za wiele dziewczyn znajduje w nim sobie miejsce. nieosiągalny. jak gwiazda tak daleki.
|
|
|
#1694 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za miłe słowa kochane. ja też namiętnie wciąż Was okradam
![]() zwłaszcza Kissable i styraną Reb, gdzieś Ty miłości ma? ![]() miłośnie dziś... :powiedział że nigdy nie skrzywdzi. ale nie dał znieczulenia gdy odchodził. wierność jest trudna, dobrze wiesz. miłość jest żmudna. mam odwagę zachłysnąć się wolnością. na wrażliwość nie ma żadnego lekarstwa. Twój oddech niech pisze na mym ciele, cokolwiek. dziś z uczuć wszelakich jestem wyzbyta. Czy ktoś może włączyć już wiosnę? chcę z Tobą wylizywać wspólnie każdy wieczór z talerza. nigdy nie będziesz pewien, czy jak zapukasz, to otworzę. mój ciemny kąt. moja próba jawy. gdzie usta, które całowały moją duszę? Miej świadomość,że kiedyś to jeszcze powtórzymy.
Edytowane przez _Anusia_ Czas edycji: 2009-01-27 o 19:09 |
|
|
|
#1695 | |
|
xoxo
|
Cytat:
zabieram boooskie;* a czerwony idealnie mi przypasował. ___________ nie chce żeby nasza przyjaźń tak wyglądała. mała kiedyś zrozumiesz dlaczego płaczę. 4 gramy - tyle we mnie zostało szczęścia zgubiłam Twoją miłość chciałabym dwa dni wolnego od wspomniej brak humoru-brak weny
|
|
#1696 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_______________________- w strugach deszczu potykam się. krzyczeć tak by usłyszał świat. wspomnienia ukąsić chcą. był jak suchej róży kwiat. nie próbuj zamykać oczu.
|
|
#1697 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A bierz jak najwięcej, ja się nie gniewam ![]() Cytat:
<zawstydzony> Nie tylko wybaczę, ale jeszcze powiem, że bardzo mi miło ![]() ____________ Gniew patrzy spod ukosa. Widzę człowieka, który żyje i oddycha zepsuciem. Ja jestem tą, do której pójdziesz. Ona jest tą, od której uciekniesz. Inni mogą Cię porzucić, lecz zagwiżdż, a ja przybędę. Będziesz czekać na swoje piekło, życzę Ci tego... Zmarnowane lata, których już nie naprawię. Skorupy pustych twarzy płaczą za wolnością. 'Dziwka.!' krzyczą faceci ze strachu, że ich odrzucę. Przybądź i skosztuj mojej nienawiści. Nie uciekaj przed tym bólem. Żądam byś się z nim rozprawił. Dzień mej agonii. I co z tego... Możesz splunąć na mnie jeszcze raz. Głupie serce i tak kocha... Nie widzę niczego niedobrego w odebraniu Ci życia. Zapłacisz, zapłacisz za kłamstwa, którymi mnie karmisz. Obiecuję Ci brak przebaczenia do końca Twoich dni. I módl się za nią gdy jej dusza odpada. Nosicielka smutku. Zapiszę Twe imię na piasku. Obdarzając Cię mą zdradą. Oko za oko. Ząb za ząb. Zdrada za zdradę... I gdy poczuła dreszcz; umarła. Jestem jedynie błędem natury. Twój cień objął mnie wreszcie. |
||
|
|
|
#1698 |
|
Raczkowanie
|
dla Twojej świadomości - Nas już nie ma.'
to tylko kilka słów, a jednak dla mnie to coś więcej.' wystarczy byś zrobił pierwszy krok - resztę zostaw mi.' dawno już to się skończyło, jednak ja nadal coś czuję.' ja nie mogę o Tobie tak po prostu zapomnieć.' bez Ciebie mój świat nie istnieje.' pie.przona samotność.' kolejny wieczór spędzam sama, z filiżanką kawy, oglądając tani film.'
|
#1699 |
|
Raczkowanie
|
Ty, wypełniasz moje sny, zapominam co to łzy,
W twych ramionach się skryć, i na zawsze z Tobą być, Koniec, końcem zawsze po burzy musi wstać słońce Roztańczę w sobie świat , na przekór łzom , potrafię iść pod prąd . Wylećmy w przestworza,rozpal uczuć pożar, Koniec, końcem zawsze po burzy musi wstać słońce Wysokie obcasy wymyśliła panienka, którą ciągle całowano w czoło. by życie bajką było, wystarczy tylko chcieć... Życie to nie bajka ale ja wierze w szczęśliwe zakończenie To ta magia, dzięki Tobie mogę nawet latać. Bo Ty, dajesz szczęście Mi, Chce zostać z Tobą gdy, tworzymy wspólne My
|
#1700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ii bez offa (: 1.bedzie mi Ciebie brakowało .. 2.rozpływasz się w momencie gdy chce podejśc i Cie poczuć .. 3.z dotknięciem Twojej dłonii ,obraz znika z moich oczu .. |
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
<333
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2009-01-27 o 19:55 |
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Miluuu, NieZTejBajki - również okradam nałogowo. <3 serce mam kruche jak szkło. nie mów nic, co mogłoby świat na zawsze zmienić cały. próbowałam być idealna lecz nic nie było tego warte. co dla mnie skarbem, dla ciebie było piaskiem na plaży rozsypanym. bo miłość to bzdura,istnieje w filmach i tanich lekturach... mówisz, że kochasz, a ja czuję, że to ściema. |
|
|
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
TiScatteroUnaFoto, styrana, _Anusia_ mam do Was wielką prośbę: załatwiajcie swoje sprawy na priv bądź przystopujcie trochę bo przez takie właśnie kłótnie o byle [przepraszam za wyrażenie] 'gó.wno' wątek schodzi na psy... Wątpię że inne użytkowniczki chcą oglądać takie kłótnie... dziękuję za uwagę.
![]() przepraszam ale już mnie to denerwowało musiałam zwrócić uwagę. mam nadzieje że mi wybaczycie. już nie będę. ;p sto mil od brzegu i sto mil przed brzegiem.' pozostały tylko wspomnienia tamtych dni.' łączy nas więcej niż myślisz.' bez Ciebie życie nie było by takie kolorowe.' bo pradziwych przyjaciół nie ma.' z dnia na dzień przybywa osób które mnie zawodzą a znaczły dla mnie naprawdę wiele.' myślałam że to przyjaźń, myliłam się.' przyjaźń nie istnieje.' to tylko wyobraźnia.'
P R O S T O E l e g a n c k o ;dd. Edytowane przez alexandretta Czas edycji: 2009-01-27 o 19:59 |
|
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie jest kee?
Brak tu jej ; ( _ _ _ _ kronika pewnej miłości rozczulam się nad sobą popatrz na moje ręcę. Wysychają bez Twojego dotyku. chodż przytul mnie tak mocno.Ostatni raz.. |
|
|
|
#1705 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale tak jakoś ubywa tej atmosfery którą kochałam... Można milczeć i milczeniem kogoś ranić. Jeśli kochasz, czas zawsze odnajdziesz.
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Jestem tak szczęśliwa bo w dzisiaj sama zawiązałam na kokardkę buty.
... i nie wybaczy nikt chłodu ust ... braku słów ...
|
#1707 |
|
Marudziara
|
Każdy czeka na swą godzinę,kiedy będzie mógł się przebudzić
Tutaj, gdzie czas został otruty... Nie powiódł się Twój plan rozsypały się litery Miłość jest jak napisany wiersz bez atramentu, bez pióra, bez kartki Budzisz mój wszechświat każdym wspomnieniem Coś co się ukryło za tą z talii kartą Czekam na dni,gdy słowa jak bzu nuta kojące bezpieczne mi będą. Nad ziemią chodzę niczym anioł jestem ponad to wszystko Przerażona myślą mą co zastygła... Czas się zatrzymał na krótka chwile i cofnął nas o kilkanaście lat...
|
#1708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja zabieram te wyżej ![]() _____ ... lecz ja i tak ucieknę wam gdzieś, gdzie nie dogonicie mnie ...
|
|
#1709 |
|
Raczkowanie
|
Dziewuszki, chyba za bardzo mi komplementami sypiecie. ; ) I dziękuję serdecznie.
_Anusia_ a Ty powinnaś wiedzieć, że Ciebie okradam najczęściej, więc jak przeczytałam, że i Ty zabierasz moje to się kurcze ucieszyłam. ; D Ciebie i abunee okradam od zawsze, ale Ona zapewne o tym wie. xd Poza tym kradnę innym Słonkom, ale nie wszystkie pamiętam. Jakoś w pamięć mi się wbiły: NiezTejBajki, psych0delaa, Miluuu, dontlookdown, Kissabble, Plotkaraaa, papergirl, 12stonka i jednaZwielu ; ) Cudowne jesteście wszystkie. I dziewczyny, które to tak wielce nie lubią kłótni, po co się wtrącacie? My już załatwiłyśmy sprawę, więc nie wiem po cholerę te wszystkie zbędne komentarze. To nic nie zmieni, tak czy siak. ----------------- wczoraj zapomnieliśmy pogasić światła... to nie powinno mieć znaczenia. słyszę dźwięki nieba. jak minął dzień? wczoraj obiecywałeś... dlaczego widzimy się rzadko? prawie w ogóle cię nie znam... grasz na strunach mojej duszy. miało mi nie zależeć. czasami wysadzam się w powietrze. posypało się dźwiękiem. nie chcę być uwikłana w prostotę uczuć. więcej grzechów nie pamiętam... echo gorzkich dni. wierzysz, że sny są spełnieniem duszy? pamiętam tylko strzępy naszych rozmów... może chcesz dobrze... ale przynosisz ból. nerwy rozrywają. wnętrze. wczoraj mieliśmy zbierać marzenia. bez twojego dotyku... możesz przyjść, kiedy zechcesz... najgorsze jest rozczarownie. wiem jak żyć, bez twojej miłości... a ona stała i patrzyła jak odchodzi. śmierć bywa ukojeniem. wierzyć snom? jesteś wieczorną piosenką na moich ustach... popadam w agonię. coraz częściej. wcale nie wierzyłam w kolorowe sny! to było takie nagłe...mgła przesłoniła mi oczy! nie byłam zwykłym pionkiem w twojej grze. nie byłam... wczoraj niebo miało kolor twoich słów. sny są zbyt kruche. zbyt kruche, żeby można im wierzyć... chciałam zliczyć wszystkie twoje pocałunki... wiatr rozwiał wszystkie złudzenia.
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2009-01-27 o 20:54 |
|
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
jest tak jak pachnie zielona herbata.
orzeźwiająco. czekając na wiosnę fizycznie, psychicznie już wszystko we mnie kwitnie. przypadkowy Pan z przypadkowej knajpy. mapa z ciała, które pozycje zmienia zależnie od duszy. papierosy dogaszone w biegu, w plastikowym śmietniku. siedzisz obok, patrzysz na mnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

pozwolisz, że podkradnę kilka? 

kradnij, ten o biedronce zabieram
) również mają prześliczne opisy ;**