Wymarzony Pierścionek cz. XIII :) - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-27, 20:54   #1441
Madlen__18
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony Pierścionek cz. XIII :)

OMG lemorrka, co mu było. Tez ból brzucha biegunka itp?
Tż nie ma goraczki aktualnie, zjkadł cienki ugotowany przeze mnie rosołek, je herbatniki, macę, duzo wody pije.
aktualnie nic go nie boli tylko się czuje oslabiony, bo od 3 dni ten rosól to 1rwszy ciepły posiłek...
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 21:14   #1442
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
OMG lemorrka, co mu było. Tez ból brzucha biegunka itp?
Tż nie ma goraczki aktualnie, zjkadł cienki ugotowany przeze mnie rosołek, je herbatniki, macę, duzo wody pije.
aktualnie nic go nie boli tylko się czuje oslabiony, bo od 3 dni ten rosól to 1rwszy ciepły posiłek...
Zaczeło się od silnych wymiotów, zbadali na izbie coś mu tam dali i wysłali do domu. W nocy dostał gorączkki i stracił przytomność. TEz mu sie wylała treść do otrzewnej.
Najgorsze było to zbagatelizowanie przez lekarzy. Ale mój powiatowy szpital jest wyjątkowy..........
Na osłabienie daj mu jakiegoś mięska gotowanego, ale najlepsza bylaby cielęcinka
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 21:21   #1443
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Zapomnialam o najwazniejszym.
Madlen pilnujcie tego...moj mąż tez kilka tygodniu (tygodni powtarzam!!) leczyl sie mięta stoperanem i rosolkami.....po czym odlecial i malo braklo aby go dziś nie było.

W życiu nie widziałam tak szybkich lekarzy. Na stole był w godzinę z 39 stopniową gorączka. Okazało sie oczywiscie ze wyrostek wylał, miał zapalenie otrzewnej i ogolnie kilka lat temu nie byloby dla niego ratunku.

Sorry..ale muszę trochę postraszyć...bo te wyrostki to niby nic....trochę sie to olewa, a poźniej okazuje się ze jest problem.

Zreszta moj kuzyn rozlany wyrostek tez leczyl tabletami.....debilni lekarze w Anglii zdjagnozowali zatrucie pokarmowe.
straszne,a mnie ostatnio strasznie bolał brzuch, ale zwaliłam, to na jajniki.Przestał boleć a do lekarza nie poszłam

Cytat:
Aha, na ciuchy nie patrzcie, zrobiłyśmy sobie z siostrą dla jaj sesję, i się miałam "biurowo" zrobić

W kolorze nie mam nic fajnego, może wam znajdę jakieś z sis moją, gdzie wyglądamy znośnie.
Fryzura nie jest modelowana, więc nie ma wybranych pasm jak u wiki, musiałabym sie pobawić gumą, a nie chciało mi się.
Fryzjerka okazała się być młodą, drobną kobietką, z bobem na głowie, i się zakumplowałam. Idę do niej na balejaż, bo nie dośc, że fajna (zrobiła dokłądnie to co chciałam, zrobię wam foty z różnych stron kiedyś) to jeszcze ceny super (obcięcie : 30 zł, balejaż 80 zł), tyle, ze zadupie straszne i dalekoo.
Madlen śliczna fryzurka.Idealnie cię ścieła.
80zł za balejaż, to bardzo mało Ja ostatnio znalazłam za 140zł i się cieszyłam (wcześniej u innej fryzjerki zapłaciłam 190zł.Tylko ja mam dłuższe włosy )

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Dziewczynki, wpadam tylko na chwilę.

ZOSTAŁAM CIOCIĄ!

Miłego wieczoru!
Gratulacje
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 21:41   #1444
Madlen__18
Zakorzenienie

O kurdę, M nie wymiotował.
Mówili, że albo tzw grypa żołądkowa, albo wyrostek.
Mam nadzieję, że to 1 i przechodzi

M
Stary 2009-01-27, 21:48   #1445
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Madlen ślicznie wyglądasz

Asiuk gratulacje

Ja mam już wszystkiego dość, ciągłe awantury z babcią, z którą mieszkam (naprawdę mogę nie jeść byle wziąć ten kredyt i kupić mieszkanie). Ostatnio bez przerwy jest mi niedobrze jakbym miała za chwilę zwymiotować i po wizycie u gina stwierdzam że więcej nie chodzę do lekarzy. nie wiem czy ze mną jest coś nie tak ale chyba tekst "ma Pani taki śmieszny guz" nie jest na miejscu
Stary 2009-01-27, 22:58   #1446
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Ja tylko na sekundę

Cytat:

ZOSTAŁAM CIOCIĄ!

Miłego wieczoru!
GRATULACJE!!!

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
super ta fryzura!! świetnie w niej wygladasz!!!!!
i na tym drugim jestes b. podobna do Viktorii.
To samo mialam powiedzieć Tylko duuuuuuzo ladniejsza.
Madlen, wygladasz naprawde rewelacyjnie, dla mnie bomba, cudo! Prosze więcej zdjęc!

I opiekuj sie Mężem, biedak

dobranoc

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2009-01-27 o 23:31
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 08:25   #1447
goosia207
Zakorzenienie

Cześć
Dzisiaj się obudziłam i myślałam, że już piątek.Jakie było moje rozczarowanie jak się dobudziłam i stwierdziłam,że dopiero środa
Stary 2009-01-28, 08:28   #1448
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
jutro jade z TZ do warszawy juz sie nie moge doczekac. chcemy kupic te obraczki (juz grawerke wczoraj wybralismy jednogłosnie), laptopa, nawigacje i konsole sony 3 z kilkoma grami to bedzie fajny dzien hehe

w piatek mamy spotkanie rodzinne tzn jego rodzice do nas przychodzą pierwszy raz

a w sobote jedziemy juz do Holandii - tym razem wracamy jakos w maju dopiero.

ps. Madlen slicznie wyladasz w nowej fryzurce

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 08:38   #1449
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość

Juz zostało to zasugerowane na wykładzie ze stylistką: Zara, Mango, Stefanel, HM, Reserved, buty - Kazar, panowie - Wistula, Wólczanka.

naprawdę przegięcie. Większość tych firm jest wcale nie najtańsza, a męskie koszule z vistuli kosztują coś koło 200zł za sztukę, więc zakładam, że skoro te akurat firmy sugerowali, to chociaż wam przyzwoicie płacą, żebyście sobie mogli pozwolić na te ciuchy

Cytat:

ZOSTAŁAM CIOCIĄ!

Miłego wieczoru!
gratuluję

dzień dobry, ja wczoraj zaszłam po drodze z pracy do dwóch banków i jestem załamana sytuacją kredytową w ogóle. Na razie zostawiam ten temat.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 08:54   #1450
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Cześć

Miśkowa a czemu się tak załamałaś jeśli mogę spytać.

Generalnie wieści dla tych,którzy chcą brać kredyt są coraz gorsze bo w marcu ma byc przyjęty projekt tzw. Rekomendacji T, na mocy której banki nie będą udzielać kredytów jeśli nie będzie się miało co najmniej 20% wkłady własnego ale to bank po analizie sytuacji osoby starającej się będzie decydował na ile procent wartości nieruchomości da kredyt i może zarządać większego wkładu własnego. Rekomendacja T będzie obowiązywać najpóźniej od 2010 roku. nie powiem, że mnie to cieszy. Dlatego coraz poważniej myślę o tej "odzinie na swoim" o czym juz wcześniej pisałam
Stary 2009-01-28, 09:04   #1451
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Cześć

Miśkowa a czemu się tak załamałaś jeśli mogę spytać.

Generalnie wieści dla tych,którzy chcą brać kredyt są coraz gorsze bo w marcu ma byc przyjęty projekt tzw. Rekomendacji T, na mocy której banki nie będą udzielać kredytów jeśli nie będzie się miało co najmniej 20% wkłady własnego ale to bank po analizie sytuacji osoby starającej się będzie decydował na ile procent wartości nieruchomości da kredyt i może zarządać większego wkładu własnego. Rekomendacja T będzie obowiązywać najpóźniej od 2010 roku. nie powiem, że mnie to cieszy. Dlatego coraz poważniej myślę o tej "odzinie na swoim" o czym juz wcześniej pisałam
moje wnioski są takie, że albo dostanę kredyt, za który i tak nie kupię takiego mieszkania, jakie by mi odpowiadało (nie mówiąc o tym, że lepiej mieć wkład własny), albo dostanę taki kredyt, ale wtedy nie wyobrażam sobie 30 lat płacenia tak wysokich rat, które zajmują 2/3 mojej pensji, bo przecież nie zakładam, że niedługo będę zarabiać dwa razy tyle, co teraz. Banki chcą wiedzieć dokładnie, ile chcesz i co kupujesz a ja z kolei chcę poszukać różnych opcji i pokombinować, ale mało się na tym znam.
Chyba muszę się za to inaczej zabrać, najpierw się obczytać w temacie a potem kombinować w bankach. Teraz się zbliża dobry czas na kupowanie mieszkań, bo kryzys, ale z kolei zły czas na branie kredytu, bo też kryzys. Więc to błędne koło. Jedno się tylko wyjaśniło, to czy wezmę sama ten kredyt, czy z tż wspólnie, niewiele zmienia. No i raczej dają kredyty w walucie, w której się zarabia, więc wybór jest ograniczony. Fakt, byłam tylko w dwóch bankach dopiero, ale nie łudzę się, że w innych dostanę jakieś radykalnie inne warunki.
Także

EDIT: No właśnie zapomniałam napisać Madlen, że super wyglądasz w tej nowej fryzurze, z pazurem

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2009-01-28 o 09:10
Stary 2009-01-28, 09:08   #1452
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Madlen bardzo ładnie wyglądasz w nowej fryzurze
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 09:10   #1453
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
moje wnioski są takie, że albo dostanę kredyt, za który i tak nie kupię takiego mieszkania, jakie by mi odpowiadało (nie mówiąc o tym, że lepiej mieć wkład własny), albo dostanę taki kredyt, ale wtedy nie wyobrażam sobie 30 lat płacenia tak wysokich rat, które zajmują 2/3 mojej pensji, bo przecież nie zakładam, że niedługo będę zarabiać dwa razy tyle, co teraz. Banki chcą wiedzieć dokładnie, ile chcesz i co kupujesz a ja z kolei chcę poszukać różnych opcji i pokombinować, ale mało się na tym znam.
Chyba muszę się za to inaczej zabrać, najpierw się obczytać w temacie a potem kombinować w bankach. Teraz się zbliża dobry czas na kupowanie mieszkań, bo kryzys, ale z kolei zły czas na branie kredytu, bo też kryzys. Więc to błędne koło. Jedno się tylko wyjaśniło, to czy wezmę sama ten kredyt, czy z tż wspólnie, niewiele zmienia. No i raczej dają kredyty w walucie, w której się zarabia, więc wybór jest ograniczony. Fakt, byłam tylko w dwóch bankach dopiero, ale nie łudzę się, że w innych dostanę jakieś radykalnie inne warunki.
Także
Powiem Ci, że jak poszłam do "swojego" banku z TŻ żeby się dowiedzieć co i jak to też wyszłam załamana. Niedosyć, że rata kosmiczna, mała zdolność to jeszcze kredyt na 39 lat i na 80% wartości nieruchomości.

potem spotkaliśmy się z babką z open finance i okazało się, że w PeKaO zdolność mamy dużo większą a rata jeszcze przed obniżeniem stóp procentowych była o 400zł niższa a jak nam wyliczyła ratę po obniżce stóp to wyszła w sumie niższa o prawie 700zł od tej w "moim" banku. Nie ma się co zamartwiać i szybko rezygnować bo można naprawdę zxnaleźć coś fajnego. Nas najbardziej zaskoczyła wysokość opłat za formalności bo to trzeba jeszcze doliczyć do ceny mieszkania i nie jest kolorowo. Ale wierzę, że uda Ci się coś załatwić mimo chwilowego zwątpienia, będe trzymać kciuki
Stary 2009-01-28, 09:15   #1454
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że jak poszłam do "swojego" banku z TŻ żeby się dowiedzieć co i jak to też wyszłam załamana. Niedosyć, że rata kosmiczna, mała zdolność to jeszcze kredyt na 39 lat i na 80% wartości nieruchomości.

potem spotkaliśmy się z babką z open finance i okazało się, że w PeKaO zdolność mamy dużo większą a rata jeszcze przed obniżeniem stóp procentowych była o 400zł niższa a jak nam wyliczyła ratę po obniżce stóp to wyszła w sumie niższa o prawie 700zł od tej w "moim" banku. Nie ma się co zamartwiać i szybko rezygnować bo można naprawdę zxnaleźć coś fajnego. Nas najbardziej zaskoczyła wysokość opłat za formalności bo to trzeba jeszcze doliczyć do ceny mieszkania i nie jest kolorowo. Ale wierzę, że uda Ci się coś załatwić mimo chwilowego zwątpienia, będe trzymać kciuki
dzięki. Ten program o którym pisałaś, to jest raczej ciężki do zrealizowania, bo mają takie wymagania, że ciężko im sprostać, tzn. trochę poczytałam i ceny, których oni wymagają są praktycznie nieosiągalne. Także chyba trzeba sporo poszukać. 39 lat mówisz? to o wiele lepiej, tu gdzie byłam, było na max. 30, więc i rata sporo większa. Ja sobie nie wyobrażam sytuacji, że 2/3 mojej pensji to rata za mieszkanie, bo gdzie są inne opłaty i życie? Nie mówiąc o potencjalnych dzieciach czy jakichś wakacjach i samochodzie w ciągu tych 30 lat kredytu? nie wyobrażam sobie tego
Stary 2009-01-28, 09:21   #1455
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
No macie tylko się nie śmiać, strasznie dziwnie wyglądam, normalnie chyba bardziej korzystnie, bo ja wie :P

Edit: jutro poproszę kogoś to mi strzelą normalne foto w kolorze
Wyglądasz CUDOWNIE!!

W zasadzie myślałam że to zdjęcie Anji Rubik.

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam jak Ty wyglądasz. Wyobrażam sobie Ciebie jako wysoka blondynkę z szarymi oczami, ubierająca się w stonowanych kolorach ale z wyraźnymi dodatkami
Bingo, trafiłas w 100%.

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
naprawdę przegięcie. Większość tych firm jest wcale nie najtańsza, a męskie koszule z vistuli kosztują coś koło 200zł za sztukę, więc zakładam, że skoro te akurat firmy sugerowali, to chociaż wam przyzwoicie płacą, żebyście sobie mogli pozwolić na te ciuchy

.
Ja nie mam pojęcia ile faceci zarabiają. U mnie w firmie sa to głownie informatycy (strój do pracu: dzinsy + t-shirt, adidiasy) oraz handlowcy. No ale handlowcy to codziennie wgarniturach.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 09:33   #1456
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Wyglądasz CUDOWNIE!!

W zasadzie myślałam że to zdjęcie Anji Rubik.
Faktycznie bardzo podobnie
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 09:40   #1457
ButterBear
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
aj tam Wariatko od razu

Gigiemu zostało 9 lat <sesese>

Co zmieniać!! nic nie zmieniać!!!....małolatą zostać
No, to niech się martwi swoją 40

Haniu, ja nie wiem czy chcę być małolatą

Cytat:
No macie tylko się nie śmiać, strasznie dziwnie wyglądam, normalnie chyba bardziej korzystnie, bo ja wie :P

Edit: jutro poproszę kogoś to mi strzelą normalne foto w kolorze
Madlen, wyglądasz superancko!!!! Na prawdę zmiana super korzystna

Cytat:

ZOSTAŁAM CIOCIĄ!

Miłego wieczoru!
GRATULACJE
Bycie ciocią jest super, wiem, sama jestem.
Jak dzidzia ma na imię?

Cytat:

Asiuk gratulacje

Ja mam już wszystkiego dość, ciągłe awantury z babcią, z którą mieszkam (naprawdę mogę nie jeść byle wziąć ten kredyt i kupić mieszkanie). Ostatnio bez przerwy jest mi niedobrze jakbym miała za chwilę zwymiotować i po wizycie u gina stwierdzam że więcej nie chodzę do lekarzy. nie wiem czy ze mną jest coś nie tak ale chyba tekst "ma Pani taki śmieszny guz" nie jest na miejscu

Co???? Co się stało?

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć
Dzisiaj się obudziłam i myślałam, że już piątek.Jakie było moje rozczarowanie jak się dobudziłam i stwierdziłam,że dopiero środa
Aaaaa...nawet mi nie mów. Ja już się nie mogę znowu weekendu doczekać.
A jeszcze wczoraj była teściowa, zobaczyć postępy w remoncie...i 3 butelki wina poszły...
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 09:50   #1458
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:

ZOSTAŁAM CIOCIĄ!

Miłego wieczoru!
Asiuk gratuluję

Cytat:

Asiuk gratulacje

Pzs a może trzeba zmienić gina bo stwierdzenie śmieszny guz jest bardzo nie na miejscu szczególnie że z tego co mówisz to może on powodować te nieprzyjemne dolegliwości.
Apropos gina to się podłamałam bo ostatnio jakieś zapalenie mnie dopadło i nie daje mi żyć więc na duch szukałam kogoś kto mnie jak najszybciej przyjmie i jeden ma termin najbliższy na 17 lutego Na szczęście znalazłam jednego który się zlitował i mnie przyjmnie dziś. Państwowo czeka się ponad miesiąc a tu okazuje się że nawet jeli chcesz iśc i zapłacić to musisz czekać
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 09:57   #1459
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Bry wszystkim
Stary 2009-01-28, 10:20   #1460
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Bry wszystkim
Helo
Stary 2009-01-28, 10:48   #1461
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cisza jak makiem zasiał
Stary 2009-01-28, 10:49   #1462
DianaM
Zadomowienie

Cześć.

Dziś nie mogłam się obudzić. Chyba dlatego, że rano zabolał mnie brzuch, jutro jak w kalendarzu powinnam dostać okres. Jak modliłam się, żeby był to czasami tyle stresu, bo się spóźniał, teraz kiedy marzy mi sie dzidzia to okres jak w zegarku

Pzs1 idz koniecznie do innego ginekologa. Poprzednią babkę olej i nie bagatelizuj tylko się zbadaj. Może nic tam się takiego nie dzieje i uwolni Cie to od stresu, a może w czas zadziałasz.

Coś jeszcze chciałam napisać, ale już nie pamiętam. No nic...
Stary 2009-01-28, 10:53   #1463
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
A mnie od wczoraj mdli Chyba sobie wmawiam

Trzymam za Ciebie kicuki
A może sobie nie wmawiasz...kto wie..?
Dzięki za kciuki ,trzymaj mocno,dopóki nie powiem,że juz mozesz przestać

Asiuk Gratulacje

ja tez niedlugo zostane ciocią ,za 2 tygodnie mniej więcej

Madlenfajnie wyglądasz ,tak rrrasowo

Moja praca mnie denerwuje (delikatnie mowiac) :angry:

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2009-01-28 o 11:01
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 10:56   #1464
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
A może sobie nie wmawiasz...kto wie..?
Dzięki za kciuki ,trzymaj mocno,dopóki nie powiem,że juz mozesz przestać

Asiuk Gratulacje

ja tez niedlugo zostane ciocią ,za 2 tygodnie mniej więcje

Moja praca mnie denerwuje (delikatnie mowiac) :/
Uuu..Kochana, pokaż mi kogoś, kogo jego praca nie denerwuje
Stary 2009-01-28, 10:57   #1465
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

O, to to!
Stary 2009-01-28, 10:58   #1466
sanetka
Zakorzenienie

co do bycia ciocia...ja w grudniu zostalam nia po raz...18

witam sie i uciekam do nauki. w zyciu nie bylam tak zestresowana, wsciekla itp. moj TZ ma za mna przerabane teraz. ale juz niedlugo

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2009-01-28 o 11:03
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:07   #1467
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość

witam sie i uciekam do nauki. w zyciu nie bylam tak zestresowana, wsciekla itp. moj TZ ma za mna przerabane teraz. ale juz niedlugo

Osiemnasty?
Stary 2009-01-28, 11:08   #1468
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Cytat:
O, to to!
No wiem,wiem

Ale powoli już mam dość. Z 1 stycznia skonczyla mi sie umowa.I do tej pory nie jest odnowiona.
Jesienią była mowa o tym,że jak sie skonczy to odnawiamy.Potem sie okazalo,ze jestem w ciąży ,wiec tymbardziej nie bylo problemu,bo w tej sytuacji musieli mi przedluzyc.
A potem ....no cóż,w ciaży już nie jestem,i tak sobie czekam na podpisanie tej umowy. I nie wiem co bedzie dalej. Szef się nie pokazuje w tym tygodniu,tamten tydzien mialam wolne.
Tak mysle,ze przycisne go do muru jak sie zjawi, bo ile mozna czekac?
Tylko szukanie nowje pracy jakos mi sie nie usmiecha. Po pierwsze zupełny brak ofert,po drugie,głupio mi bedzie ,jesliw nowej pracy po paru miesiacach zajde w ciaze i wezme L4 (a z tego co mowi gin,to tak raczej bedzie)...
Eh...

Edytowane przez stokrotka_to_ja
Czas edycji: 2009-01-28 o 11:12 Powód: ...bo moja wypowiedz byla tak jasna,jak corne okulary
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-28, 11:08   #1469
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowanie się zgadzam

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość

18 ja jestem ciocią 4 razy,a raz przyszywaną synka od przyjaciółki ( w tym raz chrzestną synka od siostry )
Stary 2009-01-28, 11:09   #1470
Madlen__18
Zakorzenienie

kto to ta Anja?
Aż ze zobaczę z ciekawości.

Na temat kredytów się nie wypowiem, bo nigdy nie będę mieć zdolności chyba:d i poza tym chyba bym umarla z nerwów przez te 30 lat...

Wiecie co, to chyba wirus tzw grypy żołądkowej, w nocy rozłożyło mojego teścia. Identyczne objawy.

Widzicie wyraźnie avatar? Ja mam jakiś skopany monitor, inaczej mam kontrasty poustawiane, i chcialam, żeby foto było wyraźniejsze i nie wiem czy mi wyszło?

Była u mnie na chwilę teściowa, też w szoku i mówi, że super..

Jak sądzicie, kobiety z długimi włosami są seksowniejsze od tych z krotkimi, bo tamte to takie "chłopczyce"?
(proszę nie mówić w kontekście mojej osoby)

Boli brzuchhh , mam @ i jeszcze jakby mnie ten wirus złapał to chyba być umarła..

M
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości