|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
jeszcze taką stronkę znalazłam
![]() http://kierunkistudiow.pl/ Mnie nie chciało zalogować na wizaż ;| zamiast oglądać film o mafii na angielskim zrobiłam 5 zadan z matmy (cienko...). Jestem niewyspana, zaspalam dzis do szkoly i boje sie, ze jutro tez zaśpię. :-(
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Można gdzieś w necie zobaczyć Twoje zdjecia? Chętnie bym spojrzała, bo bawię się w fotografię amatorsko (cyfrowy aparat + brak czasu), jeśli masz ochotę, zerknij na mój prototyp galerii i daj znać, co myślisz. http://www.flickr.com/photos/invissible/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#874 | ||
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle nic nie planuję.
![]() Ważne, żeby zdać (nigdy jakoś nie bałam się, że nie zdam, ale jak zobaczyłam tegoroczną maturę próbną z geo ![]() ![]() ![]() No i dla mnie ważne, żeby się im tam dobrze w tej Ł. zaprezentować i żeby mnie przyjęli. W sumie wszystko zależy od pytań, ale czuję, że będzie masakra. ![]() Cytat:
![]() Andrus jest świetny. Polecam jego blog i odcinek Kuby Wojewódzkiego z jego udziałem. Chyba nikt do tej pory sobie tak świetnie nie radził z głupim gadaniem Kuby. ![]() Cytat:
![]() Zastanowię się i wyślę Ci pw ![]()
![]() |
#875 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
jest cudnie. jest poprostu brilliant. szukam dalej na UJ i UE. p.s. tez mi coś wizaz zaszwankował |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
owszem :P , wkleje tutaj. poradzcie mi radzic w prawie dekoldu do sukienki, bo zdaje mi sie ze mam za duzy, a moze jednak nie heh. niech wszyscy ktorzy zobacza te zdjecia sie wypowiedza :P hehe jednak dzis nie dam rady tego zrobic, moze jutro wkleje je, bo dzis padam na twarz ze zmeczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
maszyna, nie człowiek
|
Mnie w ogóle nie wyszukiwało kierunków z Politechnikii Krakowskiej... Zastanawiam się co lepsze - Matematyka Finansowa,Stosowana czy Komputerowa...
![]()
#878 |
Zakorzenienie
|
Paula
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez grudniowa-szatynka Czas edycji: 2009-01-27 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Postanowiłam napisać tutaj, bo kto jak nie Wy będziecie najlepiej obeznane w temacie ![]() ![]() Jeśli chodzi o wymagania i przepisy to chyba nie ma radyklanych zmian?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() podesle Ci link na PW do moich zdjec. nic wielkiego tam nie ma. robione zwyklym kompaktem. w zasadzie dwoma, ale jeden (nie moj) mial chociaz makro ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jachimka już tak nie lubię. ![]() ![]() Sianecki mnie rozczula jak się czerwieni. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Konto usunięte
|
faktycznie na UJ jest geografia a potem sie wybiera turystyke. nawet moze i by mi to podpasowało. ale gdzie ja znajde ta zswoją turystyke?
co mam złożyc na AGH jak wcześniej nie bylo tego kierunku? na UE to tez dziwne co by tam turystyka robiła. sprawdziłam. jest. teraz ejst 1-szy rok, czyli w tym roku zacznie sie 2 i est tak z turystyki i rekreacji mamy potem do wyboru 2 specjalizacje. juz dzisiaj wiem jaka bym wybrała ![]() a to dobre na AWF też ejst faktycznie. już widze jak rpzeszłam test sprawnosciowy. AWF chyba odpada. |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Hej hej.
Kurcze dzis naprawde ta przymiarka i fryzjer. A w szkole 2 lekcje ![]() ![]() I planuje kupic takiego kwiatka na reke(nie bede miala zadnej bransoletki) jak broszka ale na reke. Nie wiem jak wytlumaczyc.. ![]() O czyms takim mysle->http://www.allegro.pl/item526009756_...ke_kolory.html Ale ciemny fiolecik.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2009-01-28 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem, to jest okropne. ![]() A my będziemy mieli coś w tym stylu, żeby kamerzysta nas odróżniał. ![]() Muszę się zbierać i jechać na tego prezydenta. ![]() Miłego dnia, dziewczęta ![]()
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() miałam wstać dzisiaj wcześniej, ale oczywiście poszłam spać coś 00:20a potem jeszcze nie mogłam zasnąć i słuchałam muzyki do po pierwszej.. i wstałam 10:04 ![]() zadania z biologii mam już praktycznie porobione, tzn się zrobiłam wszystkie te co mi idą bezproblemowo, niektóre z pomocą książek.. a jest też parę takich których w ogóle nie czaję ;p więc spotkam się z koleżanka i zrobimy je razem ![]() dzisiaj muszę w końcu ruszyć tą nieszczęsną prezentację, zobaczyć co i jak, rozplanować, zajść do biblioteki, po drodze do sklepu i na przystanek zobaczyć rozkład jazdy autobusów.. no i jeszcze zarejestrować się do lekarza bo muszę iść na bilans..mam wiecznie wrażenie, że co chwilę mam te bilanse głupie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Konto usunięte
|
moze juz ktos zadawal takie pytanie ale nie moglam znalezc-
zeby dostac sie na niektore kierunki, do rekrutacji potrzebne tez są wyniki ze swiadectwa? ![]() moze zle cos przeczytalam i nie zrozumialam, ale na stronie dziennikarstwa Uniwersytetu Wrocławskiego jest jakis przelicznik ocen.. ![]() buziaki ![]() Edytowane przez 0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 Czas edycji: 2009-01-28 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;1070186 9]moze juz ktos zadawal takie pytanie ale nie moglam znalezc- zeby dostac sie na niektore kierunki, do rekrutacji potrzebne tez są wyniki ze swiadectwa? ![]() moze zle cos przeczytalam i nie zrozumialam, ale na stronie dziennikarstwa Uniwersytetu Wrocławskiego jest jakis przelicznik ocen.. ![]() buziaki ![]() może chodzi o starą maturę? nie wiem... ja nie mogę połapać się w rekrutacji na UAM ![]() ![]()
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Wszystko idzie nie tak w te ferie...!
Tata siedzi w domu na l4 z zapaleniem oskrzeli, przez co nie mogę sobie ot tak posiedzieć sama w domu, jak to zwykle robię w ferie I STRASZNIE TO LUBIĘ. Na dodatek... sama zaczynam być coraz bardziej chora, wszystko mnie boli w środku jak oddycham, i nie wiem już jak się ratować, bo chciałam gdzieś wyjechac z tż na weekend. Po prostu absolutnie wszystko idzie po mojej myśli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba o nową ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA uwielbiam wszystkie kwiatki broszki itd ![]() A jak błyszczy to juz wow ![]() Kupilam fioletowego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Zakorzenienie
|
zasiadłam do mojej prezentacji w końcu
![]() wybrałam już lektury i wiersze, które będę omawiać.. zabieram się teraz za wstęp.. pomalutku i się zrobi mam nadzieję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Pani Buka
|
powodzenia
![]() beoneself - ja też lubię siedzieć sama w domu, czy nawet z siostrą, a mój tata wziął sobie chyba ze 2-3 tygodnie urlopu ![]() dziewczyny wybywam do stolicy, wracam w piątek ![]()
#894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też lubię siedzieć sama w domu, ale raczej rzadko, prawie wcale mam taką okazję bo moja mama nie pracuje no i zawsze jest ktoś w domu :P ale za to mam pokój na parterze, obok mam tylko brata, reszta mieszka na piętrze więc teraz np. jestem tak jakby sama ![]() życzę udanego wyjazdu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
JA lece na przymiarke i do fryzjera.
Zdjecie od fryzjera moge dostarczyc ![]()
![]() |
#896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam pytanie. Otóż, bibliografia, którą mam oddać w tym tygodniu polonistce do sprawdzenia nie jest tą ostateczną, która będzie brana pod uwagę w maju? Mogę ją zmienić w każdym momencie? Wydaje mi się, że tak, ale chciałabym mieć 100% pewność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Już dawno wróciłabym ze szkoły, ale oczywiście musiałam trochę połazić po mieście i zobaczyć na co mogę wydać część urodzinowej kasy ![]() I znalazłam... Cudna, boska torebka w C&A ![]() Może któraś miała jakąś torebkę z C&A?
![]() |
#900 |
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że ostateczną bibliografię trzeba złożyć na 2 tyg przed maturą
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.