![]() |
#211 |
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki
NIE KUŚ Bo ja się za niedługo spowiadać będę z tych minerałów
![]() ![]() Fajnie by było jakby się ten wątek dało pod NOWE PODFORUM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
Łiii nie było mnie kilka godzin i już nasze wymarzone forum jeeest!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Pastereczka - w zyciu narodu, tez bym nie chciala czegos takiego czytac i w tym uczestniczyc. Mnie chodzi tylko o nasze prownania widzi-mi-sie bez wglebiania sie w ideologie, po prostu lubimy to i to, a tego nie, bo nie
![]() Tez jestem za watkiem odnosnie pielegnacji w odniesieniu do mineralow, tzn. to i to sie spradza pod mineraly (bo dobrze wyglada, trzymaja sie, matuje, itd.), a cos innego nie bardzo, bo np. wychodzi maska. Szczegolnie liczylabym na wasze testy i relacje odnosnie "noszenia" mineralow na roznych filtrach, typu "mam cere tak i taka, na filtrze takim, a takim podklad mineralny takiej, a takiej firmy wyglada bosko, a z innym testowanym wyszlo bloto, itp. Od razu mowie, ze sie nie podejmuje zalozenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Rozeznanie
|
Vril uwierz lub nie, ale już miałam dzisiaj otwarte okienko załóż nowy wątek właśnie o tej tematyce o której mówisz, ale mnie nieśmiałość wzięła i w końcu nie założyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Organizatorka
|
Panna Nieśmiała, zakładaj i tyle
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie
![]() Zakladac i sie wpisywac hurtem, lada moment chwyci slonce, wiec bede musiala skruszona po filtry siegnac, a tu zadnego pomyslu na nie nie mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Mówicie, macie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10688667 #post10688667
![]() Frantic nam się zazieleniła, gratulacje ![]() Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2009-01-27 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale jestem DOSŁOWNIE zielona.
![]() Dziewczyny co sądzicie o tym, żeby przenieść ten wątek na nasze nowe forum? ![]()
#220 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i - Frantic - gratuluję! ![]()
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Frantic gratulejszyn
![]() Przenies, przenies ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Gratulujemy FRANTIC ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Rozeznanie
|
Gratulacje Frantic!
i dla panny nieśmiałej, za założenie wątku - bardzo jestem ciekawa wpisów, bo nie wiem co sobie wybrać |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 |
Organizatorka
|
aaa to wazne:
trzeba o tym nieszczesnym PAYPAL watek dac do mineralow ja jak nadgonię pracę pracę, i pracę dom, i pracę dzieci to cos napisze o clach i takich tam, ale to nieprędko |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję frantic ![]() Właśnie o tym myślałam, jestem za ![]() Dziewczyny.. nie nadążam za Wami! Ile nastulałyście postów w tych wszystkich wątkach. ![]() Edytowane przez Nanomi Czas edycji: 2009-01-27 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Hurra, hurra! I gratulacje Frantic, wiemy, ze bedziesz godnie się nami opiekować
![]() edit: To kto zakłada wątek o Pure Luxe? Muszę mieć gdzie się wyżyć na te piękności, och...
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! Edytowane przez gabs Czas edycji: 2009-01-27 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkim wam bardzo dziękuję za miłe słowa.
![]() Sama przenieść wątku nie mogę, bo mam uprawnienia do moderowania tylko na forum mineralnym, ale już napisałam do moderatorki forum plotkowego prośbę o przeniesienie. Gabs jeżeli masz chwilę czasu i ochotę to zakładaj wątek. Jak nie, to postaram się ja to jutro zrobić.
#230 |
Zakorzenienie
|
frantic, podpisuję się pod dziewczynami, fajnie że zostalaś modem
![]() myślę nad wątkiem "przed i po", byłoby to genialne dla nowych osób, niepewnych czy minerały są dla nich. Tylko nie wiem, czy chcemy na tak popularnym portalu pokazywać swoje twarze? |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Tez mi sie marzy taki watek ale z tym bedzie trudno, mozna jednak stworzyc watek o makijazach mineralnych, pare "mineralek" udziela sie na MM, wiec moze i tutaj by wkleilo swoje malunki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Przyadłby się taki podpiety wątek (zamknięty, informacyjny) - czym się różnią minerały te na tym podforum od tych drogeryjnych - zeby bylo jasno. Bez jakichkolwiek opinii tylko:
Hmm.. Kosmetyki mineralne (kilkuskładnikowe) i tu wymienic co moze zawierac, aby łapał się jako kosmetyk mineralny i czego ma nie zawierac. Kosmetyki drogeryjne z minerałami. Unikałabym słowa pseudo, bo brzmi negatywnie. I jeszcze uwaga, że na tym podforum rozmawiamy o tych pierwszych. Co sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
Z tym pokazywaniem twarzy to może być problem. Ja na pewno się nie zdecyduję. Ale taki wątek by się przydał.
Jejku, tyle nowych postów. Kiedy ja znajdę czas żeby to czytać ![]() ![]() Na pewno by się coś takiego przydało. Bo tak naprawdę niewiele osób wie co to są te minerały. Tylko jest trochę kosmetyków z pogranicza, które warto uwzględnić, myślę np. o fluidach mineralnych. Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2009-01-27 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
b)naturalnie wyszło tak, że na forum są same wątki mineralne-mineralne, zauważcie, że np. pure minerals maybelline zostało na wizażystce. Podforum naturalnie się rozwinie, nie zamykajmy się na razie na kosmetyki drogeryjne z minerałami, kto wie co przyniesie przyszłosć? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#235 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym myślałam nad postem opisującym właściwości, działanie, możliwe skutki uboczne i dobroczynne działanie poszczególnych minerałów spotykanych w kosmetykach mineralnych. O ile dobrze pamiętam Lorri podawała ten pomysł (chyba się nie mylę, jeżeli tak to przepraszam) i deklarowała chęć założenia takiego wątku. Skoro jest forum, to i czas na wątek. ![]() Lorri jeżeli nadal jesteś chętna do założenia takiego wątku, to zapraszam. Cytat:
Edytowane przez frantic Czas edycji: 2009-01-27 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zadomowienie
|
Myślę, że jeśli spiąć włosy i wkleić np. kawałek twarzy lub całą z zasłoniętymi oczami to nic nam nie grozi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
super! Nanomi, masz dar tworzenia hermetycznych, przejrzystych tekstów!
prosimy o podpięcie, zamknięcie i ewenetualne dodawanie informacji. zauwazyłyście mnogość OT? plotkowy robi się z każdego watku, a np. wymiankowy i promocyjny powinny być zwięzle. |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Wtajemniczenie
|
Cały dzień mnie nie było.Teraz wchodze i padam ileeeeeeeeeeeeeee czytania
![]() ![]() Frantic gratulacje ![]()
#240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.